bugün

/386
--spoiler--

tamam doktor ben burda bekliyom bisey olmaz dimi doktor ben burda bekliyom!

--spoiler--
benim arkadaşım oynamış ya la bu dizide.

caner kadir gezener'in, maktulün oğlu umut rolünde bir hinlik peşinde olduğu dizi.
Ezelden sonra inatla izlemedigim ve bugün ilk kez izlemeye kalktigim fakat arka sokaklara dönmüş dizidir. Senarist konu uretemiyo sanırım. Sarmislar başrol ailelerine.
yeni yeni icatlar çıkaran dizi. behzat'sız behzat ç mi olur yaw. senarist arkadaşlar saçma sapan işlere girmeyin lütfen.
edit: imla
bu gün behzat ç'yi göremeyince başka bir dizi izliyormuşum gibi oldu.
Türkiye'nin sisteme karşı muhalif tek dizisi.
Behzat amir in henüz gözükmediği bölüme şahit olduğumuz dizi. Cevdet in beti benzi attı lan.
daha önce böyle saçma bi bölümü olmamıştı...komikti...
Behzat reyizin muhtemelen bebek sevgisi ağır bastı.

Bebeği oldu lan adamın herhalde ondan yoktu.
amirin olmayışı en iyi bu şekilde unutturulabilirdi.
bu bölümünü ben de çoğu insan gibi beğenmedim ama bir bölüm kötü performans oldu diye gömmemek de lazım, önümüzdeki bölümlere bakalım.
son 2 bölümdür ve özellikle son bölümde kendini rezil eden dizidir.
Doktor Barbaros ve hademe muzaffer her bölüm olsun.
kendini farklı olmak adına kadan tiplerin beğenmediği bir bölümü olan dizi. beğen beğeme amk ama bok atma arsda okur böyle bölümler.
size kalsa her hafta istediğiniz şey olsun istiyorsunuz olmaz o o kadar kusur kadı kızında da olur.
her bölümüyle ayrı harikalar yaratan dizilere alışkın yurttaşlarımız tarafından esefle kınanan dizidir. salyalarımızı akıtarak izlediğimiz bölümleri unutalım gitsin. acımasızsın ey halkım!
kendimi aptal hissetmeme sebep olan dizi. lan ben bu diziyi başladığı günden beri izliyorum hatta bazı bölümleri tekrar tekrar izliyorum. o sarı taksi çekiciye çarpmayacak onuda biliyorum ama her seferinde geriliyorum. nasıl bir sahnedir ya rüyalarıma giriyor kodumun taksisi. final bölümünde bir güzellik yapsınlar bize de o sarı taksi çekiciye sağlam bir geçirsin arkadan, hepimiz rahatlayalım.
84. bölümü vasatın altında olan dizidir. Yalnız Harun un kardeşi aslı bu şekilde "Nışanlım-nışanlı-nışan" demeye devam edecekse nişanlanmasın cevdet le, direkt evlensinler.
güldürebilen , anlamlı , ciddi tek dizidir.
amirim olmadan tadı yok kabul, yemeyi tuzsuz yemiş gibi olduk ama bu arada tahsin müdür eray eserol ile gazeteci ümit zileli benzerliği'de gözümden kaçmadı ya la.

işte; http://galeri.uludagsozluk.com/g/behzat-%C3%A7/
84. bolum nazar bolumu olsun. ne b.ktan bi bolumdu ya bu.
olay akisinin, repliklerin 3. sinif dizilerden farki yoktu. senaryo sikintisi cekerlerse sozluklere haber ucursunlar yan rollere bundan cok daha guzel kurgu yapacak insanlar var burda.
bi daha gormiyim.
süresi kısalıp yaklaşık bir saate indiğinde dolu dolu bir saat geçireceğimizi düşünüp sevinmiştim fakat bir saat boyunca izleyicinin aptal yerine koyulup saçmalandığını görünce üzüldüm.Bu bölüm açıkçası aceleyle beş dakikada saçmaca yazılıp çekilmiş izlenimi verdi.Hiç yayınlamasalardı şimdiki durumdan daha kötü bir durum ortaya çıkmazdı.
84.bölümünde konuk oyuncu olarak şirin soysal'ın oynadığı dizi.

(bkz: şirin soysal)
bu son bölümün sıkıcılığı gol öncesi top çevirmenin can sıkıcılığı olsa iyi olur.
84. bölüm ile izlediğim en kötü bölümüyle ekrana gelen dizi.

allah aşkına ne olur şu karakterlerin ailelerinin başına bir şeyler gelmeyen senaryolar yazın. bu halinizle başına her sik gelen rıza babanın öğretmen olan karısının öğrencileri tadıyla arka sokaklardan farkınız kalmıyor.
her yerde yazılan olumsuz yazılardan sonra tüm hevesimi kaçıran dizi. istifa mı etsek acaba seyretmekten ?
© copyright 2005 - 2026