bugün
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi10
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz10
- uzay neyin içerisinde genişliyor4
- yazarlara verilmiş lakaplar9
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- sizce ben güzel miyim3
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- karanlık kafese inen ruh kuşu2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- sıla türkoğlu2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- başlıkların silinme sebepleri3
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- kemal kılıçdaroğlu11
- ali haydar fırat2
- pandela44
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu2
- malum sözlük2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- 35 yaşında ölmek6
- izafiyet teorisi2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- x in memeleri5
- iplenmeyen yazarlar2
- iphone kullanan insan2
- sözlük kullanma amacım2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- wednesdayin annesi8
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela tarzı entry gir6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
entry'ler (23184)
Bir şey demem galiba çünkü tek başına gezebilmeye başlamıştım.
Politik şaka mı olur ya. Ayrıca çocuklarla dalga geçtiyse bizim yazlıkta 4-5 yaşındaki çocuklar bile nasıl konuşuyorlar bir bilse.
Masa nedir diye de sorabilirdi. Bu da felsefi bir soru hatta 9. sınıftayken su sudur diye aklımca komedi videosu çekmiştim. Bir abi felsefeyi çok seviyordu, ben o zamanlar çok sevmiyordum. Sonuçsuz felsefe bence de çok iyi olmayabilir ama eğlenceli bir şey. *
yengeç burcu bana çok sempatik geliyor. Yazlıkta da bir abi bana sempatik gelmişti, o da yengeç burcuymuş. Sakin bir adam ama neşeli, iyi bir abi. *
Dün yapmış olduğum güzel bir aktivite. Haftaya da bizim buradaki denize gidebiliriz.
Bence güzel bir şey. Herkesle anlaşmak illa ki herkese bayılmak anlamına gelmiyor ki. Mesela insan komşularına bayılmayabilir ama iyi geçinebilir. Geçinmesin de kavga mı etsin.
Burada 32 derece ama havuz olduğu için çok hissedilmiyor iyi ki. Burada kışı çok merak ediyorum. Kışın çok üşümem umarım. Şu an bu entry'i girerken şezlongtayım ve şemsiyem açık değil. *
Ama bir yerde aynı isimden çok kişi varsa kişiler karışabiliyor. Mesela bizim yazlıktaki sitede bildiğim kadarıyla 3 tane emel abla var.
Önemli olan şimdiki zamanıdır o zaman. Aydınlığa kavuşmuş olabilir. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur demişler. Ben mesela küçükken de biraz olgun gibiydim, şimdi de öyle. Küçükken de neşeli olmayı severdim, şimdi de.
Bu ay ölmüş. Benim yeni haberim oldu. 2024'te magazinden tanımıştım.
Mezar taşının köşesine konulabilir bence. Kitap severler de kitabını okur böylece.
Dün akşam bende de güneşte kalmaktan olmuş.
Berlin'deki türkler genellikle iyi insanlar mı? Bizim yazlıktan bir komşumuz orada yaşıyorlar ve iyi insanlar. Eşi orada doğup büyümüş. Müstakil evler çok var mı?
Yapay zekadan nefret ediyorum. Tekira avm'de boy ölçme gönderisini gösterdi instagram'dan, güncelmiş gibi. Meğersem geçen senenin gönderisiymiş.
Ben tekirdağ'da bile üşümedim. Burnum akıyordu çok ama sonra geçti çok şükür.
Çok da iyi bir şey değil galiba. Normal olmak iyi. Keyifli olmak ve kendi kendine gülmek başka şeylermiş. Ama biri ona baktıysa gülebilir bence. insan kendisini eleştirip gülebilir de.
Neden ki. Birçok mesleği erkekler yapıyor hatta bugün işsizlik oranına baktım, kadın işsiz sayısı erkek işsiz sayısından daha fazlaymış. Kadın da ev bakıyor. ikisi de işe yarıyor yani.
Senden başka kimsem yok olabilir. swh
Müzik severim, şarkıları iyi biliyor olabilirim.
iyi olduğum değil de hemen hemen her bilim dalına ilgi duyuyorum galiba.
iyi olduğum değil de hemen hemen her bilim dalına ilgi duyuyorum galiba.
Bence de güzel bir şey ama annem vefat etti. Benim için ifade eder tabii ki. Aynı evde annemle ikimiz yaşardık. Kalabalık aile olmayı hep istemişimdir.