bugün
- ulunun en hamarat 2 kadını10
- kadınınız mini etek giyebilir mi18
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- sözlükten hatun düşürmek10
- anın görüntüsü9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- true linci12
- twerk yapan erkek10
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9

entry'ler (7121)
Yani bilmiyorum genel olarak çok anlamadığım bir şey bu.
Şey estetiğe karşı değilim ama saç boyamaya karşıyımskxmdkd. Doğal Saç rengimiz sanki bize en uygun renk gibi geliyor galiba bana. Belki de genelde kötü örneklerini gördüğün için de olabilir bu tabi.
Yıpranması ayrı bakımı ayrı dert bir de.
Kendi saç rengim güzel diye mi böyle düşünüyorum acabadjcj.
Tabi beyazlarından rahatsız olup boyatanları ayrı tutuyorum. Ben yine de boyatmam ama bu bir sebep olabilir insanlar için bunu anlıyorum.
Şey estetiğe karşı değilim ama saç boyamaya karşıyımskxmdkd. Doğal Saç rengimiz sanki bize en uygun renk gibi geliyor galiba bana. Belki de genelde kötü örneklerini gördüğün için de olabilir bu tabi.
Yıpranması ayrı bakımı ayrı dert bir de.
Kendi saç rengim güzel diye mi böyle düşünüyorum acabadjcj.
Tabi beyazlarından rahatsız olup boyatanları ayrı tutuyorum. Ben yine de boyatmam ama bu bir sebep olabilir insanlar için bunu anlıyorum.
Abi niye saçını boyuyorsun ya. Boyama.
görsel
görsel
görsel
Şimdi bu parçalar çok moda. Başta sevmiyordum ama ya gördükçe gözüm alıştı ya da zamanla sevdim bilmiyorum hoşuma gidiyor şuan. Üst üste giyinmek katlar arasından detayların çıkması şuan popüler. maksimalist tarz yaklaşımı daha çok kullanılıyor artık seviyorum bunu. Tek tip giyinmektense herkes renk desen kullansın zaten. Asya’da belde fular olayı sanki biraz daha yaygındı önceden ama dantelden emin değilim.
Neyse ben sevdim kullanır mıyım bakalım annemin sandıktaki dantelleri bi dökeyim ortaya. Güzel bir look çıkabilirhehe.
görsel
görsel
Şimdi bu parçalar çok moda. Başta sevmiyordum ama ya gördükçe gözüm alıştı ya da zamanla sevdim bilmiyorum hoşuma gidiyor şuan. Üst üste giyinmek katlar arasından detayların çıkması şuan popüler. maksimalist tarz yaklaşımı daha çok kullanılıyor artık seviyorum bunu. Tek tip giyinmektense herkes renk desen kullansın zaten. Asya’da belde fular olayı sanki biraz daha yaygındı önceden ama dantelden emin değilim.
Neyse ben sevdim kullanır mıyım bakalım annemin sandıktaki dantelleri bi dökeyim ortaya. Güzel bir look çıkabilirhehe.
Sağlıklı iletişim bence.
Benim iletişim anlayışım açık olmak. Ama mesela karşımdaki kişi sorunları benle paylaşmak yerine içinde kendi çözmeye çalışıyorsa bu benim için büyük sorun. Bu durumu anlamlandıramasam da kabullenilmesi gereken bir şey sanırım. Yapıyla alakalı biraz bu durum değiştirilmesi zor.
Benim iletişim anlayışım açık olmak. Ama mesela karşımdaki kişi sorunları benle paylaşmak yerine içinde kendi çözmeye çalışıyorsa bu benim için büyük sorun. Bu durumu anlamlandıramasam da kabullenilmesi gereken bir şey sanırım. Yapıyla alakalı biraz bu durum değiştirilmesi zor.
O kadar güzel bir beyaz gömlek aldım ki.. offf kombinlemek için heyecanlandım. Kesimi çok iyi, detayları çok iyi…
B12yi azalt.
A sen bekar mıydın maviş. ben seni evli barklı sanıyordum. demek evde kaldın he.
Tahinli muhallebi ile yaptığım güzel bir kendi reçetem var.
Mini bal kabağının çekirdeklerini çıkarıyoruz içine biraz şeker bir parça tereyağı ile fırına atıyoruz.
