bugün
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum7
- inci sözlük8
- game of thrones taki kerhaneci21
- online listesi neden kaldırıldı7
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- arkadaşlar5
- mansur yavaş14
- tinder'ın eşleştirme algoritması3
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat8
- nick vermeden bir yazara seslen8
- toksik ilişki4
- siz araba kapısını açmadan arabaya binmeyen kız2
- garip bir rüya gördüm3
- karton toplarken feci şekilde can veren çocuk3
- insanların sizden uzak durması7
- türklerin tartışma kültürü4
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- karton toplarken cin musallat olması4
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- queen ravenna'nın evine fare salmak2
- araba almak3
- gocu33
- incilde şeytan secde etmediği için kovulmadı3
- iş yerindeki orospu çocukları8
- cem yılmaza gülenler sözlük4
- tinder hesaplarını cimere şikayet etmek2
- geceye bir şiir bırak2
- en son neye çok üzüldünüz12
- tablet mi pc mi telefon mu5
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- düşmanın sizi övmesi4
- ismet gürbüz ile aynı eve çıkmak2
- göksel in memeleri4
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- geri zekalılık belirtileri3
- tartışma kültürü olan insan2
- karınızı 20 milyona satar mısınız2
- mamudo gurban niye doğdun9
- yaratılışa mı yakınsınız evrim kuramına mı2
- true yaşıyor mu6
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği4
- recep tayyip erdoğan5
- yağmurlu havaları seven insan7
- başkent istanbul olsun11
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek4
- herkesten nefret etmek4
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma6
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- israil seviciliği5
+ dayı sen yanlış adamı vurdun
- yanlış değil, eksik vurdum
dedi ya öyle bir şey işte, hak verdim adama. yeni bir batman mi doğuyor diyordumki iş behzat'ın kız mevzusuna döndü.
tınım: la kelimesinin (kelime sayılıyorsa tabi, ünlem de olabilir) en çok geçtiği dizi.
- yanlış değil, eksik vurdum
dedi ya öyle bir şey işte, hak verdim adama. yeni bir batman mi doğuyor diyordumki iş behzat'ın kız mevzusuna döndü.
tınım: la kelimesinin (kelime sayılıyorsa tabi, ünlem de olabilir) en çok geçtiği dizi.
Her Ankaralının kendine yakin hissettigi Türkiye gerceklerinende dokundurmadan edemeden behzatche önderligindeki fenomen dizi.
Televizyonda izlenebilecek en kaliteli dizi yapmacık değil arka sokaklardaki rıza karekteri gibi katile oğlum bırak o silahı teslim ol değil bırak o silahı G....e sokarım gibi gerçekçi cümleler kuran dizi çakma spor yazarı (bkz: ercan saatçi)yazısına benziccek ama 85 bölümdeki top 5 şunlar olabilir
1-öldürülen kızın babasının konuşması
2-behsat ç nin katille muhabbeti ve yumrukları
3-her bölümdeki gibi harunun kaliteli epirileri
4-bilardo salonundaki çakma brat pitt
5-edanın direk facebooktaki olaylardan katili çözmesi.
1-öldürülen kızın babasının konuşması
2-behsat ç nin katille muhabbeti ve yumrukları
3-her bölümdeki gibi harunun kaliteli epirileri
4-bilardo salonundaki çakma brat pitt
5-edanın direk facebooktaki olaylardan katili çözmesi.
--spoiler-- tekelci sermet: siz kimsiniz? Harun: ahlak polisi seni Hadım etmeye geldik. --spoiler--
Eskiden diziler hayatın gerçekliklerini yansıtırken şimdilerde insanların arzularını yansıtmaya başladı. Ocağında bulgur pilavı pişen , mahalleden dedikodu yapılan dizilerden pahalı audilere binilen , gökdelendeki yaşanan dizilere dönmeye başladılar. Hayat kavgasının yerini fazlası ile alengirli aşk oyunlarına bırakmıştı ama Behzat ç başta olmak üzere Leyla ile mecnun , işler güçler , seksenler gibi diziler bu gidişatı tek seferde bozdular. Televizyonda edebiyat gibi akımlara uğruyor bence.
Edit 1 ; Ha bazen kurtlar vadisinin senaristini konuk ediyorlarmış gibi geliyor ama sonra düzeliyor Behzat Ç.
Edit 1 ; Ha bazen kurtlar vadisinin senaristini konuk ediyorlarmış gibi geliyor ama sonra düzeliyor Behzat Ç.
öldürülen kızın babası emniyet in bahçesine o silahı nasıl soktu diye bir 5 dakika düşündük arkadaşlarla. en azından açıklamasını yapmamalılar derken baba bu sır benle bir ömür gidecek dedi. cevdet olduğunu düşünüyorum bunun ben. gençleri mahkemeye götürürken ortadan kaybolmuştu.
güzeldi aslında dünkü bölüm, hoşuma gitti behzat amirimizin farkı ortada ama şöyle bir gerçek var adam son sahnede emniyet'in bahçesine elinde silahla giriyor ve adamı polislerin gözü önünde deviriyor oraya o şekilde nasıl giriyorsa artık.
ayrıca cevdet'in yeni imajı daha iyi olmuş berke üzrek daha genç görünmüş böyle bence yeni imajı bu olsun böyle daha yakışmış, son olarak şule'nin de öpüşebileceğini görmüş olduk böylelikle hemde epey güzel öpüştü o kızı nedense hiç kız olarak düşünmemişim pişman oldum dün akşam *
ayrıca cevdet'in yeni imajı daha iyi olmuş berke üzrek daha genç görünmüş böyle bence yeni imajı bu olsun böyle daha yakışmış, son olarak şule'nin de öpüşebileceğini görmüş olduk böylelikle hemde epey güzel öpüştü o kızı nedense hiç kız olarak düşünmemişim pişman oldum dün akşam *
yeni olay yerci emre'nin gebermesini arzu ettiğimiz dizi. orospunun evladı el değmemiş çıtır biricik aşkım şule'nin dudağına vantuz gibi yapışıp götürdü ya. piç kurusu emre umarım tez elden ne bok olduğun anlaşılırda gebertir seni behzat amirim.
o değilde behzat'ın annesi asıl düşman çıktı ya la.
o değilde behzat'ın annesi asıl düşman çıktı ya la.
hakkında bazen çok garipsediğim yorumlar yapılan dizi. ekşi sözlük'teki yorumlara bakıyorum bazen bölümlerinden sonra. o bölüm hüzünlü veya çarpıcı bir olay olduysa millet hemen başlıyor "rakıyı açtıran dizi." "votkayı bitirten dizi." "efkarlandım hemen rakı damıttım." falan diye. arkadaş anlamıyorum sadece ben mi yetmişlik yeni rakının 54 lira olduğu memlekette yaşıyorum? bi de bu kadar duygusal olmayın lütfen.
edit: imla
edit: imla
Ankara'yı yanlış tanıtan dizi. Nerde harabe, yıkık dökük yerler orada behzat abimiz..
Üstelik biz ankaralılar her lafın başı 'la' demiyoruz. kibar olanlarımız dahil..
Üstelik biz ankaralılar her lafın başı 'la' demiyoruz. kibar olanlarımız dahil..
kızı öldürülen dayının 5-6 dakikalık konuşması aile fertleriyle pür dikkat, çıtırdı olmadan dinlenilmiştir.
84. bölümde behzat ç. nin olmamasını dert eden arkadaşlar, sıkmayın o tatlı canınızı. ben 3 saat çağrı'yı izledim muhammed'in yüzünü bir kez olsun göremedim.
başrolünde Erdal Beşikçioğlunun oynadığı ankara'da çekilen polisiye dizisidir. Dizinin her sahnesinde en az 3-4 tane küfür edilir. Fakat dizi kaliteli bir dizidir.
79. bölümde çok güzel bir ayar vermiştir,
emniyet müdürü sorar bir komisere örgüt işi diyordun bir gelişme var mı?
+:Şener kerteli mahkemeye veren aileleri bulduk müdürüm, ifadelerini alacağız hepsinin geçmişte hepsinin geçmişte bir falsosu var ya çocukları ya kendileri terör faaliyetlerine bulaşmışlar.
Behzat Ç: napmışlar la?
