bugün
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- karadedeler olayı5
- fıstık gibi kızın ter kokması3
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- hiç fuhuş yaptınız mı7
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- ateist6
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- meyveli soda içen erkek7
- anın görüntüsü13
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- ahmet telli6
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- kiraz cicegi kolonyasi45
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- örgüt mensubu5
- y kuşağı3
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- messi vs maradona7
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- fransızca3
- covid 192
- allah5
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- yoldaş benjamin franklin4
- geçmiş ve geleceğe yolculuk2
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- ebedi dünya hayatına inanmak2
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- karınızı baştan çıkarır mısınız2
entry'ler (22893)
Bir alman hatun ismi.
yarkadaş, özlale vb. gibi soyadını komik bulduğum bir siyasetçi.
şekerli içecek, çok kafaya takmak ikincisi elimde değil.
Ben bahçeden topladığım eriklerle yapıyorum, kırmızı erikten olanı sıcak yaz günlerinde soğuk soğuk çok iyi gidiyor.
Bazı insanlara laf anlatmaya çalışmak ölüye ilaç vermekten farksız.
Dünyanın en onurlu babasına sahip talihsiz kız çocuğu. Bugün yaşasa 19 yaşında bir genç kız olacaktı, ne yazık ki hiç büyüyemedi.
Dershanede taşikardisi olan bir arkadaşım vardı, sınav stresi de tetikliyordu tabi. Aynı zamanda okul arkadaşı olan arkadaşı ona bu yüzden ali rıza bey ismini takmıştı. *
Hayatının Son 5-10 yılına bir mahalle dolusu kişinin bütün ömrü boyunca çektiğine bedel çile sığdıran, sayısız kalp krizi ve iki beyin kanamasından sonra nihayet aramızdan ayrılan biyonik adamdır ali rıza amca. *
Hayatının Son 5-10 yılına bir mahalle dolusu kişinin bütün ömrü boyunca çektiğine bedel çile sığdıran, sayısız kalp krizi ve iki beyin kanamasından sonra nihayet aramızdan ayrılan biyonik adamdır ali rıza amca. *
aile tarafından sonradan öğrenilen evlilik dışı hamilelik.
erken doğum.
iki kişi arasında gidip gelmek.
kalp krizi geçiren erkekler.
erken doğum.
iki kişi arasında gidip gelmek.
kalp krizi geçiren erkekler.
"Beni bir kere daha öp, ama gözlerini görmeme fırsat verme. Bana yaptıklarının hepsini affediyorum. Katilimi seviyorum ben... Ama ya senin katilini? Onu nasıl sevebilirim?"
uğultulu tepeler.
uğultulu tepeler.
Yeteneğiyle yakışıklılığıyla vatanseverliğiyle on numara adamdı.
Hdpkk ve apo itine olan pozitif duruşu nedeniyle pek sevmediğim biriydi. Yine de allah rahmet eylesin diyelim, rolün hakkını veren bir oyuncuydu gençliği çok dinamik ve hareketli geçmişti yaklaşık son on yılında sağlık sorunlarıyla çok mücadele etti.
Ağır maldır. Kendi içinde bulunmadığı, kendisine bir zararı olmayan bir şey için kendini paralar durur.
Spor bir düşmanlık sahası değil bir eğlence aracı olmalı. Böyle şeylerde kazanmak da kaybetmek de hayatın olağan akışında vardır.
Spor bir düşmanlık sahası değil bir eğlence aracı olmalı. Böyle şeylerde kazanmak da kaybetmek de hayatın olağan akışında vardır.
Ölümünü şahibeli bulduğum çok güzel olmayan ama sempatik kadın.
Belki gerçekten iddia edildiği gibi astım hastası olması ve alkol ilaç etkileşimi hayatına mâl olmuştur bilemiyorum ama bu yaşta ölmek kimseye, hele bebeği olan bir anneye yakışmıyor. O zaman 2 yaşında olan oğlu şimdi reşit olmak üzere delikanlı olmuştur.
Belki gerçekten iddia edildiği gibi astım hastası olması ve alkol ilaç etkileşimi hayatına mâl olmuştur bilemiyorum ama bu yaşta ölmek kimseye, hele bebeği olan bir anneye yakışmıyor. O zaman 2 yaşında olan oğlu şimdi reşit olmak üzere delikanlı olmuştur.
Bir akrep olarak soluduğu havayı bile eleştiren, önüne konan yemeği beğenmeyen biriyle nein diye düşünüyorum.
Nuhun ankara ve arbellada bulunabilen makarna şekli. Ben pek sevmiyorum, haşlanınca o tekerlek açılıp şeride dönüşüveriyor.
Bizim mahallede de vardır. Dut kadar ziyan olan bir meyve daha yoktur diye düşünüyorum. Beyazını ayrı karasını ayrı severim ama meyveleri hep yerlerde sürünüp yeri şerbete bularken dişarıda kilosunu 100 tl'den alamıyoruz.
ismini etken maddesi naproksen'dan alan ağrı kesici. Ağır bir ilaçtır. Az içmiş olmak için ikiye bölünerek içilmesi kana hızlı karıştığı için tehlikeliymiş. Bir de suda eritilip içilen formu varmış ki birinin bu yüzden öldüğü haberini okumuştum. Etken maddesi parasetemol olan hafif ağrı kesiciler kullanmaya çalışın. iltihaplı diş, iltihaplı kulak gibi iltihap kaynaklı ciddi ağrılarda ben ve ailem arvelesçiyiz. Benim midemi de hiç rahatsız etmiyor.
31 yaşında seçilen tuzlanın genç belediye başkanı. ismine bakılırsa büyük ihtimalle alevi.
Psikolog olan yeğeni trumpın anne babası tarafından çok hırslı, rekabetçi ve hataya tahammülsüz biri olarak yetiştirilmeye çalışıldığını, ne zaman bir şeyi yanlış yapsa hakarete ve aşağılanmaya maruz kaldığını, varlıklılığına rağmen mutsuz bir çocukluk geçirdiğini söylüyordu.