bugün
- sözlükteki ilişki skandalı15
- keko bir erkek tarafından sevilmek20
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı31
- dişçi olmak ergen olmaya engel mi7
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- müge anlı ve esra erol gittikten sonra atv8
- uludağ sözlükte birbirleriyle çıkan yazarlar10
- para mı saygınlık mı6
- en iyi kadir inanır filmi8
- sözlüğün ne güzel kız yazarı12
- çok kötü ve kırgın hissettiğinizde ne yapıyorsunuz5
- şato görmemiş yuzırlar3
- gelinim mutfakta final yaptıktan sonra kanal d4
- aşkın güzellikle alakasının olmaması5
- bana onu sormayin32
- güldür güldür show final yaptıktan sonra show tv3
- gece vakti 5 tane sigaranın kalması2
- insanlar hayatlarında her şeyi yaşayabilir2
- bugün gelen kitaplar3
- kezban kızın kezban olduğunun farkında olmaması4
- joseph shomolo kuschca8
- hımm ok5
- yazarların ilk arabası10
- kim milyoner olmak ister2
- blackberry4
- yeter serdar videosundaki adamın iyi sevişmesi4
- filistin54
- gecenin 01 30 unda keman çalan komşu3
- gecenin bir saati özel numarayla arayan sapık4
- koyun eti4
- ne kadar yaşlısın22
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- didem güngör2
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi7
- brownie kola ikilisi4
- zall zall zall zall zall zall zall zall zall3
- sophie dee'nin memeleri5
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması5
- al yazmalım filmindeki asya'nın köylü annesi4
- errrrrmeni2
- henüz onlar bunları bilmiyor2
- sözlüğün en zengin yazarları4
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- yananı görür allah2
- macron adamdır14
- özgür özel'e güvenmek2
- yarın yağmur yağacak3
- yogartiksen13
- denize girmek7
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
entry'ler (56289)
torreiranın 4 sezonda 1 kırmızısı vardı mhk başkanı tutuklanınca ilk maçta kırmızı gördü. bu da mı gol değil * osimheniniz şimdide sarısı varken düdükten sonra topa vursun maskesini yere fırlatıp rakiplerinin boğazına sarılsın görelim hadi..
daha maç başlamadan zaten yazdım 2-0 veya 3-1 biter diye. yatma kalkma mevzularına girmedim bile kasımpaşa gs ye ters gelir ama kendi sahasında. bir tane de gs trolü demiş ki mel mel hayal görüyor o olaylar bizim maçlarımızda olmuyor. ben hayal görmüyorum bro siz hayattan kopuksunuz. 80 tane video paylaştım burada o pozisyonlarla alakalı maçları izlerken hiçbirisini mi görmediniz lan siz..
adamlar mhk patladıktan sonra kasımpaşayı yenince bile avrupa kupası kazanmış gibi koyduk muhabbetine girmiş. bu bile olayın ne olduğunu anlatıyor zaten..
daha maç başlamadan zaten yazdım 2-0 veya 3-1 biter diye. yatma kalkma mevzularına girmedim bile kasımpaşa gs ye ters gelir ama kendi sahasında. bir tane de gs trolü demiş ki mel mel hayal görüyor o olaylar bizim maçlarımızda olmuyor. ben hayal görmüyorum bro siz hayattan kopuksunuz. 80 tane video paylaştım burada o pozisyonlarla alakalı maçları izlerken hiçbirisini mi görmediniz lan siz..
adamlar mhk patladıktan sonra kasımpaşayı yenince bile avrupa kupası kazanmış gibi koyduk muhabbetine girmiş. bu bile olayın ne olduğunu anlatıyor zaten..
kazara olmamıştır. kesin öldürüp oraya attılar şimdi ortaya çıkınca aaaa meğersem ölüp burada kalmış diyordur ipneler. ulan ceset bu ceset 2.gün kokmaya başlıyor kapalı alanda iyice çürüyünce 20 metre yakınına yaklaşamazsın kokudan.
en azından çakmak/kibrit sıkıntısı yaşanmayacaktır. sigara içiliyor olsa şimdi cehennemde nereden ateş bulacaktın..
pandela 15 ve 16 var aralarında. bu nasıl bir manyaklık lan.. aynı nickin 16 tane feyki var nick değiştirmeye bile üşenmiyor iphone gibi 3-4-5-6 diye devam ediyor. ve bu moderatörler bu yan hesapların yazar olmalarına izin veriyorlar.
ben yetkili olduğum zaman böyle şeyleri bildiriyordum adam gelmiş kendi nicki ile yazmış "evet o hesap benim o hesap da benim" diye. yetmemiş ispatlamak için ( adam kendisi olduğunu ispatlıyor düşün ) birkaç saniye içerisinde 2-3 hesaptan aynı entryi girmiş dalga geçer gibi. ben bunu moderatöre söylüyordum bana diyordu ki hayır aynı kişi değil..
sonra diyorlar ki neden cinnet geçiriyorsunuz *
ben yetkili olduğum zaman böyle şeyleri bildiriyordum adam gelmiş kendi nicki ile yazmış "evet o hesap benim o hesap da benim" diye. yetmemiş ispatlamak için ( adam kendisi olduğunu ispatlıyor düşün ) birkaç saniye içerisinde 2-3 hesaptan aynı entryi girmiş dalga geçer gibi. ben bunu moderatöre söylüyordum bana diyordu ki hayır aynı kişi değil..
sonra diyorlar ki neden cinnet geçiriyorsunuz *
suçu işleyenler dışarıda haberini yapanlar gözaltında.
yeni türkiyeye hoşgeldiniz. ulen cnn türk kanalında da bu fon meselesi tartışılıyordu onlar sorgulamayıp aklamaya çalıştıkları için dokunmuyor "tam bağımsız yargımız" herhalde..
yeni türkiyeye hoşgeldiniz. ulen cnn türk kanalında da bu fon meselesi tartışılıyordu onlar sorgulamayıp aklamaya çalıştıkları için dokunmuyor "tam bağımsız yargımız" herhalde..
sen bi dur yırtık don. ulan sabahtan beri tam 4 ilçeye gittim hepsinde hava serin sıcaklık 17-18 derece. senin gibi kapımız kitli pencerelerimiz perdelerimiz kapalı evde oturup yorum yapmıyoruz az pencereden baksan sen de göreceksin zaten..
bu özgür özel ne zaman boş işleri bırakıp muhalefet yapmaya başlayacak sorusunu akla düşürmüştür.
rte ye kızıyoruz ediyoruz ama arkasında böyle ayakta uyuyan zeka seviyesi düşük sorgulama becerisi olmayan bir seçmen kitlesi, sorgusuz sualsiz biat eden bir medya ve bu kadar beceriksiz bir muhalefet varken canlı yayında merkez bankasını soysa gene seçimi kazanır..
rte ye kızıyoruz ediyoruz ama arkasında böyle ayakta uyuyan zeka seviyesi düşük sorgulama becerisi olmayan bir seçmen kitlesi, sorgusuz sualsiz biat eden bir medya ve bu kadar beceriksiz bir muhalefet varken canlı yayında merkez bankasını soysa gene seçimi kazanır..
yanlış bilgidir 32 derece şu anda.
google da kafayı yemiş istanbul diye başka bir yeri gösteriyor herhalde. istanbulda şu an hava serin 17-18 derece civarlarında tatlış tatlış rüzgarlar esiyor.
google da kafayı yemiş istanbul diye başka bir yeri gösteriyor herhalde. istanbulda şu an hava serin 17-18 derece civarlarında tatlış tatlış rüzgarlar esiyor.
lan birisi pazar günü sabah 9 da gelip "ayine gitmeyen yazarlar silinsin" dese şeytan taşlar gibi taşlarsınız ipneler.
kasımpaşa yıllardır gs ye ters gelen takım ama kendi sahasında. galatasaray 2-0 veya 3-1 gibi bir skorla kazanır.
şimdi mhk mevzuları oldu hakemler artık gs her sıkıştığında rakibe sarı kart yağdırır mı, kırmızı kart verir mi, rakibin kontra ataklarını faul diye keser mi, gollerini 2 dakika önceki pozisyondan dolayı iptal eder mi veya gs lehine penaltı falan verir mi, gs nin hak ettiği kartları verir mi bilinmez izleyip göreceğiz.
şimdi mhk mevzuları oldu hakemler artık gs her sıkıştığında rakibe sarı kart yağdırır mı, kırmızı kart verir mi, rakibin kontra ataklarını faul diye keser mi, gollerini 2 dakika önceki pozisyondan dolayı iptal eder mi veya gs lehine penaltı falan verir mi, gs nin hak ettiği kartları verir mi bilinmez izleyip göreceğiz.
