bugün
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması8
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- sözlüğün en eli güzel kızı12
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi29
- anın görüntüsü8
- halkın döviz alması yasaklansın8
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları15
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası90
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı25
- düşün ki o bunu okuyor12
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi27
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri12
- fotokopici bi erkek11
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- en kötü şarkılar11
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması15
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad8
- true nun çaylak olması8
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması12

entry'ler (48283)
çatal bıçakla bile yese neticede gene eli ile yemiş olacak kızdır. ayağı ile mi tutacak olm çatalı pıçağı alla alla..
reis akşam çıkar "bak salaram suriyelileri haaaaa" der müzakereler gene başlar kimse şey yapmasın.
lan zaten girip ne yapacağız avrupanın ne kadar pis işi varsa bize kitleyecekler.
lan zaten girip ne yapacağız avrupanın ne kadar pis işi varsa bize kitleyecekler.
aha nervio geldi şimdi litrelik kahveyi tutarken çekip atacak demek ki.
aga başlığa baktıkça konsantrasyonum kayboluyor görsellere bakıp puanlama yapamıyorum. arada güzel eller var mı yoksa hepsi dadul gibi yaba gibi fırıncı küreği gibi mi..
sözlüğün "en eli" güzel kızı ney lan..
sözlüğün "en eli" güzel kızı ney lan..
ortalardan kayboldu kaybolalı cari açık büyümüş gergedan mabadı kadar olmuştur..
(bkz: cari açığı reza bey kapatıyor)
nerede kaçakçı var köçekçi var hepsi malum partinin himayesinde yıllardır. işte bu yüzden bugün imamoğlu öyle yapmış böyle yapmış söylemlerini sklemiyor kimse. sen önce bir geçmişin hesabını ver lan bu tırreği bile ulusal kanala "arkasında türk bayrakları" ile çıkartıp milli kahraman ilan etmişlerdi amk..
(bkz: cari açığı reza bey kapatıyor)
nerede kaçakçı var köçekçi var hepsi malum partinin himayesinde yıllardır. işte bu yüzden bugün imamoğlu öyle yapmış böyle yapmış söylemlerini sklemiyor kimse. sen önce bir geçmişin hesabını ver lan bu tırreği bile ulusal kanala "arkasında türk bayrakları" ile çıkartıp milli kahraman ilan etmişlerdi amk..
kiev düşer islamabad düşer şeklinde devam eden sözdür. cephe git gide genişliyor farkındasın demi. akp olmasa dünya yok olacak dünya..
sen beni kızdıramazsın kardeşim merak etme. o senin kendi kendini avutman "aha kızdırdım gipsonu lay layy loommm" şeklinde *
herkesin bir iki vukuatı vardır bro hepimiz beşeriz şaşarız. iş ki bilerek ve isteyerek hak yeme hakka girme. hak yiyene de hakka gireni de savunma onlarla bir olma karşılarında ol..
herkesin bir iki vukuatı vardır bro hepimiz beşeriz şaşarız. iş ki bilerek ve isteyerek hak yeme hakka girme. hak yiyene de hakka gireni de savunma onlarla bir olma karşılarında ol..
kanka kaç defa gittin gezi olaylarına konuya çok hakim gibi yazıyorsun hani merak ettim..
ben sana o polislerin pkk lıları bilerek ve isteyerek olaylar iyice tırmansın diye taksim meydanına soktuğunu şahitleri ile beraber kanıtlarım. da sen hiç gitmediğin hiç şahit olmadığın bir olayda "aksine müsamahakar davrandı" diye nasıl konuşabiliyorsun aklım almıyor..
ben sana o polislerin pkk lıları bilerek ve isteyerek olaylar iyice tırmansın diye taksim meydanına soktuğunu şahitleri ile beraber kanıtlarım. da sen hiç gitmediğin hiç şahit olmadığın bir olayda "aksine müsamahakar davrandı" diye nasıl konuşabiliyorsun aklım almıyor..
https://www.mansuryavas.c...2024/01/mansur-yavas.jpeg
şu ülkede tüm partiler ve tüm siyasetçiler içerisinde gözüm kapalı cumhurbaşkanı yapacağım tek adam. adam hem dürüst hem namuslu hem milliyetçi hem allah korkusu taşıyor. ama işte yanlış partide tek sıkıntı orada.. 2023 de kılıçdar veya ekrem değil mansur yavaş aday olaydı yüzde 55 den aşağı oy almazdı..
şu ülkede tüm partiler ve tüm siyasetçiler içerisinde gözüm kapalı cumhurbaşkanı yapacağım tek adam. adam hem dürüst hem namuslu hem milliyetçi hem allah korkusu taşıyor. ama işte yanlış partide tek sıkıntı orada.. 2023 de kılıçdar veya ekrem değil mansur yavaş aday olaydı yüzde 55 den aşağı oy almazdı..
