bugün
- anın görüntüsü9
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (92886)
gocu sen olma zaten.
bunların hepsinin tek tek capsini aldım. şu an bilgisarayımda kanıt olarak saklıyorum. benimde bir sabırım var.
görsel
görsel
sudekiray da geldi.. ne zaman linç olsa canım benim affetmez gelir kimin feykiiyse.
hayırdır sana da mı bişey yaptık. başından kötü bir olay mı geçti.
bu arada şerefsizzz sensin.
bu arada şerefsizzz sensin.
ben okuturum abi. eşşeğimi sağlam kazığa bağlamadan iş yapmam. 15 yıldır burada yazıyorum sizce uludağ sözlükten haberleri olmamış olabilir mi?
o değilde hem hakaret hem küfür yedim. bakalım ne yapacaklar merak ediyorum. ben çok azgın olduğunu tahmin ediyorum dediğim için 1.5 hafta ceza yemiştim. bu bana mal ve seni sikicem true dediği için ceza vereceklermi çok merak ediyorum.
o değilde hem hakaret hem küfür yedim. bakalım ne yapacaklar merak ediyorum. ben çok azgın olduğunu tahmin ediyorum dediğim için 1.5 hafta ceza yemiştim. bu bana mal ve seni sikicem true dediği için ceza vereceklermi çok merak ediyorum.
ablacım git sen estetik filan yaptır. hastane doktor kovala. benle uğraşma.
15 yıldır sözlükteyim. 100 bine yakın enteri girdim bırakta o kadar olsun.
birde taksime binen kadınlar hakkında ırz düşmanlığı yapmıyorum. bu çok önemli.
birde taksime binen kadınlar hakkında ırz düşmanlığı yapmıyorum. bu çok önemli.
ekran görüntüsünü aldım. ailemede bu yazdığın tehditleri okuttum. başıma bir şey gelirse hem sana hem de sana göz yuman uludağ sözlük yönetimine dava açacaklarında emin olabilirsin.
görsel
görsel
bana ayan beyan sözlük içinde mal diyor, seni sikicem true diyor.
sanırım hakaret ve küfür etmek yetkililere serbest. sadece bize yasak. biz yaparsak çaylak, yetkili yaparsa serbest. uludağ sözlükte kural bu galiba. teşekkürler adil uludağ yönetimi.
sanırım hakaret ve küfür etmek yetkililere serbest. sadece bize yasak. biz yaparsak çaylak, yetkili yaparsa serbest. uludağ sözlükte kural bu galiba. teşekkürler adil uludağ yönetimi.
benim anlamadığım şu uludağ sözlük yetkilisi neden başka sözlükte vakit geçiriyor. madem orada zamana geçiriyor orada yetkili olsun amk.
bir de allah aşkına tarafsız birini yetkili yapın ya. çocuk gibi zall konulup seni zikecem diyen biri lütfen yetkili olmasın.
bir de allah aşkına tarafsız birini yetkili yapın ya. çocuk gibi zall konulup seni zikecem diyen biri lütfen yetkili olmasın.
oy oy oy.
silik yenecek bir durum yok. sırf bana gıcık oluyorsun silik mi olmam gerekiyor. burada benim anama açık açık küfür eden adamlar üç gün çaylaklıkla kurtuldular. ama birilerini tandığın aşikar yalvarıp yakarıp bana önceden 1.5 hafta çaylak yaptırdığını biliyorum. yani o adaletsizliği gördüm. zorla ablacım zall reyiz olmadı cumhurbaşkanına kadar yolun var .
kuresel ikinma nickli yetkilinin şahsıma söylemiş olduğu tehdit.
ya bu laf salatasından bıktım. bu zamana kadar bu sözlükte yetkili olupta yazarlarla kavga edip onları tehdit eden başka yetkili görmedim bu kuresel ıkınma harici. tek isteğim adalet amk ya. başka sözlükte vakit geçirip arada sırada buraya gelip sözlük halkına artizlik yapacak birini is-te-mi-yo-rum.
15 yıldır sözlükteyim kuresel ıkınma kadar taraflı bir yetkili daha görmedim. gider başka sözlüklerde yazar sonra gelir burada yetkinin verdiği güçle milleti tehdit eder. bugün benim başıma gelen yarın başkasının başına gelmemesi için acilen adil yetkili istiyorum.
yaparsın ıkınma yetki sende. ama allahın adaleti varsa sende belanı bulursun inşallah.
nervio sende kusura bakma ama neyse.
akşam akşam beni güldürdün. kalemine kuvvet. adamsın.