bugün
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri9
- bu gün sözlük ne tatlı lan9
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak9
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek5
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler11
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- tek kasa açan kalabalık market4
- platon un mağara alegorisi15
- tavuk döner4
- sabahtan beri aç olmak5
- özgürlük nedir sorunsalı6
- true silik olsun10
- etli biber dolması yapan erkek6
- kapitalizm3
- aç karnına markete girmek3
- seni severken valizini hazır tutan kadın7
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- iskender5
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- katalog fahişeleri2
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- bıçak arası3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- sucuk döner5
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- kafası karışık seçmen2
- ismail kartal30
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- ekrem imamoğlu4
- haşlanmış yumurta9
- iguana tokyo2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- islamda kadın6
- sözlüğün kırbacı5
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- anın görüntüsü28
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması3
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- gocu33
ben artık insanların hatalarını düzeltmeye çalışmıyorum.
evet sayın izmirli kardeşim o boyoz. bir çeşit börek değil. boyoz.
evet sayın izmirli kardeşim o boyoz. bir çeşit börek değil. boyoz.
sol çerçevede görünce "beykoz" olarak okuduğum izmir usülü hamur işi.
Fırından çıkar çıkmaz en az 1 saat içerisinde tüketilmesi gereken lezzet. Sonra buraya gelip eşinizin, dostunuzun Kargoyla gönderdiği boyoza bok atmayın lütfen. Swh.
izmirlilerin bayıldığı izmirli olmayanlarınsa izmirlilerin niye bayıldığını anlayamadığımı hamurumsu yiyecek.
serbest çağrışım: (bkz: beykoz)
Bedava verseler yemem.
izmir' de bazı mekanların kahvaltı menülerinde bulunan güzel gıda çeşidi.
Şekersiz çayla güzel gidiyor.
en birinici egeli ben olduğum için, eleştiriye hak görüyorum, kardeşim ben adana lezzetlerini de eleştiriyorum, mesela ayılıp bayıldığınız adana kebap, amaaan pırp. gerçi ben doğunca bana direkt mangal yakmışlar, iksir kazanına düşmüş oburiks gibiyim bir manada, bana kebaba gerek yok, kebap benim değneğamda var.
bu boyoz, gerçekten çok lüzumsuz bir şey. bakın, bir şeyi sade olarak 3 tane yerim, 4. yavan geliyorsa veya ağır, derim ki bu kötü. mesela kumru. 3 tane yerim, 4.yü yiyemem çünkü çok doyarım ama yemek de isterim, işte o zaman güzeldir.
ya bu boyoz, bu nasıl bir şey ya, hamuuur, lezzetsiiiiiz, tek başına lüzumsuuuuz, lan vıcık vıcık yağlı amına koyim bunun neresi leziz?
bik bik dedi ki, sen dedi kötü boyoz yemişsin gel dedi sana dedi en güzel boyozu yedireceğim utanacaksın dedi, bana çöp şiş sözü de vardı, söz ver söz ver tutma ne güzel memleket.
bu boyoz, gerçekten çok lüzumsuz bir şey. bakın, bir şeyi sade olarak 3 tane yerim, 4. yavan geliyorsa veya ağır, derim ki bu kötü. mesela kumru. 3 tane yerim, 4.yü yiyemem çünkü çok doyarım ama yemek de isterim, işte o zaman güzeldir.
ya bu boyoz, bu nasıl bir şey ya, hamuuur, lezzetsiiiiiz, tek başına lüzumsuuuuz, lan vıcık vıcık yağlı amına koyim bunun neresi leziz?
bik bik dedi ki, sen dedi kötü boyoz yemişsin gel dedi sana dedi en güzel boyozu yedireceğim utanacaksın dedi, bana çöp şiş sözü de vardı, söz ver söz ver tutma ne güzel memleket.
20 saat önce pişmiş turistlere itelenen boyozu yemiş duyar kasıyor. Boyoz fırından yeni çıkmış kara tepsiden sıcak sıcak yenir. Yanında börekçinin misina ile kestiği haşlanmış yumurta ve baharat olacak. Lütfen önce yediğiniz lastik gibi şırdana laf söyleyin. Püüüü yani.
Boyaza yağlı dedikten sonra Palm yağı ve şeker bombası bombayı bi de çelebi yerine Alsancak unlu mamüllerinde yiyenlerin yemek kültürünü dikkate almıyorum kardeşim kusura bakma.
Evdekiler boyoz almış ben gevrek istedim. Bi ısırık verin dedim vermediler. Önlerinden kırıntılarını alınca hohoha diye güldüler.
izmir'e özgü bir hamur işi. severiz.
Şişko olursun kız.
Yeme o kadar.
Yeme o kadar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar