bugün

entry'ler (980)

aylık 453 bin tl iyi para mıdır sorunsalı

az paradır. zira o 453'ün başına 1 yakışır.

ceddin deden ow yeah!

haluk levent

içeri almak için bile isteye beklenen kişi. önce öldürseler bağış yapmayacağımız devlet kurumlarına nal toplatmasına izin verildi, şimdi de 'zaaa bak afadla kızılayı beğenmediniz bu çıktı' demek için paket edildi.

önceden de şaibeli olduğum için ahbap'a bağış yapmadım, ama yardım parası cukkalayanları topluyorsak haluk abiye gelene kadar kimler var.

neyse, arada yine şarkılarını dinlerim ya.

ulupuanlar ahirette geçerli mi sorunsalı

eksi tarafa yazmasınlar da.

aptalları hipnotize etmek

daha zordur, hatta hipnotize olamamak zeka düşüklüğü belirtisidir.

tavuğun yaptığıysa içgüdülerinden ötürü tehlike karşısında hareketsiz kalmaktır.

15 temmuzda başta chp olsaydı

akp'ye ek hiçbir şeyi beceremeseler bile zaman gazetesi yazarını istihbaratın başına koymamayı becerirlerdi bence ya.

geneleve aileyle kız istemeye gitmek

damadın kardeşi 'ya gelmişken bana da bi muamele' diye atlayabilir.

ama yengesinden değil diğerlerinden olsun, çok ayıp.

yunanlıların yağlı güreşi çalmaları

yunan yağı bol bulunca komşusunun geleneğini çalarmış.

şeytan diyor şunların sınırına gidip yüzlerce kişi eşek gibi anıralım, sağa sola da 'türklerin 5000 yıllık geleneksel anırma şenliği' yazan pankart asalım. sonra onu da çalıp sağa sola reklam etmelerini seyredelim. çok eğleniriz.

interferometre

basitçe anlatacak olursak ışık ışınını önce iki hüzmeye ayırıp, sonra bir faz farkıyla paralel halde cisme yollayıp yansıtarak cisimden üç boyutlu görüntü almayı sağlar.

elektron mikroskobuna benzer amaçlarla kullanılır. yüzey topolojisinde bazen arkada kalsa da özellikle saydam cisimler ve ince filmlerde çok etkilidir.

pek çok ışık kaynağıyla denenmiştir ve çalışmıştır, ama has olanı yeşil lazerle yapılır bunun.

ota boka devşirme diyen hırto

uluslaşmayı kıçından anlamıştır. ırk takıntılıdır, nazidir.

türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri

rambo okan
taksim delisi cenk
bamsı beyrek

üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak

sakla samanı, muradına ermiş.

sokrates bugün yaşasa hangi başlıklara yazardı

(bkz: karınızı banyoda yıkar mısınız)

her sabah banyoyu tanımlayarak başlar, 1200 kelimelik tuğla atardı çok eminim.

siyasi partiler kanunu

benim gibi pek çokları için parti üyesi olmama ve hiçbirinden hayır beklememe sebebidir.

belinde kelebek dövmesi olan yazarlar

kelinde belebek dövmesi olsaydı daha ilginç olurdu halbuki.

ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak

buz gibi topraktan gelinmez ya, donmuş toprağı kim yoğuracak hemşerim.

öyle olaydı alayımız the thing gibi gezerdik mazallah. nemli, hafif humuslu topraktır o.

bulgara gitmek

yeterli kültür bilgisi bulunmayan kimseler için kumarhaneye gitmek anlamı da taşıyan eylem.

sonra bir de dayak yiyip döner bunlar.

16 temmuz 2026 gece selası

gün içinde her yerde bir sürü anma töreni vardı zaten. gidip görmesek hadi yuttur.

valla sorsan bana da bayram değil ama birileri şehitler üzerinden biraz fazla coşku devşirmiyor mu acaba?

16 temmuz 2026 gece selası

adamlar gece gece bayramlarını ciddiye alalım diye camilerden kafa ütülediler.

"yaaaa biz de destan yazdık, bizim de hikayemiz var, biz de çok cengaveriz, ama bakmıyosunuz kiiii :("

süleyman soylu

iktidar değişince en az bir ay kafese konup öttürülmesi gereken cici sülo.

cuhap iktidar olursa gerçi beceremez böyle ciddi hareketleri ama var bi hayalimiz.

tahliye olan pkklılara tepki göstermeyen akpli

daha geçen seçim 'chpkk hueeeööö' diye milleti fiştekleyen akplidir.
© copyright 2005 - 2026