bugün
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- stres yönetimi6
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar4
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi2
- okulda itaat2
- free ceuta2
- arkadaşlar ben güzel miyim5
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- stres2
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- gulmekicinyaratilmis11
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- rüşvet5
- gocu6
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- kylie minogue5
- true koş4
- tinder3
- din3
- don kişot2
- hepinizin agzina biber surcem5
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- sıkıcı bir yazar olmak2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- napolyon sendromu2
- kuran ı kerim meali6
- mohamed salah ghaly11
- hamburgerin çok abartılması5
- petrol2
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- saldıran köpeğe şma demek4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- tai lung8
- lahana turşusu3
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- sözlük kızları dans ediyor3
- ispanya6
- çerçeve yasa9
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- nickten isim tahmini yapmak10
entry'ler (844)
aşırı yanlıştır. o duyguya düşmek zaten büyük hata o işin belkisi yoktur olacağı varsa şartlar olgunlaşmışsa olur belki ise olmaz zaten. ama bazen belki diye düşündüğün şey zaten başlamıştır da bazende imkansıza belki diye bakıyorsundur.
çevremde olur ve hayvanın canının acıdığını görürsem o eli daha işlevli hale getirir kimseye muhtaç kalmamanı sağlarım. bak götüne sokarım da diyebilirdim ama demiyorum neden algıda seçicilik yapılmasın seksist düşünülmesin diye.
saturday vibes ın tetiklediği hormonal seviyeyi üst safhalara çıkaran etkinliklerdir. detay vermeyim ayıp olur.
herbokologluk hiç bir altyapı olmadan her şeye umarsızca yorum yapma, vasatın beğeni yağmuruna tutulması yani kalitenin artık sadece bir kelime olmasından ortaya çıkan büyük kalitesizlik.
iktisattaki kızlar hukuktakilerden daha güzel.
banka hesabı.
kadınların kategorize olduğu bölgedir.
başka açıdan da bakarsak adı hindistanda bile bilinmeyen (bkz: Rabindranath Tagore) un adını caddeye isim olarak veren bizler bangladeş başkanının adını caddeye vermişiz çok mu.
daha önce pişman olduklarımdan pişman olduğum için pişmanım.
(bkz: sıra gecesi) ile karıştırılmaması gereken beyanat.
sadece yılbaşı zamanı vizyona giren filmler gibi etki bırakan 'starbucks' karışımı.
(bkz: toffe nut latte)
bir kere orada ne iş yaptığı bilinmediği için (iyi veya kötü) biriktirdiği parayı da ülkeye gelince 8 9 la çarparak harcayabildiğinden e zaten ülkenin dört bir yanı cennet daha ne istesin ki.
pasaklı olmamak.
16 yaşında ergen olmaz. 16 yaşında adam da olmaz. 16 yaşında bir bok olunmaz.
dünya senden olmayanlarla güzeldir.
yani ankara da deniz yok, öyle ahım şahım tarihi eser falanda yok ama ankara da bir aura var. cezbeder adamı nedensiz yere aşık olur ayrılamazsın ondan. varlığında çok farketmesen de yokluğunda anlarsın ankaranın kıymetini. tabi ot adamlar var dışardan gelen boğazda yalısı olsa bir güzel hayatı olmayacak adamlar bunlar kalkıp ankarayı eleştiriyor.
yani ankara da deniz yok, öyle ahım şahım tarihi eser falanda yok ama ankara da bir aura var. cezbeder adamı nedensiz yere aşık olur ayrılamazsın ondan. varlığında çok farketmesen de yokluğunda anlarsın ankaranın kıymetini. tabi ot adamlar var dışardan gelen boğazda yalısı olsa bir güzel hayatı olmayacak adamlar bunlar kalkıp ankarayı eleştiriyor.
moderasyondaki yuvarlak popolu kızıl saçlı hatunla.
olay şöyle gelişir, lisedeyim hocamın adı deren uzun ve güzel genç bir kadın tabi ergenlikten ölüyorum spor kolu başkanıyım ondan hoca bana düşer kafasındayım ki bedenci geliyor sıraya geçin dediğimi duydu ve bedenci demek sapıklıktır beden eğitimi öğretmeni diyeceksin dedi sonra dedim beni seviyor ki böyle davranıyor, akabinde 15 dk sonra uzun basketçi sevgilisi geldi ve o an anladım neyin kafasını yaşadığımı.
(bkz: azgın iskelet)
efenim şöyle açıklama yapalım eski nesil yazarlar bilir*.