bugün

entry'ler (34743)

aba gııı dulu yaıyo gıı diyen akraba

Doğal yaşayan akrabadır. Evine gidince yemez yedirir giymez giydirir. Ben seviyorum bu tarz doğal insanları.

hava güneşliyken aniden yağmur yağması

Hiç sevmediğim bir durum. Gelmişsiniz arabanızın arkasından mangalınızı halınızı çıkarmışsınız hop hava eser ve yağmur yağar. Al işte günün çöp.

liderlik taslayan hayvanı vurmak

Belgeselde benim buranın kıralı diyen alfa hayvanı vurma durumu. Diğer hayvanların hayatını zehir eden haydut hayvanlar ölmeli.

erler demine destur alalım

Pervaneye bak ibret alalım. Diye gider. Bende çok seviyorum bu ilahiyi. Bir de can yine bülbül oldu ilahisi de çok güzel.

erkeklerin hoşlanma belirtileri

Ben genellikle eve kaçıp amuda kalkıyorum. Heyecanımı bastırmak için mükemmel bir eylem.

orucu ne bozar diyenin ağzına terlik atmak

Geleneksel bir sorunun her Ramazan ısıtılıp ısıtılıp sorulması durumu. Gene böyle bir soruda 'hocam orucu ne bo... Çotttt ıslak terlik. Makuldur.

şeyma subaşı

Hemen 66.99 Tl ödeyip Şeyma nın özel hayatini öğrenmem gerekiyor. Bu ekmek gibi su gibi lazım. Acaba hayatında neler var. Hatta arttırıyorum 1 kuruşu da verip 67 ödüyorum. Evet.

Edit:Allah'ım tek hücrelileri yok et. Amin.

slazenger parfüm

Ayakkabılarının 200 liradan satıldığı çakma marka. Almayın aldırmayın efendim dandik.

heyecan anında hissedilenler

Yüzüklerin efendisi filmindeki frodo'nun örümcekten kaçtığı sahne aklıma geliyor.

airfryer

Kanserojen diyorlar. Yağsız olarak bir yemeği aniden şoklatarak pişiriyor. Bilemiyorum sağlıksız gibi.

en düşük emekli maaşı 7500 oldu

Geçmiş olsun artık zamlar iki katına çıkar. Bize zam değil fiyatların indirimi lazım hala anlamadık.

seninle şöyle olabilirdik

görsel

en beğendiğiniz sözlük yazarı

Tabiki de darkness ama o beni kedi gibi kesmek istiyor. Biraz metalikte kendisi.*

oruç tutmayan komşunun kapısına x atmak

(bkz: Ali Baba ve kırk haramiler deki Kasım)

sözlük kızlarının fotoğrafları

Tuvaletten çıkarkene ben mi demek istemiş burada yazar anlamadım ben.*
Bir fotoğraf karesi.

herkesin sizi konuşması durumu

Nazar kaynağı. Ayda yılda bir arsa aldık vay arkadaş herkes bunlar zengindi zaten belliydi abi kirli çıkılar vs. Vs. Lan 80 bin lira verdik sadece 80 bin. Evinizi satsanız 2 milyon eder. Akrabalardan en uzak olmak lazım abi.

teravih kılarken sona doğru olan havasızlık

Oksijen seviyesinin düştüğü andır. Genellikle son 4 rekatta oluşuyor bu durum.

türk kızındaki özgüvenin kaynağı

Türk erkeklerinde olan yokluktan kaynaklanır. Avrupa'da yok böyle bir şey.

sözlük yazarlarının lisedeki aksiyonlu hikayeleri

Lisede olan en az bir tane yaşanan unutulmaz aksiyonlu sahneleridir. Vardı benim de böyle anılarım. Bir keresinde bizim arkadaş alt sınıftan kıza aşık olmuştu. Çocuk yerinde duramıyordu illah mektup yazıp aşkını itiraf edecekti. Neyse bu mektubu yazdı sonra kale bee gidip şunu versene dedi. Ben de ver tamam dedim. Kıza mektubu verdim meğerse kızın sevgilisi varmış bir de okulun belalı çocuğuna. Bu bir öğrendi kim lan o çocuk falan dedi ve on kişiyle bizim sınıfı basmıştı. Resmen arka sıradakiler dizisi gibi lise yıllarım olmuş lan.

sosis salam sucuk yememek gerektiği gerçeği

Sahurda bunlardan bir yiyin ve sonucu görün. Artık mikro uykuya geçip önünüzde niagara şelalesini bile görürsünüz. Riskli.