bugünün iyileri

sözlük kızlarının kombinleri

(img:#2509060)
ayshhh hadi bakalım şöyle bereketli bir linç gelir mi bee..

izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek

Tebrikler.

mevlid kandili

ulan elin ecnebisi bile sabahın köründe mail atmış mübarek olsun diye biriniz çıkıp da yazmamış şuraya ehli müslim memleketinde yazıklar olsun.

cemi cümlenin kandili de mübarek olsun.

oytunkaran

Hastaneye yatmış, huzurevine yatırılmış, askere zorla alınmış vs olabilir. Ölmüş diyemem kötüler uzun yaşar.

togg gören sikik çapulcu

Oğlum normal muhabbet edemiyor musun insan gibi ?

aşkım pyongyang a gidelim

görsel
Balayında şöyle bir karşılama işten bile olmaz. Belki de füzeye bağlar gökyüzü turizmi yaşarsınız. iyi şanslar.*

sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği

erkek götü sikmek için insanın kendisine hazırladığı bir rapor mu lan bu???

yok efendim femboymuş, yok feminenmiş, yok estetikmiş, yok sözlükte eksikliği hissediliyormuş...

kardeşim bu kadar ihale şartnamesine gerek yok.

insan bazı konularda kendisine karşı dürüst olmalı.

çünkü bu noktadan sonra “femboy yazar eksikliği” falan değil, arzunun üzerine akademik gerekçe yazmaya çalışıyorsun.

yakında başlık şöyle devam eder:

“sözlüğün demografik çeşitliliğinin artırılması kapsamında…”

ulan tamam.

biz anladık.

sen de anladın.

hatta muhtemelen başlığı açarken klavye bile anladı.

bari meseleyi insan kaynakları problemi gibi sunmayın.

pazartesi işe gitmek

Uzun bir aradan sonra bu sabah yapacağım eylem. Hazır değilim, yorgunum ama bir o kadar da devam etmem gerekiyor ki…

islam barış dinidir

evet öyledir, kudurun.

--spoiler--
ben gittiğim zamanlarda koku aldım ama bok kokusu değildi. belki de kişi iç dünyasına göre kokuyu sınıflandırıyordur bilemem.
--spoiler--
Kesin olarak bok kokusu aldım demedim hatta o gün o koku çok kötü de gelmemişti, itiraf edeyim belki güzel bile gelmişti ama istanbul'a geldiğimde vapura binmekten biraz soğumuştum birkaç gün. izmir başlığında geçen sene attığım fotoğraflara bakarsanız karşıyaka iskelesi ve deniz ortasında fotoğraflar görünür. Karşıyaka iskelesi'nde bir koku vardı. Normalde kokmaz ama deniz. Denizden giderken kahverengiydi ortası deniz. Çektiğim fotoğraflar var.

gece geç saatte ışığı yanan evler

Bazen hüzün, bazen hastalık, bazen nice dertler barındırır. Gece 01:00’den sonra ne zaman ışığı yanan bir pencere görsem “kim bilir ne derdi var.” derim. Ekseriyetle bir sorun olduğunu gösterir.

ben gittiğim zamanlarda koku aldım ama bok kokusu değildi. belki de kişi iç dünyasına göre kokuyu sınıflandırıyordur bilemem. için boksa dışarıdan da bok kokusu alıyorsundur. zaten buradaki çomarların feryadı bok kokması kokmaması değil bunların derdi taptıkları rte nin izmiri çok istediği halde bir türlü alamıyor oluşu. eee izmirliler 1 defa yunan işgali yaşadılar bir daha "dış mihraklar" tarafından işgal edilmek istemiyorlar normaldir..

bir de yarın izmir akp ye geçsin bazı alman finoları ve yerli çomarlar ertesi gün gider izmirin kaldırımlarını falan karış karış yalarlar bok kokusu bilmem ne kokusu umurlarında olmaz.

kılıçdaroğlu ndan butlan sonrası ilk görünüm

bunun yaptığı rezilliklerin 100 de 1 ini yapan bir insan aynaya bakmaya utanır bu hala milletin içine çıkabiliyor. çok acayip..

butlanı falan geç 2023 de zorla kendisini aday göstertip milleti 5 sene daha "eli kolu uzun" tiplerin insafına bıraktı. o seçim gecesinden sonra bir daha evinden dışarı çıkmaması gerekirken üstüne gitti parti içi seçimi de kaybetti, hile ile iktidara yanlayarak geldi koltuğa yeniden oturdu ve hala insan içerisine çıkabiliyor. bu bir de seçimlerde oy falan isteyecek insanlardan...

mevlid kandili

allah rasulü, alemlerin efendisi muhammed mustafa s.a.v in dünyayı şereflendirdiği gündür.
essalatüvesselam aleyke ya nebiallah.

oytunkaran

Tövbe edip umreye gitmiş.

mevlid kandili

fatih belediye başkanı kankam ergün turanın attı(rdı)ğı mesajla hatırladığım kandildir. lan adam akp li ama hiçbir milli bayramda dini bayramda kandilde vs es geçmiyor mesaj atıyor aferin. hatta 4 gün önce doğum günümdü onda bile mesaj attırdı gel de bu adamı sevme hadi..

0 0 7 kankam hayat öyle b.ktan bir hal aldı ki ne kandili hatırlıyoruz artık ne ramazanın yaklaştığını ne bayramları. çomarları zaten boşver onlar islama tabi değil akp dinine mensuplar..

sözlük kızlarının kombinleri

Bu kombin değil ama tek parça elbise.
Kombin olması için en az iki parça gerekir.
(bkz: kombinasyon)
Ayakkabılarla beraber belki kombin olabilir ama o da görünmüyor fotoda.

ekrem imamoğlu

Dilinden düşürmediği Selahattin Demirtaş kendisi için bir tweet atmaya bile tenezzül etmezken kendisi için Saraçhane'de cop ve gaz yiyenler çoğunlukla Türkçü ve Atatürkçü gençlerdi. Ama yine de haksızlığa karşı mazlumun yanındayız.

pazartesi işe gitmek

insan hep sahip olmadığı şeyleri veya duyguları ister.
Şu an binlerce insan pazartesi işe gitmekten şikayet ederken binlerce insanda pazartesi işe gidebilmenin hayali ile yaşıyor.
© copyright 2005 - 2026