bugün

Honeycoc micardis in hikayesi nedir? Neden piyasada yok?
Ben bu yazarı görünce aklıma garip filmindeki Kemal Sunal'ın Fatoş a ilaç almaya giderken parası çıkışmayınca hede bizde veresiye yok kardeşim git. Diyen adama benzetiyorum. Valla öyle bir imaj çizdim.*
Gmcmxkx çocuk değilse öyle diyorum evet tabi ki. Zaten kendi işletmem değil mecbur diycem yani.
Cevap: Seviyorum.
Tanışıyor muyuz başkan...
olm kızlara "kilo mu aldın" diye sorulur mu hiç.
kilo mu aldın diye sorulur mu ya anasına küfür etsen daha iyiymiş aq.
Fotoğrafı Cok yakın çekmiş ondan.

Bir yazar.
Evett arkadaşlar külo almış ehehe.
Karadenizin hırçın dalgaları gibidir ama iyidir.
hiç çaktırmadığı halde eczacı olduğu yönünde tahminimin olduğu yazardır.

görsel

oğlum böyle yazarları üzmeyin lan. ilaca, şifaya falan ihtiyacınız olur bir mesaj atarsınız yardımcı olur. ilk kız arkadaşım/sevgilim eczacı kalfası idi. bazıları topalı normal yürütecek, körün gözlerini açacak hatta ölüyü diriltebilecek karışımlar falan yapabiliyorlar ayık olun *
Kilo batra sorsa ateş ederim. Radikalist kemalist teorisyenist cart curt sorduğu için ılımlı yaklaştım. Cevap vermedim.
Sözlükteki kız sayısı baya azalmış.
Bu 3.huffle puffle olma ithamı. Yeter.
Benim adım niye geçti lan şarköy'e gittim geldim anlatın hele.
Gerçekten ben de anlamadım kilo batra kim ve neden buraya girdi. Ben radikal biraderime müsamaha gösteriyordum
Bu da kanatlı 2 galiba.

Pehh.
belli ki dişi bir bayan.
balı aklıma getiren bir nicki olan yazardır.
Nickinin ilk beş harfi bal anlamına gelen fakat coc ne demek çözemediğim yazar.
Eczacı veya eczacı kalfası.
iyi kız, napsam nikahlasam mı acaba ya müsaadesiyle.
hehe.
sanırım eczacı kalfası, daha geçenlerde öğle molamız yok zor şartlar altında çalışıyoruz diye söyleniyordu eczacı olsa mola almaya gerek duymaz herhalde.
Bi zahmet nikahlarken müsaade al şekerim ya fjxkx.

Kedi memduh yazmasaydı gerçekten saftirik bi birey olarak aklıma bile gelmiycekti...

Mecburistikamet adlı birey benimle bir derdin varsa gel bi dövüşek çok ihtiyacım var.

Birincisi eczacıyım bana kalfa deyip durma kalfa olsam kalfayım derim şu anki şartlarda kalfayla aynı maaşı alıyorum nerdeyse zaten dkzjz. Yardımcı eczacılık yapıyorum ve öğle aram yok evet, klavye başından laga luga yapan birine göre benim işimin şartlarını benden daha iyi biliyor olacaksın ki molaya ihtiyaç duymadığımı varsayıyor ve utanmazca yazıyorsun. Annen sana bilmediğin konular hakkında götünü kaynak olarak kullanmaman gerektiğini öğretmedi mi?

Şu anda eczane boş vs atacaksak şimdi gel sonra doluşuyolar.
bizimkiler de sağlıkçı, gel he ede bi eczane açalım parayı basalım.
söz sevcem seni.

ne diyosun.
© copyright 2005 - 2026