bugün

/887
yeni sezon kadrosu bu şekilde olmalı
görsel

avrupada ezer bu kadro

ama ligde eboue ve amrabat değişmeli oynayabilir
en önemlisi hamit kesinlikle şutlanmalı.
semih kaya' nın ilk devreyi ya da sezonu kapatması söz konusu ise, aşağıdaki dört ismin ön plana çıkması gereken kulüp.

(bkz: kemal tokak)
(bkz: giray kaçar)
(bkz: serdar aziz)

ve

(bkz: ünal aysal)

bağlantıyı kurmak zaten zor değil...
Emirates Cup'ta an itibari ile şampiyonluğa en yakın takımdır. Hazırlık turnuvası da olsa şampiyon olabilmek takım karakteristiği açısından çok önemlidir. Galatasaray bu turnuvayı kazanaraktan prestijine prestij katacaktır.

Yarın arsenali çok rahat bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum.
Garip bir şekilde futbolcularının hissettirdikleri ve soyadları aynı olan spor kulübü.

Selçuk inan
Burak Yılmaz
Semih Kaya
Hakan Balta
2013-2014 sezonunda tff'nin almış olduğu kısır ve sığ kararın neticesinde yerli oyuncularına çok iş düşecek efsane kulüp.

muslera, sneijder, eboue, drogba, melo ve Chedjou muhtemelen ligin mühim maçlarında oynatılacak yabancı futbolcular olacaktır.

sol kanat sıkıntı çıkartırsa balta'nın yerine riera düşünülecek. ayrıca sabri'ye çok iş düşeceği kesin.

yerli oyuncuların yardırması gerekiyor, daha evvel taffarel, pepescu ve hagi dışında (yer yer capone) yabancı oyuncumuz olmadan efsaneler yaratmıştık.

yine türkiye kupası'nda fatih terim'in tamamı yerli oyunculardan oluşacak kadrolarla çıkacağını düşünüyorum. oyun karakterini tüm oyunculara aşılamak, yedek konusunda alternatifi arttırmak ve "ulan yabancı kısıtlaması olmasaydı iyiydi" demesine gerek kalmayacaktır.

emre, yekta, ve engin'den ekstra performanslar bekliyorum.

şampiyonlar ligi için en kötü çeyrek final oynayacağımızdan adım gibi eminim. bu takımın en az ligdeki kadar yerli oyuncu ağırlıklı olması için elinde geleni yapacak kadro, yönetim ve inanç sahibi olduklarını biliyor ve aslanlarıma başarılar diliyorum.

yürüyedur.
bu sene yine sampiyon olacak futbol takimi.
futboldan azicik anlayan bir birey bu gercegi cok rahat gorecektir.
genel olarak muhtemel 11'i: Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Riera-Selçuk-Melo-Sneijer-Hamit-Burak-Drogba olacak olan takım.
bu sene babayı alacak fransız takımı. psg ve marsilya bırakmaz derim.

o değil de bir burak vardı, tüm avrupa istiyordu, ne oldu ona. Porto karşısında göremedim. sakat mı dediniz. tamam inandım.
gs store'nin "bu sene forma alanlara seneye yüzde 25 indirim" şeklinde kampanya yaparlarsa ancak forma alacağımı belirtmek isterim.

parasında değilim yeminle, feda olsun.

iki yıldızlı forma giydiğimizin son senesinde bir adet parçalı forma almıştım sezon sonu yıldız sayısı üçe çıkınca sanki o formayı iki yüz elli sene önce almış gibi oldum, durduğu yerde eskidi.

bu sene de aynısı olacak, üç yıldızlı formalar eskiyecek yıldız sayısı dörde çıkacak...

lan neyse yine alırım.
https://twitter.com/Galat...status/363985047080038400

bugün beni utandırmıştır.
kim yazıyor arkadaş bunları.
arsenal'in kocası.
zaferler alan destanlar yazan avrupaya korku salan aslanların aslanı şanlı galatasaray.
Dunya takimi olmaya aday Tek turk takimi.
Cizgisini bozmasin asla.

Arsenali kendi evinde maglup edip elinden Kupa alir.

Turkiyenin gururu.
avrupa'da kupa alabilmiş ilk ve tek türk takımı olmakla birlikte, sampiyonlar ligi dısında her kupayı kaldırmıştır.

o da gelecek.
gurur duyduğum takımım. karşı takımın salak taraftarlarına siklemeyerek adam akıllı kişilerle düzgün dostluk kurabileceğimizi düşünüyorum. gezi parkı olaylarındaki dayanışmanın devam etmesi dileği ile.
devletin sırtındaki kenedir.
arsenalin kabusu , kupalarin efendisi , kalbimizin yildizi , canimiz cigerimiz takimimiz.
emirates cup hatırası

görsel
Hayatımda en fazla değer verdiğimdir. dövmesini yaptıracak kadar sevdiğimdir. (yazar burda dövmesi olduğunu vurguluyor.)
haftasonlarına anlam katan aşktır. haftasonu galatasaray ın maçı varsa içim huzur buluyor resmen lan.

(bkz: sensiz geçen haftasonunun amk)
arsenal in , 13 yıldır yenemediği türk takımıdır.

hahaha bunu eksileyen ezikler var lan hahahahah .

zoruna mı gitti şeref yoksunu şikeci.
eksiği de var fazlası da var.
hamit, sabri, amrabat , eray, hakan balta, fazlalıkları.
eksiği kanatlardan yardıracak oyuncu yok. hızlı oyuncumuz yok lan. amrabat araya pas atmaktan aciz. tek yaptığı şey var onu da herkes biliyor zaten.
takım yaşlı. bu yüzden genç ve hızlı oyuncu şart. erman kılıç ı aldık o bile 30 olmuş arkadaş.
eğer hızlı kanat oyuncusu bulabilirsek biz değil diğerleri düşünsün.
yabancı sınırlaması belimizi büken şey aslında.
işin ucunda kupa olunca çılgın atan , renklerine sevdalandığım biricik takımımdır.
bugün de açık bir şekilde görüldüğü üzere hamit in yer almaması gereken takım. Hamit çıktı emre girdi oyunun kaderi değişti resmen. Emre aldı verdi, adam eksiltti, top sakladı, ara pası attı, pres yaptı. Herşeyi yaptı kısacası. O orta sahada top saklarken bekler de hücuma çıkacak fırsat yakaladı. Drogba ve sneijder in payı da var tabi bunda. son 1 yıldır hiç bu kadar etkin oynayan eboue ve riera görmemiştim. Ah bi de sağlam bi kanat oyuncusu olsaydı vah rakiplerin haline derim.
Simdiiii, bence normal takim tutan bi insan gercekten galatasarayli olmak ne demek bunu anlayamaz. Galatasarayli olmak sadece takim tutmak degildir asla ve asla. Galatasaray oyle bi tutku ki yeri geldiginde macin ilk 10 dakikasini kacirdim diye hungur hungur aglamak. Takimdaki futbolculardan birine bisey oldugunda sanki babana olmus gibi uzulmek galatasaraylilik. Galatasarayli olmak avrupada turkiyede her yerde orda burda bir numara olmaya alismak demek. Galatasarayi sevmek demek bence asklarin en guzeli. Hayat bazen o kadar sikici ki galatasaray hayatina heyecan katan tek sey. Bazen insanlarla ugrasmak, okulla, isle, sinavlarla, trafikler, kasiyerle, kapiciyla, annenle, babanla ugrasmak o kadar yorucu ki galatasaray demir atip dinlenebilecegin bir liman gibi. Galatasaray asla birakmayacagim deyip asla birakmayan bi sevgili. Asla terketmeyen. Bazen seni uzse de senin ondan vazgecemedigin. Her seyinle baglandigin. Her seyiyle seni mutlu etmek icin ugrasan. Fazlasiyla gurur duydugun. Gozun kapali her seyini ugruna feda edebilcegin bir ask galatasaray. Benim bir galatasaray formam var. Her seyden degerli benim icin o. Bir galatasaray atkim var bazen hayattaki en onemli sey benim icin. Kadikoy hatirasi tisortum en mutlu eden sey beni, en cok gurur duydugum. Ali sami yen peki? Ali sami yen sicacik bi yuva biz galatasaraylilar icin. Mabet bizim icin. Mecidiyekoy peki? Biz galatasaraylilar hepimiz mecidiyekoy'luyuz. Hepimiz ali sami yenin kucuk torunlariyiz. Hepimizin babasi metin oktay. Galatasaray sonuna kadar guvenebilecegin, sevebilecegin, gurur duyabilecegin, hayatinin merkezine oturtabilecegin ve bunlari yaparken asla tereddut etmeyecegin yaptiktan sonra da asla pisman olmayacagin tek sey. Galatasaray bi tutku sadece bir takim degil. Galatasaray suphesiz en iyi takimi turkiye'nin. Sikesiz, lekesiz, tertemiz. Sadece futboluyla da degil. Geriye ne kadar brans kaliyorsa erkek-kadin basketboluyla erkek-kadin voleyboluyla her seyiyle en iyi kulubu ulkemizin. Biz o armaya asigiz iste.
© copyright 2005 - 2026