bugün
- özel'in yeni parti planı2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- mason greenwood13
- geceye bir şarkı bırak15
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- sinir bozucu şeyler10
- zengin kızların güzel olması7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- anın görüntüsü18
- şu an okunan kitap2
- clydeless bonnie8
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- izlemek istediğim filmler2
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir insana çirkin demek6
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- kırmızılı kadın konya2
- insan silmek4
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- ahbap10
- sigarayı neden seviyoruz5
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- bik bik'in erkek olması8
- fusya semsiyeli yabanci29
entry'ler (4375)
almanya'ya kaçarken yakalanmıştır. *
kur'ancı geçinen hadis, sünnet inkarcılarının boş iddiası. bitmiyor bu meczuplar. oğlum sizi sayıyla mı veriyorlar lan? adam üşenmemiş bi de nickini buna göre almış. ya ağır cahilsin veya münafık. ilgili ayetleri bırakıyorum ki herkes meseleyi nasıl saptırdığını apaçık görsün.
Nisa 102: "Sen de içlerinde bulunup onlara salat kıldırdığın zaman onlardan bir bölük seninle beraber salata dursun, silâhlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secde ettiklerinde ötekiler arkanızda olsunlar, sonra henüz salat kılmamış bulunan (bu) bölük gelip seninle beraber salatlarını kılsınlar ve bunlar da ihtiyat tedbirlerini ve silâhlarını alsınlar. Kâfirler isterler ki, siz silâhlarınızdan ve eşyanızdan gafil (uzak ve unutmuş) olasınız da üzerinize ansızın bir baskın yapsınlar! Eğer yağmur yüzünden bir zarar görürseniz veya hasta olursanız silâhlarınızı bırakmanızda size bir günah yoktur. Yine de ihtiyat tedbirinizi alın! Allah elbette kâfirler için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır."
Maide 6-7: "Ey iman edenler! Salata kalkacağınız zaman yüzlerinizi, dirseklere kadar ellerinizi yıkayın; başlarınızı meshedin, ayaklarınızı da topuk kemiklerine kadar (yıkayın). Eğer cünüp olursanız temizlenin. Şayet hasta veya yolculuk halinde bulunursanız veya içinizden biri ayak yolundan gelirse yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunursa, bu hallerde su bulamadığınız takdirde temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin), yüzünüzü ve ellerinizi onunla meshedin. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez, fakat O sizi tertemiz kılmak ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz. Allah’ın üzerinizdeki nimetini, sizden aldığı sağlam ahdini hatırlayın; o zaman, “işittik ve itaat ettik” demiştiniz. Allah’tan korkun; şüphesiz Allah kalplerin içindekini bilmektedir."
Nisa 102: "Sen de içlerinde bulunup onlara salat kıldırdığın zaman onlardan bir bölük seninle beraber salata dursun, silâhlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secde ettiklerinde ötekiler arkanızda olsunlar, sonra henüz salat kılmamış bulunan (bu) bölük gelip seninle beraber salatlarını kılsınlar ve bunlar da ihtiyat tedbirlerini ve silâhlarını alsınlar. Kâfirler isterler ki, siz silâhlarınızdan ve eşyanızdan gafil (uzak ve unutmuş) olasınız da üzerinize ansızın bir baskın yapsınlar! Eğer yağmur yüzünden bir zarar görürseniz veya hasta olursanız silâhlarınızı bırakmanızda size bir günah yoktur. Yine de ihtiyat tedbirinizi alın! Allah elbette kâfirler için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır."
Maide 6-7: "Ey iman edenler! Salata kalkacağınız zaman yüzlerinizi, dirseklere kadar ellerinizi yıkayın; başlarınızı meshedin, ayaklarınızı da topuk kemiklerine kadar (yıkayın). Eğer cünüp olursanız temizlenin. Şayet hasta veya yolculuk halinde bulunursanız veya içinizden biri ayak yolundan gelirse yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunursa, bu hallerde su bulamadığınız takdirde temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin), yüzünüzü ve ellerinizi onunla meshedin. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez, fakat O sizi tertemiz kılmak ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz. Allah’ın üzerinizdeki nimetini, sizden aldığı sağlam ahdini hatırlayın; o zaman, “işittik ve itaat ettik” demiştiniz. Allah’tan korkun; şüphesiz Allah kalplerin içindekini bilmektedir."
lügatte dost olan.
şu kavram bile kirlendi ülkede. yazıklar olsun. sekülerlerin içinden bi tane adam gibi yardım organizasyonu çıktı demişlerdi tam onu da eski alışkanlıklarıyla piç etti herif. sazan bu sekülerler. adamı pohpohlamadan bi geçmişine, siciline baksaydınız ya. balıkta hafıza var bunlarda yok.
şu kavram bile kirlendi ülkede. yazıklar olsun. sekülerlerin içinden bi tane adam gibi yardım organizasyonu çıktı demişlerdi tam onu da eski alışkanlıklarıyla piç etti herif. sazan bu sekülerler. adamı pohpohlamadan bi geçmişine, siciline baksaydınız ya. balıkta hafıza var bunlarda yok.
sabah namazından sonra kahvaltı için mükemmel giden nimet.
sabahları sürekli ihtilam olarak uyandığım yaşlardı.
kültür olarak batılılaşmış, işgalcilerine benzemiş, asimile olmuş türk gavurlarının korkulu rüyası.
şöyle double olsun mümkünse. bol karamelize soğanlı.
çok bekleyecek olan erkektir. ülkemizde ilk adımı kadınların atması nadirattandır. günaha girerler çünkü. ikincisi, ya onlar ilk adımı atmayı bilmiyor veya biz onların adımını anlamayı beceremiyoruz.
buna sumak soğan basıp yiyeceksin böyle arka arkaya 3-4 dürüm. canım çekti ya.
ev tipini sevmediğim tatlı. evde yapanlar pirinci basıyor. ayrıca homojenize etmiyorlar. en güzelini rize'de yemiştim. ağzına pirinç tanesi gelmeyecek. böyle yanık olacak. üstü de halısaha gibi bol fındık veya cevizle kaplı olacak. bitti gitti.
en saf duyguların insanıdır.
bu aralar erkeklere saçma sapan sallamak hoca geçinen tipler arasında moda oldu. slay girl filan ekleseymiş sohbetinin sonuna man kafa. hoca geçinen diyorum çünkü bu tarz tiplerin kimlerden ilim aldığı, ilmi eser olarak ne okuyup bitirdiği meçhul. meşhur olmak veya hoca sıfatıyla bilinmek isteyenler böyle ucuz numaralarla açılıyor piyasaya. cehalet kol gezdiği için ne koysan gidiyor.
psikolojik sıkıntılarını karın boşluklarına hapsedip hayatın cilvesiyle dans eden erkeklerdir.
huylu huyundan vazgeçmez atasözünü haklı çıkartan kişi.
eskiden beri bu ayakları vardı zaten. imaj çalışması için ahbap'ı kurdu. iyi de götürdü ama dayanamadı sanırım yine yapmış yapacağını.
o değil de haluk levent dolandırıcı çıkınca "solculuktan, laiklikten soğudum" diyen biri gördünüz mü hiç? veya bunları görünce "allah'a tövbe ettim, namaza başladım" diyeni?
göremezsiniz. her şeyi islam'dan uzaklaşmaya bahane edebilenler sus pus. adam kaç para tırtıklamış, üstüne bi de gtünü kurtarmaya çalışıyor aveller.
eskiden beri bu ayakları vardı zaten. imaj çalışması için ahbap'ı kurdu. iyi de götürdü ama dayanamadı sanırım yine yapmış yapacağını.
o değil de haluk levent dolandırıcı çıkınca "solculuktan, laiklikten soğudum" diyen biri gördünüz mü hiç? veya bunları görünce "allah'a tövbe ettim, namaza başladım" diyeni?
göremezsiniz. her şeyi islam'dan uzaklaşmaya bahane edebilenler sus pus. adam kaç para tırtıklamış, üstüne bi de gtünü kurtarmaya çalışıyor aveller.
ağzının tadını bilenlerin sade yediği tatlı. buna çukulata attıran ağır görgüsüzdür.
şişman kız fantezisi olan erkekler öyle sandığınız kadar az değil.
bağımsız düşünebilen insanlar için farketmeyecek gelişme. bir dine karar vermek için yapay zekaya bağımlı olacak derecede düşmedik elhamdulillah. kralı gelse farketmez.
bizden uzak vampirlere yakın olsundur.