bugün
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması9
- anın görüntüsü21
- silivri belediyesi ne operasyon5
- mor semsiyeli yabanci21
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba5
- kinci bir insan olmak4
- vatan hainleri3
- meksika5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- muharrem ince haklıydı2
- siz hepiniz biz türkiye marşı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- yusuf güney dinleyen insan2
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- türkiye12
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- chp'nin hali ne olacak49
- tekerin patlaması2
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak2
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- ona bir şey söyle13
- rıhtım hamalı amca2
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo2
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- 40 yaşında bekar kadın5
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- recep tayyip erdoğan5
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- amerikalıların yazın bot giymesi2
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- kabuksuz kaplumbaga8
- cilgincapkin219
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- obsession film2
- coşkun göğen2
- k k yerine kaka demek3
- memeleri füze gibi kadın13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
sadece çevresindekilerden ''sen feysbukunu mu kapadın''cümlesini duyup yokluğunun hemen farkedildiğni düşünüp kendini tatmin eden birsürü insanla dolu olduğuna inandığım yinede boşvakitlerde onun bunun profilne bakıp zaman geçirmeye yarayabilcek bi site..
bir kaç dakikadır anasayfanın bir türlü açılamadığı sitedir.profil, kutular, fotoğraflar, duvar vs. görünmesine rağmen anasayfaya bir haller oldu. *
gerçek hayatta bi halt olamayanların masturbasyın merkezi.. ezik mekanı.
kim nerede?, ne yapmış*, ne yapacak?, ne yapmalı? yada ne yapmadı? sorularının tümünü tek seferde cevalamanızı sağlayan, eski dostlarla yeniden iletişim amacı görüntüsü arkasında saklanmış, online dedikodu sitesi.
"kim kimin profiline bakmış" uygulamalarıyla insanların birbirine kakalamaya çalıştıkları gruplardan gına gelmiş sanal alem.
hesap dondurulduktan sonra alışkanlık yapan güzel videoları özlenen arkadaşlık sitesi.
bir başkası tarafından herhangi bir video veya fotoğrafta etiketlenmeyi engelleyemediğiniz site.basitçe şöyle açıklayabilirim.köpeği tarafından tacize uğrayan bir bayanın yer aldığı videoda etiketlendiğinizde bu video patronunuza sizin hakkınızda daha fazla bilgi verebilir.ve durduk yerde işinizden olabilirsiniz.
(bkz: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)
(bkz: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)
hiç bi işe yaramayan, lüzumsuz, insanları asosyalliğe iten, girenlerin aa ne çok arkadaşım oldu diye sevindiği, aslında tam tersi çok şey kaybettiği site.
içinde sadece arkadaşlarımı barındırdığım, günde onlarca kılkuyruktan arkadaşlık isteği aldığım, pek sallamadığım, site.
Kimi zaman eğlenceli de olabiliyor hani.
Kimi zaman eğlenceli de olabiliyor hani.
sözlük yazarlarımızın grubununda bulunduğu, facebook...
an itibariyle uludağ sözlük grubuna kaılmama vesile olan site...
''bu gruba üye ol 83 kişinin hayatı kurtulsun'' tarzında grupların bolca bulunabildiği yüksek teknoloji ürünü sitedir...bi sabah kalktığımızda karşımıza ''bu siteye erişim engellenmiştir'' gibi bi yazıyla karşılaşma ihtimalimizin yüksek olduğu sitedir...
Yahoo'nun büyük teklifine saçma sapan cevaplar vererek reddeden sahibinin akıllıca bir reklam taktiği uguladığını düşündüğüm web sitesi.
Son dönemde 12-17 yaş arası, beyin diye bir organının varlığından bihaber olan çolukçocuğun baskınına uğramış arkadaşlık sitesi.
internet aleminde google'dan hızlı büyüyen site. kaynak: alexa.com.
10-17 yaşındaki türk kızların ve erkeklerin isimleri dehşet verici. içler acısı bir durum.
shequil jojuk , emmooo qirl, dhadlu prrensseess, amchuk aghuzlu, ghöd khafhalı, qhamze thassak bunlardan bazıları..
shequil jojuk , emmooo qirl, dhadlu prrensseess, amchuk aghuzlu, ghöd khafhalı, qhamze thassak bunlardan bazıları..
Eski sevgilinizin,en gıcık olduğnuz kişinin,eski sevgilinizin yeni sevgilisinin,sevdiğiniz veya hoşlandığınız çocuğun,arkadaşlarınızın ve daha nicelerinin her yediği haltı görüp ve bir nevi arkadaş ortamınıza dedikodu malzemesi çıkaran site
duvar yazılarına filtre koyma uygulamasının bizzat benim tarafından önerilip, hayata geçirildiği site. (bkz: havamı da atarım)
duvar yazılarına filtre koyma uygulaması bizzat benim tarafından önerilmiştir, hatta msn'de mark'la birebir konuştuk bu konuyu. kimse sahiplenmesin zikerun.
Artık sözlükte bile adını görmekten sıkıldığım sosyal paylaşım sitesidir.
'nerden bulaştım abi buraya' dediğim site, video izlemek için bi ton yer vardı zaten.
herkes hakkinda herseyi kolayca ogrenebileceginiz site.iletilerine ne yaptiklarini yada ne yapacaklarini her daim yazan insanlarla dolu artik sıkıcı olan site.
zırt pırt heryerde fotoğraf çekme özentiliği doğuran site.
eriyerek azalıp yok olmaya mahkum sosyal paylaşım ağı.
ismail yk'nın son hit'ine konu olarak seçilmesi müsebbibiyle kendiyle gurur duyması gereken site. söz konusu başyapıtın akla ziyan sözlerinden bir kuble şöyledir:
"internet kafeye gittim
Facebook sayfasına girdim
Adımı çılgın diye verdim
Artık ben de üye oldum
Tanıştım güzel biriyle
Yazışıyoruz günden güne
Merhem oluyor günlüme
Artık ben de seven oldum
Ama sevmeye bedel
Gözleri çok güzel
Öyle bir tatlı zor bulursun
Herkes sorar nerden buldun
Facebook facebook hergün aradım durdum
Facebook facebook bu kızı ordan buldum
Facebook facebook görür görmez tutuldum
Facebook facebook galiba aşık oldum..."
fazla söze gerek yoktur, elbet kendine engel olamayıp bu şarkıyla kendine işkence çekmek isteyen mazoşistler olacaktır.. allah yakınlarına sabır versindir..
"internet kafeye gittim
Facebook sayfasına girdim
Adımı çılgın diye verdim
Artık ben de üye oldum
Tanıştım güzel biriyle
Yazışıyoruz günden güne
Merhem oluyor günlüme
Artık ben de seven oldum
Ama sevmeye bedel
Gözleri çok güzel
Öyle bir tatlı zor bulursun
Herkes sorar nerden buldun
Facebook facebook hergün aradım durdum
Facebook facebook bu kızı ordan buldum
Facebook facebook görür görmez tutuldum
Facebook facebook galiba aşık oldum..."
fazla söze gerek yoktur, elbet kendine engel olamayıp bu şarkıyla kendine işkence çekmek isteyen mazoşistler olacaktır.. allah yakınlarına sabır versindir..
güncel Önemli Başlıklar