bugün
- ktç abinin çaylak olması5
- salak erkek neden bu kadar çok6
- sedat pekmez21
- velvet27
- true nun çaylak olması4
- beşar esad3
- aile evinde yaşamak12
- kürtçülerin algıları2
- pekmez bey biraderin birader yazar bey olması3
- ebu muhammed el culani4
- kemalist dünya19
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- tavuk iskender4
- çomar putu4
- ingiliz aksanı6
- kadir inanır3
- yazarların iyi olduğu konular4
- galatasaray lobisi11
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- herzevekil'in biraz şey olması6
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- kürtçülük2
- etliye sütlüye karışmayan yazarlar5
- yazarların çalmak istedikleri enstrümanlar3
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı6
- uludağ sözlük kızları tam bir sazandır5
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- dincilerin ingiltere sevdası5
- anıtkabir i yıkıp yerine cami yapmak2
- beynin güzelce yıkanması3
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- kemalist tokatlamak2
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- bir gecede cahil kaldık5
- fight club4
- birader yazar olmak13
- merhabalar biraderler4
- akplilerin akpye oy verme nedenleri4
- maklube4
- sözlük yazarlarının yemek menüleri4
- üniversitelerin gereksiz olması10
- biz dededen chp liyiz deyip kk'ye oy verecek tip3
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası7
- hızlı para kazanmanın yolları14
- şeyh olup milleti söğüşleme işi3
- allah9
- yazarların ilk kedileri3
- aylık 315 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
en cok guldugum entrylerin sahibi olan, eglenceli, guzel tespitler yapan, takip ettigim bir yazar arkadasti.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
dudak uçuklatan hayalgücü ve ince zekası ile hatırlanan eski bir dost. en son ekşi sözlük' de yazmaktaydı, inşallah mutludur.
ara ara hatırlanan, akla gelen entryleri gülümsemeye sebep olan, eskilerin usta yazarı.
sınıf içinde söz almak için "hocam, hocam ben hocam! ben de burdayım hocam!" diyen hiperaktif öğrenci gibi, geldiğini belli eden yazar. tanırım, eskilerdendir. tekrar hoşgelmiş.
kafayı imla hatalarına takmış hoppudum bir yazar.
ben 2007 dide bu sozlukte yazarken bu adam 20 u yaşlarındaydı şimdi 30 olmuştur.
(bkz: sigara kaçakçısı)
nerde bu yazar?
Şuan sadece tek entrysi gozüken 1530 karmalı yazardır.
sözlüğün efsanelerindendir.
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
takma düzelir be kanka.
bütün entrylerini silmiş bir zamanların güzel, okunası entrylere imza atan yazarı.
Moderasyonun sırayla giydirdiğini düşündüğüm en pasaklı yazar kardeşimiz. Random entri mi atıyorsun ne yapıyorsun be mübarek. 24000 silinmiş entri nedir. swh
2006 da yanılmıyorsam 1 ay içinde 4000 entry e ulaşıp ki güzel de yazardı herkesin ilgisini çekmişti.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
hayal gücü ve güzel yazması ile keyifle okunan uzun entrylere imza atmış sözlüğün bir döneminin altın yazarı. zirvelerde de görüşürdük, çok sempatik biriydi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar