bugün
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi8
- türkiye'ye geldim7
- askerde 200 metre atışı yapmak6
- kadın olmanın avantajları4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle4
- nervio18
- mehdi türkiye de3
- mabel matiz3
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kedi sidiği kokmak4
- aleksey batrakov5
- tanrı vs şeytan3
- kurtar bizi müsavat16
- wilfried singo3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kolonya kültürünün yok olması2
- ellerim bos gonlum hos11
- aptallara tahammül edememek2
- çü be3
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- atla gel şaban filminde şaban olmaması3
- devran dönecek8
- sozlukteki olum sessizligi2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- ahmet baran yazgan10
- okan buruk12
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- şener şen vs kemal sunal3
- cin musallatı3
- butlancıların birbirine girmesi5
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- pilav yapmak3
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- galatasaray14
- süleymancılar15
- sevilen kızın abi demesi3
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü2
- victor osimhen18
- bağlama büyüleri3
- yazarlara gelen son mesaj2
- idam cezasının geri gelmesi6
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
entry'ler (603)
(bkz: yokluk)
yoğun takıldıktan sonraki düşüşte güzel güzel terlenir,
toksinler siktir edilir.
toksinler siktir edilir.
arkadaşlar memnun muyuz?
henüz atılan biri olarak şunu söylemeliyim ki ekşi genç amerika'dır.
olanakların, potansiyel getiri ve duygusal tatminin arkasında korkulması (ciddiye alınmasını tetikleyecek başlangıç dürtüsü) gereken kontrol-merkezci yapısı ve aynı zamanda kendi kalabalıklarından korkan yeni bir kimliği vardır.
uludağ'ın eski bir yazarı olmama rağmen burada çok sık takılamadım.
şimdi evimde miyim onu da bilmiyorum ama ekşi sizin için mesai arası hızlı gezinmeler yapacağınız, facebook'taki bir arkadaşınızın "kesinle katılıyorum ya ayneenn" diye paylaştığı derin tespit entry'leri ile hayatınızda kalabilir.
olanakların, potansiyel getiri ve duygusal tatminin arkasında korkulması (ciddiye alınmasını tetikleyecek başlangıç dürtüsü) gereken kontrol-merkezci yapısı ve aynı zamanda kendi kalabalıklarından korkan yeni bir kimliği vardır.
uludağ'ın eski bir yazarı olmama rağmen burada çok sık takılamadım.
şimdi evimde miyim onu da bilmiyorum ama ekşi sizin için mesai arası hızlı gezinmeler yapacağınız, facebook'taki bir arkadaşınızın "kesinle katılıyorum ya ayneenn" diye paylaştığı derin tespit entry'leri ile hayatınızda kalabilir.
uykusuzun köylü eğlencesi olması yıllardır kendilerinin sakladıkları bir şey değil.
kılıçdaroğlu benim peynirim,
güvenle alır lezzetle yerim.
güvenle alır lezzetle yerim.
mecidiyeköy'ün ortasında, trump'a komşu, hayvan gibi kule.
henüz inşaat aşamasındaymış.
http://www.nuroltower.com.tr/
henüz inşaat aşamasındaymış.
http://www.nuroltower.com.tr/
güzel bir draje çikolata.
hakkının yendiğini düşünüyorum.
hakkının yendiğini düşünüyorum.
'yerinde duramayan insanların yerinde durmaması gereken markalar için kurduğu bağımsız reklam ajansıdır.' diye tanıtıyor kendini.
reklam ajansı.
web sitesi şurada: http://www.kramp.com.tr
reklam ajansı.
web sitesi şurada: http://www.kramp.com.tr
her an seksüel tespit sıçmaya hazır, büyük olasılıkla toplum algısında sıradan bir görünüme sahip, annesinin ablasının erkek olduğu, derin sosyolojik hatta zaman bulunursa antropolojik değerlendirmeler ile tavlanıp, incelenmesi gereken bakış açısıdır.
antropolojik çalışmalardaki nobel ödülünü kazanmayı kafasına koymuş idealist sosyolog.
birgün biran gelecek bir 'kaybedecek' şeyi çıkacak korkusu ile yaşamaya devam eden insan. sonuçta kaybedecek bir şeyi olmama ihtimalini henüz kaybetmiş olan insan.
en az iki eski sevgiliden konuşulacaksa bundan sonra komple hepsinden 'eses' olarak bahsedebilmek. *
bir soğanı kıza benzetmekten daha anlamlı, usulüne uygun ve bir o kadar da yaratıcılıktan yoksun benzetme. *
en iyisi köyde evleneceksin abi, kır düğünü yapıp tavuk pilav komposto yedireceksin millete.
büyük ihtimal sevgilisinden yeni ayrılmış, hatta aldatılmış da olabilir, bir kızın 3.birasını yudumlarken kız arkadaşlarına hevesle söylediği ve bütün grubun yaklaşık on beş saniye boyunca kesintiler ve sigara kokulu dudakları ile güldükleri bir 'o an' cümlesi.
çok daha büyük bir olasılıkla bundan sonraki ilk muhabbet, 'aslında kerem gay, bence gay' ile devam edecek olup uzunca bir süre cinsel tercihler hakkında dedikodunun ve 'zannetmelerin' dibine vurulacak en sonunda bu konudan da sıkılarak 'zaten parası yoktu'ya geçilecek bir süreç yaşanacak.
çok daha büyük bir olasılıkla bundan sonraki ilk muhabbet, 'aslında kerem gay, bence gay' ile devam edecek olup uzunca bir süre cinsel tercihler hakkında dedikodunun ve 'zannetmelerin' dibine vurulacak en sonunda bu konudan da sıkılarak 'zaten parası yoktu'ya geçilecek bir süreç yaşanacak.
istenilen:süper orijinal, moderin jargonlu tespit.
en mantıklı ancak bir o kadar da rahatsız edici 'uyanık' tespit, bu başlığa 'seks yaptığı anlar' olarak cevap verebilmektir velev ki erkeklerin seks düşünmediği anlar başlığı zaten doğası gereği cevabını içinde dahice(!) barındıran ciddi klişe zehirlenmesine neden olan bir başlıktır.
en mantıklı ancak bir o kadar da rahatsız edici 'uyanık' tespit, bu başlığa 'seks yaptığı anlar' olarak cevap verebilmektir velev ki erkeklerin seks düşünmediği anlar başlığı zaten doğası gereği cevabını içinde dahice(!) barındıran ciddi klişe zehirlenmesine neden olan bir başlıktır.
misafir ziyaretinde olan çekirdek ailenin kredili bol nazar boncuklu arabası cadde kenarında gurur ile dururken, diğer mahallenin sebebi çok gençleri tarafından katledilen yuvarlak eklentisinin can sıkıcı bir şekilde sönmesi, parçalanması. *
lise gezisinde otobüs arkası 'hayvan' ve 'mezarlık' anahtar kelimeleriyle titreten hikayelerin etkisine sahip başlık. *