bugün
- nervio abla16
- haklı olduğu halde susan insan6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sedat pekmez42
- müsavat dervişoğlu4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları9
- m r e r e c t o22
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron14
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı3
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- meriç2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- carl gustav jung2
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- larisalisa öldü mü6
- bu ne zeytini2
- küfürbaz haydo6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- gocu26
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir29
- sek sevilen şeyler4
- anhedonist3
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- karton toplayan abi3
- chp'nin hali ne olacak34
- dua4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- çelik erişçi4
- altının düşüşü7
- kafa iyiyken başlık açmak2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- yemek ücreti2
- kısa şort giyen şişman kız5
- annesizlik8
hani millet her sene belli birkaç tv dizisine hücum eder de bokunu çıkarana kadar gider ya. oyuncuların adı sürekli aşk dedikodularına karışır. yayınlandığı sürelerde sokaklar boşalır. dizi bitince yani uyuşturucu kesilince beyne kan gitmeye başlar. bir süre sonra tekrar dönüp bakınca o kadar da güzel olmadığını anlarsın. daha daha sonra ise bunu mu izlemiştik yahu dersin.
toplu deliliktir. bir oyuncak verilir elimize. hiç sormayız neden diye. oynarız da oynarız. sıkılana dek. bu facebook dalgası da böyle birşey işte. tıpkı herkes izlediği için izlenen diziler gibi. ve etkisi azalınca, yerine başka birşey geçince unutulacak. yani adına methiye dizmeye gerek olmayan basit bir vasıta. hayatın gerçek bir parçası değil. hayattan çıkartılmış yapay bir mücevher. değeri de yok aslında. bizim ona biçtiğimizden başka.
okan bayülgen sahteliğinde bir entri oldu. bunları yazıcam ve az sonra gidip kalabalığa karışıcam be sözlük. ben bir hiçim. ara sıra arızalanan ve anlamlı bir isyana kayan beynimin hep böyle kalması dileğiyle. face'siz face'siz sırıtıyorum şimdi.
toplu deliliktir. bir oyuncak verilir elimize. hiç sormayız neden diye. oynarız da oynarız. sıkılana dek. bu facebook dalgası da böyle birşey işte. tıpkı herkes izlediği için izlenen diziler gibi. ve etkisi azalınca, yerine başka birşey geçince unutulacak. yani adına methiye dizmeye gerek olmayan basit bir vasıta. hayatın gerçek bir parçası değil. hayattan çıkartılmış yapay bir mücevher. değeri de yok aslında. bizim ona biçtiğimizden başka.
okan bayülgen sahteliğinde bir entri oldu. bunları yazıcam ve az sonra gidip kalabalığa karışıcam be sözlük. ben bir hiçim. ara sıra arızalanan ve anlamlı bir isyana kayan beynimin hep böyle kalması dileğiyle. face'siz face'siz sırıtıyorum şimdi.
kiminle arkadaşım lan ben?! sorusunu sordurur. arkadaşlarınızın paylaştığı vidyolardan, "satus"lerden kim olduğunu pek kolay anlarsınız.
ayrıca an itaberiyle dumur olmuşumdur:
- "xxxxx xxxxxx: götünüze kına yakın kapandı sonunda tkp...bi bok olmaz bu ülkeden...sadece KAOS !!!
- genetigidegistirilmisorganizma: "Tkp" değil "Dtp" kapandı. (demesem edemezdim)
- xxxxx xxxxxx: yaa sinirden olmuş...bi anda yazdım oyle...bu arada kacırmamışsın hea :D"
cevabıyla bi kez daha dumur eden, tuhaf organizmaları barındıran, bizleride bu konuda pek bi aydınlatan mekan.
(bkz: batsın bu dünya)
ayrıca an itaberiyle dumur olmuşumdur:
- "xxxxx xxxxxx: götünüze kına yakın kapandı sonunda tkp...bi bok olmaz bu ülkeden...sadece KAOS !!!
- genetigidegistirilmisorganizma: "Tkp" değil "Dtp" kapandı. (demesem edemezdim)
- xxxxx xxxxxx: yaa sinirden olmuş...bi anda yazdım oyle...bu arada kacırmamışsın hea :D"
cevabıyla bi kez daha dumur eden, tuhaf organizmaları barındıran, bizleride bu konuda pek bi aydınlatan mekan.
(bkz: batsın bu dünya)
Yenilik yapacağız diye şaşıran site yöneticileri (?) ayarların ayarını bozmuştur. Ne yaparsan yap özelin kalmıyor, elini kolunu sallayan bilgilerine ve daha beteri fotoğraflarına ulaşabiliyor. Yeni uygulamayla facebook hesaplarıma veda ettim.
internet ortamındaki en büyük hatayı yapmış olan site. sırf bir günde daha fazla tıklanmak için , hergün düzenli kullanan insanların yerine, tüm gün boyunca kız-erkek fotoğrafı arayıp ertesi gün siteye bakmayan ergen insanları seçmiştir hedef kitle olarak. uzun zamandır internet kullanıyorum ve birçok site gördüm. ne zaman ki bir site sadece tıklanmak için kız-erkek profilleriyle ilgili değişiklikler yapsa, ilk birkaç hafta güzel ilgi görüyor sonra ilgi tersine dönüp siteyi yokediyor. facebook'un batmasına üzülmem zaten aradığım inanları etrafımda bulabiliyorum ama vidyolarla zaman geçiriyordum ona yanarım. şu an birçok arkadaşımla beraber hesabımı dondurdum ve kalan arkadaşlarımı da ikna etmeye çalışıyorum.
Gökce Doga diye birini ararken, aradığımı ve aradığımdan fazlasını* bulduğum halde sayfanın en altında bana şu soruyu soran ve de garip bir şekilde de kendi sorusunu cevaplayan site.
gece gece tebessüm ettirdi.
Aradığın kişiyi bulamıyor musun?
mümtaz.
mümtaz kim lan? adımla alakası yok, aradığımla alakası yok. sensin mümtaz.*
gece gece tebessüm ettirdi.
Aradığın kişiyi bulamıyor musun?
mümtaz.
mümtaz kim lan? adımla alakası yok, aradığımla alakası yok. sensin mümtaz.*
Kişinin gerçekte hiç arkadaşı olmayıpta orda 234234 arkadaşı olduğu site (!)
dost kavramının içini etmiş popüler kültür tıklaması.
uzaklari yakin eden sitedir.
ayrica kimin ne yaptigini ne yapacagini kisacasi hayatlarinda olup biten herseyi facebooktan ogrenebiliyorsunuz.bilgi kaynagidir bi yerde ne aradiginiza bagli tabi.
ayrica kimin ne yaptigini ne yapacagini kisacasi hayatlarinda olup biten herseyi facebooktan ogrenebiliyorsunuz.bilgi kaynagidir bi yerde ne aradiginiza bagli tabi.
türkçe olduktan sonra iyice zıvanadan çıktığına inandığım bir sosyal ağ. ailecek farmville oynuyoruz
içinde farmvile'yi barındırır.farmvilleden nefret edıyorum kimseye komşu olmakta istediğim yok kimin kaç koyunu oldugunuda merak etmıyorum.
sanal devlet dairesi.
yeni ayar sayfasının ara yüzünü tüm kullanıcılarının gözüne sokmak için, tüm kullanıcılarının ayarlarını bozmuş sosyal paylaşım sitesidir. kullanıcılarının ayarlarını tekrar düzenlemesi gerekmektedir. zira bu halde çoğu şeyi arkadaşınız olmayan biri bile görebiliyor.
ilişki durumu:
emre yıldız
ile nişanlı
doğum günü:
30 nisan 1995
yiğenimdir bu benim. sıçtım lan ağzına.
not : kapatıyorum hesabımı, çoluk çocuk doldu.
emre yıldız
ile nişanlı
doğum günü:
30 nisan 1995
yiğenimdir bu benim. sıçtım lan ağzına.
not : kapatıyorum hesabımı, çoluk çocuk doldu.
çoğunlukla asosyallarin kullandığı sosyal paylaşım ağı.
izmirliler için çiğdem, diğerleri için çekirdek kıvamında etki yaratan bağımlılık abidesi.
dürt olayı artık kemik boşalmama neden olan arkadaşlık pıtırcığı.
--spoiler--
özlem' i dürt
--spoiler--
ilk gördüğümde korkmuştum bundan. bi iş çıkar işin içinden diye. türküz ya kıl kapıyoruz ottan boktan. ama özlem' i arzulamakta olduğumdan engel olamadım dürtmeme. dürtmem gerekti, dürttüm. özlem de, tarafımdan dürtülmeyi bekliyormuş.
--spoiler--
özlem' i dürttün
--spoiler--
--spoiler--
özlem kecininsesi' nin dürtmesini beğendi
--spoiler--
+ peçete verin.
--spoiler--
sen de dürt beni özlem
--spoiler--
arzuladıklarınızı dürtün.
--spoiler--
özlem' i dürt
--spoiler--
ilk gördüğümde korkmuştum bundan. bi iş çıkar işin içinden diye. türküz ya kıl kapıyoruz ottan boktan. ama özlem' i arzulamakta olduğumdan engel olamadım dürtmeme. dürtmem gerekti, dürttüm. özlem de, tarafımdan dürtülmeyi bekliyormuş.
--spoiler--
özlem' i dürttün
--spoiler--
--spoiler--
özlem kecininsesi' nin dürtmesini beğendi
--spoiler--
+ peçete verin.
--spoiler--
sen de dürt beni özlem
--spoiler--
arzuladıklarınızı dürtün.
en büyük özelliği open source olmamasıydı. insanlar buna güvenip istediklerini yaptılar. ee şimdi dava bile açabiliriz bu adamlara.
(bkz: puştsun zuckerberg)
(bkz: puştsun zuckerberg)
teşhirciler ve röntgencilerin buluşma noktasıdır.
Pek bi amele muhabbeti olan bi arkadaşımın bile "lise arkadaşım" diye bulduğu kız ile sevgili olduğu gerçeğini gördükten sonra soğuduğum sosyal paylaşım sitesidir. Göz var, nizam var arkadaşım.
türkçesinde "hay aksi!" gibi ünlemler yerine "haydaaa", "hay anasını" ya da "hass..." tarzı ünlemler kullanılmasının gerektiğini düşünmekteyim.
filtreli youtube.
istihbarat yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan,kesinlikle uzak durulmalı.
+18 olan site ve gördüğümüz kişiler en az 15 16 yasındadırlar bunlara dikkat etmek lazım arada bir kavga çıkartıyorlar.
an itibariyle 290 küsür milyon kullanıcısının 13,6 milyonu türkiye'dendir. bu sayı ile türkiye ilk 10 içerisinde abd ve ingiltere'den sonra 3. sırayı almıştır.
10 largest countries
1. united states 87,277,480
2. united kingdom 20,725,620
3. turkey 13,629,620
4. canada 12,719,340
5. france 12,454,040
6. italy 11,771,260
7. indonesia 10,007,700
8. australia 6,900,820
9. spain 6,835,740
10. argentina 6,316,620
10 largest countries