bugün

/386
ankara'da cia kovalanması yaran bir olaydır.
bu kadar bekletip ara verdiler ya
kesin ercü tarzı bir şeyler gelecek.
seviyorum merkez.
cevcev ve harun'un bastıkları kadın kovalama başladığı an kendiliğinden arabaya atladı. kaçması gerekmez miydi?
kurgusuyla insanı her bölümde kendisine hayran bırakan dizi.
izleyicinin kafasında sürekli soru işareti bırakan dizi. amirim işine karışmak gibi olmasında yaşlandın herhalde. zira bu hafta katili senden önce buldum. bu ilk oldu, rica ediyorum daha da olmasın.
1 ay bekledik, en sevdiğimiz rutin cinayet var aga ile başladı cinayeti cözdü ve bitti bu da iyi oldu biraz kafamız rahatladı.

eyvallah amirim.
tahsin müdür'ün duygusal yanını gördüğümüz bir bölüm olmuştur.
emrah serbes'in harikalar yaratan ince zekası ile ortaya çıkmış dizidir.
dizi son bölüm kritiğine gelince;

--spoiler--
bölüm çok fazla derine inmeden bitti, behzat komiserin iç dünyasına fazlasıyla girdiklerini farketmiş olacaklar ki araya düzgün bir olay serpiştirmişler.
bölümde bence en güzel sahneler cevdet ve harun'un olduğu sahnelerdi.
duygusal ayımız harun yine ayılıktan insanlığa doğru ince bir çıkış sergiledi.

ayrıca;
bernayı yaşatmak gibi bir ucuz senaryoya düşeceklerini zannetmiyorum.
asıl merak ettiğim ve bir bağlantı kuramadığım emre olayı kafamı kurcalıyor..
gelecek bölümlerde onun üzerinden bir kaç olay döneceği kesin.

--spoiler--

türkiyenin istisnasız en güzel dizisinin yeni bölümlerini merakla bekliyorum ben de, tüm sevenleri gibi..
--spoiler--

harun ciddi adam olmaya başladı be. ercüment bile yeni öğrenmiş annenin yaşadığını bu bahri satmış olmasın.

cia ajanları iyi ki gerçek çıkmadı.

--spoiler--
3 haftalık aradan sonra harika bir bölümle ve harun'un hafif gülümseten esprileriyle geri dönmüş dizi. ayrıca dün akşamki bölümde unutulmaz dizi a takımı'ndan araklanma cevdet'in arabanın lastiklerine ateş etme sahnesi de fena olmamış.
birde [email protected] adresinin şu yeni eleman tarafından şifresinin kırılarak amirimin özel mesajlarının okunması da hiç hoş olmadı bence bu adamda bir şeyler var. sonunda ya ercüment ile memduh'un adamı çıkacak yada anne ç'nin.
güzel bir bölüm. eski ekşınlar yok pek ama olsun. izliyoruz. severek takip ediyoruz.
bence bu adamın soyadı bildiğin " ç " . nüfus memuru yanlış yazmıştır, mürekkep silinmiştir... demedi demeyin sonra.
82.bölümünde Adanalı Apo lakaplı Abdullah Uçmak'a gönderme yaparak gülümsetmiştir.
(bkz: ccc adanalı apo reyiz ccc)
(bkz: valla orasını allah bilir)
günlerdir aradığım bi sahnesi için ;behzat tam arabaya bınecekken harun gelıyo behzatın yanaklarını sıkıyor
sen damatmı oldun dıye
behzat sınırlenıyor siktir git lan diyo harunda şöfor kapısına doğru giderken bışeyler daha diyo behzat ta tam harun bınecekken arabanın ustune atlıyor haruna vurmak için harun kaçıyor sonra behzat küfürler eşliğinde gel lan bu tarafa ben sürcem arabayı diyor bu sahneyi çok beğenmiştim bulamıyorum şimdi bulabilicek olan mesaj atarsa makbule geçer.
koskaca yardımcı doçentin ,
+ arkadaşlar bugün malumunuz behzat amirim var ben gidiyorum. derse asistan hocalarınızla devam edeceksiniz. diyerek dersi bırakıp izlemeye gittiği dizidir.
buyrun burdan yakın;
görsel
son bölümünde çaktırmadan kameraya bakan figürana ev sahipliği yapmış bombastik dizi.

görsel
son bölümdeki iki "cia ajanı" göründükleri, özellikle de konuştukları her sahnede yarmıştır.

--spoiler--
tuvaletten tüyme sahneleri apayrı bir bonus olmuştur.
--spoiler--

--spoiler--
- siz cia ajanı mısınız?
+ evet biz cia ajanıyız.

iki dakika sonra

- hakkınızda bilgimiz var; siz özel bir şirket adına istihbarat topluyorsunuz.
+ evet biz özel bir şirket adına istihbarat topluyoruz.
--spoiler--
behzatın ' tuvalette kapı mı olur amuğa koyim ' demesi çok güldürmüştür.
--spoiler--
gitti maaş
--spoiler--
83. bölümünü izledikten sonra neden izlediğimi anladığım dizi.
ben muhalif duruşu nedeniyle izlediğimi sanıyordum. benim gibi düşünenler var diyordum kendime.

farkettim ki konuşurken düşündüren cümlelerini seviyormuşum dizinin. 83 olay odaklı bir bölümdü ve ben yatağıma yattığımda bölümle ilgili hiç bir cümleye kafa yormadığım. oysa hep konuşurdum kendimle, kurulan cümlelerin ne anlamlara geldiğini.
lütfen behzat ç'den yıllar önce çıkmış bi anime olan devil may cry'ı izleyin ve behzat ç nin müziğinden trainerına kadar ne kadar özenti olduğunu görün. Senaryoları bile benziyo az çok.
Edit:rötuş falan
merakla beklenendir.
--spoiler--
bu bölümünde behzat ç. görülmeyecekmiş.
--spoiler--
--spoiler--

tamam doktor ben burda bekliyom bisey olmaz dimi doktor ben burda bekliyom!

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026