bugün

facebook

başta hiç tenezzül etmemiştim facebook'a. arkadaş zoruyla açılan myspace'ler, hi5'lar gibi görünüyordu ve ben o profili açıp, bir sürü boşluk doldurup, üç gün sonra "bunebee" diyerek kapamaya hiç niyetim yoktu. ancak kader ağlarını ördü ve o dönemki sevgilimin zoruyla açtım hesabı.

başta dehşet bir şekilde apple ürünlerini anımsattı bana. fonksiyonu çok, kaliteli tasarım, azıcık cool'luk. her şey elimizin altında, fotoğraf koy, video ekle, arkadaşlarınla haberleş. hatta ilk dönem ününü "ilkokul arkadaşını bulduran site" olarak edinmişti. cidden aramak bulmak, arkadaşlık isteği, bağlantılar sağlamdı. zaten sağlam olmasa myspace, hi5 vb. siteler gibi bir dönem patlar sonra çekirdek kullanıcılar dışında kalanlar hesaplarını kapatır giderdi. ama öyle olmadı, facebook emin adımlarla ilerledi. diğer paylaşım sitelerinin yaptığı kazık çakma meselesine de girmedi. sürekli gelişerek değişti.

buraya kadar her şey güzel.

sonra boku çıktı. testler, spam applicationlar, garip testler, daha garip testler, garip gruplar, garip grupların kapatılması için açılan daha garip gruplar. sakin kalamadık.

madem beğenmiyorsun, durduğun kabahat dediğinizi duyar gibiyim. tek kalma sebebim fotoğraflar, videolar, vs. onlar da kaybolsun istemiyorum.

knight online'a yapılanı, facebook'a yapıyoruz. aman dikkat.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026