O sırada tahinli muhallebimizi yapıyoruz. Üzeri için de ceviz ve tereyağı ile kadayıf kavuruyoruz.
Fırından çıkan kabakların içine muhallebimizi koyuyor üzerine de çıtır kadayıflarımızı koyuyoruz ve mükemmel bir lezzet şöleni yaşıyoruz.
Ya da biraz daha basit versiyonu bal kabağından püre yapıp üzerine bu muhallebi…. Of of of.
Mini bal kabağının çekirdeklerini çıkarıyoruz içine biraz şeker bir parça tereyağı ile fırına atıyoruz.
O sırada tahinli muhallebimizi yapıyoruz. Üzeri için de ceviz ve tereyağı ile kadayıf kavuruyoruz.
Fırından çıkan kabakların içine muhallebimizi koyuyor üzerine de çıtır kadayıflarımızı koyuyoruz ve mükemmel bir lezzet şöleni yaşıyoruz.
Ya da biraz daha basit versiyonu bal kabağından püre yapıp üzerine bu muhallebi…. Of of of.
(img:#2418538)
Güven veren sek erkek kombini.
Güven veren sek erkek kombini.
Birkaç gündür tatlı bir kahvaltı yapma isteğim var. O yüzden yulaflı kahvaltıları seviyorum. Bugün yine yulaf lapası yaptım ama içine koyduğum şeylerle o kadar tatlı olmuş ki bu bildiğin pasta güzelim. Doğum gününde yap yesinler öyleli.
Seni seviyorum yulaf lapası..
Seni seviyorum yulaf lapası..
Ya ismi böyle huzurlu hissettiriyor. Bu ismi mi seviyorum yoksa ondan hoşlandığım için mi bu isim bana böyle hissettiriyor acaba?
Sürekli söyleme isteği oluyor.
Hayatıma giren kişilerin isimleri ile genelde farklı bağlar kuruyorum ben sizde de öyle oluyor mu?
Önceki his düşüncelere girmeyeceğim şimdi ama hep böyle farklı farklı hisler..
Sürekli söyleme isteği oluyor.
Hayatıma giren kişilerin isimleri ile genelde farklı bağlar kuruyorum ben sizde de öyle oluyor mu?
Önceki his düşüncelere girmeyeceğim şimdi ama hep böyle farklı farklı hisler..
Açık iletişimi seven kızdır. ilişkiye dair bir soru işareti varsa yazar , gün içinde başından geçeni de yazar. Öncelikle zaten değer veriyordur ki yazıyor. Kıymeti bilinmesi lazım aslında. Ama işte bilinmiyor bazen zaman alıyor karşımızdakini tanımak.
Ah kızlar ah inşallah sizi böyle saatlerce dinleyen erkekler bulursunuz. Anlat güzelim anlat onu da anlat yazzz daha uzun yaz diyen.
Ah kızlar ah inşallah sizi böyle saatlerce dinleyen erkekler bulursunuz. Anlat güzelim anlat onu da anlat yazzz daha uzun yaz diyen.
Sevdiğim yazarlardan. Hep mutlu olsun.
Laci gold olur bence. Laci kahve gold gümüş hepsi aynı anda olmaz.
Kol düğmesi gümüş detaylı olduğu için saatin de gold yerine gümüş detaylı olmasını isterdim. Ya da kol düğmesi gold detaylı. Saat ve ceketi de uyumsuz buldum. O Saat aslında bu kombine uyumsuz olmuş ya..
Benim bu çok biliyor havalarım pekiskcmdkdk. Bugün 5 dk işte benim stilim izledim ondan hep. Tvde başlamış kız tekrar. Şaşırdımsjdj.
Benim bu çok biliyor havalarım pekiskcmdkdk. Bugün 5 dk işte benim stilim izledim ondan hep. Tvde başlamış kız tekrar. Şaşırdımsjdj.
Gömleğin önünü pant lastiğini kapatacak şekilde içine soksan bacım daha ii olabilir belki. Mini tavsiye. *
ilk defa hiçbir kritere uymadım be. Bu kadar mı olursjxmdkd.
Nerviş.
Kedileri korkutmaktır. Ben yanlarından geçerken bile ürkütmemek için uğraşıyorum.