bugün

entry'ler (12218)

mk97

görsel

31 mart 2024 cexap ın alacağı oy oranı

bence düşüktür. bu sefer akp kazanacak gibi. ;)

kasım

telefonumu çaldırdığım ve hasta olduğum bir ay.

aralık

bu ayın geçtiğimiz aydan daha güzel geçmesini ümit ediyorum. geçen ay maalesef hasta olmuştum ve telefonum çalınmıştı ama onun dışında güzeldi. yılın son ayına geldik nihayet. konsere de gidebilirim yılbaşında. sıla konseri uzakta diye gitmemiştim ve kalabalık diye gitmemiştim.

sinan oğan

atatürkçü bir kişi bence. azeri kökenliymiş. sadece ümit özdağ ve mansur yavaş mı atatürkçü.

gülşen in ilk çıkışındaki halinden hoşlanmak

bence de güzel bir tarzı varmış. şimdiki tarzından daha güzel bence. ama tutuklandıktan sonra eskisi kadar açık giyinmemeye başladı bence.

hotchner from bau

kendisinden hiç hazmetmesem de mutlu ama uzak olsun. şu an ya uyuyor ya da işte bence. *

kütüphane

istanbul medeniyet üniversitesi'nin kütüphanesi herkese açık değilmiş.

kütüphane

artık topkapı'daki kütüphaneye gitmeyi bıraktım. bizim belediyenin kütüphanesine gidiyorum. üsküdar da artık kahve vermiyor. hem daha yakın.

yaşamak için içe sinen bir anlam bulamamak

bence hayallerini ve dileklerini gerçekleştirmek yaşamanın anlamıdır. hedeflerini de gerçekleştirmeye çalışırsan, yaşamanın bir amacı olur.

saracanın yakışıklı olmadığını inkar etmek

ya sen de içerik yapmıyorlar diyorsun ama sürekli kendin hakkında entry giriyorsun ve bu da yetmezmiş gibi yazarlarla sataşıyorsun. ayrıca yakışıklı olduğunu demen gerekmez miydi. erdoğan ve islam'la ne alakası var.

2024 yerel seçimleri

ben bu seçimde oy vermeyi düşünmüyorum. zaten bu yerel seçim yani genel olsa zaten hiç vermezdim oy da imamoğlu bizim 97b'leri kaldırdı. yerine mk97 koydu. oysaki 97b'ler daha iyiydi ama mk97 de iyi yine de. sırf apolitik olduğum için bile bu sefer chp'ye benden oy yok ama akp'ye de oy yok. hani günümüzdeki chp kötü diyorsunuz ya madem öyle ben de oy vermem ve bir öyle bir böyle davranan insanları da hiç sevmem. dürüst insan severim. mk97'ye binmek için incirli'den aktarma yapmam gerekiyor ya da bahçelievler metrobüs durağının oradan eve yürümem gerekiyor 1 km. ataköy geçit'te insem yokuş çıkmam gerekir.

şehir hatları

bugün turyol yazan vapura bindim ve eminönü'ne uğramadı ama şehir hatları iskelesinde indirdi. belki de haliç hattına bindim.

ölmek

yaşamaz olmak, ahirete göçmek demek. öldün mü artık dünyada yaşamıyorsun, ahiret hayatın başlıyor islam dinine göre.

elysium01

ciddi mi değil mi anlamadığım garip bir yazar. garip insanlardan hiç hoşlanmam.

gaylerde kadın düşmanlığı var mı sorunsalı

bende yok. homofobik değillerse niye düşmanlık olsun. insanları küçük görmüyorlarsa düşmanlık duymam. erkekler de homofobik değillerse düşmanlık duymam ama kimsenin iç dünyasını bilemeyeceğim için kimsenin homofobik olup olmadığını da bilemem.

saracanın kadın hali

o fotoğrafı hakikaten tuğçe kandemir'e benzemiş şaka maka.

şaka maka saracanın yakışıklı olması

yakışıklı bir yazar maşallah.

klarnet calan sarapci koala 6

nasılsınız diyecektim ama sadece arkadaşlarından mesaj alıyormuş.
edit: takipleştik, şimdi mesajlaşıyoruz.

puffy yatak

gülben ergen'in reklam yüzü olduğu yatak. gerçekten de kaliteliyse bu çok güzel bir şey.