bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı6
- şımarık yazarlar5
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- bugün açılacağım sözlük kızı3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- komşuları itici yapan detaylar3
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız3
- ciguli vs velvet7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- katatespizartmasi17
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler8
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- protein tozu ve sütün gaz yapması2
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- sünnetten akılda kalanlar5
- keko saç tıraşı3
- ellerim bomboş2
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlamak8
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- gideyim de bir kahve yapayım2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- kitap okurken ağlayan erkek5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- burak demirbilek5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- selam sözlük8
- nervio21
- hac davetinin iman edenlere değil insanlara olması2
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
13 nisan da bostancı da konser vericek olan grup. konserde 18 yaş sınırı olmaması nedeni ile ortalık yeni yetme rocker çoluk çocuk dolu olucak konser aynı zamanda.
ülkemizde en iyi rock grupları arasında tek geçilecek kadar kalite müziği olan grup.. özellikle haberin yok ölüyorum parçası insanı başka yerlere sürüklemeye yeterdir.
29 mart 2008' de Bursa suare gösteri merkezi' nde konser verecek olan grup
türkiyenin en iyi rock grubu. *
13 nisan'da bostancı gösteri merkezinde konseri olan grup .
insani derinden etkileyen bir rock grubu.
ne kadar duman o kadar randuman.
15 şubat 2008' de köln, 17 şubat 2008' de ise amterdam' da konser veren grup.
ocak sonunda whitefest kapsamında uludağda yaptıkları açıkhava konseri buram buram o ve sigara kokmuştur.
evet açıkhava konseri hava ayaz ve yayılan, herkesin üstüne sinen ot kokusu.
türk milleti olarak bunu da başardık.
not: bu koku, ottu vs. dumanla alakası yoktur elbette. izleyicilerin ve çılgın üniversitelerin marifetiydi.
evet açıkhava konseri hava ayaz ve yayılan, herkesin üstüne sinen ot kokusu.
türk milleti olarak bunu da başardık.
not: bu koku, ottu vs. dumanla alakası yoktur elbette. izleyicilerin ve çılgın üniversitelerin marifetiydi.
eski insanların yani bir nevi kızılderili kültüründen gelen haberleşme cihazı.
yeni nesil özenti rockerların favori grubu. sesi bile sinirlerime dokunuyor o kaan denen yaratığın.
hiçbir şekilde şarkı söylememsi gereken bir adamın vokal yaptığı bir grup.tahammül sınırlarını zorluyor valla.bir de abicim ağlatamıyorsun sen güzelim gitarı,ben üzülüyorum burdan.sabır,sabır,sabır...
böğürerek şarkı yapan yeni nesil müzik grubu. dinlemiyorum, dinlendiği yerden de uzaklaşıyorum.
rock müzik adı altında modern arabesk yapan güzide grup. parçalarındaki nağmelerden de anlaşılacağı gibi gençliğini arabeske vermiş üyelerden oluşmaktadır. grubun solisti yamulmuyorsam ismi kaan, müslüm'ün varisidir.
geçmişte müslüm dinlerken jilet atılırdı, duman grubunda ise hap atılıyor. arada hiç bir fark yok. arabeskin günümüze uyarlanmış şeklidir.
oje, yalnızlık paylaşılmaz, kırmış kalbini, aman aman, seni kendime sakladım ve nice parçaları arabeskin gelişmesine katkı sağlamıştır.
günümüzde arabeske bok atıp, duman dinleyerek arabeskten uzak durduğunu sanan bünyeler, farkında olmadan arabeskin kucağına düşmüşlerdir. düştükleri yerde olmaları gereken yerdir. gerçeklerden kaçarak hiç bir yere varılamaz. her türk gencinin içerisinde bir yerde saklı kalan arabesk aşkı mevcuttur. bunu inkar etmek varlığını inkar etmektir. bu mantık çerçevesi içerisinde duman modern arabesk yapan bir gruptur. son söz olarak
orhandan bağlamayı, ferdiden ağlamayı, müslümden isyan etmeyi, dumandan modernize etmeyi, uludagsozlukten sevmeyi öğrendik.
geçmişte müslüm dinlerken jilet atılırdı, duman grubunda ise hap atılıyor. arada hiç bir fark yok. arabeskin günümüze uyarlanmış şeklidir.
oje, yalnızlık paylaşılmaz, kırmış kalbini, aman aman, seni kendime sakladım ve nice parçaları arabeskin gelişmesine katkı sağlamıştır.
günümüzde arabeske bok atıp, duman dinleyerek arabeskten uzak durduğunu sanan bünyeler, farkında olmadan arabeskin kucağına düşmüşlerdir. düştükleri yerde olmaları gereken yerdir. gerçeklerden kaçarak hiç bir yere varılamaz. her türk gencinin içerisinde bir yerde saklı kalan arabesk aşkı mevcuttur. bunu inkar etmek varlığını inkar etmektir. bu mantık çerçevesi içerisinde duman modern arabesk yapan bir gruptur. son söz olarak
orhandan bağlamayı, ferdiden ağlamayı, müslümden isyan etmeyi, dumandan modernize etmeyi, uludagsozlukten sevmeyi öğrendik.
herşeyi yak sarkisinda "seni içime çektim bir nefeste" sözlerinden bir çok anlam çikarilabilir.
(bkz: sigara)
(bkz: sigara)
dün gece studio live da milleti kopartan grup.
edit: ulan yavşak sanki ordaydın da ortamı biliyodun ne sikime eksi oy veriyosun dallama.
edit: ulan yavşak sanki ordaydın da ortamı biliyodun ne sikime eksi oy veriyosun dallama.
21 aralık'da taksim studio live'da konser vericek olan grup.
bilet fiyatları: 35ytl.
edit: fiyatlar an itibari ile 39 ylt'e çıkmıştır.
bilet fiyatları: 35ytl.
edit: fiyatlar an itibari ile 39 ylt'e çıkmıştır.
izmirde konser verecek rock grubu.
(bkz: 14 12 2007 izmir ooze venue konseri)
(bkz: 14 12 2007 izmir ooze venue konseri)
uzun aradan sonra yeni albüm çalışmalarına başlamış gruptur.
ilk notadan bile vurma gücüne sahip grup.
kendilerini sevdirme, beğendirme gibi kaygıları hiiiiç olmayan, iyi müzik yapan adıyla müsemma bir grup.
nedense bana kadıköy'ü çağrıştıran gelmiş geçmiş en iyi rock grubu.
müzikal anlamda başıma gelen en güzel şey.
bir cesit iletisim araci.
sıkıntılı anlarda ciğerlere ziyadesiyle dolan bulutumsu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar