entry'ler (89)

akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir

demek ki farklı tanrılara inanıyoruz.

kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın

neden bu işler hep size kalıyor?

ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları

bu hazırlıklar bize köle olduğumuzu göstermektedir.

yıllardır yapılamayan şeylerin bir haftada mucizevi bir şekilde hayata geçirildiğini görüyoruz. asfalt çalışmaları yok mazgallar, taksiciler lokum kolonya ve soğuk su ikram ediyor, tek tip ütülü kıyafetler giymişler falan neden şimdi? elin avrupalısı hak ediyordu da biz hak etmiyor muyduk?

gerçi daha önce bu gerçeği yüzümüze defalarca vurdular (bkz: Enjoy i m vaccinated). köpek miyim lan ben aşıların tam mı, ısırır mı muamelesi görüyoruz.

joseph de maistre' nin dediği gibi; "her millet layık olduğu şekilde yönetilir". demek ki layığımız bu.

dünyanın en ünlü dört keli

ha hasan kel ha kel hasan daki kel.

para parayı çeker mi

çeker.

startup, gelişme ve kurumsallaşma dediğimiz süreçlerin hepsinde para, itici güç oluyor. fırsatlar da para oldukça değerlendirilebilir oluyor. sadece laf olsun diye teorik olarak değil, tecrübe ettiğim için de söylüyorum.

neden uludağ sözlük

bundan 13 yıl önce; goy goy için.

geri dönüş sebebi; vefat eden eski bir arkadaşımı anmak için.

erkekler neden evlenmekten kaçıyor

evlenmeyince her gün shyla stylez ile sevişeceklerini sanıyorlar da ondan.

bik bik'in mutfağına konuk olmak

görmekle yetinsek te ellere sağlık.

hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz

görsel

her evde bulunan efes pilsen bardağı

mug, tulip, pint, pilsner, weizen vs ne varsa hepsinden bende var. bir tane de oktoberfest hatırası var. en çok ona bayılıyorum. büyük olduğu için soğuk su içmek için falan ideal oluyor.

hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz

Ai, Ai kahroldum
Düşe kalka peşinde maskara oldum
Ai, Ai unutuldum
Karda kışta kurda kuşa yem oldum.

soğuk bulgur pilavı yerken ağlayarak 31 çekmek

öyle bir fakirlik ki gözümde bile canlanmadı.

iran la ilgili endişe ortaya çıktı

sarı oğlan, kendi pedofili skandalını gündemden düşürmek için alelacele iran' a savaş açtı. gerisi hikaye; yok iran nükleer silah yapacakmış, israil' i tehdit ediyormuş zart zurt. skandal unutulmaya başlarsa savaş ta biter, anlaşmaya varılır.

iş flörtü

iyi bir avcı, asla kendi arazisinde avlanmaz.

eski sevgilinin 1 haftada yeni sevgili yapması

stepne hazırdır. lastiği takması 1 hafta sürmüştür.

performans sanatçısı

genelde norveç gibi geliştiği iddia edilen, soğuk, gri ülkelerde vuku bulan meslek.

asayişin berkemal olmasından sıkılan 75 yaşındaki adam, eline iki pastel boya alıp anadan üryan takla atarak dal testis yuvarlanıyor, sağı solu çiziktiriyor. işte bu sanat! işte performans! diyenleri görünce acaba sanattan ben mi anlamıyorum, sanırım bende sıkıntı var dedirten bir meslektir. git sivas' ta meydanda dal taştaş bir yuvarlan bakalım, vatandaş linç edene kadar deli diye içeri alırlarsa sevin.

agresif süs köpeği

bir anahtarlıktan farksız olduğunu bilmeyerek sahibinin kucağından senin gözlerinin içine içine bakar, sanki bıraksa parçalayacakmış gibi triplere girer.

bir kadını araba park ederken izlemek

kızıyorlar.

bakma ya park edemiyorum biri bakınca diyorlar.

bugün de meme atan olmaması

o güzel insanlar o güzel memelerini alıp gittiler.

günün şarkısı

total touch - somebody else's lover

hatta bana göre haftanın yedi gününden birine sabitlenmesi gereken şarkıdır.
© copyright 2005 - 2026