entry'ler (20232)

kadere inanmak

Güzel bir inanç bence. Kader var bence. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

98e otobüsünün sinan erdem spor salonu'nun oradan gitmesi, ortaokul arkadaşımı görmem.

gece atıştırması

Yatmadan 1 saat falan önce meyve, çikolata yiyip çay içebiliyorum.

dünya hassas kalpli insanlar için bir cehennemdir

Bence doğru değil çünkü dünyada bir sürü kötü şeyler de var. Hassas kalpli olmamak benim için mümkün değil sanırım. Benim hassas olmadığım oldu mu bilmiyorum bile. Önemli olan aşırı hassas kalpli olmamak.

günaydın sözlük

Günaydın sözlük. Mutlu sabahlar.

gökhan keser

Selena dizisinden biliniyor yine de. Popüler şarkı yapması lazım ya da yeniden popüler bir dizide oynaması lazım.

havaların aniden soğuması

Ben de hırka giydim o yüzden bugün.

kpss

Ekpss olanına ben de seneye girebilirmişim.

sözlük yazarlarını bugün mutlu eden şeyler

Nişantaşı tarafına gitmek. Değişik yerden yürümek. 26 otobüsüyle fulya tarafından eminönü'ne dönmek. Teleferiğe binmek.

aykolik

--spoiler--
Sana bunu birisi dediyse sakın onla bir daha görüşme(kadınsa görüş).
--spoiler--
Erkek demedi, ablam demişti yazlıktayken. Traş olmuştum. :)

hasta olmak

Geçmiş olsun.

zehra kınık a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi

Acaba dikkat mi etmedi. Kötü bir kaza yapmış.

yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri

Nur yüzlü baby face olmam sanırım. Boyum da dikkat çekmişti. Aşırı uzun değilim ama öyle.

hayatın sunduğu kaçınılmaz zorluklar

Kandırılmak, aldanmak, yanılmak, dolandırılmak, kötü şeyler, kötü duygular, çaresizlik, ümitsizlik, mecburiyetler, istenen şeyi yapamamak, istenilmeyen şeyi yapmak zorunda kalmak, ölüm. Daha ne olsun. *

espressolab

Beşiktaş'ta bile gidenler vardı. 17 mayıs'ta taksim tarafındaki espressolab da doluydu hava kötü olmasına rağmen. Ücretsiz ikram yapsa giderim ama para vermeyi gerekli görmüyorum. Starbucks'a da gitmiyorum zaten.

kemal kılıçdaroğlu nu mumla arıyor olmamız

Kesinlikle bence de. Kılıçdaroğlu'na oy vermekten pişman olmama sebebim olabilir.

özgür özel

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Fatih Belediyesi'ne dair suçlamalarına ve ithamlarına dair canlı yayında açıklamalarda bulundu. Turan, TGRT Haber’e canlı bağlanarak “Özel'in 'Salı günü açıklayacağım' sözlerine atıfta bulundu. Turan, daha önce yaptığı 'Elinizde ne varsa açıklayın' sözlerini tekrarlayarak iddialarla ilgili gündeme getirilen Sayıştay raporu hakkında da "Övünç madalyası" nitelemesinde bulundu. “iftiraları karşılıksız bırakacak halimiz yok” diye sözlerine başlayan Turan, “Şahsımız ile Fatih Belediyesi ile ilgili ne varsa açıklayın. Sayıştay raporlarından bahsediyorlar. Bu raporlara herkes erişebilir. Genel Başkan Özel'in vakti yoksa etrafındaki yardımcıları açıklayabilir. Bahsedilen Sayıştay raporunu övünç madalyası olarak okuyabilirsiniz. Sayıştay idari mali denetleme yapar, bu denetlemelerde usule aykırı bulduklarını yazar. Burada suç unsuru olan hadiseler varsa bununla ilgili suç duyurusunda bulunur.” şeklinde konuştu.

bipolar bozukluk

--spoiler--
dışarıdayken aklım çıkıyor kendi kendime konuşmaya başlayacağım diye. zor zaptediyorum kendimi.
--spoiler--
Valla benim de dışarıda kendi kendime konuştuğum oluyordu. Ben de mi bipolarım dermişim. Dışarıda kendi kendime pek konuşmam ama evde kendi kendime konuşuyorum.

arapça dünyanın en zengin dilidir

Arapça, karmaşıklığına dayanarak kelime bakımından en zengin dil olarak kabul edilebilir.
internetten alıntıdır.

beklenen büyük istanbul depremi

Benim oturduğum bina da kentsel dönüşüme girecekmiş bu yüzden. Ayrıca diğer bina da girebilir. Geçen pazartesi mi ne ablamla eniştem azıcık atıştılar bu yüzden.