bugün
- gocu'nun kendini alen delon sanması9
- babam hiç dövmezdi insanı11
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- evagreenin sürekli haklı olması2
- zaman baba4
- 2026 yks de soru iptali2
- true neden sevilmiyor5
- true namussuzdur5
- spor yapmayan erkek8
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- pandela25
- sözlükte başın belaya girmesi3
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- 2026 dünya kupası37
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın3
- queen feristah6
- türklerin iq ortalaması4
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- habersiz gelen misafir3
- true'nun yine online olması5
- fransa milli futbol takımı2
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- yavudilerde torpil2
- meksika9
- semicenk4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı6
- ekvador7
- zor erkeği oynamak4
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- iyi futbol oynar mısınız9
- true online olunca gelen mutluluk hissi2
- true club2
- olası israil türkiye savaşı2
- kadınlar ne ister4
- alihan ın ajdar ı dövmesi2
- amerika israil arası kızışma2
- nosferatu2
- futbol31
- kemal kılıçdaroğlu8
- çevrecilik emperyalizmin bir oyunudur2
- özgüveni düşük tuvalet kapağı3
entry'ler (89)
demek ki farklı tanrılara inanıyoruz.
neden bu işler hep size kalıyor?
bu hazırlıklar bize köle olduğumuzu göstermektedir.
yıllardır yapılamayan şeylerin bir haftada mucizevi bir şekilde hayata geçirildiğini görüyoruz. asfalt çalışmaları yok mazgallar, taksiciler lokum kolonya ve soğuk su ikram ediyor, tek tip ütülü kıyafetler giymişler falan neden şimdi? elin avrupalısı hak ediyordu da biz hak etmiyor muyduk?
gerçi daha önce bu gerçeği yüzümüze defalarca vurdular (bkz: Enjoy i m vaccinated). köpek miyim lan ben aşıların tam mı, ısırır mı muamelesi görüyoruz.
joseph de maistre' nin dediği gibi; "her millet layık olduğu şekilde yönetilir". demek ki layığımız bu.
yıllardır yapılamayan şeylerin bir haftada mucizevi bir şekilde hayata geçirildiğini görüyoruz. asfalt çalışmaları yok mazgallar, taksiciler lokum kolonya ve soğuk su ikram ediyor, tek tip ütülü kıyafetler giymişler falan neden şimdi? elin avrupalısı hak ediyordu da biz hak etmiyor muyduk?
gerçi daha önce bu gerçeği yüzümüze defalarca vurdular (bkz: Enjoy i m vaccinated). köpek miyim lan ben aşıların tam mı, ısırır mı muamelesi görüyoruz.
joseph de maistre' nin dediği gibi; "her millet layık olduğu şekilde yönetilir". demek ki layığımız bu.
ha hasan kel ha kel hasan daki kel.
çeker.
startup, gelişme ve kurumsallaşma dediğimiz süreçlerin hepsinde para, itici güç oluyor. fırsatlar da para oldukça değerlendirilebilir oluyor. sadece laf olsun diye teorik olarak değil, tecrübe ettiğim için de söylüyorum.
startup, gelişme ve kurumsallaşma dediğimiz süreçlerin hepsinde para, itici güç oluyor. fırsatlar da para oldukça değerlendirilebilir oluyor. sadece laf olsun diye teorik olarak değil, tecrübe ettiğim için de söylüyorum.
bundan 13 yıl önce; goy goy için.
geri dönüş sebebi; vefat eden eski bir arkadaşımı anmak için.
geri dönüş sebebi; vefat eden eski bir arkadaşımı anmak için.
evlenmeyince her gün shyla stylez ile sevişeceklerini sanıyorlar da ondan.
görmekle yetinsek te ellere sağlık.
Ai, Ai kahroldum
Düşe kalka peşinde maskara oldum
Ai, Ai unutuldum
Karda kışta kurda kuşa yem oldum.
Düşe kalka peşinde maskara oldum
Ai, Ai unutuldum
Karda kışta kurda kuşa yem oldum.
öyle bir fakirlik ki gözümde bile canlanmadı.
sarı oğlan, kendi pedofili skandalını gündemden düşürmek için alelacele iran' a savaş açtı. gerisi hikaye; yok iran nükleer silah yapacakmış, israil' i tehdit ediyormuş zart zurt. skandal unutulmaya başlarsa savaş ta biter, anlaşmaya varılır.
iyi bir avcı, asla kendi arazisinde avlanmaz.
stepne hazırdır. lastiği takması 1 hafta sürmüştür.
genelde norveç gibi geliştiği iddia edilen, soğuk, gri ülkelerde vuku bulan meslek.
asayişin berkemal olmasından sıkılan 75 yaşındaki adam, eline iki pastel boya alıp anadan üryan takla atarak dal testis yuvarlanıyor, sağı solu çiziktiriyor. işte bu sanat! işte performans! diyenleri görünce acaba sanattan ben mi anlamıyorum, sanırım bende sıkıntı var dedirten bir meslektir. git sivas' ta meydanda dal taştaş bir yuvarlan bakalım, vatandaş linç edene kadar deli diye içeri alırlarsa sevin.
asayişin berkemal olmasından sıkılan 75 yaşındaki adam, eline iki pastel boya alıp anadan üryan takla atarak dal testis yuvarlanıyor, sağı solu çiziktiriyor. işte bu sanat! işte performans! diyenleri görünce acaba sanattan ben mi anlamıyorum, sanırım bende sıkıntı var dedirten bir meslektir. git sivas' ta meydanda dal taştaş bir yuvarlan bakalım, vatandaş linç edene kadar deli diye içeri alırlarsa sevin.
bir anahtarlıktan farksız olduğunu bilmeyerek sahibinin kucağından senin gözlerinin içine içine bakar, sanki bıraksa parçalayacakmış gibi triplere girer.
kızıyorlar.
bakma ya park edemiyorum biri bakınca diyorlar.
bakma ya park edemiyorum biri bakınca diyorlar.
o güzel insanlar o güzel memelerini alıp gittiler.
total touch - somebody else's lover
hatta bana göre haftanın yedi gününden birine sabitlenmesi gereken şarkıdır.
hatta bana göre haftanın yedi gününden birine sabitlenmesi gereken şarkıdır.