bugün
- en son ne yediniz17
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı8
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı9
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar18
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- taşak traşı olmak18
- evlenmemek için nedenler11
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (38206)
Günaydın arkadaşlar sana da günaydın bir açıp bir kapatan hava, sana da günaydın yorgun argın işten gelip pencereden çıkan ve "oğluuum git 4 tane ekmek al gel" diyen belinin yanı bıngıl bıngıl selülitlenmiş cefakar teyze ve ve size de günaydın sabahın bilmem kaçında geceden kalmış, gözleri şaşı halde işe giden saçı kelleşmeye ramak kalmış emekçi kardeşler. Günaydın.
Vay be şaka maka 30 olduk. Hiç gelmeyecek zannediyordum. 30 nedir olum. Neyse sakinim.l
(bkz: bana amca dediler)
(bkz: bana amca dediler)
Eleştirinin dozunu fazla kaçırmamak. Karşı tarafında haklarına riayet etmek ve de gerçek hayatta nasılsan ona göre davranmaktır.
Son günlerde başıma gelen ilginç hadise. O eşyayı getirince de fırça atıyor. Kulplu tepsiyi getir dedi bende Allah Allah bizde kulplu tepsi yoktu ki dedim tepsi getirdim. Salak mısın sen falan filan iyice haşladı. Meğerse granit bazlama tavasını istiyormuş. Psikolojim bozuluyor sözlük. Bir ara da viledaya, çaputu getir demişti.
Kanka arabanı kap paralel gidelim de orkestra olsun diye afedersiniz b.kunu çıkarır bizim millet. Gerek yok böyle atraksiyonlara. O avrupada olur. Bize düz yol ver gitsin millet.*
Gençler anca geçiniyor. Kiralar olmuş bir maaş parası. Sonra da gençler neden evlenmiyor yeaaah diyorlar. 22 bin ile 1 ay yaşasınlar görelim efendim.
Karınca yumurtası evet yanlış duymadınız karınca yumurtası mayalamada eşsizdir.
Kendi çıkarları oldu mu ne var canım iki petrol doldurduk hırsızlık mı oldu, israil gazzeye girdi neden çünkü meşru çıkarları var falan deyip diğer devletler haklı ve meşru çıkarları için mücadele edince ooow sen kötüsün yaptırım. Allahın belası bir oluşum Keşke batsalar.
cinnet getirtecek mevzulardır. Evlenmiyorum kardeşim dedikçe artık işi abarttılar. Sağdan soldan kız bulmaya çalışıyorlar. Resti çekip dağıtacağım ortalığı az kaldı. Neyse kendi kararlarınızı kendiniz verin arkadaşlar.
Valla günümüz şartlarında en güzelidir. Bir de evin varsa hiç uğraşma dertsiz başına dert alma olayı. Bekarlıktan kim ölmüş. Hiç olmazsa kaliteli hayatın olur. Ömründeki bütün idealleri gerçekleştirisin.
Oldum olası korktuğum olay. Bir de bu tipler böyle kapüşonlu falan oluyor in midir cin midir belli değil. Genellikle almam efendim.
Onlar sizi, sizin onları görmediğiniz yerden görürler...
Artık sıkmaya başlamış dizidir. Hep aynı senaryo devam edip duruyor. Ülkemizde neden bölümler bini bulmak zorunda. Neden koreliler gibi 20 bölüm sürmüyor şu diziler tadında kalmıyor. Neyse.
Seni at yaparım yularıdan çekerim büyüsü olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi. Hocaya götürülmesi iyi olur.
Sahura Genellikle damar müzik söyleyerek uyandırırlar. Çayınız kaynarken istemsizce oynayabilirsiniz. Sanırım 2026 jenerasyonunda elektro davul göreceğiz artık.
Nereden tutarsanız tutun büyük saçmalıklardır. Bir uyuşturucu mafyası var polislerle işbirliği yapıyor. istihbaratçılar işi gücü bırakmış bir tane üniversiteli bir çocuk ve bir gazetecilik öğrencisi kızdan medet umarak devleti kurtarmalarını istiyorlar falandı filandı. He gardaş umudumuz iki öğrenci oldu.