bugün

entry'ler (40176)

uludağ sözlük haxball zirvesi

Haxball nedir kanka Hannibal gibi bir şey mi. Tarikat mısınız lan siz. Ben yokum.*

en çok sevdiğiniz yazar

Entryler arasında hızlıca kendini aramak ama bulamamak.

arkadaşlar kek yaptım

Ağlayan kek vardı ondan yapacaklardı bizimkiler ama yapa yapa kurabiye yaptılar o da kuru çıktı. Çayla yumuşatma mücadelesi veriyorum.

kuzey kıbrısta asgari ücretin 61 bin 677 olması

ilk önce duyunca inanamadım sonra kendime gelince zar zor ikna oldum. Kardeş orası yavru vatansa burası salyaneli eyalet mi. 28 bin lirayla millet halaya durmuş resmen. Yuh ya.

incel

inceldiği yerden kafayı kopartan yeni bir tabir. Genellikle sosyal fobisi olan ve bunu kendine yediremeyen. Ben böyleysem yıkılsın herkes diyen tehlikeli güruh.

cumadayız uludağ sözlük

Zar zor dışarıda yer buldum. iki camiyi yıkıp yenisini yapacaklar hala bekletiyorlar milleti. 180 binlik oluyor yazın burası iki tane cami var. Üst üste çıkacak neredeyse adamlar.

35 yaşında evlenmemiş erkek

Valla daha 4 sene var. Bakalım neler olacak. Benimkisi tamamen maddiyat kardeş.

ahbap

Yollarda kaldık resmen. Olmasaydı sonumuz böyle...

belinde kelebek dövmesi olan yazarlar

Bir ejderya dövmesi değildir. Onlar omurilikten kuyruk sokumuna kadar oluyor ki eyvah eyvah. Evlenilmez.

jeneratör sesi

Bizim iş yerinde var. Elektrikler kesilmesin diye dua ediyoruz. Eğer giderse binanın yan tarafında vidanjör çalışıyor gibi oluyor.

yusuf ile kenan

Sabah izlediğim kasvetli bir yapım. illaki sevenleri vardır ama benim ruhuma öyle bir yıpratıcı geldi ki dedim inşallah kimsenin çocukluğu böyle olmaz. Biraz eşkiya filmindeki atmosfere benzeyen dram filmi.

sabahın köründe kalkmak zorunda olmak

Yemin ederim paralı köleleriz arkadaşlar. Şu saatlerde kalkıp da para için yollara koyulmak maaş günü gelipte ay sonunu görememek ne kadar acı bir olay. Mandıra filozofu gibi gidip bir hazine arazisi çevirerek yaşayasım var.

29 yaşında olmak

Ben 29 yaşındayken en sevdiğim işi yapıyordum. Şimdi 31 im mekan yol geçen hanına döndü o büyü kayboldu gitti. Bakalım neler olacak.

haluk levent'e para emanet etmek

görsel

yapay zekanın tehlikeli yükselişi

Anbean gözler önüne gelen tehlikeli teknoloji. Kendini yapay zeka ile güzel kadın, yakışıklı erkek gibi gösterip insanları dolandıranlar. Telefonda yakınınızın sesini taklit edip paranızı almaya çalışanlar. Gibi gibi. Üstelik orijinale bir adım daha yaklaşıyorlar. Çok sıkıntı.

kaliteli insanı belli eden detaylar

insanları çıkar için kullanmayıp adam gibi yaklaşan ve destek verenlerdir. Bu tip insanlar çok nadir.

günaydın sözlük

Günaydınlar pazarın karanlık büyüsüne kapılıp gecenin geç saatlerine kadar televizyon izlemiş sonra gözleri kan çanağı olarak işe giden kardeşler. Size de Günaydın bu saatte milletin sözlükte ne işi var işssiz mi bunlar kardeşim diyen aslında kendisinin de ulunun bir parçası olduğunu unutan serkeş biraderler ve ve size de Günaydın kahvaltıyı apar topar hazırlayıp sadece çay içip işe giden beyaz yakalı reyizler.

evlat ayrımcılığı

Arada bana yapılan. Babam beni çocukluğumda bile öpmezken kardeşimi gözlerimin önünde öptü. Annem diyor bu çocuğu hayatın boyunca bir kez öptün mü diye morali bozuldu. Olsun gizli seviyor be bu yaşa kadar getirmekte yeter.

en nefret edilen insan tipi

Tabiki ciddi olmayıp nerede bir adam bulup onunla alay etsem gülsem denilen hıyarlar. Kavga etmek düzeni sağlar ama çözüm değildir.

hayat kalitesini düşüren şeyler

(bkz: mobbing)
© copyright 2005 - 2026