bugün
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi6
- hünkar beğendi vs alinazik7
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması7
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- 24 eylül 20263
- en lezzetli balık21
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog3
- aşk kitabı2
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek3
- birikim yapmak5
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- ellerim bos gonlum hos5
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- padişaha ay saçmalama hünkarım diyen harem kadını2
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- acı gerçekler2
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- lost vs prison break2
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- nejat uygur2
- true nickli yazar24
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- deprem2
- karşı cinsteki en itici özellik12
- ben geldim naneler13
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- sabahları nefret edilen şeyler10
- israil10
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- dünya2
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
- gocu33
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- anın görüntüsü25
- çok seviyorsan birini2
- mansur yavaş14
- garip bir rüya gördüm5
- karton toplarken cin musallat olması6
entry'ler (56014)
23 eylül 2026 dan bir gün sonrası 25 eylül 2026 dan bir gün öncesidir.
at yarışı oynayanlar ( eşekçiler ) öyle bir kitledir ki değil yüz maskesi full makyajlı gitseniz bile fark etmeyebilirler. kaç senem o ganyanlarda geçti be bir seferinde baya bildiğin güldür güldür deprem oluyordu istanbulda tam o esnada yarış koşuluyor diye kimse ganyandan dışarı bile kaçmadı. yarışla deprem hemen hemen aynı saniyelerde bitti millet dışarı kaçarken bile yarışın kritiğini yapıyordu hala..
arkadaşlıkları kız attığı mesajın sonuna kazara gülücük koyana kadar sürer.
(bkz: gülücüğe odaklan)
(bkz: yalnız ve ayı)
(bkz: gülücüğe odaklan)
(bkz: yalnız ve ayı)
kanka öyle imam bayıldı falan deme akp liler gelir hemen din düşmanı ilan ederler..
belki de sıfır ( 0 ) goldür. bizim milli takım o kadar acayip ki adamlar dünya şampiyonu olup daha kupanın dumanı tüterken bizimle aynı gruba düşüp maça çıktılar 2-0 yendik burada hatırlarsınız. "cengiz ünder" bile çılgın atmıştı o maçta 1 de gol atmıştı.. yetmedi deplasmandaki maçta da intikamları pis olacak kevgire çevirecekler bizi derken 1-1 berabere kalmıştık gene yenilmemiştik. en büyükleri eze eze dünya şampiyonu olan takımdan 2 maçta 12 gol yeriz diye bakarken hiç mağlup olmadan sadece 1 gol yiyip 3 gol atarak 4 puan almıştık.
tabi her el papaz pilav yemez.. mbappe malının karşısında abdülkerim bardakçıyı falan düşünüyorum tüylerim diken diken oluyor.. daha bunun manyak gibi oynayan olisesi var barcolası var duesi var.. inşallah bir mucize daha olur.
tabi her el papaz pilav yemez.. mbappe malının karşısında abdülkerim bardakçıyı falan düşünüyorum tüylerim diken diken oluyor.. daha bunun manyak gibi oynayan olisesi var barcolası var duesi var.. inşallah bir mucize daha olur.
hünkar beğendi beşamel sosla, ali nazik sarımsaklı yoğurtla lezzetlendirilir. yapan birisi değilim beceremem ama çok güzel yerim oradan biliyorum..
depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. depremle yaşamaya alışmalıyız falan demeyeceğim hayatın boyunca 1500 tane deprem yaşasan bile alışılacak bir şey değil amma velakin dünyanın bir gerçeği..
şimdi ben sığır olsam hani var ya bazı sığırlar "depremler neden hep izmirde felan oluyor neden şurada olmuyor burada olmuyor" diye sorgulayan mal değnekleri. gelir şimdi "hırlı ile hırsız ile yol tutuyorlar yüzde 70 oy çıkartıyorlar ondan sürekli buralarda deprem oluyor" derdim mesela. allaha şükür bunlar gibi sığır değiliz üzücü ve korkutucu doğa olaylarını memleketlere göre sınıflandırmıyoruz..
şimdi ben sığır olsam hani var ya bazı sığırlar "depremler neden hep izmirde felan oluyor neden şurada olmuyor burada olmuyor" diye sorgulayan mal değnekleri. gelir şimdi "hırlı ile hırsız ile yol tutuyorlar yüzde 70 oy çıkartıyorlar ondan sürekli buralarda deprem oluyor" derdim mesela. allaha şükür bunlar gibi sığır değiliz üzücü ve korkutucu doğa olaylarını memleketlere göre sınıflandırmıyoruz..
kayyım atandığı tarihten bugüne kadar ki mali kayıtları da açıklarlarsa çok daha iyi olacaktır. kim bilir ne kadar para aktı gitti birilerine.
ülkede avrupalı yatırımcı kalmadı büyük çoğunluğu kapatıp/devredip kaçıp gitti abd lileri çekmeye uğraşmıştır reis. ama bilmediği bir şey var abd liler avrupalılardan en az 10 kat daha çakal. avrupalının yatırımlarını çektiği ülkeye onlar hiç gelmez..
şöyle büyüyoruz böyle güçleniyoruz masallarını ancak ülkedeki seçmen yer onlar yemez.
şöyle büyüyoruz böyle güçleniyoruz masallarını ancak ülkedeki seçmen yer onlar yemez.
ayıp olmasın diye 17 tane yememiştir. hiç kadir kıymet bilmiyorsunuz ipneler.
yeni görev yükleniyordur. mekke ittifakını boşuna kurdurmadı yavşak. arabistanın milyar milyar, arapların trilyon trilyon dolarlarını aldı ama iş korumaya gelince yan çiziyor. iran deli bozuk gibi kafasına estikçe arap ülkelerini füze manyağı yapıyor. arabistana direkt kendisi saldırmıyor orayı da kendi adamları olan husilere vurduruyor.
sarı pipi mekke ittifakını kurdurdu arabistan ihalesi bize ve pakistana kaldı kendisi aradan sıyrıldı. paraları cukkalayan trump&abd ama paranın bedelini ödemesi türkiye&pakistana kaldı. hani bir laf vardır argo "öpmeyeceği koyuna ot vermez" derler bu ruh hastası kimi övdüyse sonra onun başına çorap ördü. bizim havuz medyası da reisi övüyor diye böbürleniyor hala.
sarı pipi mekke ittifakını kurdurdu arabistan ihalesi bize ve pakistana kaldı kendisi aradan sıyrıldı. paraları cukkalayan trump&abd ama paranın bedelini ödemesi türkiye&pakistana kaldı. hani bir laf vardır argo "öpmeyeceği koyuna ot vermez" derler bu ruh hastası kimi övdüyse sonra onun başına çorap ördü. bizim havuz medyası da reisi övüyor diye böbürleniyor hala.
--spoiler--
6 Hiçbiriniz yakın akrabalarınızla cinsel ilişkiye girmeye kalkışmayın. b Ben RAB'bim.
--spoiler--
karşıdaki komşunun erkek kardeşi alt kattaki kadın ile evli, alt kattaki kadının abisi kocasının ablası ile evli, yan apartmandakilerde bizim alttakilerin ve dolayısı ile karşıdakilerin abileri/kız kardeşleri ile evli. bunda ne var olamaz mı diyorsun dimi..
hepsi birbirinin amca çocukları yani arada doğrudan kan bağı var. onların anne babaları da hep amca çocukları imiş.. karşıdakinin bir çocuğunun bacağı sakat sağ elinde 2 parmak var sadece. bir çocuğu zihinsel özürlü. alt kattakinin çocukları maalesef ki zeka özürlü kaç yaşına geldiler hala konuşamıyorlar tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorlar sadece. yan taraftakinin çocuklarının da kimisi fiziksel sakat kimisi zihinsel sakat. kimisinin bacağı kısa kimisinin kolu sakat kimisinin organlarında büyük sıkıntılar var yaşıyorlar mı ızdırap mı çekiyorlar belli değil. ama bu onları durduramıyor sağlam olan çocuklarını belki fiziksel sakat olan çocukları da gene birbirlerinin çocukları ile evlendirecekler. çünkü hepsinde 3 er 4 er kız 3 er 4 er tanede erkek çocuk var.
ulan yıllarca game of thrones izledik targeryanları ve lannister kardeşleri ayıpladık da bu nedir amk ya. hani ortada korunacak bir mal varlığı aile içi servet de yok ki para dışarı gitmesin diye evleniyorlar falan diyesin. hepsi kirada oturuyor kocaları işsiz 3 ay çalışıyorlarsa 9 ay işsizler. hepsinde 5-6-7-8 tane çocuk var ve o çocukların hali de böyle. kimsenin uçkuruna karışacak hadsizlikte değiliz mutlaka. bir kere sadece konuşurken alt kattakine arada "daha fazla çocuk yapmayacaksın değil mi" diye sordum da adam sanki anasına küfür etmişim gibi suratıma baka kalmıştı. kendinize acımıyorsunuz bari o çocuklara acıyın..
6 Hiçbiriniz yakın akrabalarınızla cinsel ilişkiye girmeye kalkışmayın. b Ben RAB'bim.
--spoiler--
karşıdaki komşunun erkek kardeşi alt kattaki kadın ile evli, alt kattaki kadının abisi kocasının ablası ile evli, yan apartmandakilerde bizim alttakilerin ve dolayısı ile karşıdakilerin abileri/kız kardeşleri ile evli. bunda ne var olamaz mı diyorsun dimi..
hepsi birbirinin amca çocukları yani arada doğrudan kan bağı var. onların anne babaları da hep amca çocukları imiş.. karşıdakinin bir çocuğunun bacağı sakat sağ elinde 2 parmak var sadece. bir çocuğu zihinsel özürlü. alt kattakinin çocukları maalesef ki zeka özürlü kaç yaşına geldiler hala konuşamıyorlar tuhaf tuhaf sesler çıkartıyorlar sadece. yan taraftakinin çocuklarının da kimisi fiziksel sakat kimisi zihinsel sakat. kimisinin bacağı kısa kimisinin kolu sakat kimisinin organlarında büyük sıkıntılar var yaşıyorlar mı ızdırap mı çekiyorlar belli değil. ama bu onları durduramıyor sağlam olan çocuklarını belki fiziksel sakat olan çocukları da gene birbirlerinin çocukları ile evlendirecekler. çünkü hepsinde 3 er 4 er kız 3 er 4 er tanede erkek çocuk var.
ulan yıllarca game of thrones izledik targeryanları ve lannister kardeşleri ayıpladık da bu nedir amk ya. hani ortada korunacak bir mal varlığı aile içi servet de yok ki para dışarı gitmesin diye evleniyorlar falan diyesin. hepsi kirada oturuyor kocaları işsiz 3 ay çalışıyorlarsa 9 ay işsizler. hepsinde 5-6-7-8 tane çocuk var ve o çocukların hali de böyle. kimsenin uçkuruna karışacak hadsizlikte değiliz mutlaka. bir kere sadece konuşurken alt kattakine arada "daha fazla çocuk yapmayacaksın değil mi" diye sordum da adam sanki anasına küfür etmişim gibi suratıma baka kalmıştı. kendinize acımıyorsunuz bari o çocuklara acıyın..
selo dışarıda olsa amedsporu bu iltica gibi savunamazdı lan helal olsun. nerede bir zamanlar her başlığa sarı torba atan nihavend nerede şimdi zılgıt çekerek entry giren nihavend. ne reismiş amk sevdasından millet kendi tükürdüğünü yalama yarışına girmiş.
"neden kahretsin dedi acaba" diye düşünecektir.
selamın aleyküm.
yoktur. yarım akıl seçersek adayım sensin tai bro. akilin yarısı gibi yani..
diğer 80 ilde 2 ayaklı ayı çoktur bizde normal 4 ayaklı ayı çoktur biraderim ondan diyorlar..