bugün

/262
Giderek kendi özelliğini kaybeden site. ilk başlarda eski arkadaş bulma sitesiyken , şimdi genelde hergün yanyana olan arkadaşların birbirlerini ekledikleri platform. Günden güne artan oyunları da fena sayılmaz.
hemen hemen herkesin şikayetçi olduğu şeyler:

--spoiler--
-Arkadaşlarımızın katılmak istemeyeceğimiz gruplara ısrarla bizi davet etmeleri
-Kurulan amaçsız gruplar ve bu grupların anlayamadığımız bir biçimde 1.00.000 üyeye ulaşma çabaları
-Hangi Melekler Korusun karakterisin? gibi anlamını bir türlü çözemediğimiz testler ve testlere katılan arkadaşlar
-Tanıyor olabileceğiniz kişiler` başlığı altında hiç tanımadığımız kişilerin sunulması
-Tanımadığımız kişilerin sadece yeşillik olsun diye bize arkadaşlık teklifi göndermeleri
-Fotoğraflarımızın sağ tuşla çalınabilmesi ve elden ele dolaşması
-Katıldığımız gruplardan neredeyse hergün gelen mesajlar ve bunları okuyacak takatimizin kalmaması
-Sürekli paylaşılan benzer temalı video ve resimler
-Kişilerin ne kadar sosyal olduklarını bu ortamda gösterme çabaları
-Hayranı olduğumuz sayfaların sıkça yapılan güncellemeleri
-Kişilerin her yaptıklarını durum satırına yazmaları ve herkesin güncel yaşantısından bu şekilde haberdar olmamız
-Sürekli birileri tarafından dürtülmemiz
-Eski arkadaşlarımızla karşılaşınca Ne kadar değişmişsin muhabbetinin yapılması

--spoiler--
-yhafrumm çok şirin çıkmışsınn burdaaaaaa!! (kız diğer kız arkadaşına söylüyo)
+saol dadluuum. (o da ona cevap veriyo)

bu da başka bir sayfada:

-ayh çok güseeel.
+o senin güselliqin.

bundan ibaret site.
(bkz: ismail yk)
Facebook facebook hergün aradım durdum
Facebook facebook bu kızı ordan buldum
Facebook facebook görür görmez tutuldum
Facebook facebook galiba aşık oldum..."

bu ismail yk olmasa sabah programlarında koca göbekleriyle o kadınlar nasıl dans edecek. popüler kültürü son sürat kullan yk. bu ülkenin ağzına herkes sıçıyor, müzikle sen de sıçabilirsin, yıldızın parlasın!!!
Gerekli, gereksiz her çeşit insanın popüler buluşma, iletişim kurma, ilişki başlangıcı olarak görülen sosyal iletişim ağı.
ismail yk nın yeni şarkısı.
feysbuk,feysbuk
hey yerde aramıs durmus falan fılan.
sonunda tamamen silmenin nasıl olduğunu buldum ve hesabımı yokettim! dondurmak değil de silmek isteyen varsa ayarlar> yardım> gizlilik.
bazıların şuursuzca önüne gelen gruba katıldığı sosyal paylaşım sitesi. *
görsel
ilk açıldığı sıralarda arkadaşlık sitesiydi şimdi video paylaşım sitesine döndü...
(bkz: boku çıktı)
uzun zamandır sadece video izlemek için girdiğim site. videosuna göre karakter tahlili de yapmaya başladım. aşık olup açılamayanlar, sevgilisiyle kavga edenler, çocuklarından şikayetçi olanlar...vs ne ararsan var. mesaj atıp dertlerinin ne olduğunu söyleyip üzülmemeleri gerektiğini söylediğimde nereden biliyosun diye şaşırıyorlar bir de. allah iyiliğinizi versin.
dayımdan ayrılan yengemin 35 fotoğrafını koyduğu, 55 yaşındaki başka bir adamın yengemin fotoğraflarını beğendiği site.
ben bizim okuldaki kızları ekleyemiyorum yanlış anlaşılmayayım diye. bu rahatlık ne lan?
an itibariyle bir köpeğin profilinin olduğunu görüp 99 tane arkadaşı olması ve bunların 8'i ile ortak arakdaş olmama ev sahipliği yapan sosyal ağ. eğer profil fotoğrafı benden daha afilli bir köpeğin profili varsa sokayım böyle sosyal ağa.