--spoiler--
Bu şu köpekseverleri eleştirdiğiniz , hakaret ettiğiniz kadar denetimli serbestlikle dışarda gezen suçlulara ses çıkarmıyorsunuz.
--spoiler--
kaba tabir ile onlara ses etmeye hakaret etmeye götleri yemiyor kardeşim. güçleri kime yeterse ona saldırıyorlar onu öldürüyorlar. adam 2 tane öz evladını öldürmüş gidip siyasetçi yumrukluyor bir tanesi demiyor bu adamın dışarıda ne işi var bunu da itlaf edin. neden ? es kaza görür de bunları bulur götlerini keser. gücü yeten yetene amk herkes gücü yeteni bulduğu zaman cengaver oluyor. gücü yetmediğine denk gelince sesleri solukları çıkmıyor.
Bu şu köpekseverleri eleştirdiğiniz , hakaret ettiğiniz kadar denetimli serbestlikle dışarda gezen suçlulara ses çıkarmıyorsunuz.
--spoiler--
kaba tabir ile onlara ses etmeye hakaret etmeye götleri yemiyor kardeşim. güçleri kime yeterse ona saldırıyorlar onu öldürüyorlar. adam 2 tane öz evladını öldürmüş gidip siyasetçi yumrukluyor bir tanesi demiyor bu adamın dışarıda ne işi var bunu da itlaf edin. neden ? es kaza görür de bunları bulur götlerini keser. gücü yeten yetene amk herkes gücü yeteni bulduğu zaman cengaver oluyor. gücü yetmediğine denk gelince sesleri solukları çıkmıyor.
öyleyimdir. haftalardır algı yapıyorsun burada "sinirlendi beni az sonra çaylak yapicük" diye hala çaylak falan olmadın ? neyse sayende bir sürü günahtan kurtuldum gene de sağ olasın hepsini sırtlandın benim için üstüne aldın *
tamamda birader o polislerin hepsi fetöcü çıktı ? hani şu meclisi bombalayan 250 vatandaşımızı şehit edenlerden yani.. bunların hayatı kumpas üzerine kurulu ben de sana diyorum ki ülkeyi karıştırmak için o gösterilerde bilerek şiddet uyguladılar insanları tahrik ettiler.
anlamıyorsun dimi hiçbirisini *
anlamıyorsun dimi hiçbirisini *
gözlerim yaşardı öğlen öğlen sözünü tuttun eyvallah sağ olasın.
yalnız tecrübeli derken "kaşar" iması yapmıyorsundur inşallah...
yalnız tecrübeli derken "kaşar" iması yapmıyorsundur inşallah...
kanun ve kurallara uyarak miting yapılıyordu ancak sonradan yüzde 80 i "fetocu" denilerek meslekten kovulan ve hapse atılan polisler tarafından darp edildiler ve olaylar büyüdü.
bak sen burada patlıyorsun farkında değilsin. "polisimiz çapulcuları dövdü ihmihmhi" diye gülüyorsun ama o polislerin alayı fetocu çıktı. bu durumda sen de ya fetocusun ya mağarada yaşıyorsun olaylardan haberin yok ayakta uyuyorsun. bunun ortası yok ya öylesin ya böyle..
bak sen burada patlıyorsun farkında değilsin. "polisimiz çapulcuları dövdü ihmihmhi" diye gülüyorsun ama o polislerin alayı fetocu çıktı. bu durumda sen de ya fetocusun ya mağarada yaşıyorsun olaylardan haberin yok ayakta uyuyorsun. bunun ortası yok ya öylesin ya böyle..
--spoiler--
SÖZ konusu vatan namus gibi değerler olursa kavgamı ederim dedim. Büyütülecek bir şey değil Türk milletinin çoğu böyle.
--spoiler--
bro karşındaki insanlar vatan haini değil senin kaçırdığın nokta burası. siz akp yalakalağından kafayı yediğiniz için bu insanların vatana ihanet ettiğini zannediyorsunuz çünkü 1 adama tapıyorsunuz ona karşı olan vatana karşı sanıyorsunuz.
o taptığınız adam doğru düzgün bir adam değil bu insanlarda vatanı bu adamdan kurtarmaya çalışıyorlar. onlara göre ise siz vatan hainisiniz 1 adam saltanat sürsün diye ülkeyi satıyorsunuz. hani olaya bir de bu yönden bak.. polisin arkasına saklandın şimdi az önce asıp kesiyordun ne oldu len *
SÖZ konusu vatan namus gibi değerler olursa kavgamı ederim dedim. Büyütülecek bir şey değil Türk milletinin çoğu böyle.
--spoiler--
bro karşındaki insanlar vatan haini değil senin kaçırdığın nokta burası. siz akp yalakalağından kafayı yediğiniz için bu insanların vatana ihanet ettiğini zannediyorsunuz çünkü 1 adama tapıyorsunuz ona karşı olan vatana karşı sanıyorsunuz.
o taptığınız adam doğru düzgün bir adam değil bu insanlarda vatanı bu adamdan kurtarmaya çalışıyorlar. onlara göre ise siz vatan hainisiniz 1 adam saltanat sürsün diye ülkeyi satıyorsunuz. hani olaya bir de bu yönden bak.. polisin arkasına saklandın şimdi az önce asıp kesiyordun ne oldu len *
--spoiler--
Tek çare itlaf. Bir insanın ölmesindense bütün köpeklerin itlafını tercih ederim. Tek bir insan bütün başıboş köpeklerden değerlidir.
Av için,koruma için,bekçilik için,hayvancılık için beslenen köpeklere lafımız yok.
--spoiler--
dede ayranı çok mu kaçırdın sabah sabah ne ettin ? bütün köpeklerin itlafını tercih ederim diyorsun hemen altta bu bu bu köpekler hariç diyorsun. sana hizmet eden ölmesin etmeyen ölsün bu neyin kafası amk..
Tek çare itlaf. Bir insanın ölmesindense bütün köpeklerin itlafını tercih ederim. Tek bir insan bütün başıboş köpeklerden değerlidir.
Av için,koruma için,bekçilik için,hayvancılık için beslenen köpeklere lafımız yok.
--spoiler--
dede ayranı çok mu kaçırdın sabah sabah ne ettin ? bütün köpeklerin itlafını tercih ederim diyorsun hemen altta bu bu bu köpekler hariç diyorsun. sana hizmet eden ölmesin etmeyen ölsün bu neyin kafası amk..
--spoiler--
Filistin’deki başı kopmuş bebeğe üzülmeyip ölen kuçu kuçu için gözyaşı döküyorsunuz.
Dur!
Dur dur kardeeeş lütfen.
Sen insansın, eşref'i-mahlûkât/mahlûkâtın en şereflisi'sin. Köpekten çok daha kıymetlisin. Hatta bütün köpekler toplansa bir tek senden kıymetli olamaz.
Lütfen köpekleşme!
--spoiler--
1- filistine üzülmediğimi kim söyledi sana ?
2- insan mı en şerefli ? valla benim gözümde köpek/kedi/kuş birçok insandan daha değerli. bu canlılar veya hayvanlar adına ne dersen bana veya diğer insanlara senin verdiğin zararı vermiyorlar. hiçbir kedi köpek kuş beni her fırsatını bulduğunda dolandırmaya çalışmıyor misal. hiçbir kedi köpek kuş hırsızlık yapmıyor en yakınındaki akrabalarını dolandırmıyor öldürmüyor miras kavgası gibi salakça davalar gütmüyor. neden sen şereflisin de bunlar şerefsiz ?? sırf konuşabiliyorsun diye en üstün sen olmuyorsun en üstün olmak istiyorsan senden aşağıda olanları yok etmeyeceksin yaşatacaksın. senin tek bildiğin öldürmek yok etmek itlaf etmek bu mu şereflilik ? o köpeğe sendeki aklı versek o da en kolay yolu seçer senin gibi yok etmeye çalışır..
3- köpekleşmek misal seninle aynı seviyede olmaktan daha iyidir. senin zihniyetinin hastalıklı olduğu buradan belli köpeği hakaret aracı olarak kullanıyorsun. hani allaha tapıyordun oğlum sen ? köpekleri kim yarattı ? hani hz. muhammedin izinden gidiyordun ? ondaki hayvan sevgisi nerede ?? lan her yazdığın şeyde iyice batıyorsun daha fazla yazıp da iyice rezil etme kendini boşver.
Filistin’deki başı kopmuş bebeğe üzülmeyip ölen kuçu kuçu için gözyaşı döküyorsunuz.
Dur!
Dur dur kardeeeş lütfen.
Sen insansın, eşref'i-mahlûkât/mahlûkâtın en şereflisi'sin. Köpekten çok daha kıymetlisin. Hatta bütün köpekler toplansa bir tek senden kıymetli olamaz.
Lütfen köpekleşme!
--spoiler--
1- filistine üzülmediğimi kim söyledi sana ?
2- insan mı en şerefli ? valla benim gözümde köpek/kedi/kuş birçok insandan daha değerli. bu canlılar veya hayvanlar adına ne dersen bana veya diğer insanlara senin verdiğin zararı vermiyorlar. hiçbir kedi köpek kuş beni her fırsatını bulduğunda dolandırmaya çalışmıyor misal. hiçbir kedi köpek kuş hırsızlık yapmıyor en yakınındaki akrabalarını dolandırmıyor öldürmüyor miras kavgası gibi salakça davalar gütmüyor. neden sen şereflisin de bunlar şerefsiz ?? sırf konuşabiliyorsun diye en üstün sen olmuyorsun en üstün olmak istiyorsan senden aşağıda olanları yok etmeyeceksin yaşatacaksın. senin tek bildiğin öldürmek yok etmek itlaf etmek bu mu şereflilik ? o köpeğe sendeki aklı versek o da en kolay yolu seçer senin gibi yok etmeye çalışır..
