bugün

entry'ler (6733)

nasıl hissediyorsun

iyi hissetmediğin kesin ama net hissettiğim şey öfke mi hayal kırıklığı mı ne olduğunu çözemiyorum o yüzden şimdi uyuyacağım. iyi geceler arkadaşlar. Bu arada Erkeklerin Allah belasını.. neyse sakinim.

ilişki uzmanları

beni bi yeşillendirin fikir alcam sizden. cinsiyet fark etmez her bakış açısı değerli. sevmediğim yazarlar kendini biliyor onlar yazmasın. tşk.

arkadaşlar

Ay Özledim siziiiii be.
Napıyorsunuz nasılsınız sanal dostlar.

sevgiliyle banyoda şakalaşmak

ilki 2002 yılında gerçekleşmiştir.

sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı

Tamam beyler siz vajinal doğum yaparsınız.

bir erkekte olması gerekenler

Benim için;
Yerinde özgüven
Sorumluluk bilinci
Çok kaygılı bir yapıda olmaması
Ne prenses ne çok eril eril hallerde olmaması. Denge önemli.
Güven veriyor olması.
Elinden iş geliyor olması. Her şeye usta çağırmaması
Arabayı iyi kullanması abi beni etkiliyor bu ya.
Cumaya gitmesiddjmc
Şimdilik aklıma gelenler tşk.

yeni flört döneminde nasıl olunmalı

Kıskanılıyorsa bile bence belli edilmemeli. Ona ilgin olduğunu göstermek ayrı aşırı kıskançlık ,kararları sorgulama ayrı. Yapmamak lazım böyle. Yani beni soğutuyor böyle şeyler.

yeni flört döneminde nasıl olunmalı

görsel
Şöyle kafa karıştıracaksınsjxmsjs.

zamanın geçmediği anlar

Ondan mesaj beklerlen bu zamana ne oluyor ben anlamıyorum. normalde aşırı hızlı geçen zaman ondan mesaj beklerken yok abi geçmiyor. Sanki böyle bir saat olmuş gibi hissediyorum bir bakıyorum on dakika olmuş lan daha mesaj atalı. çıldırırsıın.

sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri

(img:#2412153)
Sarılandık bugün.
Linç tayfa ileri.

arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl

Bu pantolon zaten siz pijama olarak değerlendirdiniz…
Ben bunu her yere giyerimzjxjxm.

Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. çok incesiniz..

görsel
Ne diyorsunuz arkadaşlar. Ben bayıldımm.

pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi

Arpa şehriyeli olmalı. Şehriyenin rengi koyu renk olmalı yani iyice kavrulmuş olmalı. Tabi bu renk değişimi markadan markaya değişiyormuş bunu yeni öğrendim. Pilav bir tık diri olmalı aşırı pişmiş lapa gibi sevmiyorum ben. Tereyağı zateeeen. Bulyon kulllananlar varmış şok oluyorum ne manaaağğğğ.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Çok karmaşık duygular içindeyim ve işin içinden asla çıkamıyorum. Nervio noluyor ya böyle. Değişik bir ben. Sanırım 30 yaş güncellemesi.

kremalı mantarlı tavuklu makarna

Ay canım nasıl istedi size anlatamam. Benim makarna sevdalısı olduğumu bilirsiniz ama 7.30 da evden çıkmam lazım tekrar. Şimdi geldim eve hemen yapmam lazım yetişebilmem için.

Hadi başlığı canlandırıp hepinizin aklına düşürdükten sonra ben kaçar arkadaşlarsjdkd.

soyadı değiştirmek

Benim arkadaşın abisi değiştirdi. Soyadı öyle alaycı bir soyad değildi ama onu olumsuz etkiliyormuş biraz tembel yılgın anlamına geliyordu.
Şimdi böyle Erdemli başarılı anlamına gelen bir şey yapmış ama babası ile arası açılmıştı. Amca baya bozuldu oğluna.

sözlük kızlarının ayakları

görsel

sözlük kızlarının şu anki flört sayısı

1
Kalp.

anın görüntüsü

(img:#2411718)
Markete gidiyorum ekmek yokmuş evde püüüü.