bugün
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması10
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- 5 yıl önceki kendime not11
- sözlükte moruq istemiyoz18
- zayıflamakicinyaratil mis11
- zeka geni çocuğa anneden geçiyor15
- sadece müslümanlar ölünce ağlayan çakma hümanist10
- kadınlar erkekleri sadece kullanır12
- anın görüntüsü8
- niye kitap satılmıyor yahu18
- gozlerinin meyhanesi14
- diyanetin bütçesi eğitimin üç katı olamaz21
- arka sokaklar8
- zalbert cart curt9
- sözlük kızlarının şapkaları11
- yarın sarma saracak olmam10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri8
- sevgilisi olan yazarlar çaylak yesin13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- türk olup dubai çikolatası yemek8
- türkiye'nin başına gelen felaketler14
- yazarların en iyi seks deneyimi10
- evli yazarların sözlükte yazmaları ahlaksızlıktır18
- 28 kasım 2024 slavia prag fenerbahçe maçı16
- enflasyona sebep olan şey nedir9
- evli olduğu halde 31 çeken erkek10
- 28 kasım 2024 az alkmaar galatasaray maçı16
- geceye bir şarkı bırak9
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- izmirbeyefendisi11
- bir sözlük kızının içi polarlı çorabını yırtmak12
entry'ler (7455)
burada bi aslalon fenerbahcedir falan bi nickli biri vardı onu nerde beyler.
fb gs maçı için büyük bir iddiadır. şu an arkilerle meyhanede rakı içiyorum.
maç bitsin ve bu cicikler bizi yensin rakı şişesini sokmazsam bana da demir büken kuki demesinler. bekleyip görüşecez. fitbolu iyi bilirim. osimen topla beraber kale direğini bile sokar. heybetli pic. netim bu konuda.
maç bitsin ve bu cicikler bizi yensin rakı şişesini sokmazsam bana da demir büken kuki demesinler. bekleyip görüşecez. fitbolu iyi bilirim. osimen topla beraber kale direğini bile sokar. heybetli pic. netim bu konuda.
bugün de kahve çekirdeği neden yeşil sorusuna kafa yordugum için iciyom.
görsel
görsel
babası marangoz olan gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar sürekli kahve çekirdeğinin rengine kafaya takiyormuş dolayısıyla da odunları kesemiyormus. babası dayanamamış ve bunu köşeye çekmiş. demiş ki; senin kesemedigin odunları ben keseceğim ve kestiğim bu odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu kahve çekirdeği neden yeşil sorununa cevap bulacaksın. bizimki bu işten bir şey anlamamış ama kabul etmiş. her gün babasının kestiği kütükleri onun söylediği yerlere koymaya başlamış. zamanla küçük küçük odunlar evin bahçesinin her yerini kaplar hale gelmiş ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası bizim malı evin damına çağırmış. damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşmüş. yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir "derdini sikeyim” yazısı oluşturmuş. evet efendim.
kendisi ibne. burda dedikodu yapmak istemiyorum ama kuşimato'nu çok merak ettim diye şahsıma bi ara msj çekmişti. o gün bu gündur kendisini siklemiyorum. halen yalvarır; "bari yandan cek göreyim nolur"
o yüzden pek takılmıyom amk sitesine.
o yüzden pek takılmıyom amk sitesine.
arkadaşlar sevisebilecek kız kalmadı. gerçi erkek de kalmadı. sözlük gittikçe azaldı. Yarın öbür gün 6 kişilik grup dahi yapamayacağız. yani bana karı diyen var. bak tekrar ediyom ben erkeğim. ekmeğime taş koyan ibnelere lütfen itibar etmeyin sevgili sözlük kızları. Ben bir umut halen köşede "sevisebiliriz ben müsait oldum kuki" demenizi bekliyor olacağım. gözüm kutuda.
sevisme teklifine evet diyen olunca içten gelen sevinc şeysi.
bugün de sıcak yaz günlerine merhaba deme şeysi yüzüne içiyorum.
görsel
görsel
bugün de yılbaşı diye içiyorum.
görsel
görsel
iyi ki doğdun adamı. abi bu entri silecem sonra biliyorsun sadece icmedeyiz şeysine giriyom. neyse, çocukların ve ailenle sana mutlu uzun bir yaşam diliyorum. msj da yazmadım burda sana girmek istedim. sana girince ben de mutlu oluyorum. şuan kafam aşırı güzel. Sen bilirsin bu içki alemini. kafası güzel adam dobra adamdır. Sen tanıdığım en delikanlı adamlardan birisin abi. senin siyasi ve tarihi bilgini ne burda ne de ekşi sözlükte gördüm. abartmıyorum çok donanımlisin. abi seni seviyom. Bursaya geldiğim zaman yaptığın o misafir perverlikleri de asla unutmam. kral adamsın. karı olsam verirdim sana. ahaha ulan sarhoş muhabbeti de bu "sana verirdim" olayına geliyo ya. insan kendinden şüphe ediyo. neyse abi. subatta gene gelecem bursaya. telefonunu açık tut. bu sefer 70 lik değil 100 luk rakı olacak bak şimdiden diyim. öpüyorum tufeginin kabzesinden kendine iyi bak hasta olma aman ha
bugün de elime sabun dökünce suların kesik olduğunu farketmem şeysinden iciyom.
görsel
görsel
bugün de hiçbir şey yokken öyle durup dururken hapşırdığım için içiyorum.
görsel
görsel
bugün de sağanak yağış günlerine gireceğimiz için içiyorum. 1 hafta sürecekmiş.
görsel
görsel
bugün de sünger ayakkabıyla yağmura yakalandığım için içiyorum.
görsel
görsel
bugün de cumhuriyet bayramının devam kutlamaları şeysi yüzüne içiyom.
görsel
görsel
bugün de gs bayern maçı var diye içiyorum.
görsel
görsel