bugün

/262
guzel bir video paylasim sitesi. ayrica kimsenin arkadaslarina guvenmedigini ogrenmis olduk. herkes arkadas diye ekledigi insanlarin ne zaman profiline baktigini ogrenmeye calisiyor. bu kadar iki yuzluluk olur ancak. bir suphen varsa ne diye eklersin.
yakında ''facebook ta sevgilinin kaşına gözüne hayranı olmak'' diye bir kavram bekliyorum. o kadar düşecek samimiyet seviyemiz.
ismail yk'nın kendisine yaptığı şarkıyı, yanlışlıkla dinleyince; aramızdaki ilişkiyi bitirmeyi ciddi ciddi düşündüğüm oluşum.
(bkz: tek amacı spam saçmak olan kolpa facebook grupları)
pek çok eski arkadaşın buluşmasına vesile olan internet sitesi.
kullanıyorum da, o gruplar falan boş iş. bide facebook bana tanımadığım kişileri arkadaşın olabilir diye öneriyo ya... bitiren nokta o. alayı da emo arkadaş, işim olmaz...
sözlük teması.
gün geçtikçe kalitesi düşen oluşumdur, sırf video izlemek için üye olanlar var be abi.

(bkz: allah belanı versin)
ilk başta üye olmamak için direnilen, daha sonra da ayrılmak için çaba sarfedilen, milyonlarca bağımlısı bulunun (a)sosyal paylaşım sitesi.
(bkz: ana beni kurtar)
üye olduktan sonra ilk iş olarak eski sevgili aranır. bulunur da. ancak profilinde bir ilişkisi olduğu yazmaktadır. birde yanak yanağa fotoğrafı vardır herifin biriyle böyle profilde.. kötü olunur.. o andan sonra bir daha girilmez o siteye.
18 yaşından küçükleri almayan; ama 18 yaşından küçüklerin girdiği, eski arkadaşlarını bulma amacıyla yapılan ancak artık herkesin yenı arkadaşlar bulduğu ve renginin hep mavi kalmasından bıktığımız site.
az önce profilimi göster butonu yerine profilimi gösteriver gari yazmış olan web sitesi. saçmaydı. ayrıca şu anki tasarımı ciddi anlamda kötü.
"face verdik book unu çıkardın" paylaşımının hızla arttığı sitedir.
350 milyon nüfusluk güzide sitede 999 milyon hayran arayan sevgili dostlarımızın olduğu site.
(bkz: arayan bulur)
hiç bir ortak arkadaşım bulunmamasına rağmen bana osman mümtaz rakmetıl'ı arkadaş olarak önermiş sitedir. o ara soğudum zaten kendisinden.
yeni tasarımı tabiri caizse bok gibi olmuş sitedir.
yeni tasarımını göremediğim site. ulan ben mi yanlış adrese giriyorum?
adamina gore muamele yapan sitedir. Ne iş lan herkese gelmiş bizde değişiklik yok? Neyse, olmasa daha iyi. Bok ötesi bir hali varmış gibi gözüküyor yenisi.
yeni tasarımı ile var olduğu söylenen 300 milyon kullanıcısından en azından bana yaranmış sitedir. uzun süre böyle kalmasını dilerim.

aklıma gelmişken sizlerle bir bug paylaşayım. eğer ki wallunuzun * gizlilik ayarlarını değiştirdiğiniz halde engellediğiniz kişiler duvarınıza yazabiliyor ise bilin ki kendileri notifications * kısa yolunu kullanarak oraya gelmiştir.
yeni tasarımını göremeyenlerin pek de birşey kaybetmediği, berbat tasarımıyla sabahın ilk saatlerinde güne merhaba demiş site.
Biri ekran görüntüsünü koysa da yeni tasarımı görsek diye iç geçirilen site.
adına şarkı yazılabilecek tek sitedir heralde.
bazı profillerin tasarımı değişti. oynamayın olm şunla.
Yeni tasarımı css ve ajax desteklenerek yapılan server yormayan güzel bir tasarım olmuş.

(bkz: adamlar kendi ceplerini düşüyor)
yeni tasarımı ilk falsosunu an itibarı ile vermiştir. etiketlemek * istediğiniz zaman resmi tıklıyorsunuz ve diğer resme geçiyorsunuz. yani etiketleme * işlemi yapılamıyor. Etiket yazacağım diye binbir takla attım. *

edit:düzeldi
© copyright 2005 - 2026