bugün

entry'ler (7121)

saç boyatmak

Yani bilmiyorum genel olarak çok anlamadığım bir şey bu.
Şey estetiğe karşı değilim ama saç boyamaya karşıyımskxmdkd. Doğal Saç rengimiz sanki bize en uygun renk gibi geliyor galiba bana. Belki de genelde kötü örneklerini gördüğün için de olabilir bu tabi.
Yıpranması ayrı bakımı ayrı dert bir de.
Kendi saç rengim güzel diye mi böyle düşünüyorum acabadjcj.
Tabi beyazlarından rahatsız olup boyatanları ayrı tutuyorum. Ben yine de boyatmam ama bu bir sebep olabilir insanlar için bunu anlıyorum.

saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi

Abi niye saçını boyuyorsun ya. Boyama.

sokak modası

görsel
görsel
görsel
Şimdi bu parçalar çok moda. Başta sevmiyordum ama ya gördükçe gözüm alıştı ya da zamanla sevdim bilmiyorum hoşuma gidiyor şuan. Üst üste giyinmek katlar arasından detayların çıkması şuan popüler. maksimalist tarz yaklaşımı daha çok kullanılıyor artık seviyorum bunu. Tek tip giyinmektense herkes renk desen kullansın zaten. Asya’da belde fular olayı sanki biraz daha yaygındı önceden ama dantelden emin değilim.
Neyse ben sevdim kullanır mıyım bakalım annemin sandıktaki dantelleri bi dökeyim ortaya. Güzel bir look çıkabilirhehe.

sağlıklı ilişkinin sırrı

Sağlıklı iletişim bence.
Benim iletişim anlayışım açık olmak. Ama mesela karşımdaki kişi sorunları benle paylaşmak yerine içinde kendi çözmeye çalışıyorsa bu benim için büyük sorun. Bu durumu anlamlandıramasam da kabullenilmesi gereken bir şey sanırım. Yapıyla alakalı biraz bu durum değiştirilmesi zor.

beyaz gömlek

O kadar güzel bir beyaz gömlek aldım ki.. offf kombinlemek için heyecanlandım. Kesimi çok iyi, detayları çok iyi…

true linci

B12yi azalt.

masklavi

A sen bekar mıydın maviş. ben seni evli barklı sanıyordum. demek evde kaldın he.

tahinli muhallebi

Tahinli muhallebi ile yaptığım güzel bir kendi reçetem var.

Mini bal kabağının çekirdeklerini çıkarıyoruz içine biraz şeker bir parça tereyağı ile fırına atıyoruz.
O sırada tahinli muhallebimizi yapıyoruz. Üzeri için de ceviz ve tereyağı ile kadayıf kavuruyoruz.
Fırından çıkan kabakların içine muhallebimizi koyuyor üzerine de çıtır kadayıflarımızı koyuyoruz ve mükemmel bir lezzet şöleni yaşıyoruz.

Ya da biraz daha basit versiyonu bal kabağından püre yapıp üzerine bu muhallebi…. Of of of.

sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri

(img:#2418538)
Güven veren sek erkek kombini.

yulaf lapası

Birkaç gündür tatlı bir kahvaltı yapma isteğim var. O yüzden yulaflı kahvaltıları seviyorum. Bugün yine yulaf lapası yaptım ama içine koyduğum şeylerle o kadar tatlı olmuş ki bu bildiğin pasta güzelim. Doğum gününde yap yesinler öyleli.
Seni seviyorum yulaf lapası..

hoşlanılan kişinin adını söyleme isteği

Ya ismi böyle huzurlu hissettiriyor. Bu ismi mi seviyorum yoksa ondan hoşlandığım için mi bu isim bana böyle hissettiriyor acaba?
Sürekli söyleme isteği oluyor.
Hayatıma giren kişilerin isimleri ile genelde farklı bağlar kuruyorum ben sizde de öyle oluyor mu?

Önceki his düşüncelere girmeyeceğim şimdi ama hep böyle farklı farklı hisler..

uzun mesaj meraklısı kızlar

Açık iletişimi seven kızdır. ilişkiye dair bir soru işareti varsa yazar , gün içinde başından geçeni de yazar. Öncelikle zaten değer veriyordur ki yazıyor. Kıymeti bilinmesi lazım aslında. Ama işte bilinmiyor bazen zaman alıyor karşımızdakini tanımak.

Ah kızlar ah inşallah sizi böyle saatlerce dinleyen erkekler bulursunuz. Anlat güzelim anlat onu da anlat yazzz daha uzun yaz diyen.

kale3112 nickli sözlük yazarı

Sevdiğim yazarlardan. Hep mutlu olsun.

Laci gold olur bence. Laci kahve gold gümüş hepsi aynı anda olmaz.

Kol düğmesi gümüş detaylı olduğu için saatin de gold yerine gümüş detaylı olmasını isterdim. Ya da kol düğmesi gold detaylı. Saat ve ceketi de uyumsuz buldum. O Saat aslında bu kombine uyumsuz olmuş ya..

Benim bu çok biliyor havalarım pekiskcmdkdk. Bugün 5 dk işte benim stilim izledim ondan hep. Tvde başlamış kız tekrar. Şaşırdımsjdj.

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Gömleğin önünü pant lastiğini kapatacak şekilde içine soksan bacım daha ii olabilir belki. Mini tavsiye. *

uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları

ilk defa hiçbir kritere uymadım be. Bu kadar mı olursjxmdkd.

yazarların isimleri

Nerviş.

yazarların sabah kahvaltısı

görsel

kedi kovalamak

Kedileri korkutmaktır. Ben yanlarından geçerken bile ürkütmemek için uğraşıyorum.