bugün

entry'ler (55805)

taze fasulye yiyen erkek

arka kapısı gıcırdıyordur. erkek adam kuru fasulye yer kuru. böyle yarım ekmeği ortadan yaracaksın, ekmeğin dış kısmını avucunun içine yerleştireceksin onu güzelce sonra kuru fasulyeye hunharca daldırıp erol taş et yeme sahnesi gibi yiyeceksin mis gibi..

akp liler yargılansaydı

ülkede en az 150 tane daha cezaevi olurdu. mevcutun üzerine ilave yani mevcutlarda yer kalmaz 10 kişilik koğuşlarda 30 ar kişi yatardı.

iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip

gocu da mezarcıymış bunu anladık *

maaş yüz yüze görüşülecektir

tipine göre ne geçirebilirsek onu geçireceğiz demektir. böyle sessiz mülayim ne iş olsa yaparım abi tavrı sergilersen hem etinden hem sütünden hem de yününden faydalanırlar. esnek çalışma saatlerini dayar şu şu şu işleri de sen yapacaksın der. peşine de 30-35 bini geçirir bir de asgari ücretten fazla veriyorum minnet et der..

gocu geldi gocu geldi

sözlüğün köşesinde tekinsiz 3-4 tipi konuşurlarken duydum çaylaklığı açıldığı anda tekrar çaylak yaptıracaklarmış. ramiz çetesi miyiz gammaz çetesi miyiz neyiz diyorlardı aralarında..

yapay zeka 10 yıl içinde tüm insanları öldürecek

görsel

35 senedir terminatör filmi ( skynet ) gerçek olsun diye bekliyoruz ipneler hadi artık..

elif cansu eda zehra ilkin hande derya vargas gizo

eda kaptan, vargas, elif, gizem, derya, zehra ve bu son şampiyonaya kadar vargasa söyledikleri yüzünden uyuz olduğum ama o sığlığı bırakıp vargası kardeşi gibi görmeye başladığından artık sevdiğim ilkin. bu kızların hakikatten heykeli dikilse yeridir. tüm kızların katkısı büyük ama bu isimler bambaşka bir seviye.

özellikle derya cebecioğlu.. son italya maçında oyuna girdikten sonra yaptıkları muhteşemdi. maçın dönmesinde en az vargas, zehra ve eda kadar katkısı vardı. zaten özellikle son maçta yaptıkları sayesinde turnuvanın en iyi smaçörü seçildi ve rüya takıma girdi.

9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı

merak edip iddianın açtığı orana baktım sportinge 1.69 oran açmışlar. ulan benimle yaşıt 40 senelik galatasaraylı arkadaşım yarım saat önce "olm gibson akşama bankadan para çek şu maça handikaplı 1 basalım" diye mesaj atıyor bana. ben de ona dedim roma da bize 2 tane atacak gibi duruyor zaten..

tüpçü kafayı yedi herhalde veya para batıyor. bizim roma maçında deplasmana ( roma 2 gol atar ) 1.5 gol üstü, galatasaray maçında da sportinge handikaplı 1 kombinesi yapacağız donuna kadar alacağız o tüpçünün donunaaa. gerçi o kamilde öyle bir şans var ki hem fenerbahçe hem galatasaray kazanır biz adamı sövüşleme hayali kurarken gene bizim paraları o gebeş yer *

08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi

akp nihayet 5. defa yapılan oylamada kazanınca bitmiş seçimdir. bu saatten sonra muhalefet işi yargıya taşısa "hadi abicim işinize bakın" denecektir.

bizim demokrasi ve sandık aşığı çuçular nedense tek bir yorum bile yapmıyorlar. 2015 den beri kaç tane tamamlanan seçim iptal edildi kaç tane kazanan belediye başkanı vs hapse atıldı kaç tane meclis üyesi belki vaatler ile belki tehditler ile parti değiştirmek zorunda bırakıldı. hani lan yıllarca burada "itirazınız varsa sandığa gelin karşimmmmmmm" diyordunuz ya ipneler neden sesiniz çıkmıyor şimdi ? seçilen belediye başkanı yok yere hapiste yerine seçilen başkanvekili alaşağı edilmiş meclis üyeleri oylamadan hemen önce hapse atılmış. senaryo yazıp filmini çekmeye çalışsan aşırı saçma diye kimse izlemez düşün ama biz yaşıyoruz..

otobüste açamadığı camı kıran erkek

--spoiler--

Ben de surgulu olanlardan bahsediyorum zaten la. Koyduğum fotoya baksana. Aşağı doğru açılanları hiç görmedim, nasıl çalışıyor bilmiyorum. Otomobil camı gibi karoserin içine doğru mu kaçıyor?

--spoiler--

kanka ardahanda mı yaşıyon la yok mu olm 45 derece açı ile açılan camlar * tam inmiyor aşağı 45 derece civarı çapraz kalıyor böyle.

görsel

heh doğru dedin işte o sürgülü olanlarda metal kenarlar var benim ebatlarımdaki bir adam güçlü şekilde itmeye çalışınca cam sıkışıp kırılıyor çat diye. yoksa yumrukla kıramazsın tabi insan kemiği sağlam ama o kadar değil.

yumruğa gerek yok kanka sürgülü olanları açmaya çalışırken sıkışırsa güçlü bir şekilde itersen cam patlıyor zaten * tüm otobüsler o son model aşağı doğru açılan camlardan değil.

--spoiler--

Bunu yapabilecek bir babayiğit yoktur

--spoiler--

emin miyiz bro..

görsel

sözlüğün en kültürlü yazarı

mütevazi hanımefendiler kendilerini yazmamışlar. mutfak kültürü için bik bik var kahve kültürü için nervio hanım var. sırtlan kültürü içinde bir iki yazar arkadaş var ama nicklerini yazmayayım şimdi ağlıyorlar sonra *

arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum

hanımefendiye bir atm memurluğu yazın. burada bu işleri iyi bilenler var silvercığım gerekli prosedürleri onlardan öğren ay başından ay başına atm ye mayışı çekmeye gidersin sadece.

adana dürüm vs adana porsiyon

dürümü yedikten sonra üstüne porsiyon olarak da alabiliyor muyuz sorusunu akla düşürmüştür.

çok açım lan bu sağlıklı beslenme işi çok yorucu. adamlar karşımda bütün adana dürümü ikiye katlayıp ağızlarına sokuyor ben rahmetli kemal sunalın cama ekmek banması gibi bakıyorum öyle.

chp'nin 103 yılı reklamı

hee sen yıllardır bana akp yi eleştiriyorum diye cehapelisin derken sıkıntı yoktu sen şimdi cehapeyi savunuyorsun bunu söylüyoruz diye allah bana zeka kırıntısı versin oldu. sana mı kaldı oğlum butlanı açıklamak sana ne cehapeli birisi gelsin açıklasın ?

bir aktroll ağlıyor gözleri yaşlı.. cehapelisin cehapeyi savunuyorsun dem parti ile ittifakı savunuyorsun. allah sana da biraz utanma arlanma duygusu nasip etsin inşallah bu yüzsüzlük ile yaşamak zor zor..

şönt baca

sağlıksız baca sistemidir. misal istanbulda eskiden bacalı cihazlara izin verilirdi ama şönt bacalara gene de izin verilmezdi. müstakil baca candır. müstakil ev de candır. demek ki her şeyin müstakili iyidir..

chp'nin 103 yılı reklamı

chp üsküdar belediyesi başkanvekili seçimlerinde tavrını ortaya koyup dam ( dem parti akp mhp ) ittifağına fiilen girdi artık. bunlardan zaten bir cacık olmayacağı 24 senedir belliydi nihayet kendileri de bizden bir cacık olmaz dediler.

aktrollerde chp yi savunmaya başladıklarına göre süreç hayırlı olsun. yıllarca burada ama cehape şöyle ama cehape böyle deyip bugün chp yi savunmaya başladılar *

istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak

valla o günlerde de bunların hakkından geldik çok şükür bugün de geliyoruz yarında geleceğiz sıkıntı yok. istikametin "doğru"dan yana olunca hiçbir sıkıntın hiçbir korkun olmuyor. bunlar doğuştan yamuk yumuk doğmuşlar doğru nedir bilmiyorlar o yüzden tarihin her sayfasında hep geri zekalılar sürüsü olarak anılacaklar.

bugün tekrar söylüyorum iktidar değiştiği gün aynı şeyler gene olacak. o aktroller tıpkı feto mevzusundaki gibi kendi maçalarını kurtarmak için herkesi suçlayıp "ben zaten hep muhaliftim yaeaea yaşa mustafa kemal paşa yaşaaa" diyecekler. yıllardır kendilerine doğruyu anlatmaya çalışanlara siz onlardandınız siz yaptınız sizin yüzünüzden oldu diyecekler. aynısını feto konusunda yüzlerce kez yazdık "masadaki pasta o kadar büyük değil iyice azaldığında daha çok yiyebilmek için birbirinize düşeceksiniz" dedik.. çözüm süreci denen şeyde "terörist ile anlaşamazsın başına daha büyük bela alırsın" dedik dinlemediler neticesi ortada. bugün gene aynı şeyi söylüyoruz gene ilk seferdeki gibi siz terörsüz türkiye istemiyorsunuz diyorlar. lan biz niye terörsüz türkiye istemeyelim mal mısınız siz ? ama yolu bu değil taviz vere vere ilerleyen süreçten hayır gelmez..

bunlar akıllanmaz çünkü akılları yok..

istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak

ülke nüfusunu yarı yarıya azaltacak hamledir. kimse göt atmasın şimdi hepimiz birbirimizi biliyoruz..

lan ben bu şerefsize sövüyorum diye sosyal medyada ekşi sözlükte vs organize olup saldırıyorlardı. öyle 3-5 kişi değil bildiğin sırtlan sürüsü gibi onlarca kişi bazen daha da fazlası geliyordu. küfürler tehditler seni öldürürüz asarız keseriz söylemleri.. hep tek bir şey söyledim ; gün gelecek insan içine çıkamayacaksınız.. hoş bunlarda utanma arlanma ahlak namus yok hala insan içine çıkabiliyorlar. daha da fenası bugün bakıyorsun o kansızların hepsi en büyük fetö düşmanı olmuşlar gene bize saldırıyorlar ama bu sefer bizi fetöcü olmakla suçluyorlar *
© copyright 2005 - 2026