bugün

entry'ler (941)

aslolan fenerbahce dir

Nasıl moraller iyi mi. Swh.

aslolan fenerbahce dir

Bu sefer de 100.dakikada hevesi kırılmıştır. Yazık ya valla ezikolukta mertebe bırakmadı. Swh.

eğitim fakültesi

1 Eylül 2025 yeni gelen ags formatıyla önemini yitirecektir. Fen-edebiyat mezunları formasyon almadan öğretmen olabilecekler. Elektrik, makina gibi teknik fakültelerden mezun olanlar için de nur topu gibi on binlerce alakasız rakip ürettiler. Mühendislik fakültesi bitirenler de dilerse öğretmen olabilecekler.

aslolan fenerbahce dir

Çok üzülmesin Suriyeliler fener şampiyonluğu göremeden geri gidiyor. En azından kendisinin ilerleyen yıllar için az da olsa şansı var. Swh.

öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı

Snane be slk.s.s

rey manaj

Kozmetik markası gibi adam.

boşanmış kadın hiç evlenmemiş erkek ilişkisi

Olur. mutlu, mesut yaşarlar. Yabana atmayın Üç çocuk çıkar bu ilişkiden.

inci taneleri

Pantene altın kelebek ödüllerinde şu diziyi birinci seçtiler. Şaka gibi.

8 aralık 2024 ev ve kira fiyatlarının düşmesi

Ayne naynen.

7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı

Eziko fenere teknik direktörsüz başkansız bile ezikliğini bildirdiğimiz maç. Hadi oturun ağlayın şimdi.

aslolan fenerbahce dir

Simpiyin mi olceen sen? Ağlaaaaa.

eşinin bir dediğini iki yapmayan erkek

9 aylık bir pakettir. Sonradan fabrika ayarlarına döner muhtemelen.

spotify da 2024 yılının en çok dinlenen şarkısı

Minik kızçemin bu yıl da uslanmaz bir Shakira fanı olduğunu 213 kez “te felicito” dinleyerek kanıtladığı liste açıklanmış.

borsa istanbul

Genel olarak endeks güvenli alana gelmese de Birkaç gündür gayrimenkul şirketlerinin çılgın attığı yatırım şeysi. Faiz indirimi söylemlerini fiyatlamaya başladı.

roger federer

Rafa’nın en büyük hayranı olduğunu dile getiren duygusal bir veda mektubu paylaşmış ekselansları.

yusuf tekin

Meb ags diye bir sınav uydurup öğretmenlik alımında eğitim bilimlerini (gelişim psikolojisi, öğrenme psikolojisi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme, rehberlik, program geliştirme ve materyal tasarım) sınav içeriğinden kaldırmıştır. Eğitim fakültelerini yok saymıştır.

laptopa çay dökmek

Kahve ile deneyimledik biz de bunu. Anakart gitmiş. Kullanıcı hatası diye arkasında durmuyorlar. Neden apple aldık o zaman.

zeynep sönmez

görsel

zeynep sönmez

Meksika’da wta 250 turnuvasında finale kaldı. Çağla’nın istanbul cup şampiyonluğundan sonra bu düzeyde ilk final. Tebrikler zeynep. Hadi bakalım getir şu kupayı.

sözlük yazarlarının yaşamak istedikleri yerler

Bu sene Hayatımızdaki bir çift mucize ile ailecek yaşamak istediğim yuvama geri döndüm. istanbulunuz sizin olsun. Swh.