bugün

entry'ler (8404)

birine aşık olup kafayı yemek

15 yıl arayla 2 kere başıma gelmiş ve akıl sağlığımı toplayarak atlatmayı basarabildigim olay. Aradan zaman geçince yaptiklariniz için yerin dibine girersiniz çoğu zaman ama yaşandığı sırada yapacak başka bir şeyiniz yoktur. Yani okurken hassiktir lan ordan falan demeyin başınıza gelmeden bilemezsiniz benden uyarması. Vücudun kimyasalı mı değişiyor noluyor aq o sırada bir şeyler oluyor işte. Bu yaşananlardan ders almak önemli. Aradan 15 yıl geçince aldığın dersi unutuyorsun tabii. Sakın Unutmayın.

gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek

Rrraaaağğmı da iptal etsinler. Hepsi tertemiz şampiyonluk aq.

amına koyduğumun orospusu

Çoğu zaman içimden söylediğim cümle. Daha da garip olanı %100 doğru olması.

futbola aykırı bir fikrini yaz

Ofsayt olmasın forvet gidip kale önünde bekliyorsa 1 tane defans da onla beklesin mesela.

galatasaray

2 maç kaybedince ortalığın karıştığı kulüp. Barcelona, PSG gibi takımlarda bile olmuyor şu aq. Biri şampiyonlar ligi maçı diğeri TS deplasmanı. Olabilir olum böyle şeyler manyak misiniz aq. Her maçı kazansak zaten peygamberliğimizi ilan ederiz.

arkadaşın eski sevgilisi

Sağol kank izin verdiğin için mi? Tabi izin alcaksin aq. Tipe ba.

wilfried singo

25 yasindayken ben günde 2 tane halısaha maçı yapıyordum aq. Hem de tekmeler tokatlar havada uçuşuyordu. Sen siyahi adamsın bi de daha dayanıklı olman lazım bu nasıl bi pembe götlülük lan. Çık oyna aq ne sakatlığı.

19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı

Elumize verdillleeeer oyyy oyyy.

beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması

Bu nasıl Marsilya aq Çorumspor daha iyi.

kadikoy psikolog

Kadıköy'de takılanların komple gitmesi gereken psikologdur. Analarını alkol sikmiş sanki aq.

yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması

Yılbaşında insanın tek ihtiyacı olan şey yılbaşı diye eğlenmemiz gerekiyor kafasında olmayan arkadaşlarınızın olması.

kadınların güçlü erkek tercihi

Arkadaşım olan bir kız, mekanın sahibinin tanıdığı diye 100+ kg, aşırı göbekli ve aşırı kıro herifin tekine düşmüştü aq. Ki normalde kıro falan sevmez.

Karılar harbiden garip. Onla olursam mekan sahibi bana da ayrıcalık gösterir mi diyor ne diyor artık. Napacak herif mekanı üstüne mi yapacak aq en fazla 2 bira ısmarlar. Sonra beyin yok deyince de hav hav hav.

13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı

Kaleciyi araştırıyorlardir şimdi GS ile ilgili tweet atmış mi eskiden diye.

10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı

Roma harbi sik gibi takım.

10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı

Fener 4-0 yener.

9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı

ilk 15 dakikada oynadığın oyunu dünyada oynayabilen takım yok. Ama maç skoru 3-1. Cenabetlik var.

Ne güzel oynarken mala baglamasak olmaz aq. Her sene aynı. Yenecegimiz maçın haline bak.

Açın da futbol izleyin lan aq malları.

iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip

Para için çalışmayan var mı olum manyak misiniz. Sikerim işi gücü yoksa. Beni benden başka düşünen mi var. Ben niye şirketi düşüneyim. Yapmam gerekeni yaparım gerisini sikerler.

iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip

Ne sorcak yarrak mi sorcak.
© copyright 2005 - 2026