bugün

entry'ler (92886)

hepimiz true yuz

gocu sen olma zaten.

sözlükte şahsıma edilen hakaret küfürler

bunların hepsinin tek tek capsini aldım. şu an bilgisarayımda kanıt olarak saklıyorum. benimde bir sabırım var.

görsel

true nin silik yemesi gerekliliği

sudekiray da geldi.. ne zaman linç olsa canım benim affetmez gelir kimin feykiiyse.

true sapık mı

hayırdır sana da mı bişey yaptık. başından kötü bir olay mı geçti.

bu arada şerefsizzz sensin.

true denen şahsın sürekli gündende olma sebebi

@ellerim yorulsun istemiyorum

lütfen caps ver.

görsel

kuresel ikinma ya yetkili diyen zavallılar

ben okuturum abi. eşşeğimi sağlam kazığa bağlamadan iş yapmam. 15 yıldır burada yazıyorum sizce uludağ sözlükten haberleri olmamış olabilir mi?

o değilde hem hakaret hem küfür yedim. bakalım ne yapacaklar merak ediyorum. ben çok azgın olduğunu tahmin ediyorum dediğim için 1.5 hafta ceza yemiştim. bu bana mal ve seni sikicem true dediği için ceza vereceklermi çok merak ediyorum.

nervio

ablacım git sen estetik filan yaptır. hastane doktor kovala. benle uğraşma.

true denen şahsın sürekli gündende olma sebebi

15 yıldır sözlükteyim. 100 bine yakın enteri girdim bırakta o kadar olsun.

birde taksime binen kadınlar hakkında ırz düşmanlığı yapmıyorum. bu çok önemli.

ekran görüntüsünü aldım. ailemede bu yazdığın tehditleri okuttum. başıma bir şey gelirse hem sana hem de sana göz yuman uludağ sözlük yönetimine dava açacaklarında emin olabilirsin.

görsel

bana ayan beyan sözlük içinde mal diyor, seni sikicem true diyor.

sanırım hakaret ve küfür etmek yetkililere serbest. sadece bize yasak. biz yaparsak çaylak, yetkili yaparsa serbest. uludağ sözlükte kural bu galiba. teşekkürler adil uludağ yönetimi.

yetkili yazar

benim anlamadığım şu uludağ sözlük yetkilisi neden başka sözlükte vakit geçiriyor. madem orada zamana geçiriyor orada yetkili olsun amk.

bir de allah aşkına tarafsız birini yetkili yapın ya. çocuk gibi zall konulup seni zikecem diyen biri lütfen yetkili olmasın.

tayt

oy oy oy.

güne bir hatun bırak

görsel

true nin silik yemesi gerekliliği

silik yenecek bir durum yok. sırf bana gıcık oluyorsun silik mi olmam gerekiyor. burada benim anama açık açık küfür eden adamlar üç gün çaylaklıkla kurtuldular. ama birilerini tandığın aşikar yalvarıp yakarıp bana önceden 1.5 hafta çaylak yaptırdığını biliyorum. yani o adaletsizliği gördüm. zorla ablacım zall reyiz olmadı cumhurbaşkanına kadar yolun var .

zall ile konuşup sana silik attırcam

kuresel ikinma nickli yetkilinin şahsıma söylemiş olduğu tehdit.

uludağ sözlük

ya bu laf salatasından bıktım. bu zamana kadar bu sözlükte yetkili olupta yazarlarla kavga edip onları tehdit eden başka yetkili görmedim bu kuresel ıkınma harici. tek isteğim adalet amk ya. başka sözlükte vakit geçirip arada sırada buraya gelip sözlük halkına artizlik yapacak birini is-te-mi-yo-rum.

uludağ sözlük

15 yıldır sözlükteyim kuresel ıkınma kadar taraflı bir yetkili daha görmedim. gider başka sözlüklerde yazar sonra gelir burada yetkinin verdiği güçle milleti tehdit eder. bugün benim başıma gelen yarın başkasının başına gelmemesi için acilen adil yetkili istiyorum.

kuresel ikinma nickli bayan

yaparsın ıkınma yetki sende. ama allahın adaleti varsa sende belanı bulursun inşallah.

true vs sarı renkli şeker

nervio sende kusura bakma ama neyse.

aurelion de falkenayn

akşam akşam beni güldürdün. kalemine kuvvet. adamsın.