bugün
- nasıl birisiniz10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler4
- kız kardeşlerim5
- napıyorsunuz9
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- kronik işsiz3
- 5 ekim 20264
- ok mesajına cevap veren erkek7
- sözlük gıybeti12
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi3
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- hangi tatlısınız10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- yazarların feyk nick sayısı3
- trip atmak3
- iyi niyetli olmak2
- gunluklerim aylik olmus11
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- geceye bir tespit bırak5
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- arkadaşlar naber ya8
- pazartesi6
- anın görüntüsü21
- fatma betül sayan kaya44
- psycho killer2
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- akp seçmeni16
- the merich7
- brezilya2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- yazarların güncel flört listesi7
- mesajlaşırken btw yazmak9
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- tabilanmanyak2
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- ekim5
- allah5
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- şiiri ayak kokan kadın2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- sırbistan2
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- hollanda2
kendine özgü, dinlemeye doyulmayan, benzersiz bir rock grubu.
(bkz: haberin yok ölüyorum)
http://www.youtube.com/watch?v=rWvTgUDakw0
(bkz: haberin yok ölüyorum)
http://www.youtube.com/watch?v=rWvTgUDakw0
Grubun solisti olan Kaan tangöze'nin Seattle'da yine bir müzisyen olan ve kendisi de suan bir albüm çıkarmış olan Yakup ile aynı evi paylaştıktan sonra(yanlış hatırlamıyorsam birlikte bir grupları da vardı)Türkiye'de bir albüm çıkararak alışılmamış bir tarza imza atiş gruptur..
çok güzel müzik yaparlar.sevdiğim,saydığım bir gruptur.
içip içip sonradan kusuyormuş gibi şarkı söyleyen akabinde arada 9.5 şiddetinde sallanan ve o sırada sürekli yere bakan bir soliste sahip ; lise gençliğin özellikle beğenisini kazanmış grup. bir gün şarkıyı söylerken dinleyenlerin üzerine kusmasından tırsarım.. aman diyim...
aynı ortamda bulunanı pasif içici durumuna düşüren gaz kütlesi.
(bkz: bacadan çıkan kara bulut)
haberle$me yöntemi..
şarkıları dinlenesi güzel gruptur. grubun solisti, güzel insan ilk çıktıkları zamanlarda frekans adlı programda yaptıgı konuşmayla bir hayli dikkat çekmiştir. o programda dibi olmayan okyanus gibi degişik tabirler kullamıştır. * haberin yok ölüyorum şarkısıda yakar yıkar.
türkiye deki rock müzigin ilerlemesinde çok önemli bir rol oynayan ülkemin güzide grubu.
içmeden kendinizden geçmenize neden olacak canlı performansa sahip grup. ama askerdeler. *
ilk defa gecen yaz canli gördügüm grup. o konserden sonra daha cok hastasi oldum. bu ne enerji bu ne cosku süper ötesiydi. bence türkiyede bu son senelerdeki rock müzik coskusuna büyük katkida bulunan grup.
vasat bi arabesk rock gurubu.. cok piyasa olmuş liseli gençlik tarafından tutulmuş olması türkiye nin en iyi rock gurubu olması anlamına gelmez.
güzelliğin on para etmez e yaptıkları cover takdir edilesi grup. aynı zaman da bulutsuzluk özlemi ile yaptıkları uçtu uçtu da çok başarılı olmuştur. keşke batuhan daha çok solo atsa denilmesi gereken gruptur.
üretemeyen kişiler topluluğu.ilk kasetlerindeki şarkıların birçoğunu diğer kasetlerinde de söyleyen, müslüm gürses yalakası tipler.
Taksim'deki her bitli barda çaldığı duyulabilecek gereksiz grup.. Eurovision adayımdır.
(bkz: rezillikse rezillik)
(bkz: rezillikse rezillik)
Beyle ateş neyim yakınca çıkar, is felan yapar efenim! He bi de cigaradan çıkar! Gruptan haberim yoktur,hükümsüzdür! *
canlı performansları takdir edilesi, türkiye'nin en başarılı rock grubu.
kız arkadaşımın seni kendime sakladım ı bana gönderdikten sonra bizim şarkımızın olmasına karar verdiğimiz üstüne 7 aralık 2005 tarihinde Konya konserini organize ettiğim ve şu an manyak derecede hastası olduğum,saklıkenttede canlı performanslarını izlediğim şu an askere gitmeye hazırlanan kafamı herzaman dumanlayan grup.sksbalım
türkiye de insanların müzikten ne kadar anladıgını gösteren grup. bunlar türkiye nin en iyi grubuysa bende elvis presley im *
17 kasımda CNR da çıkacak olan grup.
Türkiye nin en sacma,kendine rockçıyım, asiyim, converce giyerim, alkol alirim, marjinalim, diyen yurdum gencinin hayallerini süsleyen, rock kavramını yerle bir eden, solistinin Türk gencliğine verdiği mesajin sadece konser sırasında esrar icmek oldugunu hatırlattıgım, piyasa-pop grubudur.
google amcaya göre en çok trabzon, şehrimizden aranılan rock grubu inanmıyanlar için; http://www.google.com/tre...&geo=all&date=all
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar