bugün

entry'ler (20439)

en son ne yediniz

Buz parmak dondurması yedim.

tramvay

Galataport'a giderken kullanmış olduğumuz ulaşım aracı. Mk97'ye bindikten sonra binince ücretsiz oluyor.

baklava abartılmış balon bir tatlıdır

Kesinlikle katılmıyorum. Baklava çok lezzetli bir tatlıdır. Ablam da bana baklava göndermiş.

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

bugün öğrenilen bilgiler

Üniversite sınavında 4 yıllık bir bölüm okunnayacaksa ayt'ye girmek gerekmiyormuş.

her şeyi bilmek istemek

Artık kesinlikle sahip olmadığım bir durum çünkü her şeyi yanlış bilmek de mümkün. Bildiklerim bana yetmeli. Her şeyi başkalarından öğrenmek gerekmez bence. Zanla, tahminle bilinmez ama bilsek bile şüphe de edebiliriz.

günaydın sözlük

Günaydın sözlük. Mutlu cumalar.

hayatı kaçırıyorum hissi

Sanki hayat bizi kaçırmıyor dermişim.

ay tırnağım kırıldı diyen erkek

1. sınıftayken baş tırnağım tamamen kopmuştu kapıda. O aklıma geldi şimdi.

2020 li yıllar

Bence bambaşka bir dünya değil. 2020'den önce liseliydim, şimdi ise üniversiteliyim. Fark etti tabii. 2020'den önce şehir dışına gebze dışında gidemiyordum ama artık gidebiliyorum.

98c

Eskilerden bir iett hattı.
görsel

yeşilköy

Yeşilköy sahilindeyken bugün.
görsel

nişantaşı

Bugün de gitmiş olduğum güzel bir semt. Magazin videosunda gözükmüşüm. *
görsel

her türlü haksızlığa karşı tedbirli olmak

Haksızlığı önleyecekse yararlıdır.

v a m p i r o v

Sözlüğe yeniden hoş gelmiş iyi bir yazardır.

günaydın sözlük

Günaydın sözlük. Mutlu sabahlar.

98e

görsel

kale outlet center

Bir keresinde yanlış hatırlamıyorsam 14 yaşındayken yeğenime bir şey bakmaya gitmiş ve ana kapısından o zaman 18 yaşından küçük olduğum için içeri alınmamıştım ancak diğer kapısından içeri alınmıştım.

optimium avm

Doğrusu optimum avm'ymiş.

en son neye şaşırdınız

Hocamın sınav notuma 50 girmesine şaşırdım. Umarım bu sefer yüksek verir de yine şaşırırım. Şaşırmaya da bilirim çünkü uğraşmıştık.