+: izinsiz pek çok gösteriye katılmışlar.
behzat ç: ne istemişler?
+: HES protestosundan tut'ta parasız eğitime kadar ne ararsan var.
behzat ç : haaaaa! yavv ne zamandır bu ülkede hak arayanlar terörist oldu ya.
emniyet müdürü sorar bir komisere örgüt işi diyordun bir gelişme var mı?
+:Şener kerteli mahkemeye veren aileleri bulduk müdürüm, ifadelerini alacağız hepsinin geçmişte hepsinin geçmişte bir falsosu var ya çocukları ya kendileri terör faaliyetlerine bulaşmışlar.
Behzat Ç: napmışlar la?
+: izinsiz pek çok gösteriye katılmışlar.
behzat ç: ne istemişler?
+: HES protestosundan tut'ta parasız eğitime kadar ne ararsan var.
behzat ç : haaaaa! yavv ne zamandır bu ülkede hak arayanlar terörist oldu ya.
http://www.cumhuriyet.com...it&utm_medium=twitter
amirim duruma bir el atsa.
amirim duruma bir el atsa.
inanç konukçu nam-ı diğer hayalet tarafından facebookta dizinin güncel durumu ve akibeti ile ilgili şu bilgiler paylaşılmıştır: 'adam film bu sezon 2 tane yeni dizi cekimine karar verdi ve kanallarla anlasti. Elindeki butun sermayeyi bu 2 diziye aktardi ve diziler ellerinde patladi. Behzat Ç. nin bölümlerinin aksama sebebi budur. Adamfilm ekonomik krizin icinde. Ve bu sezonda dizi bitecek eger cekilebilirse bi film ile sonlanacak dizi'
78. bölümünü bipsiz izlemeyenin hayatından önemli bir kesit kaçırtandır.
8 Şubat 2013 ve 22 Şubat 2013 tarihlerinde yayınlanması gereken bölümleri, kanalın yayın politikası gerekçesiyle yayınlanmayacak, aradaki 15 Şubat'ta ise yayına devam edilecekmiş.
vay arkadaş, doğru düzgün bir dizi keyfimiz vardı, onun da içine çatır çatır sıçtınız.
kanalın yayın politikasının ta amına koyayım.
yukarıdakiler rahatsız olunca götümüz tutuştu, sene sonuna kadar parçalaya parçalaya yürütmeye çalışacağız demiyorsunuz da; kanalın yayın politikası diye zırvalıyorsunuz.
ne bilelim yayın politikası sebebiyle olduğunu, takla atın da inanalım.
vay arkadaş, doğru düzgün bir dizi keyfimiz vardı, onun da içine çatır çatır sıçtınız.
kanalın yayın politikasının ta amına koyayım.
yukarıdakiler rahatsız olunca götümüz tutuştu, sene sonuna kadar parçalaya parçalaya yürütmeye çalışacağız demiyorsunuz da; kanalın yayın politikası diye zırvalıyorsunuz.
ne bilelim yayın politikası sebebiyle olduğunu, takla atın da inanalım.
Mantıklı konulu yapmacık değil içten küfürlü süper bi dizi ama arasıra star tv erteliyo yeni bölümü.
(bkz: #18583459)
bir dahaki bölümü 15 şubatta yayınlanacak dizi. 15 şubattan sonraki hafta da tatilmiş ya la. böyle şey mi olur la bebe.
son üç bölümüyle arka sokaklar seviyesine düşen ve yabancı diziler gibi sık sık ara vermeyi alışkanlık haline getirerek takipçilerini üzen dizi. nerede o ercüment çözer'li memduh başgan'lı bölümler, nerede behzat amirimin psikolojik çözümlemeleri, nerede adaleti sorgulayan seri katillerimiz, nerede hüseyin'in meyhanesindeki muhabbetler...
bir saattir dila hanım'ın bitmesini bekledik, bir de baktık reyizin yeni bölümü yok.
yayınlamayın amk. hiç yayınlamayın, behzat'ı internetten bipsiz ve özgürce izleyelim ki herkes göt olsun...
yayınlamayın amk. hiç yayınlamayın, behzat'ı internetten bipsiz ve özgürce izleyelim ki herkes göt olsun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar