bugün

entry'ler (22893)

ursula

Bir alman hatun ismi.

bülent kuşoğlu

yarkadaş, özlale vb. gibi soyadını komik bulduğum bir siyasetçi.

yazarların kötü alışkanlıkları

şekerli içecek, çok kafaya takmak ikincisi elimde değil.

erik kompostosu yapmak

Ben bahçeden topladığım eriklerle yapıyorum, kırmızı erikten olanı sıcak yaz günlerinde soğuk soğuk çok iyi gidiyor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bazı insanlara laf anlatmaya çalışmak ölüye ilaç vermekten farksız.

rabia naz vatan

Dünyanın en onurlu babasına sahip talihsiz kız çocuğu. Bugün yaşasa 19 yaşında bir genç kız olacaktı, ne yazık ki hiç büyüyemedi.

ali rıza bey in 86 kere kalp krizi geçirmiş olması

Dershanede taşikardisi olan bir arkadaşım vardı, sınav stresi de tetikliyordu tabi. Aynı zamanda okul arkadaşı olan arkadaşı ona bu yüzden ali rıza bey ismini takmıştı. *
Hayatının Son 5-10 yılına bir mahalle dolusu kişinin bütün ömrü boyunca çektiğine bedel çile sığdıran, sayısız kalp krizi ve iki beyin kanamasından sonra nihayet aramızdan ayrılan biyonik adamdır ali rıza amca. *

türk dizi ve filmlerindeki klişeler

aile tarafından sonradan öğrenilen evlilik dışı hamilelik.
erken doğum.
iki kişi arasında gidip gelmek.
kalp krizi geçiren erkekler.

kitap alıntıları

"Beni bir kere daha öp, ama gözlerini görmeme fırsat verme. Bana yaptıklarının hepsini affediyorum. Katilimi seviyorum ben... Ama ya senin katilini? Onu nasıl sevebilirim?"
uğultulu tepeler.

cüneyt arkın

Yeteneğiyle yakışıklılığıyla vatanseverliğiyle on numara adamdı.

kadir inanır

Hdpkk ve apo itine olan pozitif duruşu nedeniyle pek sevmediğim biriydi. Yine de allah rahmet eylesin diyelim, rolün hakkını veren bir oyuncuydu gençliği çok dinamik ve hareketli geçmişti yaklaşık son on yılında sağlık sorunlarıyla çok mücadele etti.

tuttuğu takım kaybetti diye uykuları kaçan tip

Ağır maldır. Kendi içinde bulunmadığı, kendisine bir zararı olmayan bir şey için kendini paralar durur.
Spor bir düşmanlık sahası değil bir eğlence aracı olmalı. Böyle şeylerde kazanmak da kaybetmek de hayatın olağan akışında vardır.

defne joy foster

Ölümünü şahibeli bulduğum çok güzel olmayan ama sempatik kadın.
Belki gerçekten iddia edildiği gibi astım hastası olması ve alkol ilaç etkileşimi hayatına mâl olmuştur bilemiyorum ama bu yaşta ölmek kimseye, hele bebeği olan bir anneye yakışmıyor. O zaman 2 yaşında olan oğlu şimdi reşit olmak üzere delikanlı olmuştur.

akrep kadını başak erkeği uyumu

Bir akrep olarak soluduğu havayı bile eleştiren, önüne konan yemeği beğenmeyen biriyle nein diye düşünüyorum.

tekerlek makarna

Nuhun ankara ve arbellada bulunabilen makarna şekli. Ben pek sevmiyorum, haşlanınca o tekerlek açılıp şeride dönüşüveriyor.

altin

Doğrusu için:
(bkz: altın)

dut ağacı

Bizim mahallede de vardır. Dut kadar ziyan olan bir meyve daha yoktur diye düşünüyorum. Beyazını ayrı karasını ayrı severim ama meyveleri hep yerlerde sürünüp yeri şerbete bularken dişarıda kilosunu 100 tl'den alamıyoruz.

apranax

ismini etken maddesi naproksen'dan alan ağrı kesici. Ağır bir ilaçtır. Az içmiş olmak için ikiye bölünerek içilmesi kana hızlı karıştığı için tehlikeliymiş. Bir de suda eritilip içilen formu varmış ki birinin bu yüzden öldüğü haberini okumuştum. Etken maddesi parasetemol olan hafif ağrı kesiciler kullanmaya çalışın. iltihaplı diş, iltihaplı kulak gibi iltihap kaynaklı ciddi ağrılarda ben ve ailem arvelesçiyiz. Benim midemi de hiç rahatsız etmiyor.

eren ali bingöl

31 yaşında seçilen tuzlanın genç belediye başkanı. ismine bakılırsa büyük ihtimalle alevi.

donald trump

Psikolog olan yeğeni trumpın anne babası tarafından çok hırslı, rekabetçi ve hataya tahammülsüz biri olarak yetiştirilmeye çalışıldığını, ne zaman bir şeyi yanlış yapsa hakarete ve aşağılanmaya maruz kaldığını, varlıklılığına rağmen mutsuz bir çocukluk geçirdiğini söylüyordu.
© copyright 2005 - 2026