bugün

entry'ler (625)

flört yapay zekası

kod yazmaktan beynin sulanacak. kalk bir gün seni rusa götüreyim.

iran düşmanlığı

--spoiler--
ama halkına zulmeden bir rejimi olduğu ve bu rejimde en azından 20 milyon türk yaşadığı için elbette sevecek halimiz yok.
--spoiler--

Irandaki Türkler de şii.Onlar kendilerini iranlı sayıyor.

dürüm yerken suikaste uğramak

dürümü bitirseydi bari. yazık.

dürüm yerken suikaste uğramak

dürümü bitirseydi bari. yazık.

iran düşmanlığı

bu adamlar yahudi ve hristiyanları bile şii'ye tercih eder.şii diye irandan nefret eder. israil yerine iran'a karşı birleşip askeri pakt yaparlar. yandaşlarına da osmanlı gibi mekke'yi biz savunacağız diye propaganda yaparlar.

erkekler için mutlu evliliğin sırları

sizden daha iyi kazanan, daha zengin,size göre daga güzel bir kadınla evlenmeyin. kadın erkeğe saygı duymaz ve yeri gelince aşağılar.

yazarlardan yatırım tavsiyeleri

sola yatırın. soldan daha iyi çeker sinyali.

iremga

instagramda bir kız gördüm. aklıma iremga geldi. iremga olabilir mi bu?

hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz

herkesi 10 puanla şampiyon ilan ediyorum. herkesi seviyorum burada. tabi bazı daha çok sevdiklerim de var.

şiveli konuşandan nefret etmek

neden bizden nefret edersin be ya kızanım.

kafkas dansı

youtube'da sık sık kafkas dansı videoları seyrederim. çok asil bir dans. kadınları çok asil dansta. erkekleri çok atik ve yiğit.

https://www.youtube.com/shorts/SQqjBfZtaFA

gocu

şakacı bot.

kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı

malazgirt savaşında yardım etmişler türklere.onlar kapıyı aralamasa anadoluya giremezmişiz. yerseniz.

gömü bulmak

bir ege ilçesinde jandarmaydım askerde. tüm köylüler nedense hep mantar ararlardı.

dün gece sözlükte yaşanan terbiyesiz olay

şakacılığı ile bilinen bir yazar bir kız yazarı sert bir dille uyarmış.

şive şakası

şive şakası denince akla sadece karadeniz şivesi geliyor. son zamanlarda ata demirer sayesinde trakya ve güney ege'de eklendi. ama hala doğu şivesi kaba ve hiç sempatik gelmiyor insanlara.

sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni

bunu karadenizlilerin söylememisi lazım.

boğazı yüzerek geçmek

mersinden kıbrısa 28 saatte ise boğazı nasıl 14 saatte geçebiliyor? en fazla 2 saat yeter.

yaşlı insanlar neden huysuz olur

depresyondalar. fazla zamanları kalmadı, uzatmaları oynadıklarının farkındalar. ayrıca bir kısmı şeker hastasıdır.

ray malifalitiko

türk pop tarihinin en güzel şarkısıdır bence.

https://www.youtube.com/watch?v=GLlgduwgU8k
© copyright 2005 - 2026