3- köpekleşmek misal seninle aynı seviyede olmaktan daha iyidir. senin zihniyetinin hastalıklı olduğu buradan belli köpeği hakaret aracı olarak kullanıyorsun. hani allaha tapıyordun oğlum sen ? köpekleri kim yarattı ? hani hz. muhammedin izinden gidiyordun ? ondaki hayvan sevgisi nerede ?? lan her yazdığın şeyde iyice batıyorsun daha fazla yazıp da iyice rezil etme kendini boşver.
çok boş yapıyor yoksa özünde iyi bir kardeşimiz şüphem yok. çok fazla yaşanmışlığı yok ama yaşamak da istiyor sanki bir yandan. suratına kilo kilo biber gazı sıkılıp dakikalarca nefessiz kalınca, saatlerce gözlerini açamayıp kör kalınca veya yarım metre 1 metre sağından - solundan - üstünden kurşunlar uçuşurken o ortamda olmayı marvel filmlerindeki gibi zannediyor. hani süper kahramanın üstüne nükleer bomba atarlarda götünden başından kalkan/çekiç bir şeyler çıkartır bombayı ekarte eder ya öyle olacak zannediyor. gerçekler öyle değil işte kendisi o meydanlara hiç çıkmadığı için ölmeyi bayılmak zannediyor..
meydana çıkmış da milleti skip atmış da onu bunu donsuz bırakmışta.. işte bunlar hep hollywood etkileri. uzun namlulu silahı geçtim normal bir tabanca 2 metre yakınında patlasa panik atak geçirir normalde ama işte klavye insanı iron man yapıyor ne bileyim thor gibi falan hissettiriyor demek ki. allah biliyor ben bunları defalarca yaşadım hiç de öyle süper kahraman gibi hissetmiyorsun kendini emin olsun.. en korkusuz benim diyen en babayiğit takılan bile tamamen insan doğası gereği "hayatta kalma içgüdüsü" devreye girince içeri doğru sıçar nabzı 1500 vurur bunun mertlik ile cesaret ile alakası yok. daha beynimiz vücudumuzu tam kontrol edemiyorken sen ne yapacaksın da o anlarda kaptan amerika moduna gireceksin onu skeceksin bunu donsuz bırakacaksın hey yavrum hey..
meydana çıkmış da milleti skip atmış da onu bunu donsuz bırakmışta.. işte bunlar hep hollywood etkileri. uzun namlulu silahı geçtim normal bir tabanca 2 metre yakınında patlasa panik atak geçirir normalde ama işte klavye insanı iron man yapıyor ne bileyim thor gibi falan hissettiriyor demek ki. allah biliyor ben bunları defalarca yaşadım hiç de öyle süper kahraman gibi hissetmiyorsun kendini emin olsun.. en korkusuz benim diyen en babayiğit takılan bile tamamen insan doğası gereği "hayatta kalma içgüdüsü" devreye girince içeri doğru sıçar nabzı 1500 vurur bunun mertlik ile cesaret ile alakası yok. daha beynimiz vücudumuzu tam kontrol edemiyorken sen ne yapacaksın da o anlarda kaptan amerika moduna gireceksin onu skeceksin bunu donsuz bırakacaksın hey yavrum hey..
kanka sen 2-3 tane gezi eylemcisi ile karşılaşsan muhtemelen aranızda zerre konuşma geçmese bile korkudan ruhunu teslim edersin. martaval okumayın oğlum burada onu sktik buna soktuk diye. sizde yürek yok.. sana son derece pozitif anlamda tamamen iyi niyetle dedim ki "kardeş madem fabrika sahibi adamsın benden de yanlış tanıdığın için haz etmiyorsun davet et geleyim yanına bir çayını kahveni içeyim birbirimizi tanıyalım dostane şekilde muhabbet edelim" dedim de 40 tane takla attın 400 tane bahane ürettin amk. hatta sonunda kendini acındırmak için "beni tehdit ediyor" bile dedin..
bu karakterdeki bir insan gezi zamanı veya 15 temmuzda sokağa çıkacak da ona buna dalacak öyle mi. hahahahahahsktir ya kusura bakma.
bu karakterdeki bir insan gezi zamanı veya 15 temmuzda sokağa çıkacak da ona buna dalacak öyle mi. hahahahahahsktir ya kusura bakma.