bugün

entry'ler (313)

mentollü sigara

Arkadaşlar nereden bulabilirim şunu bağımlısı oldum! Drajum black de istiyorum. Kısaca aromalı sigaraları nereden bulurum, lütfen söyleyin

sözlük yazarlarının sesleri

https://voca.ro/17Pv2cYgfNW8

Bir de şunu sormak istiyorum; mentollü sigara tütüncülerde satılır mı, nereden temin edebilirim ?

true nickli yazar

--spoiler--

kalbimin sahibi <<<<<<<3

--spoiler--

True fake hesabıyla kendine yürüyor. işsiz incel.

arkadaşlar moderatör oluyorum

Zall'a söyle gocu, ilk önce benim mesajlarıma cevap versin. Evet.

devlet üniversitesinde okuyan fakirler

Bana laf çarpıldı yine. ikinci üni de devletti ama harç ödememek için bırakmıştım.

true kaç yaşında

işsiz güçsüz incelin teki. Bu yüzden tercih edilmiyor; işsiz güçsüz olduğu için.

aykolikin mezun olması

"2 yıllık olduğu için ucuz oldu"

Hahahahahahahahahahahaha!

Dipnot: devlet üni mezunu. Fakirim. Evet.

sözlük yazarlarının itirafları

Bugün de iş çıkışı o mâlum aktiviteyi yapacağım. Sözlükteki inceller kudurabilir.

Mesajlar geldi; güzelleştirir mi bilemem ama stresimi alıyor, mutlu hissettiriyor. Boşuna antidepresan kullanmışım.

donuk zeka

True'nun dahil olduğu grup. Iq'su 80-90 arası zaten bunu yazdıklarından da anlayabilirsiniz.

seviştikten sonra midye yemek

Midye yedim, eve geldim, evde bile bugün iş yerinde yaptıklarımı gözden geçirip, metin hazırlayacağım sonra da uyuyacağım çünkü yarın iş var.

Evet, seviştim. Sevgilimle seviştim!
Şu kızın sevişip sevişmediğini konuşacağınıza şunu sorgulayın; "Yaz mevsimindeyiz, herkes dışarıda bir yerlerde, ben neden külüstür bi' platformda 28 yaşındaki kızın özel hayatıyla ilgileniyorum" ama işsizlikten leğenleşmiş götünüz bu sorgulamayı yemiyor çünkü gerçeklerden ne kadar kaçarsanız, o kadar iyi ama benim özel hayatım; sizlerin kaçış rampası değil.

abridgeeeee

Seviştim, demedim; sevişmelerden sonra midye yenir, dedim.
işten 19.00'da çıktım, canım midye çekti ve gittim yedim.
Yakında 28 olacağım, Bunun hesabını veriyorum.
True, kendine hayat edin ya da iş bul, çalış.

Edit: 28 yaşında, bekar, üniversite mezunu, kendi parasını kazanan bi' kızım; sevişebilirim de. Bunun için kimsenin onayına ihtiyacım yok.

anın görüntüsü

Sevişmelerden sonra midye yenir.
https://galeri13.uludagso...n-goruntusu_2428904_m.jpg

sözlük yazarlarının itirafları

Evde beslediğimiz kedimizde bu sabah bazı belirtiler gördük. Saat 07.00'de veterinere götürdük. Gençlik hastalığına yakalanmış. Bağışıklık sistemi çökmüş. Ölme ihtimali çok yüksekmiş ama yine de tedaviye başlattık. Yarım saattir, ailecek moralimiz bozuk. iştah miştah kalmadı bizde. Hayvanlara bağlanmayın.

Edit: kedimiz vefat etti. Mesajlar için teşekkürler.

boyoz

Marketten alıp yediğimdir çünkü izmir'de değil; izmit'te yaşıyorum. Görsel ve tat olarak izmir'deki boyozların yerini tutmuyor ama idare ediyorum.

ofisteki klima savaşları

Yanımda el fanı taşımama ve bu konuda iş arkadaşlarıma örnek olmamla sonuç veren savaştır.

Müdür zaten bizi 2846261912. Sınıf insan yerine koyduğu için klimayı açmamamızı istemiyor, açtığımda ise iş arkadaşım üşüyor çünkü önemli olan hanımefendinin konforu; gıcık kadın.

abridgeeeee

Her akşam kum temizleyen yazar.
Beni gördüğünde aklına bu görsel gelsin true abi.

(img:#2427025)

balkan kızları

Kaprisim yok, hanım hanımcığım ama elimden her iş gelmez; başka övgü ?..

gülüm diye hitap eden insan

Eski sevgilim derdi ama belli etmesem de hoşuma giderdi. Gülüm, yavrum gibi hitaplar hoşuma gidiyor-muş.

anın görüntüsü

Meşhur beslenme çantam.

(img:#2426543)

sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

(img:#2426324)