bugün
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- velvet26
- karı kıza para yedirir misiniz3
- amedspor4
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- türklere vize serbestisi4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- çay yapacak hatunun olmaması3
- o kızdan uzak dur diyen erkek3
- kendini değersizleştiren insan5
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- anın görüntüsü34
- evliliğin anlamı13
- jalapeno turşusu2
- evlilik balonunun patlaması2
- golden rose velvet matte ruj 202
- dünyanın en değerli şeyi5
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- tinder2
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- pancar küspesi2
- ahmet baran yazgan12
- kürtsüz türkiye11
- evde yoğurt yapmak5
- sokakların mis gibi bok kokması2
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- nude var mı3
- halife olacağım7
- bronzlaşma2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- the crow2
- ismet gürbüz8
- fenerbahçe15
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yunus akgün3
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
hayal gücü ve güzel yazması ile keyifle okunan uzun entrylere imza atmış sözlüğün bir döneminin altın yazarı. zirvelerde de görüşürdük, çok sempatik biriydi.
2006 da yanılmıyorsam 1 ay içinde 4000 entry e ulaşıp ki güzel de yazardı herkesin ilgisini çekmişti.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
karga, mulayım, devedikeni, sally, schenardi, salca gibi o dönemin iyi yazarlarından övgü toplamış, dönem dönem çaylak olup geri dönen sonraların da ise zirvelerde karşılaştığımız güzel insandı.
eskiden yönetim bir gecede entrylerinizi uçurabiliyordu, nickaltınıza giren entryleri sıfırlayabiliyordu.
benim ortadan kaybolduğum dönemde entarileri silinmiş, ne oldu tam bir bilgim yok ama modlara tek tek saydıracak bir adam değildi. muhtemelen de kendi isteğiyle 1 dakika içinde tüm entrylerini sildiler.
Moderasyonun sırayla giydirdiğini düşündüğüm en pasaklı yazar kardeşimiz. Random entri mi atıyorsun ne yapıyorsun be mübarek. 24000 silinmiş entri nedir. swh
bütün entrylerini silmiş bir zamanların güzel, okunası entrylere imza atan yazarı.
takma düzelir be kanka.
sözlüğün efsanelerindendir.
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Bu aralar ekşi sözlükte olmasına rağmen az önce bazı başlıklarda trollük yapmaktadır.
Ekşi'de ciddi yazarken burayı trollüyor. Geçtiğimiz senelerde kendisine ait binlerce entry'i sildirmişti. Geri dönmüş olması beni sevindirdi. Ekşi de de burda da takipcisiyim.
edit: dönmemiş :(
https://eksisozluk.com/biri/larker
Şuan sadece tek entrysi gozüken 1530 karmalı yazardır.
nerde bu yazar?
(bkz: sigara kaçakçısı)
ben 2007 dide bu sozlukte yazarken bu adam 20 u yaşlarındaydı şimdi 30 olmuştur.
kafayı imla hatalarına takmış hoppudum bir yazar.
sınıf içinde söz almak için "hocam, hocam ben hocam! ben de burdayım hocam!" diyen hiperaktif öğrenci gibi, geldiğini belli eden yazar. tanırım, eskilerdendir. tekrar hoşgelmiş.
ara ara hatırlanan, akla gelen entryleri gülümsemeye sebep olan, eskilerin usta yazarı.
dudak uçuklatan hayalgücü ve ince zekası ile hatırlanan eski bir dost. en son ekşi sözlük' de yazmaktaydı, inşallah mutludur.
en cok guldugum entrylerin sahibi olan, eglenceli, guzel tespitler yapan, takip ettigim bir yazar arkadasti.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
eksi sozluk'te burada buldugu havayi maalesef yakalayamadi diye dusunuyorum *.
sanirim o da cok takilmiyor sozluklere artik.
üçüncü nesil silik.
(bkz: seri ukte veren ibne)
iyi bir yazardı. sağlıcakla.
entrylerini sildirerek, binlerce başlığı öksüz, yetim, kimsesiz, entrysiz, yönlendirmesiz bırakmış entry girme şeysi. zall'ın yerinde olsam, silmezdim o entryleri...
farklı düşüncelere çamur atan zorbaların, ateş yakıp zarar verenlerin sözlüğünde bulunulması düşünülemeyen kaliteli yazar. gitti nihayetinde.
ilginç istatistiklere imza atmış silik yazar.
kendini sildirerek yaptığı kötülük yetmiyormuş gibi, entrylerini sildirmiş ex yazar.
(bkz: yapma bunu)
(bkz: yapma bunu)
girdigi tematik entryler yetmiyormus gibi, bir de sozlugu ukte manyagi yapmis yazar. farkindayim denize kacamayiz bi daha. *
bergenin enstrümantel şarkısına unplugged mı abi bu diyerek beni benden almış siliktir *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar