bugün

entry'ler (284)

m kemal'in manda ve himaye istediği iddiası

amerikan ve ingiliz mandası isteyenler vardı çevresinde. bunlardan bir tanesi amerikan mandası isteyen halide edip adıvar'dı. ve zamanla halideyi uzaklaştırdı yanından.

chatgptye penis fotoğrafını atmak

penisten karakter analizi yapabilir.

abdulkadir geylani

belki kendisi iyi bir adam ama daha sonra tarikatçılar şirk aracı haline getirmişler. yok ya gavs deyinde yardıma gelirmiş falan. resmen allah yerine gavs'a tapınıyorlar. bunun amacı kendilerinin gavs'ın temsilcisi, devamı gibi gösterip kendilerini insanlar arasında Allahlaştırmak.

ihtiyar yazarların uyuması

ilaç saatleri yaklaştı. kalkarlar birazdan.

haluk levent

daha ilk parladığı yıllarda beyazıtta bir yere konsere gelmişti. iÜ beyazıt kampüsünün karşısındaki bir yere. Biz de arkadaşlarla gitmiştik. Şöyle bir konuşmasıyla kalbimizi kazanmıştı:

"etilerde bir klupte söyleyince öğrenciler gelemiyor. Fakat burada çok cüzi fiyata konsere gelince hepiniz gelebiliyorsunuz"

web tasarım

kod yazarak web tasarımı yapan yoktur artık. yapay zekaya prompt vererek yapıyorum ben.

chatgptye penis fotoğrafını atmak

abazan erkektir. sözlükte de deneyen vardır mutlaka.

aytaç doğan

türkçe konuş amk.

chatgpt ile sohbet etmek

ben denedim sesli sohbet 1 kere. kadın sesi seçtim. baktım 10 dk'dan sonra keşke gerçek kadın olup yanımda olsaydın demeye başlayınca kapattım.kendimden utandım resmen.

bir abazanın günlüğü

günlüğün yaprakları birbirine yapışmıştır.

japonya'da 10.000 kürdün karakol basması

yakında japonyadan toprak ta isterler.

özgür özel'in tutuklanması

(bkz: türkiye bir hukuk devletidir)

yeni parti

yeni parti seçime girmesin diye o parti daha 6 ay olmadan akp erken seim kararı alacaktır.

oğuzhan uğur'un gözaltına alınması

bu adam suçlu mu bilmiyorum ama arabası audi rs q8'i nasıl aldığı hep kafamda soruydu. youtube'dan o kadar para kazanılıyor mu diye hep düşündüm.

görsel

canim benim cok tatlisin

kız mıymış.

hoşlanılan kıza true'nun foto atmış olması

true'nun nasıl foto atmış olacağı malumdur. bu durumda bu hoşlanılan kızın namusu gitmiş midir? hoşlanmaya devam edelim mi?

özgür özel'in tutuklanması

serdar akinan'ın iddiası. güya ahbap soruşturması bir zamanlar ekrem imamoğlu'nun danışmanlığını yapan ece güner vasıtasıyla chp ile ilişkilendirilecek ve 1-2 ay içinde özgür özel'i tutuklayacaklarmış.

tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak

mahareti boşver sen önce taharet kullan amca demiyorlar mıydı?

köylü olan ailemden utanıyorum

kürtlüğünden rahatsız olan varsa o kendi sorunu. herkes nasıl çıkıp gururla etnik kimliğini söylüyorsa kürtlerinde buna hakkı var. tamam türkiyede yaşayan hepimiz türküz. ama sadece kürtler değil, arnavutlar, boşnaklar, çerkezler vs çekinmeden gururla etnik kimliğini söylüyorlar.

giresun çocuğu

(bkz: giresun çocuğuyum heryerde sevişirim)
© copyright 2005 - 2026