bugün

entry'ler (56000)

sarı poşet kudurtması

selo dışarıda olsa amedsporu bu iltica gibi savunamazdı lan helal olsun. nerede bir zamanlar her başlığa sarı torba atan nihavend nerede şimdi zılgıt çekerek entry giren nihavend. ne reismiş amk sevdasından millet kendi tükürdüğünü yalama yarışına girmiş.

ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek

"neden kahretsin dedi acaba" diye düşünecektir.

berbere gidince söylenenler

selamın aleyküm.

akil adam olabilecek sözlük yazarları

yoktur. yarım akıl seçersek adayım sensin tai bro. akilin yarısı gibi yani..

kastamonu

diğer 80 ilde 2 ayaklı ayı çoktur bizde normal 4 ayaklı ayı çoktur biraderim ondan diyorlar..

kastamonu

güzel mi güzel memleketimdir. gene içime sardırdın hasret alevini be usual biraderim ahh ahh..

siyaset üstü yazarlar

haksızsın.

mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin

alkol kullanmayan yazardır.

sigara yok nargileyi de 3 ayda bir içerdim ama onu da 1 sene kadar önce tamamen bıraktım. talip de aramıyorum olm dertsiz başıma dert açma iyi böyle *

meloş samundari khazana curry yemeye gelmedin

meşguliyetten gidilememiştir.

hem ismini söyleyemediğim şeyi nasıl yiyeyim silver hanım..

siyaset üstü yazarlar

siyaset yapmaya aklı yetmeyen yazarlardır. olabilir yani siyaset de belirli bir zeka ister bir hayat görüşü ister.

ulan önceki nickin rte sevdalısı gelmişsin apolitiğim diyorsun sen de az değilsin hani..

mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin

gördüm de sen yazmadan 1 saniye önce bira içmeyi bırakmıştım kardeşim *
şaka şaka doğma büyüme samatyalıyım ama alkol kullanmıyorum çay içek mi desen belki bir şeyler yazardım.

pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt

aga mahallede 1500 tane kürt vatandaş var tamam çoğunu bozguncu tipler oldukları için çok gürültü yaptıkları için ve laftan sözden anlamadıkları için sevmiyorum ama hiçbirisine sarı torba sallamışlığım veya sallamışlığımız yok. sen bölücü değilsen vatanını milletini seviyorsan bayrağına sahip çıkıyorsan zaten kardeşimsin sana kim neden sarı torba sallasın ?

pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt

yazarken hırt hırt sesler çıkartır.

dayı senin de ne dediğin neyi savunduğun belli değil. tamam kürt vatandaşsın onu anladık da sarı torba mevzusuna neden bu kadar içleniyorsun ? içleniyorsan neden gelip pkk ya çakayım diyorsun ? o sarı torbalara çakılan pkk lı leşleri konuyor zaten sen neden rahatsız oluyorsun ? ortada bir tezat var..

sürekli birilerine cevap yetiştirmek

--spoiler--

Oha mel mele ne diyo.

--spoiler--

yılın salağa yatma ödülü tai lung kardeşimize gidiyor.

sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor

bik bik yavru ağzı.

tai lung pembe.

türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü

nick değiştirdikçe huyları da değişiyor. bundan önceki nicklerinde kediler köpekler itlaf edilmeli diye propaganda yapıyordu bu nickinde kedileri sevmeye başlamış. bir sonraki nickinde köpekleri de severse tamamdır.

true nickli yazar

--spoiler--

Kafası tek bir konuya çalışıyor. O da herkesin malumu

--spoiler--

kafası hariç başka bir yeri de çalışmıyor. kendi beyanı kalkmıyor ki deyip duruyor..

z kuşağı

çok fena bir kuşaktır. pratik zeka sıfıra yakın çözüm üretme becerisi yok herhangi bir el işine vs yetenekleri yok. tamamen internet üzerinden tablet ve akıllı telefonla büyüyen bir nesil.

ya çocukları görüyorum bildiğin sokağa bıraksan 2 gün hayatta kalamaz bir de yüksek zekaya sahip değil ama aileleri bir övüyor bir övüyor. neticede anne baba bir şey de diyemiyorsun kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş malum..

yalnız bunda en son suçlu olan çocuklar. en başta ülkeyi yönetenler sonra aileler suçlu. çocukları eğitecek iyiyi doğruyu öğretecek olan bunlar ama iki taraf da saldım çayıra mevlam kayıra diyor.

gocu bak bi

iso şimdi birkaç bin doları almış sarılmış yumuş yumuş uyuyordur.

tavuk pilav yiyen erkek

üstüne bir de bolca karabiber atıyorsa bizdendir.
© copyright 2005 - 2026