kategoriler
- anket 2998
- haberler 16404
- teknoloji 50995
- spor 106024
- siyaset 46680
- ekonomi 12152
- oyunlar 13284
- dini 19628
- bilim 422
- troll-iğrenç 1516
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21098
- sözlük içi 29756
- yaşam 1507
- sağlık 15767
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65534
- eğitim 21275
- televizyon 7087
- internet 23362
- sinema 11833
- marka 3932
Dinsiz bey, larisalisa canoo ile sevgili oldu.
Dün siz sporda artizzzzlikkk yaparken, burada benim ricamla konuşmayı kabul etti.
Veeee mutlu son!
Kapiş?
Dün siz sporda artizzzzlikkk yaparken, burada benim ricamla konuşmayı kabul etti.
Veeee mutlu son!
Kapiş?
Kadinlar lütfen dürüst olun, erkeklerden çok hemcinslerinizi suzuyor, yine hemcinslerinizi kıskandırmak için, takip takistiriyorsunuz.
Yani millet mahvolmuş bir platform da. 2 goy goy yapıp eğlenmeye çalışıyor.
Mobil giris sıfır. Yerlerde...
Bi zahmet ilgilenin. Yoksa da komple kapatın da zall im yarim..
Evet.
Mobil giris sıfır. Yerlerde...
Bi zahmet ilgilenin. Yoksa da komple kapatın da zall im yarim..
Evet.
Akli başında mesajlardır.
Lütfen adam gibi adam olun.
Dediğiniz lafın, sevdiğiniz insanların arkasında olun.
Her çiçekten bal alınacağını düşünerek hareket etmeyin. Sonra o iğne bir yerinize girebilir.
Samimiyet dozunuzu ayarlayın.
Kibar olun ve kitap okuyun.
Kibarlık kisvesi altında çaktırmadan her hatuna koşmayın. Unutmayın ki hatunlar birbiriyle konusur.
Vatana millete bayrağa ve ailenize yakışır bir evlat olarak hareket edin.
Hiç bir hatunun ahini almayın.
Diye uzar gider bu liste...
He bunlar bana göre olması gerekenler.
En önemlisi birbirinize saygı duyun...
Bunlar yeni başlayacak sözlük hatunları için de geçerli. Tam tersi olarak.
Hadi koşturuverin...
Evet.
Lütfen adam gibi adam olun.
Dediğiniz lafın, sevdiğiniz insanların arkasında olun.
Her çiçekten bal alınacağını düşünerek hareket etmeyin. Sonra o iğne bir yerinize girebilir.
Samimiyet dozunuzu ayarlayın.
Kibar olun ve kitap okuyun.
Kibarlık kisvesi altında çaktırmadan her hatuna koşmayın. Unutmayın ki hatunlar birbiriyle konusur.
Vatana millete bayrağa ve ailenize yakışır bir evlat olarak hareket edin.
Hiç bir hatunun ahini almayın.
Diye uzar gider bu liste...
He bunlar bana göre olması gerekenler.
En önemlisi birbirinize saygı duyun...
Bunlar yeni başlayacak sözlük hatunları için de geçerli. Tam tersi olarak.
Hadi koşturuverin...
Evet.
Cunku hicbir amerikali 20 kusur yil ayni adama oy vermiyor.
Hele hele sistemi yikip, 1400 yil onceki sistemi getirmeye merakli birine hic oy vermiyor.
Yada siz hic ornegin george washington icin alkolikti diyen birine oy veren amerikali gordunuz mu?
Sonuc olarak guzel kardesim, her ulke, her halk hakettigi gibi yonetiliyor, hakettigi gibi yasiyor.
Hele hele sistemi yikip, 1400 yil onceki sistemi getirmeye merakli birine hic oy vermiyor.
Yada siz hic ornegin george washington icin alkolikti diyen birine oy veren amerikali gordunuz mu?
Sonuc olarak guzel kardesim, her ulke, her halk hakettigi gibi yonetiliyor, hakettigi gibi yasiyor.
söze adam gibi adamla girdi yiğit kral karılarla çıktı. sen ne ayaksın lan donsuz.
Ben biraz soğuk nevaleyimdir; ama tadım tuzum yerindedir. Ne kış günü dolaptan çıkarılmış "süzme" mercimek çorbası gibi katıyım, ne de yaz günü Temmuz sıcağı dışarda unutulan ikinci günündeki yayla çorbası gibi ekşiyim. Duruma göre şekil değiştiren, modelden modele giren biri olmak bizde eğreti durur. Kimselere ne eyvallah ne müdânâ ederim. Elimin ekmeğini yer, doğru bildiğimi derim. Kin gütmem, gönlümde yeri olanı da bırakıp gitmem. Üç kuruşluk çirkefe kendimi mi harcayayım birader? Yok öyle dava! Sevsinler değil, güvensinler istiyorum. inanmadığını kaypakça ululamak, en hafif tabirle menfaat münafıklığıdır. Dünyanın cenneti madem ki sizin; varın girin o kapıdan içeri, hayrını görün!
Günaydın aşkodaşlar, kahvenizi sert, erkeğinizi mert tercih edin, iyi günler.
hakem bayern'i doğradı, 2 net penaltıyı vermedi bayern açısından, ve manuel neuer çizgi üstünden iki top kurtardı. Galaatasaray'ın bu noel de neuer e güzel bi noel hediyesi göndermesi şart oldu. O topları içeri alsaydı neuer, kopenhag maçı 2-0 kazanırdı ve gs bu skorla, çok zorlanacaktı ...
uzun yıllar öncesiydi, hatırlamıyorum...
edibüdü: burada "kişisel olarak seks hakkında bir şey bilmiyorum, çünkü; uzun süreden beri evliyim" diyen zsa zsa gabor akla geldi de...
edibüdü: burada "kişisel olarak seks hakkında bir şey bilmiyorum, çünkü; uzun süreden beri evliyim" diyen zsa zsa gabor akla geldi de...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar