bugün
- ülke ekonomisini kurtaracak uygulama12
- karı kız meraklısı olmayan erkek17
- sözlük yazarlarından aforizmalar8
- kuran dünya düz diyor14
- türkler aşağılık barbar yok edilecek bir toplumdur8
- hayvanların melek olması8
- dünyanın en kötü hissi21
- avrupa da garson olmak vs türkiye de doktor olmak16
- sevgiliyle bitmek bilmeyen tartışmalar10
- balıkesir de kahve içmek10
- atatürk havalimanı nın millet bahçesi yapılması16
- sözlük erkeklerinin döş dekolteli fotoğrafları22
- aslolan fenerbahce dir'e doğum gününde kupa almak8
- 15 yıllık sevgiliye gay olduğunu itiraf etmek10
- günün sözü14
- ulucuların 2023 te tercih mührünü basacağı parti27
- ecevit dönemindeki aylık 80 lira net asgari maaşı32
- bozuk paraların kenarları niçin tırtıllıdır11
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek28
- türkiye den siktir olup gitmek14
- istanbul da lamborghini görülebilecek yerler13
- finlandiya ve isveç'in türkiye öfkesi17
- türkiye de her şeyin çok ucuz olması9
- meme ucunun sızlaması9
- kadıköy belediyesi ne rüşvet operasyonu10
- eski sevgiliyle karşılaşmak10
- ümit özdağ'ın fethullah'a sayın demesi8
- sekiz kadınla aynı anda evli olan adam16
- atatürk havalimanı16
- alım gücü14
- psikolojik ihtiyaçlar15
- ümit özdağ8
- türkiye de yaşayan surilerin dönmesini istemiyoruz10
- hayatta yapmayı en sevdiğiniz eylem20
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri51
- z kuşağı londra da itaat etmeye hazır16
- sözlük hanımlarının bu akşamki kıyafetleri10
- kadir mısıroğlu8
- birine gıcık kapmanıza neden olan haraketler14
- hadi metrobüs duraklarını yazalım13
- anın görüntüsü20
- recep tayyip erdoğan bir aydındır14
- hiç sevgilisi olmadan ölmek13
- türkiye nin kanseri8
- bir şehit olarak adnan menderes9
- zengin solcular13
- kötü niyetli yazarların türemesi8
- soyunma odasının giyinme odası diye değiştirilmesi21
- sözlükte göbek dekolteli fotoğraf paylaşmak17
- enflasyonu yüreğimizle halledeceğiz16

entry'ler (32694)
Her kadın ve erkeğin içinde karşı cinse karşı ilgi vardır. Sadece bunu sapık bir şekilde dışa vuranlar bir hayli fazla. Önemli olan ortamda kendini ağırdan almaktır. işte bunu ülkece yapsak kimse egolu olmazdı.
Bu artık şerefsizliğin dik alasıdır. Zaten asgari ücret 4 bin 250 TL bu adam ne yiyip ne içecek. Pislik herifler.
görsel
Pure purple violet zeytini bezdirirken.
Pure purple violet zeytini bezdirirken.
görsel
Puantiyelikedi.
Puantiyelikedi.
Evet karşıdaki insanı kendi yerinize koyun ve gerçekten onun yerinde olsam haklı mı olurdum yoksa haksız mı diye düşünün ya da ben bunu ona yapıyorum birisi bana yapsa nasıl hissederdim bunu yapın toplumda refah olsun.
istersen evimi arabamı ipotek edip direkt üç tane alayım çeşit çeşit giy aşkım demek gerekir bu sevgiliye. Ben çakma Nike bulamıyorum kaldı ki under bilmem adını bilmediğim markayı alayım. Valla 200 TL ile aylık idare ediyorum.
Adam doktor millet saldırın.* Jekyil abi benim şu omzumda bir ağrı var iğne iğne batıyor acaba neden ola ki. Bazen bileklerimde de var.
(bkz: beleşçilik)
(bkz: beleşçilik)
Bir çocuğu kesip kıyma yapan ve lahmacun yapıp millete dağıtan lokantacı aklıma geldi. Hortlatmayın başlığı arkadaşım ya gece gece. Bir program.
Adamlar güçlü diye höyt bunu yapmayacaksın demesi durumu. Ne kadar da gücüne gider adamın valla. Onu geçtim güçsüz ülkenin güçlü ülkeye direktif vermesi cüreti nasıl oluyor şöyle oluyor Yunanlılar Türkiye'ye doğu akdenizden vaz geçin demesiyle oluyor. Yunan dua etsin komşusu biziz bir iran olsaydı çoktan öperdi sizleri.
Bir tane yazara kızıyorsun ama o yazar size takıyor ve bir yazar birden on kişi olup size hücum ediyor. Asıl anlamadığım olay on tane hesaba tek tek girmeye üşenmiyor mu bu manyaklar.
Arkadaş sanki papatya tarlasına girmiş gibi bir coğrafyada herkese papatya topluyormuş. Hazır toplamışken sizde sipariş verin çayı güzel oluyor.*
Evde iki boğaz var benim elime bakıyor. Mecbur bir şeyler yapıyorum ama gel gelelim şu soğan işi biraz canımı sıkıyor. Bizim bir aşçı vardı üniversitede bu aşçılık iyide ah şu soğan ve sarımsak olmasa dediydi. Daha iyi anlıyorum şimdi. Bir kekremsi koku sorunu.
Bazı eşler buna o kadar bağlıdır ki kocasının parmağında görmeyince kıyameti koparırlar. Bizim bir akraba var yenge nerede senin yüzüğün deyince kayboldu dedi adam resmen uçan tekme atacaktı kadın. Garibime yakışmıyordu da bari Osmanlı tuğralı olanlarındana izin ver vicdansız yenge.*
Maalesef ekonomik kriz beni de vurdu. Saksı pahalı arkadaşlar. Bezelye konservesi buldum toprak aldım ektim. Ben ben kale bile ekonomikman çöktü valla. Yazık be.
Herifler hem YPG PKK ya yüzbinlerce mühimmat sağlıyor sonra biz veto verince natodan, torkoyo nodon boylo yopoyor. Yaa dün yediğiniz hurmalar Rusya tarafından tırmalayacak diye mi tırsıyorsunuz. Beter olun.
Ben vermek istemem isteyen olursa kusura bakma diyorum. Arkadaşlarıma zor numara veren biri olarak akrabaları bile engelliyorum yeri geldiğinde.
Kadınlara değer vermekten ziyade saygılı olmak daha iyidir. Değeri ileride evleneceğiniz eşinize gösterirseniz daha manidar olacaktır.