bugün

entry'ler (42410)

tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi

sonrasında arabası uçurumdan aşağı mı ne uçup tekrar o araçtanda sağ çıkmıştır. öldürmeyen allah hakikatten öldürmüyor.

aktrollerin biraz göt olması

merhametli bir söylemdir. "biraz" kısmı biraz az olmuş.

erdoğan ın diploması yok

--spoiler--

GÖZÜNÜZE SOKTUK YETMEDiMi

--spoiler--

bir yerinden çıkarttığın şeyi milletin gözüne sokma ayıp..

ne kadar salak tipler ile bir arada yaşamak zorundayız arkadaş. diploma diye paylaştığı şeye bak bir de gelmiş hala gerçek diye iddia ediyor.

chp bana konteyner vermedi diyen depremzede

iyice gaza gelip rte nin suratına "2002 den beri ülkenin ebesini zktiler" dese neler olurdu acaba diye düşündürtmüş sığırdır.

kardeşim bir insan mal olabilir bunda bir sıkıntı yok. ancak başına böylesine bir felaket gelince ne bileyim biraz gönül gözün falan açılır. bunda zerre ilerleme yok doğduğu şekilde devam ediyor.

hüda par tamamen yerli ve milli bir partidir

yerinde bir tespittir. akp nin yerli ve milliliği "arap" milliyetçiliğine dayanır. hüda par denilen oluşumda buna uygundur. tıpkı mehapenin türk milliyetçiliğinden arap milliyetçiliğine geçmesi gibi bunlarda akp ye entegre olurlar hiç zorluk çekmeden.

erdoğan ın diploması yok

--spoiler--

cahil kere cahillerin salak kere solakların sakız ettiği bile bile yalan dolan.

--spoiler--

oğlum artık türkçeye geç yahu ne yazdığını anlamak için tercüman lazım.. tamam madem var diyorsunuz görselini koyun. kim salak kim cahil serin ortaya neden koymuyorsunuz görseli ?

türk kızlarının egosu

"kendini bulunmaz hint kumaşı sanma sendromu" olarak da adlandırılabilen egolardır. yukarıda absulut vodka nickli arkadaş güzel bir derleme yapmış tebrik ediyorum.

sadece türk kızları değil bizim türk erkeklerininde bayağı bir kısmında var aslında bu gereksiz ego. böyle serserivari takılmalar maçoyum ben ayakları karşı cinsi aşağılama ezikleme çabaları.. yok aga yok son gelen nesiller sağlam nesil değiller. herkes kendisini angelina jolie veya brad pitt zannediyor. güzel/yakışıklı, karizmatik, zengin, star ışığı saçıyor etrafına herkes onun peşinde falan filan. aynaya 2 dakika baksalar hakkı buluttan yıldız tilbeden halliceler ama egolar işte..

istanbula giriş için vize uygulaması

istanbulu komple araplara vereceklerinin habercisidir. bunlar en yerli ve milli biziz derlerken arap milliyetçiliğini kast ediyorlar. türk oğlu türk öz be öz türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak istanbula girip çıkarken sana vize sorulduğunu hayal etsene. vizeyi kontrol eden amirde ya suriyeli ya katarlı. piiiiii.

akp istanbul milletvekili rümeysa kadak

insanı hayretlere düşüren sayın vekildir.

şimdi stajyer ve çıraklar 25 sene ve üzeri bir süredir çalıştıkları halde emekli olmaya hak kazanamıyorlar. hatta iktidar partisi "onlar mağdur falan deyil" diyor ama 18 yaşında bir "kız çocuğu" milletvekili yapılıyor ve onbinlerce lira maaş alıyor. yetmiyor 2. dönem milletvekili olabilirse ki olacak muhtemelen babası falan akp li bir toramandır kesin henüz 30 yaşını görmeden milletvekili olarak emekli olacak ve 30-40 bin lira emekli maaşı alacak.

25 senedir çalışan insanlar hak sahibi değil ama bunlar hak sahibi öyle mi ? işte sırf bu yüzden yatacak yeriniz yok. bunca insanın hakkını 22 senedir yediniz yediniz doyamadınız ama o kara toprak elbet gözünüzü doyuracak hepinizin..

havanur a üzülen yuzırlar

havanur ne lan sorusunu akla düşürmüştür. hava aracı gibi bişi herhalde.

gelecekte beklenen icadlar

dünyayı yok et butonu.

kandil in resmi cb adayı kemal kılıçdaroğlu dur

arada reisini yalamaktan da geri kalmamıştır. bu işler böyledir bir tarafı gömerken diğer tarafı da dilleyeceksin ki işkembeni doldurmaya devam edebilesin. daha yakın geçmişte o reisi bunlarla işbirliği yaparken pek bir mutlulardı pek bir hoşnutlardı..

hislibiri nin akıbeti

evli ve kütahya kaymakamı olarak hayatına devam etmektedir. 6 tanede çocuk yapmış diyorlar. koca koca koca kütahya kütahya kütahya diye geziyordu başka türlüsü olamazdı zaten.

