bugün

entry'ler (20002)

endişe

Yabancı bir blog sitesinde böyle yazıyor.
https://mike-robbins.com/worry-never-works/
görsel

en büyük sorun

Değişmeyen ve çözümü olmayan sorunlar. Kötü sorunlar.

yoyoyoyo yeyeyeye

Oh yeah sözünü aklıma getirdi.

melek mosso vs melike şahin

Melek mosso'nun ne faydası var şarkısı çok güzel. 2018 yazını hatırlatıyor bana. Ayrıca lisedeki din hocamızın sesine de benziyor biraz.

iddia ediliyor tarzı habercilik anlayışı

Muhalif medyada da olan bir özellik ama muhalif medyada 'iddiaya göre' deniliyor.

geleceğin belirsizliği

Gelecek belirsiz olsa da şimdiki zaman bellidir ve hem geçmişle, hem şimdiyle, hem de gelecekle barışık olabiliriz. Gelecek belirsiz olsa da geleceğin nasıl şekilleneceği hem bizim elimizde, hem de başkalarının elinde. Gelecek belli olmasa da içinde bulunduğumuz şimdiki zaman belli. Geleceği elimizdeki bilgiler dışında bilmek mümkün değil. Gelecek gelmeden belli olamaz ama bazı şeyler değişmeyecekse bu belli olabilir.

selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz

--spoiler--
Aykolik gel sana çay ısmarlıyım. sen de karşılığında götümü elleme.
--spoiler--
Ellemem söz. Nerede ısmarlamak istersiniz.

selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz

Mutfakta oturuyorum. Merter'deki mc donalds'a çay içmeye gidebilirim.

erken yaşlanmak

35 sene sonra allah nasip ederse 60 yaşında olursun. Yaş sadece sayıdır demişler, boşuna dememişler sanırım. Genç hissedelim.

apolitik

Aslında siyasi olaylar insanı etkileyebiliyor yani apolitik olmak çok da mümkün değil sanırım. En basitinden mitinge katılan öğrencilerin tutuklanmasına karşı çıkmak bile politik bir şey aslında. Veya erdoğan'ın hizmetlerini desteklemek, fikirlerini desteklemek, erdoğan'ı desteklemek bile bir politiklik aslında. Apolitiğim diyen kendini kandırıyordur misali dermişim. *

özgür özel e saldıranın 2 çocuğunu öldürmüş olması

Özgür özel'in adını görmek istemiyorum artık. Evet saldıran kişi tutuklanmış zaten. Özgür özel de sanki çok dürüst bir siyasetçi. Siyaset işte, siyaset kirlidir diye boşuna demiyorlar demek ki.

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri

Aşk adamı olması, güzel seks yapması, karşılıklı sevgi ve saygı, sadakat. *

göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım

gılmanlar onlara da yemek getirir. Kocalarıyla birlikte olurlar. Ama gerçekten cennette huri niye bir ödül olarak veriliyor ilginç sanki. Eşleri yetmez mi. *

benim burcum balık

Benimki de kova. *

hani benim recebim

Güzel bir beyaz şarkısı. Lisedeyken bir arkadaşımın adı da recep erdem'di.

masa nedir

Bir felsefe sorusu. 9. sınıftayken su sudur diye komedi videosu bile çekmiştim ama sonra silmiştim.

felsefe ne ya saçmalık diyen metafizikçi

Felsefeyi eskiden ben de sevmezdim ama felsefe güzel bence. Ahlak felsefesi en sevdiğim dalı bence.

günaydın sözlük

Günaydın sözlük. Musmutlu sabahlar.

herkes bencildir

Herkesin hayatı farklı, herkesin derdi kendine. Bence herkes bencil olsa protestolar falan olmazdı.