bugün
- dayatılmış güzellik algısı5
- deccal internetten çıkacak4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması5
- sözlük whatsapp grupları3
- deizm6
- bana onu sormayin2
- kırbaç isteyen var mı5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- anderson talisca3
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- düşün ki o bunu okuyor7
- ismail kartal10
- şarap5
- anın görüntüsü26
- diamond bey biraderelle2
- ruhi çenet5
- togg t6x4
- fenerbahçe12
- enayimiknatisii36
- kpss 20262
- güne bir şarkı bırak7
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- suriye'nin medeniyete katkıları2
- dansöz izleme keyfi12
- gocu51
- ölüm9
- insan olmaya ceyrek kala26
- köylü2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- hangi renksiniz17
- aziz yıldırım12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- tek maçtan yatan iddaa kuponu2
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza2
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- evliliği zorlaştırmak2
- tai lung34
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- beşiktaş9
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
birilerinin bu kulübü karalamak icin kufurden baska bir meziyeti olmayan zirtolari kullanmamasi gereken, turkiyenin en koklu spor kulubu hatta sosyal camiasidir. fransiz falan bunlar da demode oldu. geciniz.
neyse benim diyeceklerim cok daha guncel seylerdi. buradan unal aysala ve teknik ekibine bir kac uyari yapma geregi hissediyorum. uc kulvarda yarisilacaksa -hasan sas'a gore turkiye kupasi da bizim bu sene hedefimiz- bu kadro yetersiz. ulan nasil yetersiz falan diye atilmayin oyle. bal gibi yetersiz. bir kere triska adam cok. engin, sabri, elmander, culio, hakan balta, kismen riera, ceyhun. daha da sayabiliriz. bakin bunlar uc kulvarda kafaya oynamamiza yetmezler. biz her ne kadar kendimize guvensekte besiktas ve fenerbahcenin yapmis olduklari iyi transferleri gozardi edemeyiz. diri oyuncularla guclendiriyorlar. fenerbahceden korktugum falan yok ama bize gore suan kaliteli demiyorum bakin daha cesitli kadrosu oldugu kesin. bizdeyse iyi bir 11 cikar kalanlar ise hakikaten vasat. hal bu iken tranferi erman -saglam oyuncu iyi transfer bu adam- ve chedjou ile kapatmak akil isi degil. meloyu transferden saymayalim, zaten vardi. yabanci kisitlamasina muslera kalede oldugu icin zaten dezavantajli basliyorken bu kadroya yerli yada yabanci takviyeler yapmamak ozguven degil stratejik hatadir. unal baskan katiyetle kadrosuna guvenmemeli bir yada iki transfer icin kollari sivamali. yoksa uc kulvara nefesimiz yetmeyecek gibi. son olarak terim ne selcuk ne drogba ne burak bu takimi ozellikle bu sene sneijder uzerine kurmalidir.
neyse benim diyeceklerim cok daha guncel seylerdi. buradan unal aysala ve teknik ekibine bir kac uyari yapma geregi hissediyorum. uc kulvarda yarisilacaksa -hasan sas'a gore turkiye kupasi da bizim bu sene hedefimiz- bu kadro yetersiz. ulan nasil yetersiz falan diye atilmayin oyle. bal gibi yetersiz. bir kere triska adam cok. engin, sabri, elmander, culio, hakan balta, kismen riera, ceyhun. daha da sayabiliriz. bakin bunlar uc kulvarda kafaya oynamamiza yetmezler. biz her ne kadar kendimize guvensekte besiktas ve fenerbahcenin yapmis olduklari iyi transferleri gozardi edemeyiz. diri oyuncularla guclendiriyorlar. fenerbahceden korktugum falan yok ama bize gore suan kaliteli demiyorum bakin daha cesitli kadrosu oldugu kesin. bizdeyse iyi bir 11 cikar kalanlar ise hakikaten vasat. hal bu iken tranferi erman -saglam oyuncu iyi transfer bu adam- ve chedjou ile kapatmak akil isi degil. meloyu transferden saymayalim, zaten vardi. yabanci kisitlamasina muslera kalede oldugu icin zaten dezavantajli basliyorken bu kadroya yerli yada yabanci takviyeler yapmamak ozguven degil stratejik hatadir. unal baskan katiyetle kadrosuna guvenmemeli bir yada iki transfer icin kollari sivamali. yoksa uc kulvara nefesimiz yetmeyecek gibi. son olarak terim ne selcuk ne drogba ne burak bu takimi ozellikle bu sene sneijder uzerine kurmalidir.
ab statüsü yemeyince drogba'yı davut yapacak kulüp. evet.
şikeci ibnelerin bok attığı, türk futbol ve spor tarihinin en büyük kulübü.
ezeli rakibi fenerbahçe olmayan takım
fener arenada kupa kaldırana kadar bitti o iş..
fener arenada kupa kaldırana kadar bitti o iş..
Rakipleriyle taşşak geçen, Türkiye'nin en büyük spor kulübü.
gelin üzerinde ne kadar itham dönüyorsa adam gibi tartışalım dediğim takım.
bi kere yok fransız, yok cincon bunları bi geçin hele.
stadını devlet bedavaya yapmış. bok bedava. daha geçenlerde mecliste birisi ilgili bakana sordu ve devlete maliyetinin 160 milyon dolar* olduğu açıklandı. hadi üstüne de ben 140 milyon koyayım 300 olsun tamam mı?
ali sami yen'in arazisi galatasaray'ındı. peki o arazinin değeri ne kadar? hele bi onu öğren de gel ondan sonra devlet bedava yaptı de. asıl zararda olan galatasaray.
bi teşvik primi iddiası var, artık hangi yıl tam olarak bilemiyorum futbolculara doğan mı ne verilmiş. diyelim ki verildi. o zaman teşvik primi suç muydu buna bi bakın. teşvik primi ne zaman suç oldu buna bi bakın. suç olana kadar hangi takımlar, hangi başkanlar* teşvik primi verdiği iddiasıyla karşılaşmış bunlara bakın öyle gelin.
ankaragücü, 8-0 olayında şike yapıldığı iddiası var. (bkz: #20155941) şunu bi okuyun, ya da bakmayacaklar için ben buraya kopyalayayım.
ligin bitimine 1 hafta kalmışken puan durumu:
galatasaray puan: 63, averaj: 45
beşiktaş puan: 63, averaj: 43
bak güzel kardeşim sondan önceki hafta puan durumu bu.
beşiktaş hangi durumda şampiyon olabilir, iki takım da kazanırsa? şu durumda:
beşiktaş 4 farkla kazanacak, galatasaray 1 farkla kazanacak ki beşiktaş şampiyon olsun.
yani beşiktaş son hafta 3-0 kazandığında galatasaray 1-0 bile kazansa şampiyon oluyor.
ki zaten beşiktaş son hafta 3-1 kazanıyor. yani galatasaray 1-0 kazansa şampiyon. hay ayakları kırılsaydı 8 tane atmasalardı da bu kadar konuşmasalardı.
haa ayrıca ankaragücü o sene lig sonuncusundan sonra ligde en fazla gol yiyen ikinci takım.
ayrıca o sene beşiktaş ankaragücü'nü 4 - 0 ve 6 - 0 yenmiş.
siz 6 gol atınca bi bok yok da biz 8 gol atınca mı şike?
kaynak isteyen de buyursun: http://www.tff.org.tr/Def...geID=560&hafta=30#grp
şunu adam gibi okuyun, kaynağa bakın, tamamen anlayın, ondan sonra hala bi kanıtınız varsa gelin konuşun.
hee ayrıca o sene galatasaray beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yenmiş, evinde ise 1-1 berabere kalmış.
son zamanlarda borsada manipülasyon mu artık bilemiyorum anlamadığım bir şey varsa o da borsadır, bişeyler yapıldığı iddiası vardı. dava açıldı ve sonuç: öyle bir şey yok. üstüne, ünal aysal'ı işinizi bozarım diye şantajla tehdit eden adam da davayı kaybetmiş oldu.
bilemiyorum hakkında daha neler dönüyo ben en meşhurlarına cevap vermeye çalıştım. önce bi okuyun, varsa yanlışım yazın.
kaynaklar:
http://spor.milliyet.com.....2011/1356396/default.htm
http://www.tff.org.tr/Def...geID=560&hafta=30#grp
http://www.zaman.com.tr/s...samina-alindi_528857.html
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/17220.php
bi kere yok fransız, yok cincon bunları bi geçin hele.
stadını devlet bedavaya yapmış. bok bedava. daha geçenlerde mecliste birisi ilgili bakana sordu ve devlete maliyetinin 160 milyon dolar* olduğu açıklandı. hadi üstüne de ben 140 milyon koyayım 300 olsun tamam mı?
ali sami yen'in arazisi galatasaray'ındı. peki o arazinin değeri ne kadar? hele bi onu öğren de gel ondan sonra devlet bedava yaptı de. asıl zararda olan galatasaray.
