bugün

entry'ler (38206)

günaydın sözlük

Günaydın arkadaşlar sana da günaydın bir açıp bir kapatan hava, sana da günaydın yorgun argın işten gelip pencereden çıkan ve "oğluuum git 4 tane ekmek al gel" diyen belinin yanı bıngıl bıngıl selülitlenmiş cefakar teyze ve ve size de günaydın sabahın bilmem kaçında geceden kalmış, gözleri şaşı halde işe giden saçı kelleşmeye ramak kalmış emekçi kardeşler. Günaydın.

kaç yaşındasın

Vay be şaka maka 30 olduk. Hiç gelmeyecek zannediyordum. 30 nedir olum. Neyse sakinim.l

(bkz: bana amca dediler)

iyi bir sözlük yazarı olmanın altın kuralı

Eleştirinin dozunu fazla kaçırmamak. Karşı tarafında haklarına riayet etmek ve de gerçek hayatta nasılsan ona göre davranmaktır.

ananenin eşya isterken isimlerini yanlış söylemesi

Son günlerde başıma gelen ilginç hadise. O eşyayı getirince de fırça atıyor. Kulplu tepsiyi getir dedi bende Allah Allah bizde kulplu tepsi yoktu ki dedim tepsi getirdim. Salak mısın sen falan filan iyice haşladı. Meğerse granit bazlama tavasını istiyormuş. Psikolojim bozuluyor sözlük. Bir ara da viledaya, çaputu getir demişti.

abd nin suriyede yeni iç savaş çıkabilir demesi

Abd nin gene bir şeytanlık peşinde olduğunu gösterir.

ilgili haber

balık tutan erkek seksiliği

görsel
Seksilik bunun neresinde kızanım.*

melodili yol

Kanka arabanı kap paralel gidelim de orkestra olsun diye afedersiniz b.kunu çıkarır bizim millet. Gerek yok böyle atraksiyonlara. O avrupada olur. Bize düz yol ver gitsin millet.*

gençlerin evlenmek istememesi

Gençler anca geçiniyor. Kiralar olmuş bir maaş parası. Sonra da gençler neden evlenmiyor yeaaah diyorlar. 22 bin ile 1 ay yaşasınlar görelim efendim.

ilk yoğurt nasıl yapıldı

Karınca yumurtası evet yanlış duymadınız karınca yumurtası mayalamada eşsizdir.

abd adaleti

Kendi çıkarları oldu mu ne var canım iki petrol doldurduk hırsızlık mı oldu, israil gazzeye girdi neden çünkü meşru çıkarları var falan deyip diğer devletler haklı ve meşru çıkarları için mücadele edince ooow sen kötüsün yaptırım. Allahın belası bir oluşum Keşke batsalar.

galatasaray taraftarı

görsel
görsel
Yine yeni yeniden. Helal bizim çocuklara.

akrabaların evlendirmek için sizi zorlamaları

cinnet getirtecek mevzulardır. Evlenmiyorum kardeşim dedikçe artık işi abarttılar. Sağdan soldan kız bulmaya çalışıyorlar. Resti çekip dağıtacağım ortalığı az kaldı. Neyse kendi kararlarınızı kendiniz verin arkadaşlar.

bekar ölmek

Valla günümüz şartlarında en güzelidir. Bir de evin varsa hiç uğraşma dertsiz başına dert alma olayı. Bekarlıktan kim ölmüş. Hiç olmazsa kaliteli hayatın olur. Ömründeki bütün idealleri gerçekleştirisin.

gecenin bir yarısı otostop çeken insanlar

Oldum olası korktuğum olay. Bir de bu tipler böyle kapüşonlu falan oluyor in midir cin midir belli değil. Genellikle almam efendim.

cinlere inanan insan

Onlar sizi, sizin onları görmediğiniz yerden görürler...

ssilvermist

(bkz: çıkar göster)

Edit: ya da hayır ya tekrar böyle bir şey görmek istemiyoruz.*

gönül dağı

Artık sıkmaya başlamış dizidir. Hep aynı senaryo devam edip duruyor. Ülkemizde neden bölümler bini bulmak zorunda. Neden koreliler gibi 20 bölüm sürmüyor şu diziler tadında kalmıyor. Neyse.

evde muska bulmak

Seni at yaparım yularıdan çekerim büyüsü olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi. Hocaya götürülmesi iyi olur.

yeni nesil davulcular

Sahura Genellikle damar müzik söyleyerek uyandırırlar. Çayınız kaynarken istemsizce oynayabilirsiniz. Sanırım 2026 jenerasyonunda elektro davul göreceğiz artık.

bir zamanlar istanbul dizisindeki saçmalıklar

Nereden tutarsanız tutun büyük saçmalıklardır. Bir uyuşturucu mafyası var polislerle işbirliği yapıyor. istihbaratçılar işi gücü bırakmış bir tane üniversiteli bir çocuk ve bir gazetecilik öğrencisi kızdan medet umarak devleti kurtarmalarını istiyorlar falandı filandı. He gardaş umudumuz iki öğrenci oldu.