bugün
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi11
- ateistler insan değildir14
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız17
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- düşün ki o bunu okuyor8
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri16
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız25
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler20
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- sizden daha az kazanan meslek grupları9
- ulunun en hamarat 2 kadını14

entry'ler (20232)
Güzel bir inanç bence. Kader var bence. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
98e otobüsünün sinan erdem spor salonu'nun oradan gitmesi, ortaokul arkadaşımı görmem.
Yatmadan 1 saat falan önce meyve, çikolata yiyip çay içebiliyorum.
Bence doğru değil çünkü dünyada bir sürü kötü şeyler de var. Hassas kalpli olmamak benim için mümkün değil sanırım. Benim hassas olmadığım oldu mu bilmiyorum bile. Önemli olan aşırı hassas kalpli olmamak.
Günaydın sözlük. Mutlu sabahlar.
Selena dizisinden biliniyor yine de. Popüler şarkı yapması lazım ya da yeniden popüler bir dizide oynaması lazım.
Ben de hırka giydim o yüzden bugün.
Ekpss olanına ben de seneye girebilirmişim.
Nişantaşı tarafına gitmek. Değişik yerden yürümek. 26 otobüsüyle fulya tarafından eminönü'ne dönmek. Teleferiğe binmek.
Geçmiş olsun.
Acaba dikkat mi etmedi. Kötü bir kaza yapmış.
Nur yüzlü baby face olmam sanırım. Boyum da dikkat çekmişti. Aşırı uzun değilim ama öyle.
Kandırılmak, aldanmak, yanılmak, dolandırılmak, kötü şeyler, kötü duygular, çaresizlik, ümitsizlik, mecburiyetler, istenen şeyi yapamamak, istenilmeyen şeyi yapmak zorunda kalmak, ölüm. Daha ne olsun. *
Beşiktaş'ta bile gidenler vardı. 17 mayıs'ta taksim tarafındaki espressolab da doluydu hava kötü olmasına rağmen. Ücretsiz ikram yapsa giderim ama para vermeyi gerekli görmüyorum. Starbucks'a da gitmiyorum zaten.
Kesinlikle bence de. Kılıçdaroğlu'na oy vermekten pişman olmama sebebim olabilir.
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Fatih Belediyesi'ne dair suçlamalarına ve ithamlarına dair canlı yayında açıklamalarda bulundu. Turan, TGRT Haber’e canlı bağlanarak “Özel'in 'Salı günü açıklayacağım' sözlerine atıfta bulundu. Turan, daha önce yaptığı 'Elinizde ne varsa açıklayın' sözlerini tekrarlayarak iddialarla ilgili gündeme getirilen Sayıştay raporu hakkında da "Övünç madalyası" nitelemesinde bulundu. “iftiraları karşılıksız bırakacak halimiz yok” diye sözlerine başlayan Turan, “Şahsımız ile Fatih Belediyesi ile ilgili ne varsa açıklayın. Sayıştay raporlarından bahsediyorlar. Bu raporlara herkes erişebilir. Genel Başkan Özel'in vakti yoksa etrafındaki yardımcıları açıklayabilir. Bahsedilen Sayıştay raporunu övünç madalyası olarak okuyabilirsiniz. Sayıştay idari mali denetleme yapar, bu denetlemelerde usule aykırı bulduklarını yazar. Burada suç unsuru olan hadiseler varsa bununla ilgili suç duyurusunda bulunur.” şeklinde konuştu.
Arapça, karmaşıklığına dayanarak kelime bakımından en zengin dil olarak kabul edilebilir.
internetten alıntıdır.
internetten alıntıdır.
Benim oturduğum bina da kentsel dönüşüme girecekmiş bu yüzden. Ayrıca diğer bina da girebilir. Geçen pazartesi mi ne ablamla eniştem azıcık atıştılar bu yüzden.