bugün

entry'ler (821)

bir kadınla on dakika soluksuz öpüşmek

Bunu setlere bölseniz daha makbule geçer gibi. Bi kısmını seks esnasına da bırakın. Birden tüketmeyin. israf haramdır arkadaşlar. Swh.

trendyol

Başıma bir şey gelmeyecekse hızlı market uygulamasından memnun kaldığım hizmet şeysi. Siparişlerim genelde yarım saat içinde geliyor.

sarı kanat

Kilosu 750 lira olmuştur. Swh.

simona halep

Yasaklı madde sebebiyle tenisten 4 yıl men yemiş eski dünya 1 numarası.

bir erkeği en çok mutlu eden şey

Sabahın 5 inde aklına geldiğini yapması olabilir belki.

pürüzsüz bir bacak sahibi kadın

Her gün Duştan önce bacaklarını 3-5 dk. At kılı fırçası ile fırçalıyor olabilir. Olası Selülit ihtimalini de düşürüyor.

iphone 15

iyi bari 14’ün aynısı gibi. Bizim pro max 2-3 sene götürsün bari. Swh.

sözlük moderasyonunun yaptığı büyük şerefsizlik

Özet geçiyorum: Kırkpınar’da baş pehlivanı tam tuş edecekken bi şeyler olmuş kaybetmiş. Altını verilmemiş galiba. Cazgıra küfür ediyor. Mahkemeye verecekmiş.

zall kuracağın sözlüğü sikeyim

(bkz: burada zall denen bir hıyar varmış)

incirin tanesi 80 tl

incil diye okudum. isa affetsin.

tutunamayanlar 460 538 arası

Bu kitabı ilk aldığımda öğrenciyken Ankara’da olgunlardan 5 liraya mı ne almıştım. 70 küsür sayfa eksik çıkmıştı. Kimse bitiremediği için uyanıklar 300-400 arası eksik basmışlar. Sonra kendimden utanıp orijinalini alıp yine bitirememiştim kitabı.

faulkner s sleep

görsel

kur an meali dinleyip buzlu kahve içmek

Arabın çölünde de buzlu kahve içiyordu zaten müslimler. Swh.

us open 2023

Kadınlarda finalde coco gauff / sabalenka oynayacaklar. Sabalenka keys’e karşı Bagel yediği (0-6) set sonrasında 2 tbreak seti ile müthiş bi geri dönüşe imza attı. Cocoya karşı da işi zor gibi zira tüm seyirci saboya karşı olacak.

Erkeklerde muhtemelen coko / Alcaraz finali olur gibi. Geçen sefer olduğu gibi alcaraz tokatlar geçer.

la casa de papel

Durduk yere canı estrella galicia çektiren başlık.

bir erkeğe masaj yapmak

Yüz verince astarı istenen şey.

eyleniyor muyuz gençler

Nası iyi mi öyle?..

öğretmen tatilinin bile bitmesi

Kimseyi çıldırtmıyor gerçekten. Bu ne ara bitti yahu.

paranızı faize yatırır mısınız

Deist veya ateistseniz de yatırmazsınız. Kkm de bitiyor yakında. Borsa şenlenir yine.

ome

Kıbrıs’ta güncel karton fiyatı diğer sınır kapılarından 3 euro daha ucuzdur.