bi teşvik primi iddiası var, artık hangi yıl tam olarak bilemiyorum futbolculara doğan mı ne verilmiş. diyelim ki verildi. o zaman teşvik primi suç muydu buna bi bakın. teşvik primi ne zaman suç oldu buna bi bakın. suç olana kadar hangi takımlar, hangi başkanlar* teşvik primi verdiği iddiasıyla karşılaşmış bunlara bakın öyle gelin.
ankaragücü, 8-0 olayında şike yapıldığı iddiası var. (bkz: #20155941) şunu bi okuyun, ya da bakmayacaklar için ben buraya kopyalayayım.
ligin bitimine 1 hafta kalmışken puan durumu:
galatasaray puan: 63, averaj: 45
beşiktaş puan: 63, averaj: 43
bak güzel kardeşim sondan önceki hafta puan durumu bu.
beşiktaş hangi durumda şampiyon olabilir, iki takım da kazanırsa? şu durumda:
beşiktaş 4 farkla kazanacak, galatasaray 1 farkla kazanacak ki beşiktaş şampiyon olsun.
yani beşiktaş son hafta 3-0 kazandığında galatasaray 1-0 bile kazansa şampiyon oluyor.
ki zaten beşiktaş son hafta 3-1 kazanıyor. yani galatasaray 1-0 kazansa şampiyon. hay ayakları kırılsaydı 8 tane atmasalardı da bu kadar konuşmasalardı.
haa ayrıca ankaragücü o sene lig sonuncusundan sonra ligde en fazla gol yiyen ikinci takım.
ayrıca o sene beşiktaş ankaragücü'nü 4 - 0 ve 6 - 0 yenmiş.
siz 6 gol atınca bi bok yok da biz 8 gol atınca mı şike?
kaynak isteyen de buyursun: http://www.tff.org.tr/Def...geID=560&hafta=30#grp
şunu adam gibi okuyun, kaynağa bakın, tamamen anlayın, ondan sonra hala bi kanıtınız varsa gelin konuşun.
hee ayrıca o sene galatasaray beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yenmiş, evinde ise 1-1 berabere kalmış.
son zamanlarda borsada manipülasyon mu artık bilemiyorum anlamadığım bir şey varsa o da borsadır, bişeyler yapıldığı iddiası vardı. dava açıldı ve sonuç: öyle bir şey yok. üstüne, ünal aysal'ı işinizi bozarım diye şantajla tehdit eden adam da davayı kaybetmiş oldu.
bilemiyorum hakkında daha neler dönüyo ben en meşhurlarına cevap vermeye çalıştım. önce bi okuyun, varsa yanlışım yazın.
kaynaklar:
http://spor.milliyet.com.....2011/1356396/default.htm
http://www.tff.org.tr/Def...geID=560&hafta=30#grp
http://www.zaman.com.tr/s...samina-alindi_528857.html
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/17220.php
Türk kulüpleri arasında en prestijli olan camiadır. aziz babalarının çitliğinde itlik yapanlar tarafından dil uzatılamayacak kadar da şereflidir efendim bu camia.
bir zamanlar marco aurelıo'yu mehmet diye yutturup milli takıma dahi sokan işgüzar fanatikler, şimdi drogbayı davut yapacaklar ehehehe diye pişkinlik yapmaktan çekinmiyorlar. velev ki davut yaptık sneijderi de selim yaptık , o zaman sizi kim alacak bizim elimizden? demirören denen şamaroğlanınız mı? dua edin bu yabancı kararı olumsuz olsun. yoksa işiniz gerçekten zor.
bu arada yabancı kararı varkende iki senedir size ağır koymaktan geri durmuyoruz sevgili laciler. keramet onda değil, aranmayın boşuna..
aziz babanıza kulluğa devam.. seneye de 4.yıldıza koşacak bu takım. ha koşamazsa yine burdayım. hiçte gocunmayız. 3 sene şampiyonluk sözü verip gırtlağına kadar şikeye batanlardan olmadık biz. size tavsiyem şu başlığa doluşmayın. şike kokuyorsunuz.. leş..
bir zamanlar marco aurelıo'yu mehmet diye yutturup milli takıma dahi sokan işgüzar fanatikler, şimdi drogbayı davut yapacaklar ehehehe diye pişkinlik yapmaktan çekinmiyorlar. velev ki davut yaptık sneijderi de selim yaptık , o zaman sizi kim alacak bizim elimizden? demirören denen şamaroğlanınız mı? dua edin bu yabancı kararı olumsuz olsun. yoksa işiniz gerçekten zor.
bu arada yabancı kararı varkende iki senedir size ağır koymaktan geri durmuyoruz sevgili laciler. keramet onda değil, aranmayın boşuna..
aziz babanıza kulluğa devam.. seneye de 4.yıldıza koşacak bu takım. ha koşamazsa yine burdayım. hiçte gocunmayız. 3 sene şampiyonluk sözü verip gırtlağına kadar şikeye batanlardan olmadık biz. size tavsiyem şu başlığa doluşmayın. şike kokuyorsunuz.. leş..
var mı ondan şerefli takım! Allah bee!!! türkiyenin gururu.
1905. entrymi girmeme sebebiyet veren takımım. başlığına yazıp 1905. entry ile jest yapayım dedim. *
bana hep gaziosmanpaşa taraflarını hatırlatan futbol takımı ismi. nedendir bilinmez.
6+0+4 niçin, hülooğğğ diye zırlayan ağlaklar tayfası.
hee hee hüloğğğ!
hee hee hüloğğğ!
uefa'nın önünde bokunuzu yiyelim bizi alın diye zırlamayan. sike sike direkt olarak cl'ye katılan türk takımıdıdr.
dış basında ülkenin adını şike ile lekelendirmemiştir.
ayrıeten ön elemeyi geçtiği halde dahi cl'ye katılamama riski olan aşağılık şikeciler gibi korku yaşamaz.
kendi cumhuriyetini kuranlar dış dünyada zoru görünce "gs lobisi gs lobisi hep imzanız var yhaaaa" diye saldırdıkları takımdır ayrıca.
sizin cumhuriyetiniz galatasaray dünyası içinde bir hiçtir.
dış basında ülkenin adını şike ile lekelendirmemiştir.
ayrıeten ön elemeyi geçtiği halde dahi cl'ye katılamama riski olan aşağılık şikeciler gibi korku yaşamaz.
kendi cumhuriyetini kuranlar dış dünyada zoru görünce "gs lobisi gs lobisi hep imzanız var yhaaaa" diye saldırdıkları takımdır ayrıca.
sizin cumhuriyetiniz galatasaray dünyası içinde bir hiçtir.
formalarında taşıdığı türk bayrağına ihanet edip, türk takımlarının ceza almasına sevinen takım.
bu sezon sonunda göğsüne 4. yıldızı takacak olan takım
hazımsızlara ücretsiz soda dağıtımları başlamıştır. *
hazımsızlara ücretsiz soda dağıtımları başlamıştır. *
Kabul etsenizde etmesenizde Türkiyenin en başarılı ve temiz takımı.
sahasinda schalke, madrid bayraklari acanlarin ihanet ile sucladigi takim..
Sol framede her gordugumde heyecanlanmama sebep olan tertemiz tarihi ve serefli zaferleriyle gururlanmami saglayan turkiyenin hic suphesiz en buyuk takimidir.
köpeklerin başlık altından çıkmadığı ulu çınar..
kimine göre aşk, kimine göre eş, kimine göre sevgili, kimine göre anne, kimine göre baba. Bir futbol kulübünden daha fazlası.
esasında yabancı sınırı ve sol back pozisyonunu hakan balta sız ve riera sız çözebilir. nasıl mı? eboue yi sol back olarak kullanarak. sağ backe de hamit altıntop geçebilir. bu durumda
----------------muslera---------------
Hamit----semih---------chedjou------eboue
------engin------melo-------Selçuk
-----(kazım)
---------------sneijder
----------burak-----------drobga
----------------muslera---------------
Hamit----semih---------chedjou------eboue
------engin------melo-------Selçuk
-----(kazım)
---------------sneijder
----------burak-----------drobga
Para için devlete domalan takım. Ben para versem bana da domalır. (bkz: eziklik)
Transferdeki sessizliginin insani hasta ettigi guzel takim.
Bir seyler olacak belli ki, hele ki mehmet aslan'in dunku tweetinden sonra. Ama beklemesi zor. Lig yaldir yaldir yaklasiyor zira.
Kesinlikle bir sol bek sart. Ne olacagini gorecegiz.
Bir seyler olacak belli ki, hele ki mehmet aslan'in dunku tweetinden sonra. Ama beklemesi zor. Lig yaldir yaldir yaklasiyor zira.
Kesinlikle bir sol bek sart. Ne olacagini gorecegiz.
keşke geçen sezonki formalarını bu sene de kullansaydı.
yeni forma tasarımları geçen senekilerden daha güzel olmayan takım.
yeni forma tasarımları geçen senekilerden daha güzel olmayan takım.
kırbaçı, kamçıyı, ağza top koyma şeysini hazırladı ligi bekliyor. de haydi başlasın seks.
6+0+4 embesilliği değişmezse bütün iptal edilen transferlerin ücretleri türk telekom arena zeminine harcanmalı. stadın üstü bile kapanırdı bu yaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar