bugün
- evlenince karımız seks istemezse14
- mutluluk veren kişiler8
- dolandırıcıyı öldüren izzet abi8
- mangal yakan erkek11
- ötekileştirici dil kullanan muhalefet12
- bik bik'in evinin başka bir bölümüne konuk olmak13
- çok az bilinen görgü kuralları12
- türkiye niye almanya olamıyor29
- recep tayyip erdoğan8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak13
- libido yükselten şeyler9
- kürtlerin iyi olduğu konular10
- karşı cinste sevmediğiniz özellikler12
- üniversite sonrası işsiz kalacak öğrenci profili10
- akp nin türkiyeyi yok etme projesi8
- as maca10
- anın görüntüsü14
- ismet gürbüz9
- dincilerin türkiyeyi fiilen işgal etmiş olması9
- yiğit bulut40
- toplum içinde farklı biriymiş gibi davranmak9
- akplilerin dini inancı21
- hangi saatimi takayım12
- nike36
- ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen erkek18
- mutsuz insanların ortak özellikleri12
- adidas30
- hadise isimli şahısın verdiği konser9
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum26
- puma16
- kemalistler26
- akp mhp dem ittifakı33
- irem sak8
- herkese terörist diyen ak partililer15
- gençliğe hitabe8
- muhaliflerde görülen tayyip erdoğan hayranlığı8
- galatasaraylı olmanın zorlukları8
- kuranda namaz kılmanın olmayışı16
- kemalistler neden böyle8
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması16
- fotokopici bi erkek36
- colani kadın olsaydı neye benzerdi9
- emine erdoğan'ın gözyaşları14
- gece olunca basan hüzün9
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak13
- 5816 kalksa ne olacak22
- akp mhp dem ittifakı vs kemalizm8
- akp chp mhp ve dem birleşse olacaklar8
- true ilik yesin kampanyası12
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması18

entry'ler (313)
Arkadaşlar nereden bulabilirim şunu bağımlısı oldum! Drajum black de istiyorum. Kısaca aromalı sigaraları nereden bulurum, lütfen söyleyin
https://voca.ro/17Pv2cYgfNW8
Bir de şunu sormak istiyorum; mentollü sigara tütüncülerde satılır mı, nereden temin edebilirim ?
Bir de şunu sormak istiyorum; mentollü sigara tütüncülerde satılır mı, nereden temin edebilirim ?
Zall'a söyle gocu, ilk önce benim mesajlarıma cevap versin. Evet.
Bana laf çarpıldı yine. ikinci üni de devletti ama harç ödememek için bırakmıştım.
işsiz güçsüz incelin teki. Bu yüzden tercih edilmiyor; işsiz güçsüz olduğu için.
"2 yıllık olduğu için ucuz oldu"
Hahahahahahahahahahahaha!
Dipnot: devlet üni mezunu. Fakirim. Evet.
Hahahahahahahahahahahaha!
Dipnot: devlet üni mezunu. Fakirim. Evet.
Bugün de iş çıkışı o mâlum aktiviteyi yapacağım. Sözlükteki inceller kudurabilir.
Mesajlar geldi; güzelleştirir mi bilemem ama stresimi alıyor, mutlu hissettiriyor. Boşuna antidepresan kullanmışım.
Mesajlar geldi; güzelleştirir mi bilemem ama stresimi alıyor, mutlu hissettiriyor. Boşuna antidepresan kullanmışım.
True'nun dahil olduğu grup. Iq'su 80-90 arası zaten bunu yazdıklarından da anlayabilirsiniz.
Midye yedim, eve geldim, evde bile bugün iş yerinde yaptıklarımı gözden geçirip, metin hazırlayacağım sonra da uyuyacağım çünkü yarın iş var.
Evet, seviştim. Sevgilimle seviştim!
Şu kızın sevişip sevişmediğini konuşacağınıza şunu sorgulayın; "Yaz mevsimindeyiz, herkes dışarıda bir yerlerde, ben neden külüstür bi' platformda 28 yaşındaki kızın özel hayatıyla ilgileniyorum" ama işsizlikten leğenleşmiş götünüz bu sorgulamayı yemiyor çünkü gerçeklerden ne kadar kaçarsanız, o kadar iyi ama benim özel hayatım; sizlerin kaçış rampası değil.
Evet, seviştim. Sevgilimle seviştim!
Şu kızın sevişip sevişmediğini konuşacağınıza şunu sorgulayın; "Yaz mevsimindeyiz, herkes dışarıda bir yerlerde, ben neden külüstür bi' platformda 28 yaşındaki kızın özel hayatıyla ilgileniyorum" ama işsizlikten leğenleşmiş götünüz bu sorgulamayı yemiyor çünkü gerçeklerden ne kadar kaçarsanız, o kadar iyi ama benim özel hayatım; sizlerin kaçış rampası değil.
Seviştim, demedim; sevişmelerden sonra midye yenir, dedim.
işten 19.00'da çıktım, canım midye çekti ve gittim yedim.
Yakında 28 olacağım, Bunun hesabını veriyorum.
True, kendine hayat edin ya da iş bul, çalış.
Edit: 28 yaşında, bekar, üniversite mezunu, kendi parasını kazanan bi' kızım; sevişebilirim de. Bunun için kimsenin onayına ihtiyacım yok.
işten 19.00'da çıktım, canım midye çekti ve gittim yedim.
Yakında 28 olacağım, Bunun hesabını veriyorum.
True, kendine hayat edin ya da iş bul, çalış.
Edit: 28 yaşında, bekar, üniversite mezunu, kendi parasını kazanan bi' kızım; sevişebilirim de. Bunun için kimsenin onayına ihtiyacım yok.
Sevişmelerden sonra midye yenir.
https://galeri13.uludagso...n-goruntusu_2428904_m.jpg
https://galeri13.uludagso...n-goruntusu_2428904_m.jpg
Evde beslediğimiz kedimizde bu sabah bazı belirtiler gördük. Saat 07.00'de veterinere götürdük. Gençlik hastalığına yakalanmış. Bağışıklık sistemi çökmüş. Ölme ihtimali çok yüksekmiş ama yine de tedaviye başlattık. Yarım saattir, ailecek moralimiz bozuk. iştah miştah kalmadı bizde. Hayvanlara bağlanmayın.
Edit: kedimiz vefat etti. Mesajlar için teşekkürler.
Edit: kedimiz vefat etti. Mesajlar için teşekkürler.
Yanımda el fanı taşımama ve bu konuda iş arkadaşlarıma örnek olmamla sonuç veren savaştır.
Müdür zaten bizi 2846261912. Sınıf insan yerine koyduğu için klimayı açmamamızı istemiyor, açtığımda ise iş arkadaşım üşüyor çünkü önemli olan hanımefendinin konforu; gıcık kadın.
Müdür zaten bizi 2846261912. Sınıf insan yerine koyduğu için klimayı açmamamızı istemiyor, açtığımda ise iş arkadaşım üşüyor çünkü önemli olan hanımefendinin konforu; gıcık kadın.
Kaprisim yok, hanım hanımcığım ama elimden her iş gelmez; başka övgü ?..
Eski sevgilim derdi ama belli etmesem de hoşuma giderdi. Gülüm, yavrum gibi hitaplar hoşuma gidiyor-muş.
Meşhur beslenme çantam.
(img:#2426543)
(img:#2426543)
(img:#2426324)