bugün
- arda güler10
- chp nin olmazsa olmazı9
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer16
- evli erkek9
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası25
- sırrı süreyya önder54
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi17
- anın görüntüsü11
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (38194)
Valla günümüz şartlarında en güzelidir. Bir de evin varsa hiç uğraşma dertsiz başına dert alma olayı. Bekarlıktan kim ölmüş. Hiç olmazsa kaliteli hayatın olur. Ömründeki bütün idealleri gerçekleştirisin.
Oldum olası korktuğum olay. Bir de bu tipler böyle kapüşonlu falan oluyor in midir cin midir belli değil. Genellikle almam efendim.
Onlar sizi, sizin onları görmediğiniz yerden görürler...
Artık sıkmaya başlamış dizidir. Hep aynı senaryo devam edip duruyor. Ülkemizde neden bölümler bini bulmak zorunda. Neden koreliler gibi 20 bölüm sürmüyor şu diziler tadında kalmıyor. Neyse.
Seni at yaparım yularıdan çekerim büyüsü olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi. Hocaya götürülmesi iyi olur.
Sahura Genellikle damar müzik söyleyerek uyandırırlar. Çayınız kaynarken istemsizce oynayabilirsiniz. Sanırım 2026 jenerasyonunda elektro davul göreceğiz artık.
Nereden tutarsanız tutun büyük saçmalıklardır. Bir uyuşturucu mafyası var polislerle işbirliği yapıyor. istihbaratçılar işi gücü bırakmış bir tane üniversiteli bir çocuk ve bir gazetecilik öğrencisi kızdan medet umarak devleti kurtarmalarını istiyorlar falandı filandı. He gardaş umudumuz iki öğrenci oldu.
Bir havalı tüfekle atılan Çelik bilye değildir. Çelik bilyenin acısı sızlatmakla kalmaz deler.
Gerek entryleriyle gerek sıcakkanlı duruşuyla sevdiğim, değer verdiğim bir yazardır. Kalemi kuvvetli bahtı açık olsun.
Ne diyor erkin baba;
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum, sordum, bulan yok...
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Aşkımı kaybetmişim
Sordum, sordum, bulan yok...
Hayatımda 1 kere aşık olmuştum o da yazlık komşumuzdu. Onu görünce sanki böyle her şeyin şerbetimsi tadı vardı. Tarif edemiyorum ama böyle pamuk şeker havuzuna düşmüş gibiydim sanki. Sonra o evlendi ve görüntü gitti bende. Daha sonra öyle bir şey olmadı.
Kimisine göre kötü kimisine göre iyi huylardır. Benim şöyle bir huyum var bu konuyla alakalı. Birisi beni sevmediğini ya da istemediğini söylerse beni artık ömür boyu göremez. Öyle bir soyutlanırım ki hayatından istese de göremez. insanların gönlünde sevgi ile kalmak isterim her zaman.
Hayalimdir. Şöyle palmiye ağaçlarından tutunda havuzuna kadar yenileyip arsamı mini otele çevirmek istiyorum. Üstüne her ay biraz biraz ekleyerek yapacağım bunu. Nasip.
insanlara merhametle davranan ve asla yarı yolda bırakmayan sadakatli ve bir o kadar da kaliteli insanlar.
Nasipse ramazandan sonra yapacağım aktıvite. Yaz yaklaşıyor yoğun spora girmem gerek. Elimdeki zeytinyağlarını satıp alacağım 65 kg set.*
isteyen evlenebilir ama az kişi bu seçeneği istiyor. Misal bizimkilere kalsa hemen birini bulacaklar ama ben bekarlığı seçtim. Kaldı öteki tarafa artık.
Çağlayanlar gibi akar ruhum
Bir alaz misali parlar umudum
içime çekerim hasreti yudum yudum
Kah durulurum kah savrulurum.
Zamanın getirdiği kara günler
Yokluğun verdiği bedbah haller
Parça parça olur sanki hayaller
Kah katlanırım kah kalırım kan ter...
Kale.
Bir alaz misali parlar umudum
içime çekerim hasreti yudum yudum
Kah durulurum kah savrulurum.
Zamanın getirdiği kara günler
Yokluğun verdiği bedbah haller
Parça parça olur sanki hayaller
Kah katlanırım kah kalırım kan ter...
Kale.
Yoğun olarak yaşanırsa çok güç olacak durumdur. Bizim üniversitede yoğun sağcılar vardı. Solcularda bir hayli vardı. Her akşam kavga dövüş. Arada bizim gibi okumak isteyenleri safa çekmeye çalışıyorlardı. 2010 lu yıllarda böyle şeylerin yaşanması garip gelmişti bana.