bugün

entry'ler (56037)

apoya küfür edince deliren akpli

artık kendisi için yaptırılan villayı dillendirseniz bile delirmektedirler. eeee 3.reisleri ne de olsa villası da olacak haftada bir eskort da gönderilecek..

miçotakis'in bm de türkiye mesajı

götünü yiyeyim ayağı çekmektir. siyaset pis iştir eyvallah ama şu andaki mevcut siyasetçilerin tümüne bakınca insanın midesi ağzına geliyor..

yurt içinde verdikleri demeçlerde hepsi aslan kaplan asıyorlar kesiyorlar ama iş uluslararası arenaya gelince "hepimiz kardeşiz" türküsü söylüyorlar. ulan bu gevşek değil mi daha geçen gün bizim antalya tarafından taş atsan denizi aşıp karaya ulaştıracağın kadar yakın olan meis adasına gelip burayı da silahlandıracağız diye atıp tutan gevşek ? bu değil mi her gün egede fazladan hak iddia eden yavşak ? içeride türkiyeyi vuracaz edecez diye at tut ama bm çatısı altına girince eööö birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz falan diye yan çiz. ne pis adamlar lan bunlar..

recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması

--spoiler--

Tabi ki sefer görev emri gelince gideceğim kendi başıma gidemem.

--spoiler--

bence sen kimin yazdıkça battığı konusunu aklı kesen birisine şunları okutturup sor * şehitlerimizi ayırt etmiyorsun "sözde" ama önceki nicklerin ile yazdıklarını ben iyi hatırlıyorum.. diyorum ya kardeşim en azından ben buralardayken böyle vatan millet sakarya yapmayın ben geçmişi iyi hatırlıyorum gelirim böyle yazdıklarınızı çürütürüm zorda kalırsınız. ben yokken vatan kurtarırsınız burada kardeşlik türküleri söylersiniz...

15 temmuzda senin başkomutanın çağrı yaptı da 15 temmuz kimin yüzünden oldu ? bak bunu sorgulayabildiğin gün ilerleme kaydetmiş olacaksın. şehitleri anmak güzeldir ruhları şad olur ancak şehit olmalarına sebep olan süreç yaşanmazsa kendileri hayatta olurdu. şehitlik yüce bir mertebedir herkes kavuşamaz eyvallah ama olayın bir de "süreç" kısmı var 2002-2013 arası mesela..

ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması

vay amk sarı torba görsellerinden, kürtler şöyledir böyledir laflarından "Diğeri de güneydoğu Anadolumuzdaki Kürt kardeşlerimizi temsil eden, güzel Diyarbakır’ımızın başarılı çıkış yapan kulübü Amedspor olması durumudur" laflarına geldi..

ne reismiş arkadaş 40 yıllık "sözde" türk milliyetçisini bile "amed" lafını hazmedebilen kürt kardeşlerimiz diyen sevgi pıtırcığına çevirdi. yakında sayın öcalan da der bunlar. aa pardon lan onu 1.ihanet sürecinde demişlerdi zaten artık apo reis derler..

manifest

22 ile 25 yaş arası 6 tane kızdan oluşan gruptur. 1-1,5 ay öncesine kadar sadece grup isimlerini duymuşluğum vardı merak edip bakmamıştım bile ne yapıyorlar kim bunlar isimleri nedir vs diye.

sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..

yürüdükleri konu da "çocuklarımızın ahlakı bozuluyor" ana başlığı. kesim malum kesim.. hani şu çocukların tecavüz edilmesine "bir kereden bir şey olmaz" diyen asıl ahlaksızları destekleyenler.. hani malum vakıflarda, dergahlarda, tarikatlarda bu iğrençlikler bu şerefsizlikler ortaya çıkınca "bir iki olay yaeaeaea her yerde var genele yayamazsınız" diye normalleştiren iblisler.. hani şu rüşvetçi hırsız bakanları savunan tipler..

neyse dedim ya 1.5 ay öncesine kadar kim olduklarını bile bilmezdim merak da etmemiştim bu beyni erimiş zombiler sayesinde videolarını falan izledim giyim kuşamları müstehcen dersin katılırım ama geri kalanı bildiğin dans eden şarkı söyleyen kızlar. topluma kötü örnek oluyorlarmış ya çocukların ahlakı bozuluyormuş ya. keşke şu yukarıda saydığım olaylarda da linçleyip nefret kussaydınız da en azından nacizane bana samimi gelebilseydiniz amk. bu kızlar çıkıp deseler ki biz reisin grubuyuz reisin izindeyiz az da kılık kıyafetlerini kapalı seçseler ama aynı dansları yapsalar aynı şarkıları söyleseler emin ol o linçleyenlerin hepsi duvarlarına posterlerini falan asarlar hiçbirisinin aklına gelenek görenek gelmez bile.. bu samimiyetsizlik midemi çok bulandırıyor yoksa manifestmiş falan bunların hepsi dünya işi gelir geçer.

işcep

alanında türkiyenin en iyisidir. iş bankası hariç 4 bankanın daha internet şubesini kullandım hiçbirisi beş para etmez. işcep de istediğin işlemi kolayca yapıyorsun kartınla/kartlarınla alakalı tüm limit artırımı veya azaltımı işlemini şubeye gitmene gerek kalmadan yapabiliyorsun. kredi çekebiliyorsun vergileri ödeyebiliyorsun faturaları ödeyebiliyorsun para aktarımı işlerinde diğer bankalar gibi 25 tane yere girip onay vermen gerekmiyor. üstelik bunları güvenli bir şekilde yapabiliyorsun ücretleri de uygun.

olm sap ile samanı karıştırma askerde seveee seveeee ne derlerse yapıyordun. şu anda asker değilsin sivil bir bireysin sefer görevine çağırmazlarsa gidecek misin misal ? gitmeyeceksin bizi yeme burada. bana ne cehapeliler kemalistler atatürkçüler savaşsın deyip evde saklanacaksın iktidarda onlar varsa.

yahu dışarıda anlatın şunları hani sizi hiç tanımayanlara anlatın biz senelerdir burada beraberiz kim neyi savunuyor kim hangi şartta neyi yapar neyi yapmaz biliyoruz o yüzden bize anlatmayın. bak mesela senin kankalardan kerhaneci sabahtan akşama sıçıp sıvıyor ortaya türkiye şöyle iyi durumda böyle iyi durumda ekonomi çok iyi bilmem ne. geri gel diyoruz gelmiyor ? almanyadaki rahatı bırakıp gelmez anca oradan öter durur türkiye şöyle iyi böyle iyi diye. anladın..

hewal ebo

nickini s..yim.

lan var ya sınırları zorluyorlar artık yaktıracaklar tüm gemileri etmediğimiz lafları ettirecekler zorla..

sözlük moderatörleri sorgulanmalı

sorgulanacak bir şey yok direkt yetkileri ellerinden alınıp şafak operasyonu ile içeri alacaksın hepsini.

"başkomutanın" sana bugün azerbeycana savaş açtım pakistana savaş açtım derse ne yapacaksın ? kendi soydaşına kendi dostuna mı saldıracaksın o istiyor diye..

yarın bir gün atıyorum özgür özel veya x bir chp li cumhurbaşkanı olursa ona da başkomutanım deyip her dediğini yapacak mısın yoksa gene goy goydan öteye gidemiyor da mı bunları söylüyorsun..

--spoiler--

Kanka günahımı alıyorsun ya. Vatan ve bayrak bizim namusumuz. Yakıştıramadım senin gibi vatansever birine böyle sözleri.

--spoiler--

olm oraya vatan için bayrak için ölüme yürürüm yazsan zaten itiraz etmem helal olsun derim. sen gitmişsin başkomutanım padişahım efendim sahibim rte isterse uğruna ölürüm yazmışsın. senin bu kadar sebze bir tip olmadığını biliyorum o yüzden diyorum ki ; rte nin çıkaracağı bir savaşta evden dışarı bile çıkmazsın. yanılıyor muyum sen böyle kula kulluk eden birisi misin yoksa ??

bir diktatörü diktatör yapan şeyler

arkasında düşünme yetisi olmayan, iq su çok düşük, önüne atılan kırıntılarla yaşamını sürdüren, kraldan çok kralcı olan, vatan sevgisi nedir bilmeyen her şeyi alkışlayan gevşek bir kitle olmasıdır.

böyle bir kitleyi arkana alırsan adına "demokrasi" de dersin kılıfını güzelce uydurursun istediğin gibi at koşturursun.

fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama

kısıtlama gelmiş ise demek ki her zamanki gibi birilerinin fonuna dokunulmamış. fazla sorgulanırsa onlarda ortaya çıkar klasik taktik.

sözlükte ki türk düşmanları

klavye arkası düşmanlıktır. bizimle yüz yüze iken o düşmanlığı yapmaya g.tleri yemez hatta sen türk düşmanı mıydın diye sorarsan istiklal marşımızı tersinden bile okur öyle bir vatansevere dönüşür. ama klavye arkasından atıp tutarlar..

kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek

sabah arabayı park edip inerken gerçekleştirdiğim kutlu eylemdir. genelde zaten hep gülüyorum ama bu seferki daha bir komikti çotaaa diye ses çıktı kalkmak üzere iken koltuğa geri oturdum patates çuvalı gibi *

ulan şu arabaları, binalardaki kapı geçişlerini/girişlerini vs birazda uzun boylu iri yapılı insanlar için tasarlayın amk. sabahki gibi bazen arabadan inerken kapının üst sabit kısmına bıngıldağı vuruyoruz canımız acıyor ipneler. gülme eylemi de hem acıyı azaltmak için hem de hayata "bir şey de yolunda gitsin amk" gülüşü birileri görür de dalga geçmesin diye değil *

--spoiler--

O yüzden bu tabiri, ben size ölmeyi emrediyorum dese bir saniye düşünmeden öleceğimiz, sayın başkomutanımız reisimiz Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ilgili olarak kullanamazsınız.

--spoiler--

ya bsg kanka ya bugün savaş çıksa evinin kapısını kitler perdeyi aralayıp sokağa bile bakmazsın kalkmışsın emrederse ölürüm diyorsun *

ecevit denince akla gelen şeyler

devlette hırsızlık yolsuzluk akraba kayırma gibi şeylerin olmamasıdır. hırsızlar yolsuzlar torpilliler eceviti sevmezlerdi normaldir.

adamın ilk iktidarında kıbrıs barış harekatı yapılmış ada emperyalist destekli eoka gibi vahşiler sürüsünden kurtarılmıştı. bunların yaptıkları katliamlar en geri zekalı en yalaka insanın bile yüreğini acıtır.. akabinde normal olarak köpekleri etkisiz hale getirilen emperyalistler ülkeye korkunç bir ambargo uygulamışlar. neticesi de yoksulluk olmuş. ancak hiçbir şey "vatan toprağının" işgal edilmesinden ve "türk vatandaşlarının" katledilmesini önlemekten önemli değil vatansızlar bunu anlayamaz.. bazı geri zekalılar kıbrıs barış harekatını erbakan yaptı deyip harekatın sonucu olan ambargolardan ise eceviti suçluyor. bu kadar salaklık fazla..

ikinci iktidarı koalisyon hükümeti. ecevitin artık iyice yaşlandığı dönemler. hükümetin başında görünen ecevit ancak ülkeyi yöneten aynı şimdiki gibi arka planda bahçeli. vatansızlar bilmezler ecevit türkiyede sevilen ve sayılan bir siyasetçi idi o yüzden onu ön plana oturtup kendileri arkada devleti yönetmeye çalıştılar ama beceremediler. tam da onların istediği gibi oldu bugün bu vatansızlar bahçeliye veya mesut yılmaza zerre laf söylemeyip eceviti suçluyorlar. adamın ikinci iktidarında da malum 99 depremi oluyor ülke zaten kısıtlı olan kaynaklarını hepten yitiriyor.

bu ülkede yaşamayıp bu ülke hakkında sürekli konuşmak neresinden bakarsan bak ahmakça. ulan tüm hayatımız bu ülkede geçti 99-2002 arası ben yetişkin bir bireydim 2001 de askere gitmiştim misal ben bunlar kadar ahkam kesmiyorum her boku biliyormuş gibi ötmüyorum çok enteresan ya..

devletin bekası

terör örgütleri ile masaya oturarak beraber yol yürüyerek sağlanamayacak şeydir.

(bkz: fetö)
(bkz: ışid)
(bkz: pkk)

24 eylül 2026 norveç danimarka maçı

viking norveçin bir diğer viking danimarkayı yendiği maçtır.

şu haalanddan bir tanede bize yok mu lan bizim milli takımda bir haaland olaydı en azından bir avrupa şampiyonluğu alırdık. barış alper kazması ile kerem aktürkoğlu yeteneksizi ile olmuyor. ardamız var kenanımız var salihimiz var ama bir haalandımız yok..

0 0 7

gelirken kriter getirmesini istediğim yazar dostumdur.

(bkz: kopenhag kriterleri)
© copyright 2005 - 2026