bugün

entry'ler (9276)

30 lu yaşlar

geçen gün iş için sık uğradığım bir üreticiye uğradım yine, şirket sahibi olan kişi yoktu 18 yaşındaki oğlu duruyordu şirkette. bütün gün orada takıldım nerdeyse, çocukla da aramız iyi öyle lagaluga yapıyoruz tüm gün. benim yaşım pek sırıtmaz genelde her yaşa ayak uyduruyorum farkında olmadan. eleman da farkında değil belli ki yaşımın, bir şeyler anlatıyordu laf arasında dedi ki "ya abi orada da teyzeler takılıyor". ulan oğlum teyze dediğin ne, kaç yaşında dedim. ne bileyim abi 35-36 varlardır dedi. püh dedim senin mına koyim huahja.

hakan taşıyan

arabesk pek dinlediğim bir tür değildir aslında ama birkaç gündür hakan taşıyan'ın sevda sokağı şarkısına sardım.

alın siz de dinleyin.
https://music.youtube.com...U&si=HrMJHnI6z0byVQbn

karılara kösnül bakışlar atmak

bakışlarıyla hamile bırakmışlığı vardır.

görsel

yeni insanlarla tanışmak istememek

tanımaya bile değmeyecek insanlarla doldurduk kotayı.

şaka şaka hep güzel insanlar tanıdım sağ olsunlar.

cem yılmaz'ın kent d range grey içmesi

yakıştıramadım, camel yellow içmesini tavsiye ederim.

yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı

gassal'dan sonra huzurevi temalı yeni bir dizi mottosu sandım.

14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı

Ne biçim futbolcu lan bunlarınkiler hepsi 3 metre gulyabani gibi. Bizimkiler bıcır bıcır bir şeyler yapmaya çalışıyorlar yanlarında.

deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı

Paçalı don tercih ediyorum.

5 kilo dumbell

Bandıl diyenler vardı güldürür hatırladıkça.

yer sofrası

Seçim mi yaklaşıyor ne.

kabalcı

yılların beşiktaş kabalcı'sı da tarihe gömüldü be.
hey gidi...

5 haziran 2026

aynı zamanda gece 00.00 itibari ile içinden çıkacağımız cuma günüdür.

huahah mnakoyim.

ünlemek

ünlemeyi ilk defa duydum ısparta yamyamlarının dili olsa gerek huaha.

benim de eski çalıştığım şirkette ofis işleriyle ilgilenen bir abla vardı, xxx sizi sesliyür diyordu.

sesliyür.

kurşun kalemle kaset sarmak

Sakalları uzamış bir kaset gibi geldi bana.

kadınım beni kafakola alıp kafamı ısırmalı

kündeye de getirsin bari.

zaloğlu rüstem mübarek hauha.

komşuların acımasızca dedikodu yapması

kapıcılar kralı makbule dedikodunun en yakıştığı komşudur.

görsel

ekmek teknesi

2004 senesine kadar yapımcısı osman sınav'ken aile dizisi olarak çok tatlıydı, biraz güle oynaya biraz duygusal geçen bir diziydi. 2004'ten sonra yapımcısı raci şaşmaz olunca bıçaklı, silahlı, kabadayılı bir hale evrilerek boka sarmıştır.

bir dizinin nasıl içine edildiğini görebileceğiniz örneklerden biridir maalesef.

yine de çok severim.

bizimkiler dizisi şükrü bey ailesi

rtük'ün böyle şeylere karışmadığı dönemler olduğu için o dönemdeki dizilerin çoğunda görebilirsiniz alkolü sigarayı.

şimdiki yarak kürek kabadayılı bol silahlı, öldürmeli, aldatmalı, holdingli, kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan diziler yerine keşke alkollü sigaralı bizimkiler olsa televizyonlarda anasını satayım.

yumuşak yumuşak

bizimkiler dizisinde sapık halis'in ağza dolanan söylemi.

bir de pembe pembe vardır. bir bölümde ayla hanımı bornozla görünce söylemişti huahsha.

(bkz: banyo mu yaptın ayla teyzecim pembe pembe)

bizimkiler dizisi şükrü bey ailesi

sürekli öpüşüyorlar ailece huaha her izlediğimde gülüyorum şunların ev hallerine. sabah uyanıyorlar günaydın muck muck, evden çıkarken hadi hayırlı işler muck muck. arka planda sürekli bir klasik müzik çalıyor.
© copyright 2005 - 2026