bugün
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- askerde sahip olunan en büyük lüks5
- habire1214
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi12
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- era7capone4
- arap gel oğlum kuçu kuçu4
- habire'nin fendi kadını yendi4
- sıfır atık vakfı11
- bilerek ponziye dahil olmak7
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- 0 0 716
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- evrene enerji gönderen müslüman9
- aleksey batrakov5
- cop318
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- samed ağırbaş7
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- fusya semsiyeli yabanci25
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- katlanılabilir telefon2
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- yazarların pazar günü planları5
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
- galatasaray'ın osimhen başvurusunun reddedilmesi2
- ismail kartal8
--spoiler--
tamam doktor ben burda bekliyom bisey olmaz dimi doktor ben burda bekliyom!
--spoiler--
tamam doktor ben burda bekliyom bisey olmaz dimi doktor ben burda bekliyom!
--spoiler--
benim arkadaşım oynamış ya la bu dizide.
caner kadir gezener'in, maktulün oğlu umut rolünde bir hinlik peşinde olduğu dizi.
caner kadir gezener'in, maktulün oğlu umut rolünde bir hinlik peşinde olduğu dizi.
Ezelden sonra inatla izlemedigim ve bugün ilk kez izlemeye kalktigim fakat arka sokaklara dönmüş dizidir. Senarist konu uretemiyo sanırım. Sarmislar başrol ailelerine.
yeni yeni icatlar çıkaran dizi. behzat'sız behzat ç mi olur yaw. senarist arkadaşlar saçma sapan işlere girmeyin lütfen.
edit: imla
edit: imla
bu gün behzat ç'yi göremeyince başka bir dizi izliyormuşum gibi oldu.
Türkiye'nin sisteme karşı muhalif tek dizisi.
Behzat amir in henüz gözükmediği bölüme şahit olduğumuz dizi. Cevdet in beti benzi attı lan.
daha önce böyle saçma bi bölümü olmamıştı...komikti...
Behzat reyizin muhtemelen bebek sevgisi ağır bastı.
Bebeği oldu lan adamın herhalde ondan yoktu.
Bebeği oldu lan adamın herhalde ondan yoktu.
amirin olmayışı en iyi bu şekilde unutturulabilirdi.
bu bölümünü ben de çoğu insan gibi beğenmedim ama bir bölüm kötü performans oldu diye gömmemek de lazım, önümüzdeki bölümlere bakalım.
son 2 bölümdür ve özellikle son bölümde kendini rezil eden dizidir.
Doktor Barbaros ve hademe muzaffer her bölüm olsun.
kendini farklı olmak adına kadan tiplerin beğenmediği bir bölümü olan dizi. beğen beğeme amk ama bok atma arsda okur böyle bölümler.
size kalsa her hafta istediğiniz şey olsun istiyorsunuz olmaz o o kadar kusur kadı kızında da olur.
size kalsa her hafta istediğiniz şey olsun istiyorsunuz olmaz o o kadar kusur kadı kızında da olur.
her bölümüyle ayrı harikalar yaratan dizilere alışkın yurttaşlarımız tarafından esefle kınanan dizidir. salyalarımızı akıtarak izlediğimiz bölümleri unutalım gitsin. acımasızsın ey halkım!
kendimi aptal hissetmeme sebep olan dizi. lan ben bu diziyi başladığı günden beri izliyorum hatta bazı bölümleri tekrar tekrar izliyorum. o sarı taksi çekiciye çarpmayacak onuda biliyorum ama her seferinde geriliyorum. nasıl bir sahnedir ya rüyalarıma giriyor kodumun taksisi. final bölümünde bir güzellik yapsınlar bize de o sarı taksi çekiciye sağlam bir geçirsin arkadan, hepimiz rahatlayalım.
84. bölümü vasatın altında olan dizidir. Yalnız Harun un kardeşi aslı bu şekilde "Nışanlım-nışanlı-nışan" demeye devam edecekse nişanlanmasın cevdet le, direkt evlensinler.
güldürebilen , anlamlı , ciddi tek dizidir.
amirim olmadan tadı yok kabul, yemeyi tuzsuz yemiş gibi olduk ama bu arada tahsin müdür eray eserol ile gazeteci ümit zileli benzerliği'de gözümden kaçmadı ya la.
işte; http://galeri.uludagsozluk.com/g/behzat-%C3%A7/
işte; http://galeri.uludagsozluk.com/g/behzat-%C3%A7/
84. bolum nazar bolumu olsun. ne b.ktan bi bolumdu ya bu.
olay akisinin, repliklerin 3. sinif dizilerden farki yoktu. senaryo sikintisi cekerlerse sozluklere haber ucursunlar yan rollere bundan cok daha guzel kurgu yapacak insanlar var burda.
bi daha gormiyim.
olay akisinin, repliklerin 3. sinif dizilerden farki yoktu. senaryo sikintisi cekerlerse sozluklere haber ucursunlar yan rollere bundan cok daha guzel kurgu yapacak insanlar var burda.
bi daha gormiyim.
süresi kısalıp yaklaşık bir saate indiğinde dolu dolu bir saat geçireceğimizi düşünüp sevinmiştim fakat bir saat boyunca izleyicinin aptal yerine koyulup saçmalandığını görünce üzüldüm.Bu bölüm açıkçası aceleyle beş dakikada saçmaca yazılıp çekilmiş izlenimi verdi.Hiç yayınlamasalardı şimdiki durumdan daha kötü bir durum ortaya çıkmazdı.
bu son bölümün sıkıcılığı gol öncesi top çevirmenin can sıkıcılığı olsa iyi olur.
84. bölüm ile izlediğim en kötü bölümüyle ekrana gelen dizi.
allah aşkına ne olur şu karakterlerin ailelerinin başına bir şeyler gelmeyen senaryolar yazın. bu halinizle başına her sik gelen rıza babanın öğretmen olan karısının öğrencileri tadıyla arka sokaklardan farkınız kalmıyor.
allah aşkına ne olur şu karakterlerin ailelerinin başına bir şeyler gelmeyen senaryolar yazın. bu halinizle başına her sik gelen rıza babanın öğretmen olan karısının öğrencileri tadıyla arka sokaklardan farkınız kalmıyor.
her yerde yazılan olumsuz yazılardan sonra tüm hevesimi kaçıran dizi. istifa mı etsek acaba seyretmekten ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar