bugün
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek20
- en son aldığınız iltifat9
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması16
- şeriat10
- israil'i türklere dost sanmak14
- para9
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır27
- iran kağıttan kaplandır23
- anın görüntüsü12
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8

entry'ler (1642)
en büyük dost Allahtır.
aradan islam'ı çekip üst ideoloji ve kimlik olarak belirli bir kavmi koyarsanız orada kardeşlik biter. sen milliyetçi takılırsan o da enayi değil ya. senden öğrenir ve o da senin gibi kendi kavmini bayraklaştırır. artık herkes kendi yolunadır.
umarım bitmiştir ama iki tarafa da bakınca pek ibret alındığını sanmıyorum.
aradan islam'ı çekip üst ideoloji ve kimlik olarak belirli bir kavmi koyarsanız orada kardeşlik biter. sen milliyetçi takılırsan o da enayi değil ya. senden öğrenir ve o da senin gibi kendi kavmini bayraklaştırır. artık herkes kendi yolunadır.
umarım bitmiştir ama iki tarafa da bakınca pek ibret alındığını sanmıyorum.
postmodern yazarlık türünün en güzel örneklerinden biri.
biraz tarih ve kültür biliyorsanız okurken epey keyif alırsınız.
biraz tarih ve kültür biliyorsanız okurken epey keyif alırsınız.
mide ve bağırsak dostu içecek.
altınkılıç markasının ürettiği kefirleri tavsiye ederim. içeriği temiz ve kaliteli üretim yapıyorlar.
altınkılıç markasının ürettiği kefirleri tavsiye ederim. içeriği temiz ve kaliteli üretim yapıyorlar.
(bkz: #47502014).
atilla yeşilada.
bir hakikattir.
zaten akp Türkiye'de iktidara getirilirken erdoğan'a amerikalılar tarafından sunulan şartlardan biri o güne dek Türkiye'nin israil'i veto ettiği uluslararası birlik ve anlaşmalarda veto hakkını çekmesi, bölgede abd ve israil'in istediği gruplarla işbirliği yapmasıydı.
bunu akp kuruluşunda yer alan abdulaziz bayındır ve abdurahim karslı gibi isimler bizzat, kendi şahitlikleriyle aktarıyor. bi dönem erbakan ve erol mütercimler de gündem ediyordu sürekli. bilmeyen youtube'da bu isimleri aratıp ilgili demeçlerini dinleyebilir. bu meselenin panzehiri atatürkçü duruş vs değildir. zaten bunları başımıza sizin batıcı, tekadamcı mantık ve sisteminiz illet etti.
zaten akp Türkiye'de iktidara getirilirken erdoğan'a amerikalılar tarafından sunulan şartlardan biri o güne dek Türkiye'nin israil'i veto ettiği uluslararası birlik ve anlaşmalarda veto hakkını çekmesi, bölgede abd ve israil'in istediği gruplarla işbirliği yapmasıydı.
bunu akp kuruluşunda yer alan abdulaziz bayındır ve abdurahim karslı gibi isimler bizzat, kendi şahitlikleriyle aktarıyor. bi dönem erbakan ve erol mütercimler de gündem ediyordu sürekli. bilmeyen youtube'da bu isimleri aratıp ilgili demeçlerini dinleyebilir. bu meselenin panzehiri atatürkçü duruş vs değildir. zaten bunları başımıza sizin batıcı, tekadamcı mantık ve sisteminiz illet etti.
SAHTE KABADAYI iRAN’ı tekrar ifşa eden hadise.
Şii, Safevi iran molla cumhuriyeti kurulduğundan bugüne geçen 46 sene boyunca slogan atmanın, sahte geçit törenleri yapmanın, animasyon savaş görselleri hazırlamanın dışında, büyük şeytan dediği abd ve küçük şeytan dediği israil'e zarar verecek hiç bir şey yapmamıştır. Yaptıkları tek şey "bizi kızdırmayın sizi yerle bir ederiz" mihvalinde açıklamalardır.
Tam tersi Irak ve Afganistan işgalinde abd ile ittifak edip sünni müslümanların katledilmesi, işkence ve tecavüz edilmesi, hapislerde çürütülmesine katkı sağladılar.
Suriye'de 50 sene sünni müslümanlara zulmeden baas rejimine karşı verilen mücadelede 14 sene boyunca nusayrilerin safında yer aldılar. Afrika, Lübnan, Yemen ve Bahreyn'de vb. daha ne ihanetleri yaşanmaya devam ediyor.
Yıl 2020; iran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü komutanı, Irak ve Suriye'de yüzbinlerce sunni müslümanın kanı elinde olan Kasım Süleymani öldürüldü. Yıl 2024; Suriye'de zalim Esad rejimiyle savaşan sunni müslümanlara karşı nusayri rejimin yanında savaşa giren Hizbullah lideri Hasan Nasrallah öldürüldü.
Dün gece iran'ın israil tarafından sivil ve askeri 300 hedefi vuruldu. Bu saldırılarda Genelkurmay başkanı Muhammed Bagıri, Devrim muhafızları komutanı Hüseyin Selami ve nükleer enerji üzerine çalışan üst düzey 6 mühendis öldürüldü.
Peki iran rafızi cumhuriyeti bu yapılanların intikamını aldı mı? Elbette ki hayır! Sadece slogan attılar ve yine sadece slogan atacaklar. Aynı yüreğinde zerre cesareti olmayan lakin karşısına biri çıkana kadar nara atan mahallenin sahte kabadayısı gibi.
iran ve Şiilere karşı insanların gözündeki perdeleri kaldıran yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Şii, Safevi iran molla cumhuriyeti kurulduğundan bugüne geçen 46 sene boyunca slogan atmanın, sahte geçit törenleri yapmanın, animasyon savaş görselleri hazırlamanın dışında, büyük şeytan dediği abd ve küçük şeytan dediği israil'e zarar verecek hiç bir şey yapmamıştır. Yaptıkları tek şey "bizi kızdırmayın sizi yerle bir ederiz" mihvalinde açıklamalardır.
Tam tersi Irak ve Afganistan işgalinde abd ile ittifak edip sünni müslümanların katledilmesi, işkence ve tecavüz edilmesi, hapislerde çürütülmesine katkı sağladılar.
Suriye'de 50 sene sünni müslümanlara zulmeden baas rejimine karşı verilen mücadelede 14 sene boyunca nusayrilerin safında yer aldılar. Afrika, Lübnan, Yemen ve Bahreyn'de vb. daha ne ihanetleri yaşanmaya devam ediyor.
Yıl 2020; iran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü komutanı, Irak ve Suriye'de yüzbinlerce sunni müslümanın kanı elinde olan Kasım Süleymani öldürüldü. Yıl 2024; Suriye'de zalim Esad rejimiyle savaşan sunni müslümanlara karşı nusayri rejimin yanında savaşa giren Hizbullah lideri Hasan Nasrallah öldürüldü.
Dün gece iran'ın israil tarafından sivil ve askeri 300 hedefi vuruldu. Bu saldırılarda Genelkurmay başkanı Muhammed Bagıri, Devrim muhafızları komutanı Hüseyin Selami ve nükleer enerji üzerine çalışan üst düzey 6 mühendis öldürüldü.
Peki iran rafızi cumhuriyeti bu yapılanların intikamını aldı mı? Elbette ki hayır! Sadece slogan attılar ve yine sadece slogan atacaklar. Aynı yüreğinde zerre cesareti olmayan lakin karşısına biri çıkana kadar nara atan mahallenin sahte kabadayısı gibi.
iran ve Şiilere karşı insanların gözündeki perdeleri kaldıran yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
bugün iki tane kız ayrı ayrı aklımı aldı.
Eskişehirli olan kız başımı belaya sokmamı, günahkar tarafımı istiyor. Çirkin ama acayip güzel bi aurası var. Allahtan uzakta oturuyor. Ordulu olan kız tam bir afet. Böyle bir güzellik yok. Mesleği, sektörü de yakın. Fena yapıştı bana. Biraz konuştuk hemen evlenmek istiyorum dedi. Lan bu nasıl iş. aynı günü mü buldunuz kahpeler, teker teker gelsenize diyemedim. baktım olmuyor yol verdim ikisine de.
Yaz mevsimi her geldiğinde düşmemek için kırk takla atıyorum. Kendimi zor tutuyorum. Rabbim bana acı.
Eskişehirli olan kız başımı belaya sokmamı, günahkar tarafımı istiyor. Çirkin ama acayip güzel bi aurası var. Allahtan uzakta oturuyor. Ordulu olan kız tam bir afet. Böyle bir güzellik yok. Mesleği, sektörü de yakın. Fena yapıştı bana. Biraz konuştuk hemen evlenmek istiyorum dedi. Lan bu nasıl iş. aynı günü mü buldunuz kahpeler, teker teker gelsenize diyemedim. baktım olmuyor yol verdim ikisine de.
Yaz mevsimi her geldiğinde düşmemek için kırk takla atıyorum. Kendimi zor tutuyorum. Rabbim bana acı.
ne tarafsızlığı ne barışı birader adamlar soykırım yapıyor, kendi başlarına gelenin on mislini işliyorlar farkında değil misiniz hâlâ? Ne antisemitizmi ya? Şartlar eşit değil gözünüzü iyi açın. Tek yapılması gereken şey israil’i anladığı dilden konuşarak, askeri yöntemlerle durdurmaktır.
Distopyaya dönmesinden iyidir ustam.
2027’ye kadar düzelme emaresi göstermez. o da ciddi bir siyasi, sosyal kriz çıkmayacak ki anca rahatlasın. yatırım tavsiyesidir.
yapmaz.
ama unutma. güzelin güzeli var. o sebeple kadınları gözünde çok büyütme.
ama unutma. güzelin güzeli var. o sebeple kadınları gözünde çok büyütme.
karılara kızlara olta atıyorlar. bakıyorlar tutmadı. bu sefer de birbirlerine atıyorlar. öyle cins-i sapık bunlar.
götüyle kazanan götüyle harcar demişler.
normal bir durum.
şu sol frame'e bir bakın. sabahtan akşama kadar sik sok başlıklar. hani marjinal bizdik aq.
şu sol frame'e bir bakın. sabahtan akşama kadar sik sok başlıklar. hani marjinal bizdik aq.
(bkz: helva yapsana).
bok için.
islam hakkında müslümanlarla tartışmaya kalkmayın. komik oluyorsunuz.
mantıklı ve modern olucam, bilim31'cilere yaranıcam diye hırsızlık cezası sorulduğunda el kesildikten sonra mevcut cerrahi imkanlarla yeniden dikilebilir demişti. hahahaha. bunların peşinden gidenlere yazık cidden.
şüphesiz ki sudekiray.