bugün

entry'ler (40424)

huzurluyken birden iş ortamını hatırlamak

Hayata dair iç burkan detaylardandır. Böyle tatildesin her şey iyi güzel ve birden aklına çirkef, şerefsiz, karaktersiz iş arkadaşların gelir. Resmen psikolojik işkencedir.

okeyde taş çalma yöntemleri

görsel
Ayak parmağına sıkıştırıp karşı arkadaşına vererek yapınız. Kimse anlamaz.

günün sorusu

Ornitorenklerin ayakları olduğu halde kuyruklarıyla yüzerken neden ördekler ayaklarını kullanmak zorundalar. Ateistler bunu da açıklayın.

pazartesi yokmuş gibi pazar gecesi geç yatmak

işte bunlar hep gözlerde kan çanağı ve yataktan ayrılmak istememekle sonuçlanıyor. Akıllara ulan şu insansı robotlar bir an önce çıkaydı da bize de devlet emekli gibi mayış ödeseydi diyorsunuz. Unutun bunu arkadaşlar robotlar çıksa bile başında tutar bu devlet bizi gene de yedirmez angaryadan para. Maalesef o işe gidilecek.

kadınların güçlü erkek tercihi

Güçlü erkek tercihi kodum mu oturturum tarzı dwayne Johnson gibi olsun demek ise yanlış yoldasınızdır. Güçlü erkek ailesine karşı sorumluluklarının farkında, çocuklarını iyi şekilde aynı zamanda vatana millete karşı eğitimli, terbiyeli ve de şefkatli yetiştirmek demektir. Güçlü erkek budur.

hangi ünlüye benzetiliyorsun

(bkz: gordon freeman)
Eser miktarda (bkz: adrien brody)

kese kağıdında kalan simit susamları

Elini ıslatıp parmak basarak löp löp kalan susamları yiyebilme eğilimine sahibim. Susam candır.

sözlük yazarlarına güvenmek

Bana güvenebilirsiniz iş arkadaşlarım dahil akrabalarım bile bana gözü kapalı güvenirler. Hiçbir şekilde yamukluğum olmadı. Belki de türümün son örneği olabilirim.*

karanlıkta bi şey var hissi

görsel
Şunun gibi mi.*

ilişkide beklentileriniz

görsel
Beni taşıyabilecek birini arıyorum.*

ağırlık kaldıramayan erkek

Hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Bak misal işten eve gideceğim 60 şınav ısınma ve biceps triceps allah ne verdiyse girişeceğim. Ağırlık sporu şart.

iş yerininde en sıkıntılı şeyler

Bana göre Kesinlikle aynı yerde çalışılan mecbur kaldığımız cins insanlarla muhattap olmaktır. Keşke masa başı olanlar için şöyle herkesin bir odası olsa sevmediğin tiplerle yüz yüze gelmemek ve de mesai dolunca gitmektir abi. Saha da çalışanlar da kendi işine bakıp ayrı ayrı yerlerde olup akşam olunca defolup gitmektir. Keşke olsa.

arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum

Saçmalama sen ayısın ve bunu kabullenmen gerekiyor. Titre ve kendine gel. Bu senin en değerli şeysin. Evet. Günaydınlar bu arada herkese.

kendinizi en iyi ne zaman hissediyorsunuz

işten geldiğim zaman. Gidince bunalım ama.

queen ravenna ve cinleri

Genellikle onu çekemeyen kem göz eden ve de ona karşı bir büyü girişiminde bulunan bedbahlara adulket misali karşıt saldırıda bulunabilmek için cin kullanmaktadır. Sonra mı gelsin cin savaşları. Tehlikeli yazar. Adeta Cinine cin ulan dercesine.

insansı ev robotları

Şu teknoloji gelsin hemen almak istiyorum. Çöpü atmak ekmek almak çamaşır bulaşık makinesine eşya atmaktan gına geldi. Bir de sohbet ediyorsa evlenmeye gerek yok.

gta 6 türkçe olursa olacaklar

Rockstar games bir çılgınlık yapıp bu oyunu türkçe yapsın PS store duman atar. Ya da korsan oyun dünyası çağ açıp çağ kapatır Türkiye'de. Millet 2002 yılındaki asmalı konak dizisi fanları gibi evlerden çıkmaz. Türkiye sokakları terkedilmiş kovboy kasabası gibi olur.

sözlük yazarlarının yaşları

32 oldum sözlük. Saçlarıma karlar yağdı koparmayın len. Neyse o pis rakamdan kurtulduk hiç olmazsa. 32 yim atarsa 33.

arkadaşlar larissa kim

Larissa öldü mü kaldı mı bilmiyorum ama derin bir sohbetimiz vardı. Abi kardeş gibi bir muhabbet. Tek sıkıntısı çabuk sinirlenir ve şarteli atardı. Bana Azeri olduğunu söylemişti. Yalan gerçek bilmiyorum ama bir yamuğunu görmemiştim bana karşı gayette efendiydi saygılıydı.

ilk hedef akdenizdir emri gelip karadenize fıymak

Atatürk'ü sevmeyen yazarların dedeleri olabilirler.*
© copyright 2005 - 2026