bugün
- günün recep tayyip erdoğan repliği7
- dinci ahlaksızlığı6
- rujlu erkekle öpüşmek13
- yunan adalarına gitmek4
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi23
- para için karısını tiktok ta oynatan erkek3
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması16
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler10
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak6
- evlenecek 35 40 yaşlarında kadın aramak2
- 3 ayda bir duş almak3
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- sarışın kadın vs esmer kadın2
- ölüyorum lan ölüyorum6
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- yazarların sabah kahvaltısı6
- kaliteli entryler girip eksi oy almak2
- tulumba tatlısı5
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması3
- from gold from dust13
- ekim2
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- recep tayyip erdoğan27
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- nervio23
- yazılımcı flörtü2
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- araba kullanırken uyumak4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı3
- çin'e demokrasi gelsin10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- vajinanın iç sıcaklığı10
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- silikon memenin patlaması10
- fatma betül sayan kaya59
- halka filmini izlerken telefonun çalması4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- rujlu kadınla öpüşmek6
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- gocu19
- burna tuzlu su çekmek6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
sevdiği entry'ler
Dün karın kası yalayıp memeler ile birbirimizi boğduk amına koyim nereye düzeliyor?
Peşmerge ile tsk baya ortak operasyon yapıp bilgi paylaşıyoruz diyordu.
imkansız değil aslında, barzaninin tutumuna göre değişir.
Görülmemiş şey de değil nihayetinde.
imkansız değil aslında, barzaninin tutumuna göre değişir.
Görülmemiş şey de değil nihayetinde.
200 kanalın olduğu dönemde trt'nin neden var olduğunu bile anlamıyorum. yan kanallarının bazılarına bir şey demiyorum, köy möy kanalları var, etnik bir iki kanalı var, revize olmakla birlikte çocuk kanalı.. kalanları olmadan da, bence yaşayabiliriz.
daha doğrusu, bunu demeye de korkuyorum. varlıklarının satıldığını düşünelim, fizibilitesi ne derece doğru yapılır, muamma..
"halka açılsın, bir nevi şirket gibi yönetilsin, o zaman verimliliği mecburen artar" diyeceğim, ona zaten hepten korkar oldum. hisseler iki güne kalmaz yabancı bir sermayedar tarafından dip fiyattan toplanır..
yani belki de, biz erkekleri kadınlardan ayıran 20 kadar özellikten biri vardır ya, "çalışmakta olan bir şeyi kurcalamayacaksın" kuralı.. ellemesek daha mı iyi..
daha doğrusu, bunu demeye de korkuyorum. varlıklarının satıldığını düşünelim, fizibilitesi ne derece doğru yapılır, muamma..
"halka açılsın, bir nevi şirket gibi yönetilsin, o zaman verimliliği mecburen artar" diyeceğim, ona zaten hepten korkar oldum. hisseler iki güne kalmaz yabancı bir sermayedar tarafından dip fiyattan toplanır..
yani belki de, biz erkekleri kadınlardan ayıran 20 kadar özellikten biri vardır ya, "çalışmakta olan bir şeyi kurcalamayacaksın" kuralı.. ellemesek daha mı iyi..
imamoğlu'na atıp tutarken gördük tarafsızlıklarını. Betül Fatma Kaya Sayan'a bir haber dahi yapmadılar. Nasıl bir tarafsızlıksa artık...
TRT devletin yayın organıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.
A partisinin veya B partisinin değil
O yüzden mutlaka ama mutlaka tarafsız olmalıdır.
istatistiksel olarak imkansıza yakın bir durum, zira biz garanticiyizdir. Gerçek hayat ya da sosyal platformlar, kiminle konuştuğumuzu anlamak için bile zaten diyaloğu sürdürürüz. Bu aşamaya kadar konunun seçicilikle bir alakası da yoktur. Konuyu değerlendirdiğimiz anda da karşımızdakini kafamızın içinde tasnifleyerek bir harekette bulunuruz. Seçicilik bu noktada söz konusu olabilir.
Hatta ben bir şey itiraf edeyim: eskiden kadınlar beyaz atlı prens beklerdi, şimdi ise erkekler kafalarının bir köşesinde ruh eşlerini bulabilmeyi umuyorlar, bunu umut etmeye mecbur hale geldiler ve aslında çok kişiye ilk şans tanımalarının bir nedeni de bu.. onun için flörtün ilk aşamasında kartlarını çok açık oynuyorlar.. ama sonuç ne? Fos.. sonra ne oluyor? Erkek ilişkide ruhsal anlamda bir karındeşen jack’e dönüşüyor.
