bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- dinlerin yalan olması14
- şu an hissedilen duygu7
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- sarı torba6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- sarapci koala77
- çaylak yapın beni11
- gecenin şarkısı6
- soğan yiyen kız11
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- ama ben bipolarım10
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- 30 ağustos zafer bayramı19
- s'i l v'e r m'i s t8
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- 15 temmuz yalanı5
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- morkstar4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- safiyenin kocası faik5
- tai lung44
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- bkono5
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- katatespizartmasi10
- rafael leao34
- yalnızlık4
- incil vahiy9
- sözlük kızları adam mıdır5
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- kavga eden yazarlar5
- versace red jeans2
- türkiye savaşa girecek5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- dile dolanan şarkılar2
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- damdan düşer gibi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
Bu sene de sampiyonlugu kaptirmayacak takimdir takimimdir. Ayrica uefa kupasi da vardir.
12 temmuz 2013 tarihinde 3 transferi birlikte açıklamaya hazırlanan takım.*
Şampiyonlar ligi amblemindeki top uzerindeki 8 yildizdan bir tanesini temsil eden takim.
4. yıldızı takacağına inandığım güzide kulübüm, transferleri çok geciktirdiler bir an önce yapsalar iyi olur.
tarihinde ağustos ortasından önce transfer bitirdiğini hatırlamadığım için oldukça rahatım. melo'nun alınması haricinde bir üzüntüm de yok hani. hatta chedjou'nun erken transferi drogba ve sneijder'in sorunsuz kamp yaşaması falan şaşırtıyor, sevindiriyor. bizde adettir terim'e istediği kampı yaptırmamak. zaten cl çeyrek finalisti, lig şampiyonu bir kadroya sahipsin alacağın en fazla 3 tane futbolcu, onu da geciktiriyorsun, niye çünkü böyle, hep böyleydi. dedim ya gelenek, gelenekçi bir kulübüz malum.
arda, obi mikel. alalım bunları artık pls ltf tşk.
arda, obi mikel. alalım bunları artık pls ltf tşk.
başarısını hazmedemeyen kuşların yeaa ünal aysal zengin yeaa paraları o veriyo tamam mı dedikleri ilklerin ve enlerin kulübü.
sadece şunu merak ediyorum. planlamamızı ona göre yaptık yabancı kuralı değiştirilemez diyosun ok. tarafından bakılınca gayet normal bir savunma. peki geçen sezon maçlar oynanırken getirilen play-off neyin nesiydi. değiştirilen maddeler vs. bunlara hiç girmiyorum zira şike olayıyla alakalı yorum yapmıyorum karışmamak en iyisi. ama o play off lap diye gökten zembille inerken vay efendim niye sezon ortasında durduk yere böyle bişey geliyor denmedi. hay allah.
dünyada en fazla tanınan bilinen Türk takımı. hatta maradonaya fenerbahçeyi duydunuz mu sorusuna galatasaraydamı oynuyor cevabı verdiği dedikodusuda vardır.
Tarih yazdı, tarih yazmaya da devam edecek.
aşktır tarifi zordur. Türkiye'nin en kaliteli spor klübüdür.
her sevdadan geriye kalandır. transferleri de halletse artık çok iyi olacak ayrıca. hatta umut ve melo yu alsınlar yeter sol bekten vazgeçtim bak.
Seni sevmeyen ölsün, ölsün!
memleketinin takımını desteklemekten yoksun olan kişilerin desteklemiş olduğu istanbul takımlarından bir diğeri.
fenerin sürekli ağlattığı takım.
türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmiş ve edecek olan türk takımı.
"türk olmayan takımları yenmek" şiarıyla kurulmuş kulüp.
kökeni mekteb i sultani'dir ve osmanlı padişahı tarafından saraya yetişmiş personel sağlamak amacıyla açılmıştır.
do you understand? desem olur mu? he, ecnebi miydik...
kökeni mekteb i sultani'dir ve osmanlı padişahı tarafından saraya yetişmiş personel sağlamak amacıyla açılmıştır.
do you understand? desem olur mu? he, ecnebi miydik...
Yaşayan efsane Fatih Terim'in teknik direktörü olduğu spor kulübüdür. Bu detay Türkiyedeki diğer güzide kulüplerle arasındaki farkı açıklamaya yeter de artar bile.
Fransa'dır galatasaray. Bu sene de şampiyonlar liginde fransamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Papanın dualarıyla yine destanlar yazacağız.
dün u20 final maçında top fransa da iken yuhlamalar oldu. yazıklar olsun hani fransızdık? pogba'yı yuhlayanlardan hesap sorulacak!
Bir macta Umit ozattan 6.golu yemis takim
iyi kadro, iyi yönetim ve fatih terim üçlüsü bir araya geldiğinde türkiye yi ve avrupa yı donunda sallayan futbol kulübü.
Türkiye'dir.
ingiltere de sezon hazırlıkları çerçevesinde ingiltere 1.lig ekiplerinden Shrewsbury Town ile 13.07.13 tarihinde maç yapmış, emre çolak, amrabat ve sneijder in golleriyel 3-0 kazanmıştır.
mustafa kemal atatürke suikast düzenleyen başkana sahip olmayan kulüptür.
(bkz: doktor nazımlı fenerbahçe)
küçük takımın taraftarları fenerbahçe cumhuriyeti diye anırırken galatasaray taraftarı türkiyedir galatasaray demektedir.
(bkz: doktor nazımlı fenerbahçe)
küçük takımın taraftarları fenerbahçe cumhuriyeti diye anırırken galatasaray taraftarı türkiyedir galatasaray demektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar