bugün

entry'ler (112)

amerika da köleliği kaldıran başkan

trump' a sorsan kendisidir.

stanley termos

termos kullanma alışkanlığımın olmadığını öğrendiğim marka.

bu bokun neredeyse her boyundan aldım küçüğünden büyüğüne sekiz tane termos oldu, hiç birini kullanmıyorum.

fon madurları

at yemende nallanır, s*ki burada sallanır.

millet uyanıklık yaptı, ponziye para yatırdı, doğrudan veya dolaylı olarak oturduğumuz yerde yine acısı bizden çıkacak.

bir derdim var

yaklaşık bir ay önce açtığım sorunumu hala çözememiş olan oluşumdur.

birinin seni hiçbir şey bilmiyor sanması

fon vurgunu yapmış olması muhtemel kişidir.

muhtemelen bazı namuslu vekiller bu durumu çıkarıp masaya vurmasaydı kimsenin ruhu duymayacaktı.

seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın

(bkz: tamam).

gokyuzunun silinen rengi

hasta olduğunu bildiğimiz lakin devam eden süreçte iyi olup olmadığını öğrenemediğimiz geçmiş olsun yazarı.

rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek

canınız sıkılabilir.

nokia 6600 denince akla gelenler

çok severek satın aldığım, uykusuz gecelerde lemonade tycoon benzeri oyunlar oynadığım yârenim.

sonrasında sevdiğim birine hediye ettim çünkü özelliklerini sorup duruyordu, kamerası nasıl falan diye merak ediyordu. sim kartımı çıkardım, al senin olsun dedim. çok mutlu oldu. yaklaşık üç ay kadar sonra öğrendim ki arkamdan "bana bu telefonu hediye etti ama ne isteyecek benden acaba" demiş durmuş. halbuki sevdiğim birini mutlu etmek istemiştim, o benim için yeterliydi.

6600' dan geldiğimiz muhabbeti şu şekilde noktalayayım; insanoğlunun yavşaklığını hafife almayın arkadaşlar. size bir ağabey bir kardeş tavsiyesi.

fatma betül sayan kaya

bu hanımefendi ile ilgili olarak; adalet bakanlığı ve hükümetin alacağı kararları, atacağı adımları izleyin.

bu izleyecekleriniz size ülkenin geleceği ve umudu ile ilgili resmi açıkça ortaya koyacak.

nokia 3310 denince akla gelenler

almadığım, yerine 3330 aldığım, onu da 2 ayın içinde bozup kullanamadığım telefondur.

dayanıklılığı ile övülür.

kendisiyle övünen insanlar

sen seni övme, el seni övsün demiş atalar. bununla birlikte bazen insanlara haddini bildirmek te gerekiyor.

geçen yıllardan birinde sigara içerken arkadaş ortamında dahil olan bir dalyaprak bana bir şey anlatıyor şöyledir böyledir diye, sadece gülümsedim konuşmadım. arkadaş dayanamadı, lan mal, bu adam zaten o anlattığın şeyin mevzuatını, prosedürünü yazan adam dedi. fazla tevazu bazen aptaldan nasihat almakla sonuçlanıyor.

insan bazen yaptığıyla, bazen de yapmadığıyla övünür, hatta övünmelidir.

konu ile teması olan şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim: https://eksiseyler.com/bi...yaptigini-kesfetme-oykusu

ne kadar yaşlısın

commodore 64 kullanacak kadar, voltron izleyecek kadar, erkan yolaç' ın evet hayır yarışmasını trt stüdyosunda izleyip gerilecek kadar, roberto baggio' nun dünya kupasında kaçırdığı penaltıya üzülecek kadar, hem savaş hem pandemi hem defalarca ekonomik kriz görecek kadar.
kısacası, yeteri kadar.

yaşımız ilerlemiş olabilir lakin gücümüz kuvvetimiz yerindedir evelallah.

lise yıllarına ait bir şey söyleyin

(bkz: Starcraft).

en lezzetli balık

kişiden kişiye değişmekle birlikte bana göre (bkz: lagos).

turna, barbun ve mezgit bende ayrı yerleri olan balıklardır fakat bir tane seçmeliysek bu.

ata iyi binen erkek

şahsımdır.
sürekli bindiğim için atım da vardı. sonra iş yoğunluğundan ilgilenemedim sattım.
bizde ata binemeyen, iyi atış yapamayan ve iyi dövüşemeyene/güreşemeyene kız vermezlerdi eskiden. şimdi hep bombiliboy, hipster ne denk gelirse kız veriyorlar.

aşk kitabı

yazdık kardeşim, onu da yazdık.

yazdık ta, kalın diye kimse okumuyor.

24 eylül 2026

iyi ki bu sözlükte yazıyorum. her gün yeni bir şey öğreniyorum.

derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog

(bkz: derdini sikeyim diyen psikolog).

bir kız true ile arkadaş olabilir mi

true' nun önce üzerindeki elektriği topraklaması lazım. yoksa çarpar.
© copyright 2005 - 2026