/888
anelka' nın, nobre' nin elle attığı gollere, meireles' in tükürüklerine, rakibini sakatlamaya yönelik faullerine, emre belözoğlu' nun yeri yumruklayarak itiraz etmesine sesini çıkarmamış, çıkarmayan fenerbahçeli kibirli, empati yoksunu fanatiklerin tüm hatlarıyla '' şikeaaa '' diye saldırdığı kulüp.
ama yıkamayacaksınız. kibirli, sevimsiz başkanınızın, kaba, eleştiri kabul etmez fanatiklerinizin tüm yakışıksız sözlerine, davranışlarına rağmen bu kulüp sahipsiz değildir. başaramayacaksınız. haberiniz olsun fanatikler.
tek dertleri galatasaray olanlara türkiye liginden çıkarak cevap vermesi gereken takım. avrupada bi ülkede oynasın, herkes rahatlasın amk.
futbol takımının milli takımlar düzeyinde oyuncu vermemesi gerekmektedir. bunu yanına diğer 16 takımı alarak yapması gerekmektedir.

acilen yabancı bir sol bek alması gerekmektedir. 6+0+4 saçmalığına karşın bu yapılmalıdır. kerim frei, arda turan gibi alternatiflerin ve özellikle gökhan inler'in transfer edilmesi gerekmektedir.

bu durumda şöyle bir 11 yeterlidir;
görsel

bunun dışında lig için hakan balta, gökhan zan falan zaten yeter. yeter ki önliberoya gökhan inler ve sol bek olarak da çok sağlam bir yabancı.
önümüzdeki 3 gün transferlerinde ilginç gelişmeler olacak takım.
en az ikisinin olacağını sanmıyorum ama arda, inler ve frei transferlerini yaparsa aziz'in de tüpçüsüne, çok büyük kapak montajına girişir. aysal'ın yerinde olsam bir sene boyunca cl'den gelecek paraya kıyar o kuralı seneye değiştirtmek zorunda bırakacak bu transferleri yaparım.
yabancı sınırlaması kuralını sikerek değiştirecek olan takım. Amına koyucaklar, rahat olun.
1905te kurulan spor kulübüdür. Renleri sarı kırmızıdır. Maskotu aslandır. Bu seneyi şampiyon tamamlamıştır. Uefa Kupası' nı ve Uefa Süper Kupayı kazanan tek türk takımıdır.
aslandır.
bize her sevdadan geriye Galatasaray kalır.
transfer cekingenligi yasayan takım.
http://pastisyettocome.com/post/54905485708/6-0-4
abdurrahman çelebi bir kaç sezondur.
Bugun menusunde lucas digne ve bruma olan takim.

Wellington'u bitirdi zaten.
Hep oyunlar , senaryolar
Sustuysak bir yere kadar
Aklınızdan çıkarmayın
TÜRKiYEDiR GALATASARAY !
transfer yapmıyor diye eleştirilen kulüp.

kardeşim bu takımın kemik yapısı 2 yıl önce oluşturulmaya başlandı ve geçen yıl ara transfer döneminde %90'ı tamamlandı.

aradan geçen zaman içinde takımın hangi bölgelerinde eksikliklerin olduğunu hepimiz gördük, görüyoruz.

defansa chedjou alındı, orta sahaya wellington alındı.

ama eksik yok mu? var tabiki... sol bek sıkıntısı var, ancak yabancı kontenjanı sıkıntısı da var. zaten bu kulübün elini ayağını birbirine dolayan da bu yabancı kontenjanı sıkıntısı...
bu sene ideal kadrosu transfer kapansa şöyle olur:

------------muslera---------

--eboue---chedjou---semih---riera

-hamit------selçuk-----wellington---

------------sneijder-------------

---------burak-----drogba---------

beklerden birinin yerine türk konarak süper lig'de de oynayacak duruma gelir. muhtemelen o da riera olur içerde.
platininin dediği gibi;

"Büyük takımlar aldığı kupalarla, küçük takımlar ise yendiği büyük takımlarla övünür."
kupaya endeksli taraftarları olan takım . 3 sene önce hepsi bi memleket sevdalısı olmuştu şehir takımlarını tutuyorlardı .
GALATASARAY En kötü gününde bile şike yapmamaktır.kümeye GALATASARAY dendiginde aldırış etmemek kendi içinde kavga etmek her ne pahasına olursa olsun formanı giyip sokaga çıkmak utanmamaktır.Alay edenlere Aldırış etmemektir. Yeniden Doğmanın adıdır.Yendiginde Seni Dünyada en mutlu eden şeye sahip olma hissine kapılmaktır.KISACASI GALATASARAY AŞKTIR *
türkiyenin en zengin kulübü olarak rakiplere bir defa daha kapak yapmaktır galatasaray.
futbol takımı 2012-2013 sezonunda 19. şampiyonluğunu ilan etmiş olan oluşumdur.
2013-2014 sezonu için artık sağlam bi kaç transefer yapması gereken,

Türkiye'nin en iyi takımı !
ilk 11 olarak bakarsak. 6 yabancısı iyi ama kalan 5 yerlisinden sadece 3'ü iyi. selçuk,burak ve hamit. ki hamit de yarım yamalak oynuyor her maç. yani galatasaray'ın yerli kalitesi zayıf karnı. ilk 11'i güçlü ama ilk 18 zayıf. uzun vadede işi zor.
kısa vadede oldukça başarılı olmuş kulüp.

şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynadı bu takım mevcut kadroyla...

daha fazlasını istiyor ama bazı orospu çocukları "sikecekler bizi" deyip yabancı kontenjanına "hüloooğğhh" çekiyor, o yüzden gidemiyor işte.
bu sene yine şampiyon olacak olan takımım. zerre şüphem yok. şikeciler ve fedacılar yine avuçlarını yalayacaklar.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026