bugün
- ismet gurbuz 202418
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- küfreden kız iticiliği6
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması15
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı4
- ankara da nato zirvesi tedbirleri5
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- lise defteri7
- ideal sevgilinin en önemli özelliği16
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- ilgi3
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- beyaz otomobil satın almak15
- yürüyüş partisi8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- türkiye6
- saba makamı ile okunan ezan4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- bugün de meme atan olmaması13
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- düşük iq belirtileri4
- rabbin para vermesi4
- göbek adınız2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- makarna süzmek5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- chp'deki değişimciler3
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- almanya5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- amerika birleşik devletleri6
- anın görüntüsü15
- lahmacunu elle yiyen kız18
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
sigara bağımlısı amma velakin içkiden aman efenim ne kadar da sevindim dedirtecek denli muaf yazar, sevdim kendisini öptüm gözlerinden...
buradan iyi dileklerimi yolladığım ve teşşekür ettiğim yazar, bir takım badireler atlatmamıza rağmen güzel bir günü birlikte geçirdiğim insan. *
(#1182898) nolu entrynin yerinde yeller estiği için kısırdöngü yerine kısır yapan yazar.
oley oley oley diye özel mesaj attığım yazardır. çünkü kendisi sözlükte meksika dalgası yapmıştır.
bilen bilir, yazar yalaşmalarını, iade-i entryleri sevmem zorunlu olmadıkça. bu da bir iade-i entry değildir. kalp kalbe karşıymış, ne zamandır yazayım yazayım diyodum, bugüne kısmetmiş.
bu adam cidden iyi. sözlük için çok önemli bir yazar bence. gerek bilgi içerikli entryleri, gerek diyalog entreyleri sözlüğün geleceği için önemli. anlaşamadığımız tek nokta tematik idi, onu da hallettik sanırım...
bu gri sayfayı bana ayırdığı için teşekkür eder, entrylerini tebrik eder, bu iğrenç entry için kendimi kınarım...
bu adam cidden iyi. sözlük için çok önemli bir yazar bence. gerek bilgi içerikli entryleri, gerek diyalog entreyleri sözlüğün geleceği için önemli. anlaşamadığımız tek nokta tematik idi, onu da hallettik sanırım...
bu gri sayfayı bana ayırdığı için teşekkür eder, entrylerini tebrik eder, bu iğrenç entry için kendimi kınarım...
bilen bilir, sol frame e bir yazar başlığı gelince yazmam zorunlu olmadıkça. bu da bir sol frame e başlığı geldiği için yazılan entry değildir. kalp kalbe karşıymış, ne zamandır yazayım yazayım diyodum, bugüne kısmetmiş.
bu adam gerçekten iyi bir sözlük yazarı. açtığım başlıklara çok güzel ilaveler yapıyor, ben olayı anlattıysam, kendisi "durumu bir örnekle açıklayalım" diyerekten diyalog giriyor ve insanları aydınlatıyor. üçüncü nesil olmasına rağmen, tutumlu çalışmasıyla kısa zamanda iyi işlere imza attı.
bu *siyah sayfayı bana ayırdığı teşekkür eder, entrylerini tebrik eder, bu güzel entry için kendimi kutlarım...
bu adam gerçekten iyi bir sözlük yazarı. açtığım başlıklara çok güzel ilaveler yapıyor, ben olayı anlattıysam, kendisi "durumu bir örnekle açıklayalım" diyerekten diyalog giriyor ve insanları aydınlatıyor. üçüncü nesil olmasına rağmen, tutumlu çalışmasıyla kısa zamanda iyi işlere imza attı.
bu *siyah sayfayı bana ayırdığı teşekkür eder, entrylerini tebrik eder, bu güzel entry için kendimi kutlarım...
allah tependen baksın yazarı, 8000 olmuş lan.. imrenmiyorum artık, aleni kıskanıyorum. hıh.
pokemon olmasını istediğim yazardır. nasıl bu pikachu-raichu oluyorsa larker da larkeron falan olsaydı. görüş açısı değişseydi. olgunlaşsaydı. *
herhangibir başlıkta espritüel bir diyalog görünce affetmeyen yazar.
mutlaka yazar.
mutlaka yazar.
yemeklerden önce sonra faketmez ama hergün birkaç öğün mutlaka okunması gereken yazar. çünkü, bir kahkaha bir kilo pirzola tezinden yola çıkarsak, okunması gerçekten sağlığa faydalı.
sözlükte takip ettiğim az sayıdaki yazarlardan birisi. sözlüğe bişey verebilenlerden. 1 hafta sonra ingiltere ye gidicek bide ohh miss.
misafirperver bir üçüncü nesil yazar.
kısaltmalarla da arası gayet iyi olan yazar. her bir parmagında ayrı marifet yahu.
ayara giderken ayarlanmasından korktuğum bünye. dikkatli ol, ya da olma arkanda biz varız. *
bence sözlükte yazdıkları takip edilmesi gereken yazarlardan birisi. evet saçma yazıyor ama güldürüyor.
melek seven yazar. *
özgeçmişiyle beni benden alan haydin bu pazar çaya zirvesi nde tanıştığım entry rekortmeni yazar.
sadik 2 dost 1 hayat 1 olum-abi sen ne iş yapıyosun?
larker-makine mühendisiyim.
sadik 2 dost 1 hayat 1 olum-nerden mezunsun abi?
larker-boğaziçi. gibi bir dialoğla tanıştığım, uzun yıllar kendini sözlüklere vermiş olduğunu anladığım, konuşmaları ile beni gülmekten yaran, güzel insan, zeki yazar.
larker-makine mühendisiyim.
sadik 2 dost 1 hayat 1 olum-nerden mezunsun abi?
larker-boğaziçi. gibi bir dialoğla tanıştığım, uzun yıllar kendini sözlüklere vermiş olduğunu anladığım, konuşmaları ile beni gülmekten yaran, güzel insan, zeki yazar.
girdiği entry sayısı ile dudak uçurtan neşeli başarılı insan..abi ne ara okudun o kadar yeri
tanıştığıma neredeyse çooook memnun olacaktım ki, çay paraları bana kalınca ayıldım. hay ben senin klavyene! hiç sevmedim hiç! ehehee
ayrıca bir aylığına yurt dışında olcak yazar seri i.nelerinin parmakları ağlayacak yazııık!
ayrıca bir aylığına yurt dışında olcak yazar seri i.nelerinin parmakları ağlayacak yazııık!
merak ettiğim yazarların başında gelen sonunda bir zirve de tanıştığım ve güzel sohbet ettiğimiz, hoş muhabbet yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar