bugün
bugünün iyileri

bik bik

Acıttı mı?

gammazlar çetesi

Ağlayıp kudurup günlüğünüze yazabilirsiniz sözlüğün sahibi hz zall inceleme yaptık problem yok hakkınızı veriyorum dedi mi dedi. şimdi sokun o entry bi tarafınıza pardon aklınıza.

true denen arkadaş

Arkadaşlara bak biri doqukan diğeri g o k u.

babanın ölmesi

çok büyük bir parçamın kopması, sırtımı güvenle yasladığım koca ağacın devrilmesi gibi. inşallah hakkını helal etmiştir. benim ne hakkım varsa helal olsun ailemizin direği.

sözlük kızları ve erkeklerinin ortak noktaları

Hepsinin erkek olması.

uludağ sözlük

Ben geldim ya napıyonuz özlediniz mi beni şekerlerim!

Zallimin sözlüğüdür.

arkadaşlar nasılsınız

Özledim sizleri.
iyisinizdir umarım.

bik bik

Karaktersiz gördüğünde dayanamayıp hoplatan kral ablam.

en iyi antidepresan

Kahve
Yürüyüş
Yemek
Uyku.

barış yarkadaş

Adam (yani lafın gelişi bu adam ) eserlerini butlancılara kullandırmayan sanatçılara ;

Sen kimin şarkısını kime kullandırtmıyorsun?

Hangi hakla kullandırtmıyorsun?"

Demiş.

Lütfen ailesi bir hastaneye götürsün artık *

gammazlar çetesi

Çok kötü kanırtmış çetedir. Hala birilerini minik kız çocuğu gibi ağlatmaktadırlar.

true denen hadsiz namussuz karaktersiz

Hep iftira atılıyor. Kimin karısına kızına sulanmış hangi sözlük yazarı kadını rahatsız etmiş sorarım size? Sözlükte bi tane bile seveni yokmuş falan hep iftira.

arkadaşlar nasılsınız

Ortam çok gergin lan ioçk abi, bir el fotoğrafı at da, rahatlasın insanlar. *

true denilen yazar

burada sapıklığıyla, yengesine hallendiğini dile getirme edepsizliğiyle ve siyonist yalakalığıyla bilinir.
abd nin kendi evini işgal etmesinden memnun kalacağını açıkça dile getirdiği de unutulmadı!

elimde goruntuleriniz var

(bkz: g o k u) olur kendisi.

görsel

true denen hadsiz namussuz karaktersiz

Başlığ 200 küsür entry girildiyse vardır bir şey ya.

en iyi antidepresan

al abdestini kuran oku. arapça bilmiyorsan Türkçe oku. yalnız başına evde yada çık dışarı açık havada bir yerde otur zikret, la ilahe illah tesbihini çek. Allah de. subhanallah de. elhamdülillah de. estağfurullah al azıym de. okuyabildiğin kadar onu. sonra iki rekat namaz kıl dua et. en iyi ilaç budur. bunu hergün yap. bu çok iyi gelir. bunu yaptıkça daha da iyileşirsin. evet..

babanın ölmesi

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.

true denilen yazar

görsel

Öbür sözlükte feyk hesabıyla millete bunları yazıyormuş...

Sonra silik yedi gitti.

true denilen yazar

True çok kaliteli bir yazarahshaadır. Hep gammazların haksızlığına uğradıhahahsfa.

deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı

içanadolu çomarıysanız giyersiniz yoksa içinde astar olduğunu bilirsiniz.

uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı

Ben oyumu burada gördüğüm tek erkekten yana kullanıyorum, gocudur bizim için. Aksini söyleyen atsın başlıga boydanını da görelim. ihihhii.

true denilen yazar

o kızı bende beğeniyom hacı. kusura bakma orman kanunları işler. kimin gücü kime yeterse.

mutlu eden basit şeyler

sabah demli çayın buharı, ruhun alarmı demek
otobüsten inince burnuna gelen sıcak simit kokusu.
telefon şarjının %3’teyken %70 ’e çıkması. odana vuran sabah güneşi, en ucuz terapi. kahve, sohbet, bir tebessüm… hepsi bedava ama paha biçilmez.
© copyright 2005 - 2026