bugün
- pirizade ismed molla balizade kafadumanevi6
- nervio'nun asıl benzediği ünlü8
- 8 kasım 2026 çorum fk fenerbahçe maçı15
- allah vardır diyenlerin hiçbir kanıt gösterememesi16
- evi arsayı satıp faizle her ay 120 gr altın alıyom5
- anın görüntüsü24
- nat rothschild4
- kabak tatlısını sevenler8
- kihkih yuzır2
- erecto kral reyiz3
- kafanın çok büyük olması8
- dizi sektöründeki maliyet krizi16
- ismet gurbuz 20244
- bir sözlük yazarını kerhaneye götürmek3
- taksim delisi cenk3
- boyun ağrısı2
- oğuz tezmen2
- fenerbahçe11
- 20043
- göksel in memeleri3
- 1 doların 50 tl olması3
- ismed ibni semiz cincihocaevi efendi2
- android için televizyon uygulaması yapılmalı2
- kimse beslenmesine dikkat etmiyor2
- hoşlanılan kızın ayağınızı yalamak istemesi7
- 8 kasım 2026 rizespor erzurumspor maçı4
- allah vardır diyenlerin kanıtları2
- elektrik2
- nervio'nun gerçek yüzü4
- elmas bey birader dönsün2
- nervio34
- barış alper yılmaz4
- ismet gürbüz sözlüğü nasıl keşfetti6
- halef dizisinin final yapması2
- en sevilen ibrahim tatlıses sözleri6
- bafra pidesi3
- anelka alex tuncay hooijdonk dörtlüsü6
- ülkücü erkek ermeni kız aşkı10
- alanyaspor2
- bırak kolumu acıtıyorsun4
- yalnız çirkin asosyal erkek5
- kaan girgin'in son hali2
- birçok kadın evliliğini eskort hizmeti gibi yapıyo3
- askerde cinsel ihtiyaçlar nasıl gideriliyor6
- 2019 tasarımı4
- otomobilin üstünde uyuyakalan adam6
- duygu özaslan6
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı23
- bir can kurtaran tüm insanları kurtarmış gibi olur2
- kim milyoner olmak ister6
Eski bolumlerini aratir olmustur. Barbaros hoca ve muzo diziye renk katmislardir.
ulan yılların işportacısıyım 5 liraya bile pazarlık eden insanlar gördüm. 100 lira ya saat mi olur amk.
ayrıca; bir ankara dizisi.
ayrıca; bir ankara dizisi.
şahsım açısından özeti şu şekildedir.
1.sezon efsane
2.sezon kestane
3.sezon dürdane
Boku çıkmış dizidir.
1.sezon efsane
2.sezon kestane
3.sezon dürdane
Boku çıkmış dizidir.
kesinlikle boku çıkmaya başlayan dizi. üç haftaya kalmaz şevket ç ölecek behzat yine bunalıma girecek demedi deme ibrahim.
etkisinde kalıyorum iyi ki cuma akşamı yayınlanmaktadır. 1. ve 2. sezon bölümlerinden hergün en az 1 bölüm izlemekteyim cuma akşamı yayınlanmasının önemi kalmıyor durumda neyse en sonunda dizinin ağzına sıçmaya başardılar neydi o 20'li 30'lu bölümler hepsi flim tadında.
muzo nun yeni sezonda dizinin absürdlüğünü ve komikliğini karşıladığı dizi. geçen iki sezonda vu işi harun görüyordu.
behzat komser'in, ilgili dallamalara bi bitmediniz amk dediği dizidir.
niye demiştir, mesaj mı vermiştir anlaşılamamıştır.
niye demiştir, mesaj mı vermiştir anlaşılamamıştır.
--spoiler--
sırf harun'un öküzlükleri bile bu diziyi izlemek için iyi bir sebeptir.
ayrıca amirimizin sözlük alemlerine selam çaktığı 86. bölümünü geride bırakmıştır.
(bkz: bi bitmediniz amına koyim)
--spoiler--
sırf harun'un öküzlükleri bile bu diziyi izlemek için iyi bir sebeptir.
ayrıca amirimizin sözlük alemlerine selam çaktığı 86. bölümünü geride bırakmıştır.
(bkz: bi bitmediniz amına koyim)
--spoiler--
eski trendinden çok uzakta olan arka sokaklar özentisi dizi.
sonlara doğru lost gibi bozacak olan dizidir.
bi aylık sıçışın ardından toparlamaya çalışan dizi, senaryodan toparlamaya çalışırken bölüm yayınlamayarak sıvama kısmına geçmekteler, bu cuma da yok sanırım.
bide 'eski trendinden çok uzakta olan arka sokaklar özentisi' diyen tipler gördüm, düşman başına. abartmayın amına koyim.
bide 'eski trendinden çok uzakta olan arka sokaklar özentisi' diyen tipler gördüm, düşman başına. abartmayın amına koyim.
artık bitmesi ve efsaneler arasında yerini alması gereken dizi..
tamam farklısın anladık amirim de farkını böyle aralarla göstermesen diyorum. bugün yine mi yoksun?
biliyorlar izleyicilere bağımlılık yaptığını, haziran'da birden bitirip insanalara yoksunluk sendromu yaşatmamak için 2 hafta bir yayınlanarak alıştıra alıştıra bitirmeye çalışacaklar.
ama biz her türlü üzülüyoruz.
ama biz her türlü üzülüyoruz.
Türkiye de samimi, gerçekleri yansıtan tüm dizilerin başına gelen şeylerin hepsi bu dizininde başına gelmiştir. Gerçekleri çok güzel yansıttığı için sürekli engelleme, yayından kaldırma çabaları vardır. Polisin süper kahraman değil de insan olduğunu Türk halkına gösterdiği için, sokaktaki milyonlarca insan gibi küfür ettiği için, meyhanede,evde içki içen milyonlarca insan gibi içki içtiği için, her insan gibi cinsel hayatı olduğu için, her insan gibi sorunları olduğu için ve en önemlisi bunları halka gösterdikleri için 2 haftada bir yayınlanmaktadır artık. haziran ayınca biteceğine dair söylentiler kol gezmektedir. Arka Sokaklardizisindeki gibi her bölümde 10 tane olayı çözmedikleri için, polisler bir melek olmadığı için günde 3 yayın kuşağında yayınlanmaz bölümleri. haftada bir yayınlansa da o dizi izlenir. neden? çünkü gerçek. çünkü bildiğimiz şeyler. çünkü uyutmaya çalışmıyorlar.
değil 1 marttı hazıran'da bıtsın dızı yıne ızleyecegım 1. bolumden baslayarak seve seve..
zirvede bırakacağı için içimde kelebekler uçuşuyor. bir kurtlar vadisi orospuluğuna ortak olmayıp, işi finans ve siyasete dökmedikleri için daşşaklarını omuzlayıp dünya turuna çıkarabilirim.
80. bölümdeki faşist piçi tokatlaması nefisti.
Bitmeyeydi bu sezon iyiydi.
8 bölüm sonra bitecek harika dizi. tek hataları bazı soruları havada bırakıyorlar, bide yanı figüranı 5 kere kullanmayın kardeşim. köküne kıranmı girdi bu adamların.
Her cuma beklenilen ve tekrarı verilince sogutan dizidir, ulan bir de final yapacaksınız ! Millet boşluğa düşecek , bir kaç film cekin bari de millet avutsun kendini. izlediğim tek diziydi yazacağım için mutsuz olacağım .
askerlik sebebiyle kaçırılan bölümleri bipsiz izlenen, ama artık canlı canlı izlemek cana tak ettiren dizi.
ulan son 8 bölüm, ayrılık zor. sonu filmde olsa.
ulan son 8 bölüm, ayrılık zor. sonu filmde olsa.
bugün ki bölümünde bira içen behzat amir komple sansürlenmiş ince bir mesaj verilmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com