entry'ler (56028)

recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması

"başkomutanın" sana bugün azerbeycana savaş açtım pakistana savaş açtım derse ne yapacaksın ? kendi soydaşına kendi dostuna mı saldıracaksın o istiyor diye..

yarın bir gün atıyorum özgür özel veya x bir chp li cumhurbaşkanı olursa ona da başkomutanım deyip her dediğini yapacak mısın yoksa gene goy goydan öteye gidemiyor da mı bunları söylüyorsun..

--spoiler--

Kanka günahımı alıyorsun ya. Vatan ve bayrak bizim namusumuz. Yakıştıramadım senin gibi vatansever birine böyle sözleri.

--spoiler--

olm oraya vatan için bayrak için ölüme yürürüm yazsan zaten itiraz etmem helal olsun derim. sen gitmişsin başkomutanım padişahım efendim sahibim rte isterse uğruna ölürüm yazmışsın. senin bu kadar sebze bir tip olmadığını biliyorum o yüzden diyorum ki ; rte nin çıkaracağı bir savaşta evden dışarı bile çıkmazsın. yanılıyor muyum sen böyle kula kulluk eden birisi misin yoksa ??

bir diktatörü diktatör yapan şeyler

arkasında düşünme yetisi olmayan, iq su çok düşük, önüne atılan kırıntılarla yaşamını sürdüren, kraldan çok kralcı olan, vatan sevgisi nedir bilmeyen her şeyi alkışlayan gevşek bir kitle olmasıdır.

böyle bir kitleyi arkana alırsan adına "demokrasi" de dersin kılıfını güzelce uydurursun istediğin gibi at koşturursun.

fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama

kısıtlama gelmiş ise demek ki her zamanki gibi birilerinin fonuna dokunulmamış. fazla sorgulanırsa onlarda ortaya çıkar klasik taktik.

sözlükte ki türk düşmanları

klavye arkası düşmanlıktır. bizimle yüz yüze iken o düşmanlığı yapmaya g.tleri yemez hatta sen türk düşmanı mıydın diye sorarsan istiklal marşımızı tersinden bile okur öyle bir vatansevere dönüşür. ama klavye arkasından atıp tutarlar..

kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek

sabah arabayı park edip inerken gerçekleştirdiğim kutlu eylemdir. genelde zaten hep gülüyorum ama bu seferki daha bir komikti çotaaa diye ses çıktı kalkmak üzere iken koltuğa geri oturdum patates çuvalı gibi *

ulan şu arabaları, binalardaki kapı geçişlerini/girişlerini vs birazda uzun boylu iri yapılı insanlar için tasarlayın amk. sabahki gibi bazen arabadan inerken kapının üst sabit kısmına bıngıldağı vuruyoruz canımız acıyor ipneler. gülme eylemi de hem acıyı azaltmak için hem de hayata "bir şey de yolunda gitsin amk" gülüşü birileri görür de dalga geçmesin diye değil *

--spoiler--

O yüzden bu tabiri, ben size ölmeyi emrediyorum dese bir saniye düşünmeden öleceğimiz, sayın başkomutanımız reisimiz Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ilgili olarak kullanamazsınız.

--spoiler--

ya bsg kanka ya bugün savaş çıksa evinin kapısını kitler perdeyi aralayıp sokağa bile bakmazsın kalkmışsın emrederse ölürüm diyorsun *

ecevit denince akla gelen şeyler

devlette hırsızlık yolsuzluk akraba kayırma gibi şeylerin olmamasıdır. hırsızlar yolsuzlar torpilliler eceviti sevmezlerdi normaldir.

adamın ilk iktidarında kıbrıs barış harekatı yapılmış ada emperyalist destekli eoka gibi vahşiler sürüsünden kurtarılmıştı. bunların yaptıkları katliamlar en geri zekalı en yalaka insanın bile yüreğini acıtır.. akabinde normal olarak köpekleri etkisiz hale getirilen emperyalistler ülkeye korkunç bir ambargo uygulamışlar. neticesi de yoksulluk olmuş. ancak hiçbir şey "vatan toprağının" işgal edilmesinden ve "türk vatandaşlarının" katledilmesini önlemekten önemli değil vatansızlar bunu anlayamaz.. bazı geri zekalılar kıbrıs barış harekatını erbakan yaptı deyip harekatın sonucu olan ambargolardan ise eceviti suçluyor. bu kadar salaklık fazla..

ikinci iktidarı koalisyon hükümeti. ecevitin artık iyice yaşlandığı dönemler. hükümetin başında görünen ecevit ancak ülkeyi yöneten aynı şimdiki gibi arka planda bahçeli. vatansızlar bilmezler ecevit türkiyede sevilen ve sayılan bir siyasetçi idi o yüzden onu ön plana oturtup kendileri arkada devleti yönetmeye çalıştılar ama beceremediler. tam da onların istediği gibi oldu bugün bu vatansızlar bahçeliye veya mesut yılmaza zerre laf söylemeyip eceviti suçluyorlar. adamın ikinci iktidarında da malum 99 depremi oluyor ülke zaten kısıtlı olan kaynaklarını hepten yitiriyor.

bu ülkede yaşamayıp bu ülke hakkında sürekli konuşmak neresinden bakarsan bak ahmakça. ulan tüm hayatımız bu ülkede geçti 99-2002 arası ben yetişkin bir bireydim 2001 de askere gitmiştim misal ben bunlar kadar ahkam kesmiyorum her boku biliyormuş gibi ötmüyorum çok enteresan ya..

devletin bekası

terör örgütleri ile masaya oturarak beraber yol yürüyerek sağlanamayacak şeydir.

(bkz: fetö)
(bkz: ışid)
(bkz: pkk)

24 eylül 2026 norveç danimarka maçı

viking norveçin bir diğer viking danimarkayı yendiği maçtır.

şu haalanddan bir tanede bize yok mu lan bizim milli takımda bir haaland olaydı en azından bir avrupa şampiyonluğu alırdık. barış alper kazması ile kerem aktürkoğlu yeteneksizi ile olmuyor. ardamız var kenanımız var salihimiz var ama bir haalandımız yok..

0 0 7

gelirken kriter getirmesini istediğim yazar dostumdur.

(bkz: kopenhag kriterleri)

satış konusunda doğru önermedir. tek başına 23 senelik iktidarında türkiye cumhuriyeti tarihindeki tüm hükümetlerin tüm iktidarların toplamından onlarca yüzlerce kat devlet malını özelleştirme adı altında satmıştır. hatta artık satacak kurum kalmayınca iş köprülere otoyollara kadar gelmiştir. bu da bir çağ atlatmadır doğrudur..

gammazlar göreve

gammazlıyorum gammazlıyorum silinmiyor. iyice kanalizasyona döndürdüler burayı yapay zeka moderatör koyduk dediler onu da kendilerine benzetmişler. lan yapay zeka moderatör koydun da "sözlük formatını" neden yüklemedin neye göre silecek veya kalacak diye karar veriyor bu ? silinmesi gereken entryi doğru sebepten/sebeplerden gammazlıyorsun gene silmiyor. ya da bazı yazarların gammazladıklarını silme diye mi programladılar ne yaptılarsa artık bunlardan her şey beklenir amk..

muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması

--spoiler--

Analizim gerçekçi ve bilimseldir kanka.

--spoiler--

--spoiler--

Başlıca sebepleri:
1-Ak partili erkeklerin zeki, bakımlı, gülüşlerinin güzel ve tok sesli olmaları sebebiyle oluşan Duygusal çekim.
2-Ak partili erkeklerin Yakışıklı ve karizmatik olması.

--spoiler--

harbiden süper bilimselmiş kardeşim. şu özelliklere sahip akp li bir erkek göstersene bana..

24 eylül 2026

23 eylül 2026 dan bir gün sonrası 25 eylül 2026 dan bir gün öncesidir.

muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması

(bkz: yine tavlama hikayesi mi anlatıyorsun feridun abi)

ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek

at yarışı oynayanlar ( eşekçiler ) öyle bir kitledir ki değil yüz maskesi full makyajlı gitseniz bile fark etmeyebilirler. kaç senem o ganyanlarda geçti be bir seferinde baya bildiğin güldür güldür deprem oluyordu istanbulda tam o esnada yarış koşuluyor diye kimse ganyandan dışarı bile kaçmadı. yarışla deprem hemen hemen aynı saniyelerde bitti millet dışarı kaçarken bile yarışın kritiğini yapıyordu hala..

bir kız true ile arkadaş olabilir mi

arkadaşlıkları kız attığı mesajın sonuna kazara gülücük koyana kadar sürer.

(bkz: gülücüğe odaklan)
(bkz: yalnız ve ayı)

hünkar beğendi vs alinazik

kanka öyle imam bayıldı falan deme akp liler gelir hemen din düşmanı ilan ederler..

fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı

belki de sıfır ( 0 ) goldür. bizim milli takım o kadar acayip ki adamlar dünya şampiyonu olup daha kupanın dumanı tüterken bizimle aynı gruba düşüp maça çıktılar 2-0 yendik burada hatırlarsınız. "cengiz ünder" bile çılgın atmıştı o maçta 1 de gol atmıştı.. yetmedi deplasmandaki maçta da intikamları pis olacak kevgire çevirecekler bizi derken 1-1 berabere kalmıştık gene yenilmemiştik. en büyükleri eze eze dünya şampiyonu olan takımdan 2 maçta 12 gol yeriz diye bakarken hiç mağlup olmadan sadece 1 gol yiyip 3 gol atarak 4 puan almıştık.

tabi her el papaz pilav yemez.. mbappe malının karşısında abdülkerim bardakçıyı falan düşünüyorum tüylerim diken diken oluyor.. daha bunun manyak gibi oynayan olisesi var barcolası var duesi var.. inşallah bir mucize daha olur.
© copyright 2005 - 2026