Hatta ben bir şey itiraf edeyim: eskiden kadınlar beyaz atlı prens beklerdi, şimdi ise erkekler kafalarının bir köşesinde ruh eşlerini bulabilmeyi umuyorlar, bunu umut etmeye mecbur hale geldiler ve aslında çok kişiye ilk şans tanımalarının bir nedeni de bu.. onun için flörtün ilk aşamasında kartlarını çok açık oynuyorlar.. ama sonuç ne? Fos.. sonra ne oluyor? Erkek ilişkide ruhsal anlamda bir karındeşen jack’e dönüşüyor.
başına böyle dertlerin geleceğini biliyordun sende onu bu hataları yapmadan önce akıl edecektin.
kim bilir ne sıkıntısı vardı rahmetlinin.
insanlar sokak ortasında bisepslerini yalayınca bozuluyosun ama başka boyutlarla fingirdeşiyosun.. metrobüste taytın yırtılır umarım.
ismet inönü'nün önderlik ettiği muharebelerdir. tarih dersinde 50 defa anlatılır. kafamızda hep, bu savaşların ismet paşanın soyadı ile anıldığı kalır dimi. öyle değilmiş işte...inönü, eskişehir'in bir ilçesi, savaşlarda burada oluyor, henüz soyadı kanunu çıkmamış, kanun çıktıktan sonra atatürk, ismet paşaya bu başarılarından dolayı inönü soyadını veriyor. yani inönü savaşlarının isim olarak ismet paşa ile bir ilgisi yok. (çok sonra öğrendim)
çay bardağında içilen üşengeç türk kahvesi...
tarz-ı hususi de denir. kendi şahsına münhasır.
tarz-ı hususi de denir. kendi şahsına münhasır.
Bu nedir ya kısa kollu giyemiyorum, gelen geöen kollarıma bakıyor, toplu taşımada bir teyze kalabalık bahanesiyle kollarımı okşadı dün.
Dar tişört giyorum ciciklerim belli olmasın, yok kaydırak gibi kaymak istiyorum, yok evine direk diye dikip dans edecekmiş.
Bıktım ya of, iğrençsiniz.
Dar tişört giyorum ciciklerim belli olmasın, yok kaydırak gibi kaymak istiyorum, yok evine direk diye dikip dans edecekmiş.
Bıktım ya of, iğrençsiniz.
Doğru iddalardır, çünkü her kadının aynı olmaması toplum içinde istediğimiz gibi giyinmemizin mümkün olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Bazı kadınlar bakmıyor diye taytıma bakan binlerce kadını görmezden gelemem, 2 kadım beni sokak ortasında tutup bicepslerimi yalasa hiç bir kadın gelip de yardım etmez.
Hala iğrençsiniz.
Bazı kadınlar bakmıyor diye taytıma bakan binlerce kadını görmezden gelemem, 2 kadım beni sokak ortasında tutup bicepslerimi yalasa hiç bir kadın gelip de yardım etmez.
Hala iğrençsiniz.
Bilmiyorum ki, öyle miyim?
Bilenlere sormak lazım.
Bilenlere sormak lazım.
moderasyondaki kankinize sorarak öğrenebileceğiniz yazarlardır.
ip aynı kalıyor, bilginize.
ip aynı kalıyor, bilginize.
(#6460278)
kürtlere insanlık öğretmeye çalıştığı için, kürtler tarafından şehit edilmiş türk subayı.
mekanı cennet olsun.
kürtlere insanlık öğretmeye çalıştığı için, kürtler tarafından şehit edilmiş türk subayı.
mekanı cennet olsun.
Ankara'da seyyanen zam talebiyle Anayasa Mahkemesi karşısında bulunan parkta eylem yapan emeklilerin protestosunda bir emekli, beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulundu. Ortaya çıkan görüntülerde, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin logosunun yer aldığı şapka ve bir döviz taşıdığı görülen emeklinin "Ben artık bu işten vazgeçtim" dediği duyuldu. Hastaneye kaldırılan emekli polis memuru Ali Şekeroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
https://www.birgun.net/ha...ekli-kurtarilamadi-736915
https://www.birgun.net/ha...ekli-kurtarilamadi-736915
Emekli artık kuyrukta ölmüyor.
(bkz: Yetmez ama evet)
(bkz: Yetmez ama evet)
yazar kasa atan adam kadar gündem olmayacaktır.
emekli polis memuru bir vatandaş. intihar etmiş. yazık. Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin.