bugün
- ali koç12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- chplilerin din düşmanlığı14
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı12
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ramadan fahriden12
- recep tayyip erdoğan8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı9
- psikiyatri servisinde tanışılan kız11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- batının türkiye hayranlığı12
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası30
- sırrı süreyya önder30
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler13
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- hıdırellez9
- iyi geceler11
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30

entry'ler (9794)
kim demiş sadece gece olur atışma?
bayram bayram yine ağzımı açtırma!
misafirler var diye koydum tavayı ocağa,
acıkan gelsin yapıyorum kavurmalı yumurta.
bayram bayram yine ağzımı açtırma!
misafirler var diye koydum tavayı ocağa,
acıkan gelsin yapıyorum kavurmalı yumurta.
gecenin ikisinde formatı kırmaktır.
Derin bir nefes alınır ve tüm karizmayla beraber süzülür.
https://encrypted-tbn0.gs...h05uK2l2SS4iKWIRWKUlbt8c2
https://encrypted-tbn0.gs...h05uK2l2SS4iKWIRWKUlbt8c2
milli maç gününde altına entry girilmemesine şaşırtan maç. çöp konteynırlarından havai fişekler atılıyor burada.
in case you think i still love you, no i don't.
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biridir. Pokemon go tarzı oyunların ortaya çıktığı bu zamanlarda harbi lan yapsalar ya şöyle bir şey diye düşündürür.
türkiye'de sadece türk kızlarının yaşadığını zannedenlerce sonunda türk kızına kalındığını düşünülen karşılaştırma. hayır efendim.
(bkz: hıristiyan)
bir sonraki adımının ne olacağını merak ettiğim devletler topluluğu. adamlar ypg yi türkiye'ye tercih ettiklerini artık gizlemiyorlar .türkiye-rusya-suriye ilişkileri normalleşme aşamasında. şam yönetimi ypg'yi pkk nın uzantısı olarak tanımlıyor artık. bakalım ne yapacaklar.
O eski halinden eser olmayan oluşum. Trolleri bile kaliteliydi ne oldu buraya ?
Ash salağının ligi yeniden kaybetmesiyle iyice gözden düşen anime. Yapımcının adını alıp da bu kadar loser olan başka bir karakter yok herhalde.
pokemon aleminin loser'ıdır. Hayvan oğlu hayvan bir kere de kazan lig be. 20 sene oldu koduğum.
Lola bunny tezi ile çürütülebilir. Olsa olsa biseksüeldir.
2000 lilerin beğenmediği şarkılardır.
oyunlarda öfkesine hakim olamayanların yapabileceği eylem. (bkz: gordonlevyeliman)
şimdi efendim alpha sapphire isimli oyunu oynamaktayımdır. battle test e girip battle point kasıp pokemonlara yeni skiller almayı düşünmekteyimdir. maç başlar ilk rakibi kolaylıkla yener ikinciye geçerim. muhabbet burada başlıyor. bu anasını machopların kovaladığı herif benim ilk pokemonu yendikten sonra serperior yolladı ben charizard. serperior charizard'a attract çaktı. benim charizard immobilize. değiştirdim lopunny yolladım. buna da attract çaktı. bu da immobilize. adam 15 round immobilize. üstüne sürekli leaf storm vuruyor. accuracy yerlerde. ben swap yaptıkça bu attract-dragon tail-leaf strom çakıyor. kafayı yiyorum sinirden. en nihayetinde serperioru indiriyorum. bir sonraki rakip darmetian. buna dragon claw çakarken 3ds reset atmaz mı? Son reseti oldu. gg wp.
şimdi efendim alpha sapphire isimli oyunu oynamaktayımdır. battle test e girip battle point kasıp pokemonlara yeni skiller almayı düşünmekteyimdir. maç başlar ilk rakibi kolaylıkla yener ikinciye geçerim. muhabbet burada başlıyor. bu anasını machopların kovaladığı herif benim ilk pokemonu yendikten sonra serperior yolladı ben charizard. serperior charizard'a attract çaktı. benim charizard immobilize. değiştirdim lopunny yolladım. buna da attract çaktı. bu da immobilize. adam 15 round immobilize. üstüne sürekli leaf storm vuruyor. accuracy yerlerde. ben swap yaptıkça bu attract-dragon tail-leaf strom çakıyor. kafayı yiyorum sinirden. en nihayetinde serperioru indiriyorum. bir sonraki rakip darmetian. buna dragon claw çakarken 3ds reset atmaz mı? Son reseti oldu. gg wp.
birbirini seven veya bibiri üzerinden herhangi bir fayda sağlamayı kabul eden iki tarafın ( gerçi evlilik için birçok sebep var ya neyse ) evlenmesidir.
bir kıza sorulması sakıncalı sorular. Ailesini sevmediğinizi söylemek. bu da olabilir bilemedim.
http://www.komikkarikatur...ges/bu-kadar-senin-ki.jpg
http://www.komikkarikatur...ges/bu-kadar-senin-ki.jpg
adana'da kamera şakası yapmaktır. ölmeden önce yapılması gerekenler listesinde son sırada olacak eylem
bir lol şampiyonu. yıl olmuş 2016 aramızda daha yeni güzel warwick oynamaya başlayan var.