üzen, kahreden ama bir o kadarda öfkelendiren olaylardır. milli eğitim bakanı hala istifa etmedi bu arada.. dindar nesil yetiştireceğiz derken kindar bir nesil yetiştirdiler z kuşağı dediğimiz gençler daha o yaşlarında kin ve nefret dolular. kimisi cebinde bıçakla geziyor kimisi babasının silahını alıyor kimisi de artık spontane eline o anda ne geçerse onunla diğer çocuklara zarar veriyor.
en azından sokak köpeklerini toplattılar da çocuklarımız güven içerisinde.. burada başlık üzerine başlık açıp itlaf edilmesinler diyenlere küfür eden "omo sozon çocoğonoz yok bolomozsonoz" diyen davarlar vardı hani. nasıl şimdi çocuklarınızı güvenle sokağa salıyorsunuz okula gönderiyorsunuz değil mi artık tüm sorun çözüldü nasıl olsa.. o zamanda anlatamadık gene anlamazlar bu ülkedeki en büyük sorun köpekler kediler kuşlar böcekler değil bu ülkedeki en büyük sorun bizzat insanların kendisi. aileler çocuklarını eğitmiyorlar çocuğu yapıyorlar okula gidecek yaşa gelene kadar besliyorlar sonra saldım çayıra mevlam kayıra.. ulan bunlar sizin çocuklarınız sizin geleceğiniz ? sen bunlara temel eğitimi vermezsen doğru nedir yanlış nedir güzel nedir çirkin nedir öğretmezsen amaaan bana ne okulda öğretsinler veya salayım sokağa kendi kendine öğrensin diye başından savsaklarsan neticeleri de böyle oluyor işte.
benim çocuğum yok ancak yok diye çocuk nasıl yetiştirilmeli bilmiyorum anlamına da gelmiyor. biz de zamanında çocuktuk çünkü. siz anne baba olarak çocuğun yanında sürekli kavga eder sürekli tartışır birbirinize kötü davranır birbirinize söver bağırır o çocuklara da gerekli ilgiyi şefkati göstermezseniz o çocuklar gider böyle belki de bunların hiçbirisini yapmayan çocuklarının üzerine titreyen ailelerin çocuklarını ya katleder ya da yaralar ve tüm hayatı boyunca psikolojik sorunlar yaşamasına sebep olur. şu hükümette artık yalandan tüm önlemleri aldık deyip sonra tekrar tekrar bu olaylar olunca kahrolduk çok üzüldük ayağı yapmasın amk. onbinlerce polis var yetmiyorsa güvenlik elemanları alın koyun şu okullara.
en azından sokak köpeklerini toplattılar da çocuklarımız güven içerisinde.. burada başlık üzerine başlık açıp itlaf edilmesinler diyenlere küfür eden "omo sozon çocoğonoz yok bolomozsonoz" diyen davarlar vardı hani. nasıl şimdi çocuklarınızı güvenle sokağa salıyorsunuz okula gönderiyorsunuz değil mi artık tüm sorun çözüldü nasıl olsa.. o zamanda anlatamadık gene anlamazlar bu ülkedeki en büyük sorun köpekler kediler kuşlar böcekler değil bu ülkedeki en büyük sorun bizzat insanların kendisi. aileler çocuklarını eğitmiyorlar çocuğu yapıyorlar okula gidecek yaşa gelene kadar besliyorlar sonra saldım çayıra mevlam kayıra.. ulan bunlar sizin çocuklarınız sizin geleceğiniz ? sen bunlara temel eğitimi vermezsen doğru nedir yanlış nedir güzel nedir çirkin nedir öğretmezsen amaaan bana ne okulda öğretsinler veya salayım sokağa kendi kendine öğrensin diye başından savsaklarsan neticeleri de böyle oluyor işte.
benim çocuğum yok ancak yok diye çocuk nasıl yetiştirilmeli bilmiyorum anlamına da gelmiyor. biz de zamanında çocuktuk çünkü. siz anne baba olarak çocuğun yanında sürekli kavga eder sürekli tartışır birbirinize kötü davranır birbirinize söver bağırır o çocuklara da gerekli ilgiyi şefkati göstermezseniz o çocuklar gider böyle belki de bunların hiçbirisini yapmayan çocuklarının üzerine titreyen ailelerin çocuklarını ya katleder ya da yaralar ve tüm hayatı boyunca psikolojik sorunlar yaşamasına sebep olur. şu hükümette artık yalandan tüm önlemleri aldık deyip sonra tekrar tekrar bu olaylar olunca kahrolduk çok üzüldük ayağı yapmasın amk. onbinlerce polis var yetmiyorsa güvenlik elemanları alın koyun şu okullara.
bir kişi de dememiş ki vahşi kelebek nedir lan diye. et mi yiyiyor sinek mi avlıyor neden vahşi olm bu kelebek ?
fon meselesini araştırma amaçlı komisyon kurulması teklifi "akp ve mhp" oyları ile red edildi.. batı cephesinde değişen bir şey yok yani. lafa gelince birlik olmalıyız tek vücut olmalıyız bu işin iktidarı muhalefeti olmaz ama icraata gelince muhalefetten gelen her önergeyi red ettir. vatandaşın lehine olan her şeye hayır diye el kaldır. sonra çık televizyonda "biz bu işin peşini bırakmayızzz biz çürükleri temizleyeceğizzz" diye yap şovunu..
ulan mahkemeye belli ki emir verdiniz veya onlar emir telakki ettiler foncu eski bakan ve kocasını 12 gün boyunca ifadeye çağırmadılar bile. ifadeye de kendi istedikleri saatte kendi istedikleri şartlarda gittiler. bu işin mahkemeler üzerinden temizlenemeyeceği belli ? eee sen mecliste de hayır diyorsun peki nasıl olacak bu iş..
ulan mahkemeye belli ki emir verdiniz veya onlar emir telakki ettiler foncu eski bakan ve kocasını 12 gün boyunca ifadeye çağırmadılar bile. ifadeye de kendi istedikleri saatte kendi istedikleri şartlarda gittiler. bu işin mahkemeler üzerinden temizlenemeyeceği belli ? eee sen mecliste de hayır diyorsun peki nasıl olacak bu iş..
mülakat varsa zaten biz giremeyiz bu hayattaki gibi gene badem bıyıklılar girer. orada da çeşmenin başını tutmanın bir yolunu bulur bunlar..
sanki samsun ve alanyaya puan kaybediyorsunuz kalan 15 takımı güle oynaya yeniyorsunuz. geçen sene ayağınıza kadar fırsat geldi üst üste 2-3 maçı yok yere verip kendi kendinize verdiniz lig ikinciliğini sonra vay efendim dış güşler üzerimize oyun oynuyor diyorsun..
trabzonsporun gol bile atamayan samsunspora kaybetmesi muhtemel maçtır.
sonra malum arkadaş gelir gene "ligi dizayn ediyorlar ilk 2 ye bizi sokmuyorlar 2 takımlı lig bu üühühühü" diye dövünür durur..
sonra malum arkadaş gelir gene "ligi dizayn ediyorlar ilk 2 ye bizi sokmuyorlar 2 takımlı lig bu üühühühü" diye dövünür durur..
https://www.hurriyet.com....onlar-mi-kesildi-43333541
bak bir de bu var. eğer bu kaçak 2 kat "imar barışı" ile sadece beyan ile yasal hale getirilmiş ise bu ilticaya günlerce, haftalarca duvardan duvara vuraaa vuraaaaaaa.. laf sokarım demedi demesin. arşivden çıkan imar projesinde o 2 kat yok yani bina 87 de yapılırken projelendirilmiş halinde o 2 kat yok. imar barışına giren evlere yeni proje yapılmadı malum millet gitti vergisini ödedi beyan esas alınarak yasal sayıldı.
olm iltica dua et de bu işin içinden imar barışı vs çıkmasın vallahi bak uyku uyutmam sana.
bak bir de bu var. eğer bu kaçak 2 kat "imar barışı" ile sadece beyan ile yasal hale getirilmiş ise bu ilticaya günlerce, haftalarca duvardan duvara vuraaa vuraaaaaaa.. laf sokarım demedi demesin. arşivden çıkan imar projesinde o 2 kat yok yani bina 87 de yapılırken projelendirilmiş halinde o 2 kat yok. imar barışına giren evlere yeni proje yapılmadı malum millet gitti vergisini ödedi beyan esas alınarak yasal sayıldı.
olm iltica dua et de bu işin içinden imar barışı vs çıkmasın vallahi bak uyku uyutmam sana.
yaştan ziyade çok zor olmayan bir iq testi zorunludur. böyle 10 soruluk orta seviye bir test yapacaksın verdiği cevaplara göre oy kullanıp kullanamayacağına karar vereceksin.