bugün
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- pilot karısı bile olamamak3
- osimhensiz galatasaray6
- televizyonda sevdiğin filme denk gelmek2
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sözlüğün akmaması3
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- ikizler burcu4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı2
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- recep tayyip erdoğan15
- gece gece bamya yenir mi8
- kiraz cicegi kolonyasi20
- rus kadınla evlenir misiniz10
- kafada yumurta patlatarak şaka yapmak2
- sözlük kokusu2
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- polis çevirmesi4
- ey insan6
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi2
- okan buruk9
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- rusya'nın avrupa'ya karşı hibrit savaşı2
- ruhi çenet11
- dm yazarlığı9
- ne kadar paranız var10
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- cübbeli ahmet hoca9
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlüğün sarması13
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- gta 78
hayal gücü ve güzel yazması ile keyifle okunan uzun entrylere imza atmış sözlüğün bir döneminin altın yazarı. zirvelerde de görüşürdük, çok sempatik biriydi.
2006 da yanılmıyorsam 1 ay içinde 4000 entry e ulaşıp ki güzel de yazardı herkesin ilgisini çekmişti.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
Moderasyonun sırayla giydirdiğini düşündüğüm en pasaklı yazar kardeşimiz. Random entri mi atıyorsun ne yapıyorsun be mübarek. 24000 silinmiş entri nedir. swh
bütün entrylerini silmiş bir zamanların güzel, okunası entrylere imza atan yazarı.
takma düzelir be kanka.
sözlüğün efsanelerindendir.
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Şuan sadece tek entrysi gozüken 1530 karmalı yazardır.
nerde bu yazar?
(bkz: sigara kaçakçısı)
ben 2007 dide bu sozlukte yazarken bu adam 20 u yaşlarındaydı şimdi 30 olmuştur.
kafayı imla hatalarına takmış hoppudum bir yazar.
sınıf içinde söz almak için "hocam, hocam ben hocam! ben de burdayım hocam!" diyen hiperaktif öğrenci gibi, geldiğini belli eden yazar. tanırım, eskilerdendir. tekrar hoşgelmiş.
ara ara hatırlanan, akla gelen entryleri gülümsemeye sebep olan, eskilerin usta yazarı.
dudak uçuklatan hayalgücü ve ince zekası ile hatırlanan eski bir dost. en son ekşi sözlük' de yazmaktaydı, inşallah mutludur.
en cok guldugum entrylerin sahibi olan, eglenceli, guzel tespitler yapan, takip ettigim bir yazar arkadasti.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
üçüncü nesil silik.
(bkz: seri ukte veren ibne)
iyi bir yazardı. sağlıcakla.
entrylerini sildirerek, binlerce başlığı öksüz, yetim, kimsesiz, entrysiz, yönlendirmesiz bırakmış entry girme şeysi. zall'ın yerinde olsam, silmezdim o entryleri...
farklı düşüncelere çamur atan zorbaların, ateş yakıp zarar verenlerin sözlüğünde bulunulması düşünülemeyen kaliteli yazar. gitti nihayetinde.
ilginç istatistiklere imza atmış silik yazar.
kendini sildirerek yaptığı kötülük yetmiyormuş gibi, entrylerini sildirmiş ex yazar.
(bkz: yapma bunu)
(bkz: yapma bunu)
girdigi tematik entryler yetmiyormus gibi, bir de sozlugu ukte manyagi yapmis yazar. farkindayim denize kacamayiz bi daha. *
bergenin enstrümantel şarkısına unplugged mı abi bu diyerek beni benden almış siliktir *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar