bugün

sevdiği entry'ler

sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi

Dün karın kası yalayıp memeler ile birbirimizi boğduk amına koyim nereye düzeliyor?

ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması

Peşmerge ile tsk baya ortak operasyon yapıp bilgi paylaşıyoruz diyordu.

imkansız değil aslında, barzaninin tutumuna göre değişir.

Görülmemiş şey de değil nihayetinde.

trt tarafsız olmalı

200 kanalın olduğu dönemde trt'nin neden var olduğunu bile anlamıyorum. yan kanallarının bazılarına bir şey demiyorum, köy möy kanalları var, etnik bir iki kanalı var, revize olmakla birlikte çocuk kanalı.. kalanları olmadan da, bence yaşayabiliriz.

daha doğrusu, bunu demeye de korkuyorum. varlıklarının satıldığını düşünelim, fizibilitesi ne derece doğru yapılır, muamma..

"halka açılsın, bir nevi şirket gibi yönetilsin, o zaman verimliliği mecburen artar" diyeceğim, ona zaten hepten korkar oldum. hisseler iki güne kalmaz yabancı bir sermayedar tarafından dip fiyattan toplanır..

yani belki de, biz erkekleri kadınlardan ayıran 20 kadar özellikten biri vardır ya, "çalışmakta olan bir şeyi kurcalamayacaksın" kuralı.. ellemesek daha mı iyi..

trt tarafsız olmalı

imamoğlu'na atıp tutarken gördük tarafsızlıklarını. Betül Fatma Kaya Sayan'a bir haber dahi yapmadılar. Nasıl bir tarafsızlıksa artık...

trt tarafsız olmalı

TRT devletin yayın organıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.

bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak

istatistiksel olarak imkansıza yakın bir durum, zira biz garanticiyizdir. Gerçek hayat ya da sosyal platformlar, kiminle konuştuğumuzu anlamak için bile zaten diyaloğu sürdürürüz. Bu aşamaya kadar konunun seçicilikle bir alakası da yoktur. Konuyu değerlendirdiğimiz anda da karşımızdakini kafamızın içinde tasnifleyerek bir harekette bulunuruz. Seçicilik bu noktada söz konusu olabilir.

Hatta ben bir şey itiraf edeyim: eskiden kadınlar beyaz atlı prens beklerdi, şimdi ise erkekler kafalarının bir köşesinde ruh eşlerini bulabilmeyi umuyorlar, bunu umut etmeye mecbur hale geldiler ve aslında çok kişiye ilk şans tanımalarının bir nedeni de bu.. onun için flörtün ilk aşamasında kartlarını çok açık oynuyorlar.. ama sonuç ne? Fos.. sonra ne oluyor? Erkek ilişkide ruhsal anlamda bir karındeşen jack’e dönüşüyor.

yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat

başına böyle dertlerin geleceğini biliyordun sende onu bu hataları yapmadan önce akıl edecektin.

ankara da aym önünde intihar eden emekli polis

kim bilir ne sıkıntısı vardı rahmetlinin.

yasak cinsel ilişkiler

insanlar sokak ortasında bisepslerini yalayınca bozuluyosun ama başka boyutlarla fingirdeşiyosun.. metrobüste taytın yırtılır umarım.

inönü muharebeleri

ismet inönü'nün önderlik ettiği muharebelerdir. tarih dersinde 50 defa anlatılır. kafamızda hep, bu savaşların ismet paşanın soyadı ile anıldığı kalır dimi. öyle değilmiş işte...inönü, eskişehir'in bir ilçesi, savaşlarda burada oluyor, henüz soyadı kanunu çıkmamış, kanun çıktıktan sonra atatürk, ismet paşaya bu başarılarından dolayı inönü soyadını veriyor. yani inönü savaşlarının isim olarak ismet paşa ile bir ilgisi yok. (çok sonra öğrendim)

tarsusi

çay bardağında içilen üşengeç türk kahvesi...
tarz-ı hususi de denir. kendi şahsına münhasır.

kadınların sapık olması

Bu nedir ya kısa kollu giyemiyorum, gelen geöen kollarıma bakıyor, toplu taşımada bir teyze kalabalık bahanesiyle kollarımı okşadı dün.

Dar tişört giyorum ciciklerim belli olmasın, yok kaydırak gibi kaymak istiyorum, yok evine direk diye dikip dans edecekmiş.

Bıktım ya of, iğrençsiniz.

kadınların sapık olması

Doğru iddalardır, çünkü her kadının aynı olmaması toplum içinde istediğimiz gibi giyinmemizin mümkün olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Bazı kadınlar bakmıyor diye taytıma bakan binlerce kadını görmezden gelemem, 2 kadım beni sokak ortasında tutup bicepslerimi yalasa hiç bir kadın gelip de yardım etmez.

Hala iğrençsiniz.

kadınların sapık olması

Bilmiyorum ki, öyle miyim?

Bilenlere sormak lazım.

2 hesap kullanan sözlük yazarları

moderasyondaki kankinize sorarak öğrenebileceğiniz yazarlardır.

ip aynı kalıyor, bilginize.

esat oktay yıldıran

(#6460278)

kürtlere insanlık öğretmeye çalıştığı için, kürtler tarafından şehit edilmiş türk subayı.

mekanı cennet olsun.

25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli

Ankara'da seyyanen zam talebiyle Anayasa Mahkemesi karşısında bulunan parkta eylem yapan emeklilerin protestosunda bir emekli, beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Ortaya çıkan görüntülerde, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin logosunun yer aldığı şapka ve bir döviz taşıdığı görülen emeklinin "Ben artık bu işten vazgeçtim" dediği duyuldu. Hastaneye kaldırılan emekli polis memuru Ali Şekeroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

https://www.birgun.net/ha...ekli-kurtarilamadi-736915

Emekli artık kuyrukta ölmüyor.
(bkz: Yetmez ama evet)

yazar kasa atan adam kadar gündem olmayacaktır.

emekli polis memuru bir vatandaş. intihar etmiş. yazık. Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin.
© copyright 2005 - 2026