bugün

entry'ler (16467)

eskişehir

allah nasip ederse yarın geliyorum. yazlıkta falan da duydum, ablam da söyledi hakkında hiç kötü bir şey duymadım hatta bizim yazlığın oralar da chp'li, eskişehir de chp'li ama eskişehir'i çok beğeniyorlar. bizim yazlığın oralar da eskisine göre gelişti gerçi. övüldüğü için merak ettim bir gideyim bakalım. güzeldir diye tahmin ediyorum, umarım gittiğime değer. ankara'yı çok beğenmiştim kızılay'ı.

ketçaplı pilav

sanki ketçapsız daha güzelmiş. taze yoğurtla yemek daha güzel ama yine de idare eder.

ketçaplı pilav

bence tadı gayet güzel. değişik bir tadı oluyor, benimki acılı ketçap. iştah açıcı bir yemek.

turyol vs şehir hatları

turyol'a binince karaköy'e de uğruyor ama çok sorun olmuyor. turyol iskelesi otobüs peronlarına daha yakın eminönü'ndeki ama eminönü'nden bineceksem şehir hatlarına, karaköy'den bineceksem turyol'a biniyorum. kadıköy'den hangisi daha önce gelirse ona biniyorum. eminönü'ndeki iskele sirkeci'ye doğru olduğu için karaköy'den peronlara gitmek için otobüse binen insanlar da oluyor. umarım eminönü'nde otobüslerin durduğu durak kaldırılmaz çünkü peronlar biraz daha ileride kalıyor. karaköy'e giderken ve karaköy'den binerken turyol'da köprünün altından geçmesi çok hoşuma gidiyor.

kar yağarken vapura binmek

2022 kışında son seferine binerek yaptığım bir olay. güzel bir anı oldu benim için ama üsküdar'da yarım saat otobüs beklerken ayaklarım donmuştu.

vapur varken karşıya marmaray ile geçen insan

geçen eminönü'nden üsküdar'a vapurla geçtim ama dönüşte marmaraya binmeyi tercih ettim. vapurda da içeride oturulabiliyor.

iyi günler sözlük

iyi günler sözlük. hepimize iyi ve güzel günler dilerim.

sözlük yazarlarının ruh hali

yarın eskişehir'e gideceğim için çok heyecanlıyım. umarım hayırlısıyla gidip gelirim.

gün batımı

görsel

17b

bana da hemen hemen aynı cevabı verdi.
--spoiler--
"Değerli yolcumuz, bildiriminizi inceledik. 17B hattımız 19.04.2012 tarihli UKOME kararı gereği Gebze - Köseköy Tren hattı devreye girene kadar Toplu Taşıma ihtiyacının karşılanması için hizmete alınmıştı. Gebze - Köseköy arası Hızlı Tren Hattı tamamlanmasından dolayı 17B hattımızın hizmetine son verilmiştir. Hattın yeniden hizmet vermesi belirtilen nedenden dolayı olumlu değerlendirilemiyor. Bilginize sunar, iyi günler dileriz."
--spoiler--

ido

2018'de de bindiğim bir deniz otobüsü. o zaman bindiğimde yanımda bir çift oturuyordu ve kadının eşi yabancıydı. şimdi de çalışsa güzel olurdu çünkü hem denizden hem de daha kısa sürede eve varabilirdim.

kadıköy kartal metrosu

2018'de kadıköy'den uzunçayır metrobüse gitmek için biniyordum. bir abla metroda söğütlüçeşme'den metrobüse binmemi önermişti.

göbeği açık giyinen kızın namusu

yazın göbeği açık giyinmesi namussuz olduğu anlamına gelmez. kimseyi ilgilendirmeyen namustur.

erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek

götünü niye öpeyim ki öpüşmek varken.

lgbt

götüne acımak ne alaka. anal sekste göt acımıyor ki. anal seks kadına yapılsa kadının da mı götü acır o zaman. çok bastırmadığı sürece acımaz.

iett şoförlerinin kafa biçiminin dikdörtgen olması

üçen kafa biçimi olmaz ki. farklı farklıdır. imamoğlu'nu sevmeyen şoförlere de denk gelmiştim çünkü tartışma olmuştu bir keresinde.

193 cm yeşil gözlü yakışıklı kaslı pasif

yeşil gözlü değil de kahverengi gözlü olsaymış tam benlikmiş ama öyle de boyundan dolayı iyi.

kendi kendinin arkadasi olmak

bence güzel bir şey ama kendinden başka arkadaşlarının da olması daha güzel bir şey.

kendi kendine konuşan insan

biri de benimdir. özellikle de evdeyken kendi kendime konuşuyorum. bence güzel bir şey. sesli düşünmek de denilebilir. kendi kendime konuşarak sanki bazen daha iyi karar veriyorum.

ayakta gitmemek için fazladan otobüs beklemek

bence pek mantıklı bir şey değil ama önceden bunu yaptığım olmuştu. zaten ilerleyen duraklarda yolcular inebildikleri için onların yerine oturulabilir veya bir süre ayakta gidilebilir. zaten şehir içindeyse çok da sıkıntı olmaz.