edit: köpek ramiz dayının hayranıymış.
saçma sapan uygulamarı barındıran sırf bu sebeble bile girilmemesi gerekilen sözüm ona eski arkadaş bulma sitesi.
şöyle bir eksikliği olan site: bir arkadaşımız fotoğrafımıza yorum yaptığında, o yorumu silebiliyoruz lakin fotoğrafı beğendiğinde onu kaldıramıyoruz. belki ben o kişinin o fotomu beğenmesini istemiyorum? ya yaa.
birkaç dakika ayırarak minik bedenlerin okumasına katkıda bulunabileceğiniz site. bridge to turkiye projesinin birinci olmasını sağlayarak her gün okumak için 5 km yürüyen çocukların daha güvenle okumalarına yardım edebiliriz. internetten oy verme konusunda başarılarımız aşikar. bu yüzden lütfen bu proje için de oy kullanmaktan kaçınmayalım. 5 gün içinde oylama bitecek ve şuan 3. sırada bulunmakta.*
not: chase community giving'e üye olduktan sonra oy kullanabiliyorsunuz.

http://apps.facebook.com/...ygiving/charities/1111661
kürtçe hizmet vermeye başlamıştır ama sadece geçici bir süre içinmiş talep artarsa sürekli hale gelecekmiş *. artık facebookun yasaklanması an meselesi. facebook demokratik açılım sürecine hız kazandırmaya çalışıyor heralde.
türklerin yanlış anladıkları ve işgal ettikleri site. * sitenin asıl amacı eski arkadaş ve görmediklerimiz bulup onların hayatından haber olmakken biz hergün yüzyüze olduğumuz insanları ekliyoruz. ve gittiğimiz heryerde fotoğraf çekip sanki bir bok varmışcasına albüm yapıp yorum bekliyoruz, hatta yorum değilde chat yapıyoruz. en önemlisi ise hepimiz seviyesizleşiyoruz. bu işleri abartanlara ise biz facebook gülü diyoruz.
ismail YK'dan telif ücreti talep edip etmediğini merak ettiren site.Gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz.Yabancı biri o şarkıyı dinlese nasıl çevireceğiz ingilizce'ye? Facebook-Facebook I have been searching all day..:D
sevdiğin insanın ilişkisini boktan olan bu siteden almak can yakar. insan değil ki sövesin , derdini paylaşasın , anlatasın o yavşak sitenin duyguları yoktur ki getirir sokar gözünün içine.
''x şahsı bir ilişki içerisinde ve ilişkisi biraz karmaşık''

bu ne demek lan? içinizde yaşadığınız fırtınaları sanal alemde millete duyurur mu oldunuz?
sahibinin ismail yk ya bir daha söylememesi için kaç lira teklif edebileceğini merak ettiğim tap on şarkısı. burdan ismail yk ya bir takım tavsiyelerde bulunmak isiyorum, aynı müzikle tiiwit tiiwit her yerden mesaj attım tiwwit tiiwit şeklinde yeni bir yorumu daha yapılabilir. hatta ulu ulu binlerce entry girdim ulu ulu.... devam eder gider bu.
ikili ilişkiler üzerinde, onların standart sapmasını değiştirecek kadar etkili olan ve bağımlılık yapan sosyal paylaşım, iletişim, abazalık, teşhircilik, meşhur olma, eğlenme, oyun oynama, birşeyler ispat etme ve zaman geçirme sitesi.
Cinayet sebebide olmayı başarmış paylaşım sitesidir.
kendisinden nefret ediyordum. dünden beri nefretim iki kat arttı. amına koyim facebook.
© copyright 2005 - 2026