bugün

sevdiği entry'ler

aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı

Erkek osbir çekmeyi akıl yürüterek öğrenmez; genetik kodlarına kazınmış doğuştan gelen refleksler ile asılır.

refleks olarak öğrenmiştim adının mastürbasyon olduğunu bile bilmiyordum hatta ilk yaptıklarımda kamışa su yürümüyordu.

Aranızda serpilmiş cocuk, kimden öğrendiğini sorguluyorlar bir de. Günde üç öğün sövmekten küfürbaz haydo oldum sayenizde, o yine terbiyeli kalabilmiş ki yanıt vermiyor.

sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması

elit olmayı martini veya fransız mutfağına indirgemek/eşleştirmek...
eğitimsizlik veya cehalet olabilir.
parayı sonradan bulan ya da iç dünyasında yaşanan aşağılık kompleksinin yansıması da olabilir.
lüks spor arabası arkasına "kıroyum ama para bende" yazıp, kendini değersiz ve anlamsız görüp parazit gibi bir yaşam içinde varlığını ve değerini nesneler üzerinden şekillendiren zavallı biri de olabilir.

bu vb. durumlar olabilir.
"asılacaksan ingiliz sicimiyle asıl" düsturunu benimsemiş vb. karaktersiz bir kişilikte olması tartışılır ama tartışılmayan bir gerçek "eşeğe altın semer de yaptırsanız eşek her zaman eşektir" realitesini unutmayalım.

edibüdü: asılacaksan ingiliz sicimiyle asıl sözünün kaynağı olarak longdrop veya shortdrop olarak asılarak idam etme tekniği olsa da atının nalına mıh bile üretemeyen osmanlının maruz kaldığı kültür emperyalizmin sonucu olarak yaşadığı aşağılık kompleksiyle avamda kabul görmüş söz.
sözün tamamı "Asılacaksan ingiliz sicimi ile asıl, basılacaksan Yunan dilberi ile basıl" şeklindedir.

edibüdü 2: elit olmayı başka bir kültürün yiyeceği, içeceği, giysisi, yaşam tarzı (mekan-ortam, dil-konuşmayı kullanma, ihtiyaçları olan eşyayı kullanma vb) görmek cehalet veya akılsızlık ya da aşağılık kompleksi ötesi aptallıkla alakalı bir durumdur.
klinik seviyede psikolojik otosansür yaşıyor da olabilir.
bu durumu "psikolojik otosansür" basitçe kişinin kendinden utanması olarak açıklayabiliriz.
dışlanma korkusuyla oluşan kendisinin benlik saygısının düşmesi kaçınılmaz olarak olumsuz değerlendirilme ve içsel çatışmalarla yalnızlık kaçınılmaz.
varlığını bir içeceğe, yemeğe, giysiye, mekana indirger.
kişide almış olduğu yüksek eğitim ile edinmiş olduğu entelektüel kapasite, sosyal yaşamı-bağlantıları, ayrıntılı bilgi ve düşünme kapasitesi tamamen devre dışı kalır.
maddi ve manevi zenginlikleri varlıkları zamanla görgüsüzlüğe neden olur ve kişinin değersizleşmesi kaçınılmaz olur.

sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması

Statü seviyesi düşük sözlüklerde görülen durumdur. Mesela kimse fransız mutfağı konuşmuyor, sabah akşam bira fotoğrafı atıyorsunuz bir tane martini atan görmedim. Anın şarkılarına atılanların hepsi varoş varoş müzikler. Ne bir caz ne bir klasik müzik hiçbiri yok.

askerlik

Önümüzdeki ay muayenesi için istanbul'a gitmem gerekecekmiş. Atipik otizmliyim zaten de zekâmı falan belli etmem. Mal gibi davranmam lazım. *

kaç ayda bir banyo oluyorsunuz

Havuzdan çıkınca duş alıyorum.

aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı

Tüm emekliliere yapsalar keşke bölerek.

sabah bi kalktın kadınsın napardın

Meme çok garip bi şey olum net kullanırdım. Kızlar istediniz bebeği emzirebiliyor musunuz? Ayrıca memem küçükse aşırı keyfim bozulurdu aq.
Olum kadınlar gülerken işiyorlarmış bu muazzam bir şey kedili köpekli videolar açıp işetirdim kendimi.

naif insanlar

Çok çok tatlılar en korktuğum şey bu insanları hayal kırıklığına uğratmak.

naif insanlar

Bana da söylüyorlar ancak naif değilim sadece iyi insanları kıramıyorum.

