bugün

entry'ler (22552)

galatasaray

Her galibiyetine rakip takımın yanı sıra o formayı bir günlüğüne giyen bazı takımların taraftarlarının da üzüldüğü, türkiye’ nin en büyük spor kulübü. Mendil vereyim mi ? Ağlamaya devam edecek misiniz ?

30 eylül 2023 galatasaray a verilen penaltı

Fenerbahçe’ nin ofsayttan attığı golden bahsetmeyenlerin değinmesi samimiyetsiz olacak penaltı. Adam sanki kendi takımı lehine yapılan hakem hatalarını kabul ediyor da galatasaray’ ı eleştiriyor. Zerre samimi ve inandırıcı değilsiniz, haberini olsun.

hotchner from bau

Sözlüğe girmeyi azaltsa da, sözlük yazarları ve sevgililerinden izin almadan yazsa da, halen sözlüğün en kötü niyetli, kafayı yemiş holiganı, canavarı olarak asil ruhlu, mükemmel sözlük yazarlarının dahice ayar ve eksilerini hak ettiğini unutmayan yazar.
Yazdıklarımı günün en kötülerine dahil etmek için geriye 7 saat kaldı.
Kötü adam hatırlatıp gider. Defoldum.

her sey ups boobss icin

Birkaç entrysini okumadan önce nickinden zaten doğal donuz listesi adayı olduğunu düşünmüştüm, yanılmamışım. Donuza eklendi, mutlu ama uzak olsun.

fenerbahçe

Eminim şu an kendilerini city ile kıyaslayan taraftarları vardır. Güzel oynaması ve goller atması beni sevindiriyor, elbette sadece avrupa’ da. Ligde zaten düşüşe geçerler, hiç şaşmaz.
Kendisine duyduğum öfke bu kadar anlamsızlıktan erimeye devam eden ruhumu ayakta tutan 3-4 sebepten biridir. Sadece bu yüzden teşekkür ederim.

28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı

Elbette düşüş yaşayacak olan Fenerbahçe ‘ nin şu an iyi oynayıp önde olduğu maç. Zamanla düşüş başlayacaktır. Fener şaşırtmaz.

26 eylül 2023 galatasaray a verilen penaltı

algı yapmayın kardeşim. biz de maçı seyrediyoruz adam resmen icardi' nin bacağına tekme attı. şu adaleti neden kendi maçlarınızda aramıyorsunuz hem ? ofsayt gol atıyorsunuz konuşmuyorsunuz.
buz gibi penaltı işte. tartışmaya açık değil !

kızlar bakmayınca kadın düşmanı olmak

ille de kesin olarak Söz konusu olmayan durum. Defalarca reddedilmenin ve kültürün değil dış görünüşün kadınlar tarafından ilişki için tercih edilmesine gösterilen haklı tepki ve öfkedir. ideal erkekler yaşamaz tabi bu öfkeyi. Onlar aşksız ve sekssiz kalmaz hiç.

galatasaray maçı var hakemleri

Galatasaray’ ın bir penaltısının ve rakibin kırmızı kartının verilmediğini unutanların eleştirdiği hakemler. Samimi değilsiniz, boşuna uğraşmayın.

ismet gurbuz

Zaten daha önce yazılmış bilgileri neden yeniden yazdığına anlam veremediğim yazar. Mesela gheorghe hagi başlığına romanyalı futbolcu yazmış. Eee bu zaten biliniyordu ?

hotchner from bau

Hala entrylerini eksilemeyen kalıp kalmadığını merak eden sözlüğün canavar yazarı. Siz çok asilsiniz ben çok kötüyüm. Eksileyin beni !

hotchner from bau

Bazı yazarların başlığı altına girdiği entryleri geçmişinden ders almak adına silmeyecek olan canavar yazar. Benim gibi kötü bir yazara hala ayar ve eksi oy vermeyen kaldı mı acaba ?

blood4686

(#46667426) ' dan ötürü beni şaşkınlığa sürüklemiş yazar. cidden anlam veremedim.

edit: bir de artılanıyor. çok enteresan cidden...

wilfried zaha

ayak bileklerini izlemenin zevk verdiği, teknik kapasitesi yüksek kanat oyuncusu. üstelik henüz hazır değil, bir de hazır olunca neler yapabileceğini düşünemiyorum. gerçekten de yerinde bir transfer olmuş. yönetimi tebrik ederim.

23 eylül 2023 galatasaray a verilen penaltı

adalet savaşçılarının(!) her zaman olduğu gibi yine galatasaray lehine verildiğinde ortaya çıktığı penaltı.
samimi olmadığınızı ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. zorlamayın abi.

23 eylül 2023 galatasaray a verilen penaltı

(bkz: ilk entrysi görünmeyen başlıklar)
(bkz: ağlama melis)

kerem' in rakibinin itmesi ve ayağını uzatması sonucu düşürülmesi ile kazanılan buz gibi bir penaltıdır.
donuz listemde olduğu için kimin gündeme getirdiğini bilmiyorum ama samimiyetine inanmıyorum. çünkü objektif olsaydın galatasaray' ın ve başakşehir' in birer penaltısının ve torreira' nın bacağına sert müdahalede bulunan berkay özcan' ın kırmızı kartının neden verilmediğini sorgulardın.
unutmayalım ki adalet tek yönlü işlemez. adaletin tek yönlü işlediğini düşünen de samimi olmaz. nokta.

bayern den 7 yemek vs olomouc dan 7 yemek

farklı takımlara karşı aynı skoru ele alan versus.
bayern' den 7 yemek normaldir. her takım bunu yaşayabilir.
ancak olomouc' dan 7 yemek hiç de normal değildir.

florida

abd' nin izmir' i gibi bir harikalar diyarı. güzel kızları, denize kıyısı, kumsalları ile bilinir.

23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı

galatasaray' ın bir penaltısı ve berkay özcan' a kırmızı kart verilmemesine rağmen rakibe düzgün fırsat vermeden 2-1 kazandığı maç. bu arada rakibin de penaltısı verilmedi. zaha' ya yapılan faullerde oyunun neden devam ettiğini de anlayamadım. zorlu deplasmanda güzel bir skor oldu.

bayern münih 10 galatasaray 0

eğer rakip bayern münih ise mümkün olabilecek skor. ancak sigma olomouc' dan 7, dinamo kiev' den 6 yemek düşündürücü olurdu.