bugün

entry'ler (2201)

karma puanı

400 küsürden 109 a düşmüşüm bir gecede. Karma devrimi yapıldı da ben cahil mi kaldım?

bik bik

Doğum günü kutlu olsun yazarı. Mumları üfle de yiyelim.
görsel

tavuklu pilav

Kadıköy’de buna da yeni yorum getirip soslamışlar, yazık olmuş.
görsel

anın görüntüsü

görsel

ruhunu şeytana satmak

Seni sevmekle büyük hata yaptım, elveda tatlım.

umudun rengi olsaydı

Bence yeşil olurdu. Çünkü insana en çok huzuru ve umudu aşılayan yerler yeşillik alanlardır.

çöp dediği ortama geri dönen insan

Bizimle eğlenmeye ve bizi trollemeye gelmiştir. Ama başarısız olup çöplüğüne dönecektir. Bir üstteki entrydedir.

sütyene sudyen diyen tip

Ben sütyene sütyen demiyorum; çıkartan ben olmadıkça.

doğrusu yanlış olan kelimeler

Lütfen değil lüdfen olmalı.

mb isimli cocugun anilari

Husule gelmiştir.

sözlük erkeklerinin gözleri

Yazık etmiştir o günleri. (Günleri).

alttaki yazara aşık ol

Senin giderin var ktç gel bakalım özele.

mb isimli cocugun anilari

Hahaha 65 gündür çaylak hahah.

kendi kendimin kedisiyim

Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyen, sorumluluk bilinci olmayan yazar kişisi.

Sen, 1 ay önce, ben Uludağ çöktü dediğimde bana banane oradan çöplük olmuş orası demedin mi? Şimdi neden buradasın?

Ekşi’de entrylerin popüler olmayınca niye döndün buraya?

Bana “tamam birbirimizi motive ederiz ders çalışırız.” Deyip ekşi kapanınca “ sözlük kapandı evren benim çalışmamı istemiyor by” diye mesaj atmadın mı?

alttaki yazara aşık ol

Vira bismillah.

sözlük yazarlarının kabusları

Çok çok çok korkunçtu.

Rüyamda bir hanım kişiyle mesajlaşıyorduk. Abartılı bir tepki verdi bana, eleştirel biçimde. Ben de ironi olarak kendisine “madem o kadar beğendin gel iste beni.” Dedim. Demez olaydım.

Mesajı attıktan kısa bir süre sonra arkadaşımla beraber gittik ve tıraş olduk. Ben ilginç bir şekilde damat tıraşı oldum, takım elbise giydim. Sonra yemek için burger kinge gittik. Ben tüm masumiyetimle olanlardan habersiz yiyeceğim iki burgerin sevincini yaşıyordum. Derken yanıma bir kız yanaştı ve “pardon sıra burası mı?” Dedi. “Evet burası.” Dedikten sonra “siz geleli çok oldu mu? Sıra çok mu?” Diye sordu. Ben cevap vermeye yeltenirken arkadaşım araya girdi ve “üzgünüm ama o evli, size cevap veremez.” Dedi.

O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Olayın ciddiyetini kavradım ve koşarak eve gittim. Kapıya geldiğimde evin çok kalabalık olduğunu gördüm. içeriden annem “nerede kaldın? Gel yüzükleri takacağız çabuk!” Dedi. O an yıkıldım. Artık kızlarla konuşamayacak olmam bir dert, başka birisinin sorumluluğunu da üstlenecektim. Onu mutlu etmeye çalışacaktım ama tanımıyordum. Peki ben mutlu olacak mıydım? Bunları düşünürken öylr bir ağırlık çöktü ki üstüme peş peşe sigaralar ysktım. Kaçmak istedim, kıza ayıp olur diye kaçamadım. “Allahım” dedim “kurtar beni.”

Senelerdir küfür kıyamet beni uyandıran alarmım kurtarıcım oldu ve uyandım.

kendi kendimin kedisiyim

Bir süre önce bana bir söz vermişti, birbirimizi ders çalışma konusunda motive edip çalışma buddy olacaktık. Ama kendisi ne yaptı? Diğer sözlükteki entryleri Twitter’da 10 binlerce beğeni alınca sözünden döndü. Daha 2 hafta önce “Uludağ ne yaaa” diyordu. Arkadaşlar lütfen söyleyin, aykolikten farkı ne? Bence bu hanımefendiyi de linçlemeliyiz.

Ayağını denk al yiğidim.

pure purple violet

Rahşan affıyla mapustan çıkıp geri gelmiştir aramıza. Hoş geldiniz.

https://m.youtube.com/watch?v=NnixlyMR8lY

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

görsel

otopsiraporlari

Tanımadan sevilen yazarlardan birisi. Sözlüğe her girdiğimde okuduğum yazarlardan. Kalemi kuvvetli; dert tasa ondan uzak olsun.