küçük penisli fakir 1 60 boyunda akpli erkek

ayıplı söylemdir. siz koskoca bir kesimin "yüzde 90" ını nasıl böyle rencide edebilirsiniz ulu orta. sözlük yönetimini göreve davet ediyorum..

erkek götünün mükemmel estetiği

görsel

olası millet ittifakı hükumetinin ömrü

bir dahaki seçime kadardır. he amk akp/reyiz giderse ülke tepetaklak olur. bu gereksiz egonun gereksiz kibrin kaynağı nedir yıllardır çözemedim bunu. hani iktidarın boyunca ülkeyi ileri taşımış olursunda biz gidersek bitersiniz dersin anlarım ama ülkede yolunda giden hiçbir şey yokken bu ego nasıl oluşabiliyor ?

ekonomi bitik, yönetim tek bir adamın iki dudağı arasına sıkışmış devletin bakanları bile "talimat" almadan işlerini yapamıyor hatta nefes bile alamıyor, her afette ülke iyice geriye gidiyor devlet afetzedelere yetemiyor iban numarası dağıtıp duruyor, hem içeride hem dışarıda siyaset ve politikalar çökmüş, aynı anadan aynı babadan kardeşler bile birbirine tahammül edemez hale gelmiş, terör sorunu aynen devam ediyor, adaletin terazisi hepten şaşmış katiller tecavüzcüler hırsızlar sokaklarda gezdiriliyor, ülkede 10 milyon üzeri ne idüğü belirsiz insan geziyor, işsizlik iyice yukarılara çıkmış, insanlar tamamen kutuplaşmış akp lisi chp lisine tahammül edemiyor chp lisi akp lisine..

daha kötü ne olabilir ? benim millet ittifakından da umudum yok ancak şu yaşadığın günlerden daha kötü ne olabilir. adamlar basiretsiz diyorsan emin ol onlar bile bundan daha sıkıntılı bir duruma sokamazlar ülkeyi.

sözlüğün en ezik en yalnız en tırt yazarı

kimsenin (bkz: entryler arasında hızlıca dolaşıp nickini aramak) bkz sini vermediğinin gözlerden kaçmadığı listelemedir. ne oldu len kara murat benim diye atlasanıza hadi kuntizler. iyi olan her listeye doluşuyordunuz.

gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler

bu iğrenç üslubu ve karaktersizliği gördükçe daha çok desteklenen istektir. benimde yakın akrabalarım var yurtdışında. hatta bir tanesi daha geçen hafta sonu döndü ülkesine. ülkesine diyorum çünkü burası onların ülkesi değil. ne bu ülkeye bir katkıları var ne de ceremesini onlar çekiyor. ait olmadıkları bir ülkenin yönetimi konusunda da oy verme hakları bile olmamalı.

almanın fransızın ingilizin maaşını alıp da milliyetçilik kasan bu tiplere oy moy kullandırılmasın. adamlar oraların ekmeğini yiyip her fırsatta ekmek yedikleri kaba pisliyorlar o ülkeleri kötülüyorlar. reisçi ya hepsi "siz burada cennette yaşiyürsünüz biz orada ne zorluklar çekiyirük" diye aptal aptal konuşuyorlar. geri dönün o zaman sizde burada cenette yaşayın diyorsun "eöeöeöee orada düzen var çocuklar orada doğdu yaeeaea dönemeyiz gayrı" diyorlar. o zaman çenenizi kapatın oturun oturduğunuz yerde. ekmek yediği ülkelere bile çemkiren nankör asalakların ( kendi akrabalarım dahil ) türkiyeye ne faydası olacak..

22 mart 2023 çarşamba ilk teravih ve sahur

bir ramazana daha kavuşmanın kıvancı ile beraber gelmiş olanlardır. rabbim bayramı görmeyi de nasip eder inşallah.

afet bölgesinde çadır ve konteynırlarda yaşamak zorunda kalan tüm vatandaşlarımıza sevgi ve selamlar. böyle olaylarda en az maddiyat kadar maneviyata da ihtiyaç var. psikoloji ve umut gittiği zaman sabancı olsan ne olur koç olsan ne olur ne kadar zorluk çektiklerini ancak hayal edebiliriz. inşallah bu ramazan ve akabinde gelen bayramda en azından yaşadıkları korkunç şeyleri bir parçada olsun atlatabilirler. ramazan demek bereket demek ise bu bereketi oradaki insanlara ulaştırmak 1 ay hatta 11 ay boyunca oruç tutmaktan çok daha büyük sevaptır. elimizden ne geliyorsa yapalım yapmaya devam edelim. hatta yapmak zorundayız bu artık sevaptan daha fazlasıdır bir zorunluluktur.

milas16

yüce allah ile doğrudan irtibat kurabilen yazar kardeşimizdir.

--spoiler--

allah severken siz kim oluyorsunzu ki.

--spoiler--

valla hacı biz alemlerin rabbi ile doğrudan irtibat kurabilen bir musa peygamberi bilirdik. peygamberimiz bile cebrail a.s aracılığı ile irtibat kurarmış. sen direkt iletişimdesin demek ki helal olsun.

görsel