bugün

entry'ler (7822)

zall ın sözlüğü kapatma kararı alması

Bana sormadan yapmaz öyle şeyler.

televizyonun bozmasının nedenleri

Hiçbiri değil. TV kanalları eskiden çok iyi içerikler yapardı, şu an dizilerden başka bi bok yok. Lan film gecesi yapın ne biliyim talk show falan yapın düzgün içerikler olsun ama yok. Survivor, dizi başka bişey yok. Bi de aşırı reklam veriyorlar RTÜK buna bir şey demiyor ama Kemal Sunal hıyar deyince kesiyorlar. Güzel içerik olsa yine beklersin reklamı falan ama güzel içerik de yok niye bekliyim reklamı aq.

uğur yücel vs brad pitt

Uğur Yücel'de bi harf fazladır.

sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar

iltifat aldığım zaman utanıyorum ben. Buraya yazarken de utandım, göt kalkıklığı gibi geldi o yüzden yazmıyorum. Bak şimdi de iltifat aldığımı anlatmak istemişim gibi bi eziklik hissettim şu an. Amaaan boş işler be.

23 nisan 2025 marmara depremi

Ziplatmayalim şu başlığı. Madem ki ziplattik, ziplatmayalim diye yazıyım dedim.

kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor

Güzel ama ingiliççe.

ortalama üstü güzellikteki bazi kadınlar öyle çirkin erkeklerle birlikte oluyorlar ki kafayı yersiniz.

Bu işler tamamen zevkler ve renkler meselesi. Kadınlar %80'i çirkin buluyor falan böyle sikko istatistikler verilemez bu konuda.

çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği

Evliysen yaparsın neden yapmayasın ki.

holding binasında dövülerek öldürülen işçi

Güvenlikler de salak aq sanki babalarının şirketi. iş yerini sahiplenen insanların hepsi maldır. Orası senin iş yaparak karşılığında para aldığın ve videodaki gibi çoğu zaman hakkını alamadigin bir yer. Niye sahipleniyosunuz olum şimdi bu adamın hakkına karışarak öbür tarafta da hesabını veremeyeceksiniz yoktan yere. Bu arada iş yeri de arkanızda durmayacak. Hem patronu tazminattan kurtardiniz, hem kendinizden kurtardiniz patron yine milyonlariyla mutlu mesut yaşarken siz bok yoluna gitti Niyazi. Ulan ne kerizler var beee.

hande yener in en güzel şarkısı

Çok var çok. Harbiden underrated bir şarkıcı.

9 mayıs 2025 başakşehir fenerbahçe maçı

Aahahhaa skoru bilmisim.

9 mayıs 2025 başakşehir fenerbahçe maçı

Fener 4-1 falan yener.

kadınların hepsi filozoftur

Kadınların filozof olmasıyla fenerin şampiyonlar ligi kupasını alma olasılığı aynı.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bazen bi entry okuyunca ya bi siktir git diyesim geliyor. Size de oluyor mu.

şampiyon fenerbahçe

https://youtu.be/RNcOS97dtg0?si=VwjsxDeuR417TDuO

ekşi sözlük

Burdaki fenerlileri yeterince karım yaptım biraz da ordakileri yaparim güzel olur aslında ben bi arkadaşlara soyliyim asdasdas.

300 bin lira

Benim de cüzdanımda şu an 500 TL var. Önemli bir bilgi.

6 mayıs 2025 inter barcelona maçı

Top çevirmek mi. Barça hayvan gibi top oynadı lan ne top çevirmesi. Şu maçı inter'in yenmiş olması tamamen sommer ve yamal'in direkten dönen topu sayesinde. Ama helal olsun tabi büyük başarı.

canım diyen kızın hoşlanma ihtimali

Ortamdaki kimseye demezken birisine bunu diyorsa vardır bir şeyler. Maalesef bunu kötü bi şekilde tecrübe ettim.

başı açık karıların yalanmış lolipop gibi olması

Başı kapalı da yalanacak lolipop mu oluyor o zaman aq.

4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı

Fenerliler bilmiyor mu sanki osimhen'in daha iyi olduğunu. Her zamanki fenerli sik yarıştırması aq. Bi tane Galatasaray'lıdan Sneijder, Quaresma'dan daha iyi diye bir cümle duydunuz mu mesela? Duyamazsınız.