bugün
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar29
- yaşama sebebiniz ne22
- ölümle tehdit edilmek15
- anın görüntüsü23
- dünya düz diyen mal15
- ukrayna rusya savaşı9
- ben bu yazıyı sana yazdım10
- olgun insan11
- gecenin şarkısı13
- kadınlarda penis olmaması18
- abd polisinin ortadoğu faresini nallaması42
- galatasaray trabzonspor maçı gs lehine hatalar17
- online 100 yazar9
- 6 şubat 2023 fenerbahçe konyaspor maçı14
- hiç star wars izlememiş olan insan18
- seni istiyorum diyen insan10
- çorum valisinin iskilipli atıf'ı anması8
- futbolunuzu sikiyim9
- fenerbahçe21
- pure purple violet silik yesin kampanyası19
- trabzonspor'un yaptığı pas hataları8
- trabzonspor15
- klarnet calan sarapci koala 614
- 5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçı90
- galatasaray18
- frank lucas nickli yazar16
- mauro icardi8
- deprem20
- arkadaşı olmayan insan14
- üzgünüm bir süre daha tayyibi çekmek zorundasınız28
- torpil haram mıdır9
- klarnet calan sarapci koala 6'nın sözlüğe vedası12
- zamanın şimdi olmadığı bir an var mıdır14
- 4 şubat 2023 sivasspor beşiktaş maçı11
- bir baltaya sap olamadim11
- ali koç22
- kemal kılıçdaroğlu14
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı14
- insanları olduğu gibi kabul etmek10
- prezervatif takan erkek10
- işi gücü cinsellik olan kişi18
- kavga çıkarmak isteyene karşı sakin davranmak24
- türk kızının keko serseri erkek sevdası22
- psikolojisi bozuk yazarlar11
- sevgilisine cicek alan kiz11
- meja vs pure purple violet10
- oy vermeyeceğiz diyenler kk'ya oy verse kazanırız11
- 6 kürdün beni dövmeye kalkması11
- düz dünyacılar14
- ülke batsa da oyum tayyip erdoğana16

entry'ler (11687)
auuuuuuv meeeeee isyan ettik tamam ülke kurtuldu hersey düzeldi. demek kürt illeri demiş vay hayın vayy.
Türk halkına yapılan demografik yapi temizliğidir. Türk halkı ülkeye sokulan 20 milyon sığınmacı yüzünden evsiz işsiz ve yurtsuz kaldı. işte bu dramdır.
fıkra gibi aq.
gerçek Türk halkı asimile edilerek yerlerine bunlar ülkenin yeni sahibi oldular akp ve MHP sayesinde. suriyeliler çıkıp yol köprü yaptı diyor nankör olmayın diyor . ben hayatımda bu kadar pişirin bir millet göremedim. ulan adamlar dağdan geldi bizi kovuyorlar .evimizi işimizi yurdumuzu elimizden aldılar. 2023 seçimi bunlardan kurtulmak ve kendi kaderimizi ülkemizi geri kazanmak için son şans.
Afgan paki suri Afrikalı fasli arap iran irak ülkeyi istila edip her biri 5-6 tane yapip ülkeye babasının malı gibi yerleşiyor. Bu ülke savaşla yıkılmadı ama bu 20 milyon sığınmacı sayesinde bitiriliyor.
akp ve mhp nin sinsi planı.millet uyanın bu seçim son şansınız.
Arap işgali altındadır her gün 100 lerce Arap vatandaşlık alıyor. hatta Arap personel bile gördüm. ülke elden gitmiş.
TL karşısında dünyanın tüm para birimleri TL den daha değerli hale geldi. bunun sonucunda ülkeye 20 milyon ırk çöktü Türk halkı sokakta kaldi.
cumhuriyet tarihinin en karanlık dönemini yaşıyoruz.
20 milyon sığınmacı sonrası gelen ekonomik kriz ve barınma krizi en büyük nedendir.
bu ülkede en 3 milyon yabancıya vatandaşlık verildi seçime kadar 5 milyonu bulur. o yüzden hayal görmeyin bunlar gitmemek için herşeyi yapacak.
muhalefet sığınmacı konusunda bastırmalı bunlar oy kullanmamali. adil bir seçim olmayacak çünkü. atı alan üsküdar ı geçti olmasın yazık olur koca ülkeye.
muhalefet sığınmacı konusunda bastırmalı bunlar oy kullanmamali. adil bir seçim olmayacak çünkü. atı alan üsküdar ı geçti olmasın yazık olur koca ülkeye.
sikeyim tüm ortadoğu farelerini. köpek beslesen daha evlâdır.
Allah düşmanıma bile böyle bir baht vermesin dedirtir. katıksız bir orospu çocuğudur. kendi evlatlarına zulmettigi gibi bizim kavuşmamıza da en büyük engel şerefsiz evladı.
insan olan utanır isyan eder. bu türk halkına ne oldu amk akp sayesinde hepsi uyuştu.
en az %8 dir. muhalefet bu konuya acil el atmalı sonra kaçan balık büyük olur. bu seferde atı alan üsküdar ı geçti olmasın yazık olur koca ülkeye.
vallahi ben kürdüm atatürk ü severim. lider ve kaliteli adamdı. yanlışları illaki vardır ama ülke onun sayesinde kurtuldu.
keşke şu an yaşıyor olsaydı da başımızdaki haramzadelere hesap sorsaydı.
keşke şu an yaşıyor olsaydı da başımızdaki haramzadelere hesap sorsaydı.
şiddetle desteklenmesi gereken çağrıdır. yoksa ülke 100 geriye gider.
akp ve mhp nin 2023 seçimini kazanma kozu ülkeye yerleştirdikleri 20 milyon sığınmacıdır. bu türk halkının egemenlik hakkına saldırıdır. sığınmacılar oy kullanmamalıdır. bu ülkeye geçici geldiler yediler içtiler sıçtılar türkler sefalet içinde yüzerken bunlar nargile şovu yaptılar. vakit bunların gitme vaktidir.
komedidir. bu ülke çok karışacak çok.
merak edilen sayıdır. ve bunlar niye oy kullanacak?