/386
84.bölümde arka sokaklar dizisine ayar mı verdiler acaba diye düsünüyorum,

hani ''bakın arka sokaklarda mevzular böyle, biz size baska alem sunuyoruz kıymetimizi bilin'' dediler herhalde.
son bölümüyle öyle fena saçmalamıştır ki, sözlüge 2 haftadır entry girmeyen şahsımın entry yazasını getirmiştir.
bölümü demin izledim sansürsüz olarak. ekşi'deki spoilersiz yorumları okuyunca bölümün pek begenilmedigini gördüm, pek umursamadım aslında abartmıştır bunlar dedim, izledikten sonra şunu diyebilirim ki az bile yazmışlar. böyle saçma sapan böyle berbat bir behzat ç. bölümü göreceğime cidden inanmazdım ama oldu. daha önce de cok dandik bölümler olmuştu, mesela radyocunun kızının kaçırılması temalı bir bölüm en basitinden ama o bile bu kadar kötü değildi en azından behzat ç. vardı lan bölümde. bu bölümde baştan sona yoktu. bildigin behzat ç. dizisinde behzat ç. yoktu yani. tamam tiyatro olayı var biliyoruz ama bu da diziyi izleyen insanları biraz umursamazlık olmuyor mu? bu dizinin kendine has farklılıkları oldu evet ama bu çok saçma oldu. behzat ç. yoksa çekmeyin arkadaşım o zaman bu diziyi.
gelelim bölümün dandikliğine,

--spoiler--
nerden ele alsam nasıl anlatsam bilmiyorum bu yavan bölümü. saçma sapan bir kurgu evet, saçma sapan kesinlikle.
bir kere o çocuk neden kendi babasını öldürdü?
o çocuk neden aslı'nın babasını hapse attırmak istedi?
böyle bir saçmalık var mı ya? ne alaka amına koyim? niye yani?
sonra mekanda aslı'ya gül yollama sahnesinin sacmalıgı,
sonunda cevdet'in düstügü durum, ekibin cevdet'i siklemezliği,
mailler noldu bu arada? ohoooo...
yok kardeş neresinden alsan elinde kalıyor bu bölüm cidden.
daha fazla uzatmaya değmez bile. tarihinin en kötü bölümünü yayınladı.
zaten 1 aydır yoktu, 2 haftadır bölümler dandikten öte.
artık bişey yapmaları şart.
--spoiler--
behzat ç bu ulkedekı tek cesurca gercekce yapılmış tek polisiyedir . Her hatada destek yerine köstek oluyoruz yanlış yapıyoruz .
--spoiler--
eda: tüm çıkışlar kapatılsın binada cinayet var.
--spoiler--
her geçen gün kendini aşan adeta bir fenomen haline gelen cinayetin ankara başkomseridir.
Aga cinayet var'dir.
haftaya bizi çok bomba bir bölümün beklediği dizi. en azından öyle umuyorum.
Çicek 30 tl, akşam yemeği 150 tl, hediye 200 tl.
Sevgililer gününü yalnız geçirmenin bedeli 380 tl
kâr. ehe
-Ne kadar ingilizce biliyosunuz?
+Derdimi anlatacak kadar.
-Derdiniz ne?
-I DONT SPEAK ENGLiSH.
başkası iddaayı tutturunca : yemek yerim, borçları kapatırım vs..
ben iddaayı tutturunca : error! 404 not found
facebookta paylaştığımız herşeyden facebook 75 kuruş kazanıyormuş, mesela şu an durum attım helal-i hoş olsun 75 kuruş mark bi çayımı içsin.
--spoiler--
cevdet'in bir önceki bölümde başlayan çılgın atma modu bu bölümde zirve yapmış, kendisi sevdiceği uğruna elini kana da bulamıştır.
--spoiler--

gelecek bölümlerdeki gidişatı merakla beklenmektedir efendim.

(bkz: behzat ç cevdet)
yeni bölümü 8 şubat cuma günü yayınlanacak dizi.yani gençler anlayacagınız bu haftada yok.

acun yapacağın işi sikiyim, star tv nin şaftını kaydırdın.
arka sokaklara 10 çeken polisiye dizi.
arka sokaklara 10 çeken bir polisiye dizi.
1 bölümde saçmalayınca izleyenlerin ve izleyip sözlükte yazanların çoğunun entrylerini saçmalatan dizi.
örnek bakınız ben iş bu entryde ne dediğimi anlarsam söz sizede anlatacam.
Yayınlanacak olan 85. Bölümden;

-- spoiler --

Cevdet: katil oldum ben amirim...
behzat: hoş geldin aramıza.
cevdet: sen nasıl aştın?
behzat: ordan aşmış gibi mi duruyorum?

Anne ç: ben senin annenim...
behzat: ben bunu öğrendiğim zaman kendimi bitirmek istedim. Ama şimdi karar değiştirdim, seni bitiricem.

-- spoiler --

ayrıca 84. Bölüm de güzel olmuş lan niye o kadar galeyana geldi ki millet? Son bölümlerde iyicene her şey behzat'a sarmıştı. Evet behzat'a odak alınması güzel şikayetimiz yok lâkin diğer karakterleri özler olmuştuk. Sonunda da bu şekilde bağlamışlar olayı güzel olmuş hem erdal beşikçioğlu da az biraz çoluğuyla çocuğuyla meşgul olmuş oldu, insafsız olmayın. Bi de bu hanımefendi'nin yani anne ç'nin bi adı yok mu? Ayrıca da ç olmuyor ki kadın yahu. Boşanmış netcede, neyse neyse. O değil de asıl şule yok ortalıkta iki bölümdür. Şu kızın tatlılığından mahrum etmeyin bizi arkadaş ya panik olmaya başladım ne iştir bu yahu...

Unutmadan;
önümüzdeki bölümde Mehmet erdem diziye konuk olarak gelip Neşet ertaş'dan ah yalan dünya türküsünü söyleyecekmiş. Çok da iyi olmuştur.*
bu hafta behzat ç yi görecegimiz bir bölüm olacak.

behzatsız behzat ç ney lan!
(bkz: yılmaz ı msn den sileceksin)
mehmet erdem in konuk olmasi ile bizlere surpriz yapmis dizimizdir. hastasiyiz, begenerek izliyoruz efenim.
gece gece efkarlandıran dizi.

özledik be neşat baba.
--spoiler--
Amirim biz de elimizden geleni yaparız anneni bitirmeye. Gerçi böyle deyince biraz garip oldu ama.
--spoiler--
gayet mizahi içeren bi polisiye dizisidir.
http://www.youtube.com/watch?v=XM2rcgWWxK8

mehmet erdem ne güzel söylemiş...
harun gErEksiz laf ebEliği yaparak yardırdı gEne.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026