naif insanlar

Çok üzülürler her zaman. Gün yüzü görmezler. Mutluluk nedir bilmez hep ağlarlar hiç gülmezler içten içe.

perseid meteor yağmuru

Yılın o zamanı yine geliyor. 12 ağustos tarihini bir yere not edin.
Şehrin ışıklarından uzak bir yerde meteor yağmurunu izlemek lazım. Bazı şehirlerde izleme noktaları oluşturulmuş. Kıskandım.
https://onedio.com/haber/...-gozlem-noktalari-1374303

kendini adam zanneden erkek

Bir de aslanlı maslanlı nick almış olurlar ki en çok ona gülüyorum.
Sürekli, bıkmadan usanmadan başlık sıçma ve "başı açık" kadınlara nefret kusma eğiliminde bir tip var. Nick vermeye gerek yok zaten. Aslında derdi başı açık kadınlar falan değil, kadınların tamamı. Sadece kadın olmaları. Mizojini diyoruz kısaca.

şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın

zorla güzellik olmaz ki teyze. sen napıyorsun böyle? bu senin torunun değil. sen bu tavrınla onu terbiye etmiş olmuyorsun. senin canın sıkılmış öfkeni kızdan çıkartıyorsun. bu işin tek sorumlu mercii bu kız mış gibi hareket edip, çıplaklara ve çıplaklığa karşı olan tepkini onun üzerine boca ediyorsun ki bu hiç adil değil. sen 100 yaşında kadınsın. bu daha yeni yetme kız. senin örfünü adetini değer yargılarını, yaşadığın dönemin toplumunun değer yargılarına ve kültür kodlarına sahip değil ki bu nesil. ayrıca mevcut günümüz zaman dilimde yaşadığımız bu hayatın içinde toplum cahil dini bilgisi yok. hem sonra ona bu şekilde tebliğ etmiş de olmuyorsun. elin kızını bastonla döverek mi yola getireceksin? kaldı ki ona karşı zarif kibar bir dil kullansan dahi, herkesin içinde konuşup eleştirip rencide edemezsin. buna hakkın yok. hem ayrıca bu sana da düşmez. ayrıca sen olayı kişiselleştiriyorsun. bu buğz ve düşmanlık doğurur. din güzel ahlaktır. Hz peygamber hiç kimseye böyle davranmadı. hayır, sen islam ahlakı ile hareket etmiyorsun. hiç kusura bakma. sen şimdi kalktın ne yaptın biliyor musun? şeytanın ekmeğine yağ sürdün. zaten din, kendisine allerji gelen bir tayfa var. bak gördün mü din ve dindarlar bu işte diyorlar. sen dinin adına leke getirdin. yanlış yaptın. hiç olmadı. nefsinin öfkenin kurbanı oldun şeytanın oyunu ve tezgahına geldin farkında bile değilsin. cahilsin çünkü cahil teyze. ayıp ayıp, yaşından başından utan. hem sonra, senin, o Deniz kenarında baş örtülü olan kadınlara saldıran çaçaroz kadından ne farkın kaldı? evet.

not: Amed Amed, trolluyorsun, görmüyoz mu?!?!

3 gün sonra ölücen arkandan fatiha okuyan olmayacak,sanki o günahlar sana yazılıyor, o bastonu kafasında da kırmayı bilirler ama derler ki döve döve bir yaşlı teyze dövdü. Dönün de yaşlı dediğiniz teyzeye bakın. Ağzına zorla şeker sokup komaya sokucan böylesini.

Yıl 2026 hala insanların giyim tarzını eleştiren insanlar görmek üzücü. Bu şekilcilikten acilen kurtulmak gerekir dedirtmiştir.

arkadaşlar dindarların çoğu bu kafada.

teyze senin izzeti itibarını yani şimdi.

küfürü bıraktım diyorum ama illa ağzımı bozduracak bir şey çıkıyor.

sonra müslümanlara laf atıldığında ağlıyorsunuz. kusura bakmayın ama bunun sorumlusu sizsiniz.

yaşlı diye saygı maygı hak etmiyorsunuz. saygı "adam" olana gösterilir.

Çok ahlaklıysan kadın, şortlu dekolteli birine bakma yüzünü çevir.

Çok dindarsan kadın, hiç kimseyle sopayla durduk yere vuramazsın, istersen kısasa kısas aynı sopayla senin de bacaklarına vurmalarını iste belki hak yerini ancak o zaman bulmuş bulur.

Çok dertliysen kadın, binme otobüse, vapura, hiç kimseyi kendine uyduramazsın ama sen birilerine ayak uydurmuş olursun böylece.
© copyright 2005 - 2026