bugün
- kemalist dünya17
- sözlük yazarlarının kombinleri5
- birader yazar olmak13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi5
- velvet15
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- bakir erkek istiyoruz kampanyası3
- allah8
- canımın sürekli hamburger çekmesi4
- galatasaray lobisi9
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- cik cik vs bik bik3
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- cemevinde hain kemal sloganları8
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- egay sucukcu birader2
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- aile evinde yaşamak6
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- ona bir şey söyle9
- üniversitelerin gereksiz olması8
- devletin her şeye karışması3
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- biraderilli del biraderiye2
- arda güler4
- lahmacunu elle yiyen kız20
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- atilla olgaç2
- kemalistler9
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- futbol18
- demet evgar10
- pforzheim şu an 34 derece2
en cok guldugum entrylerin sahibi olan, eglenceli, guzel tespitler yapan, takip ettigim bir yazar arkadasti.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
dudak uçuklatan hayalgücü ve ince zekası ile hatırlanan eski bir dost. en son ekşi sözlük' de yazmaktaydı, inşallah mutludur.
ara ara hatırlanan, akla gelen entryleri gülümsemeye sebep olan, eskilerin usta yazarı.
sınıf içinde söz almak için "hocam, hocam ben hocam! ben de burdayım hocam!" diyen hiperaktif öğrenci gibi, geldiğini belli eden yazar. tanırım, eskilerdendir. tekrar hoşgelmiş.
kafayı imla hatalarına takmış hoppudum bir yazar.
ben 2007 dide bu sozlukte yazarken bu adam 20 u yaşlarındaydı şimdi 30 olmuştur.
(bkz: sigara kaçakçısı)
nerde bu yazar?
Şuan sadece tek entrysi gozüken 1530 karmalı yazardır.
sözlüğün efsanelerindendir.
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
takma düzelir be kanka.
bütün entrylerini silmiş bir zamanların güzel, okunası entrylere imza atan yazarı.
Moderasyonun sırayla giydirdiğini düşündüğüm en pasaklı yazar kardeşimiz. Random entri mi atıyorsun ne yapıyorsun be mübarek. 24000 silinmiş entri nedir. swh
2006 da yanılmıyorsam 1 ay içinde 4000 entry e ulaşıp ki güzel de yazardı herkesin ilgisini çekmişti.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
hayal gücü ve güzel yazması ile keyifle okunan uzun entrylere imza atmış sözlüğün bir döneminin altın yazarı. zirvelerde de görüşürdük, çok sempatik biriydi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar