bugün
- incil vahiy5
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- zihin okuma mümkün mü4
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı7
- 30 ağustos zafer bayramı16
- türklerin türkiye de asimile olması6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- tai lung44
- rafael leao34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- 0 0 713
- galatasaray9
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- mustafa kemal atatürk7
- almanya4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- nervio hamferdi8
- anın görüntüsü18
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- zihin kontrolü2
- beklenti2
- cem yılmaz7
- şarap2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- ekt2
- aleksey batrakov11
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tarihsizlik3
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- tom holland5
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala72
- menzil cemaati ne üretiyor9
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- fenerbahçe24
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- amerika birleşik devletleri2
- galatasaray korkusu2
- futbol10
bu haftaki bölümünde telefonla 155'i aramanın ücretsiz olduğu konusunda mesaj vererek toplumsal bilinçlenmemize de katkı sağlamıştır.
dakika başı reklam koymanın mantığı nedir anlayamadığım dizi.
Bu akşam Reklamdan Geçilmiyor merkez.
harun un tehlikeli sular da yüzdüğü dizi.
edit: niye eksiliyorsunuz ki? adam tanışmaya gitmiş, eline verilen fotodakinin aksine türbanlı biri çıkmış. şimdi "oh çok güzel içime sindi" dese, harun da sağcıymış diyeceğiz, yok "bu ne la" dese bak işte gördün mü solcuymuş damgası yiyecek. böyle bir zaman da tehlikeli değil mi?
edit: niye eksiliyorsunuz ki? adam tanışmaya gitmiş, eline verilen fotodakinin aksine türbanlı biri çıkmış. şimdi "oh çok güzel içime sindi" dese, harun da sağcıymış diyeceğiz, yok "bu ne la" dese bak işte gördün mü solcuymuş damgası yiyecek. böyle bir zaman da tehlikeli değil mi?
fragmandan belli ediyo kendini bide diziyi izleyip boşuna zaman kaybetmeye değmez.
her hafta değişik konular ve mükemmel senaryosu ile takdir kazanan dizidir.
bu akşam ki bölümü itibariyle harun'un evleneceği kızın türbanlı olabileceğini gösteren dizidir.
kurban derisi kaçtan gidiyor.
behzat ç: senin kafanı sikerim
zanlı kuzen: ben de senin
behzat amirim kafayı gömer:
benimki seninkini sikti.
*
zanlı kuzen: ben de senin
behzat amirim kafayı gömer:
benimki seninkini sikti.
*
alkol olayını tamamen kaldırmışlar diyecekken son anlarda behzat amirin meyhanede görülmesiyle derin bir nefes almış olduğumuz, selim hariç tüm oyuncuları bize mükemmel bir bölüm daha izlettikleri için teşekkürü borç bildiğimiz yegane dizimiz.
bu hafta başörtüsü sorununu herhangi bir siyasi göndermeler yapmadan gayet yalın bir şekilde ortaya koymuştur. bu güne kadar senaryolarında, ülkenin gerçeklerine tarafsız ve politize olmamış bir yaklaşım görüldüğü için zaten beğeni kazanan bir dizidir. yani kısacası içkide, türbanda, emniyette dayakta, kamu kurumlarına yapılan siyasi baskılarda bu ülkenin bir gerçeğidir.
bugün eda'nın ne kadar gıcık bir hatun olduğunu gördüm. ne o öyle kelimeleri ağzında yaya yaya konuşmalar, özellikle o kızlar yurdunda dikkatimi çekti. daha önce çekmemişti hayret.
meliha'yla harun olmaz arkadaş. harun o kadar kibar, efendi kızla yapacak bir şey bulamaz bir konuşur iki konuşur sonra sıkılır. meliha kaldıramaz harun'u, ben söyleyeyim baştan. üniversitedeki türban sorununa da kısaca değinmeleri de hoş oldu, manidar oldu. özellikle sümeyye erdoğan'ın bu kadar gündemde olduğu günlerde.
şule yoktu üzüldüm. bahar yoktu sevindim.
yürü be cevdet, aslanım! selim gıcığın önde gidenisin, eda'yla defolun gidin başka şubeye. cevdet'i de biraz ciddiye almaya başladılar, bakalım. inşallah aralarına da alırlar. çok üzülüyorum cevdet'e be sözlük.
behzat adamım, sana lafım yok. gene süpersin, gene süpersin.
ve ercüment- memduh başgan ikilisi, nerelerdesiniz? tekrar ortaya çıkın artık, ben özledim valla.
meliha'yla harun olmaz arkadaş. harun o kadar kibar, efendi kızla yapacak bir şey bulamaz bir konuşur iki konuşur sonra sıkılır. meliha kaldıramaz harun'u, ben söyleyeyim baştan. üniversitedeki türban sorununa da kısaca değinmeleri de hoş oldu, manidar oldu. özellikle sümeyye erdoğan'ın bu kadar gündemde olduğu günlerde.
şule yoktu üzüldüm. bahar yoktu sevindim.
yürü be cevdet, aslanım! selim gıcığın önde gidenisin, eda'yla defolun gidin başka şubeye. cevdet'i de biraz ciddiye almaya başladılar, bakalım. inşallah aralarına da alırlar. çok üzülüyorum cevdet'e be sözlük.
behzat adamım, sana lafım yok. gene süpersin, gene süpersin.
ve ercüment- memduh başgan ikilisi, nerelerdesiniz? tekrar ortaya çıkın artık, ben özledim valla.
şulesiz bir bölüm peynirsiz ve muhabbetsiz rakı gibiydi be sözlük. yarım yani. çok üzülüyorum.
günü kurtaran dizidir.
behzat çok yaşa, bugünde yüzümü güldürdün ya...
behzat çok yaşa, bugünde yüzümü güldürdün ya...
--spoiler--
selim karakteri günden güne 31 olsa çekilmez bir hale bürünüyor dizide. cevdet azmiyle alkış topluyor, harun meliha ile buluşurken epey dekor yaptı. bu haftanın favori diyalogları behzat ç.'den geldi. akbaba'nın dövülen çocuğa baktıktan sonra tıp jargonuyla konuşması iyi ayrıntı olmuş karakterin güçlenmesi adına. yalağuz o savcı esra'nın yazma işi çok fazla doğal ve samimi gelmeye başladı. hani direkt liseli ergen triplerinde. tamam baş başa kaldıkları anlarda bu sorun teşkil etmiyor da, hacı koskoca kadın, üstelik savcı, umumi ortamlarda sanırım biraz daha hal ve hareketlerine dikkat edilmesi gereken bir karakter.*
bir eleştiri daha olacak, kar maskeli adamın cüssesi çok belli etti kendini. kızın evine ilk ziyaretlerinde pek çok izleyen anlamıştır durumu. hani olayın gizemini koruması adına katil kişinin ölçüleriyle örtüşen bir kaç alternatif karakter olması gizemi artırıcı unsur olur. yoksa daha yarıya gelmeden* olayı şakkadanak çözüyor milletimiz. ha izliyoruz yine ayrı mesele de ayrıntı sonuçta bunlar dikkat edilmesi gereken cinsten.
siyaset barındırmadan yapılan göndermeler yerinde. cem garipoğlu ile alakalı bir kurgu bekliyoruz kendilerinden.
o değil de harun, ne dekoratif adamsın la. behzat amirin plaket hususundaki göndermeleri de yetkilileri ulaşmıştır herhalde. ödüllendirecekseniz başarılıları taltifle, kıdemle, rütbeyle maddi ödüllerle ödüllendirin anacım. hakkat plaketi napsın insanlar, götüne sokacak hali yok ya.
--spoiler--
selim karakteri günden güne 31 olsa çekilmez bir hale bürünüyor dizide. cevdet azmiyle alkış topluyor, harun meliha ile buluşurken epey dekor yaptı. bu haftanın favori diyalogları behzat ç.'den geldi. akbaba'nın dövülen çocuğa baktıktan sonra tıp jargonuyla konuşması iyi ayrıntı olmuş karakterin güçlenmesi adına. yalağuz o savcı esra'nın yazma işi çok fazla doğal ve samimi gelmeye başladı. hani direkt liseli ergen triplerinde. tamam baş başa kaldıkları anlarda bu sorun teşkil etmiyor da, hacı koskoca kadın, üstelik savcı, umumi ortamlarda sanırım biraz daha hal ve hareketlerine dikkat edilmesi gereken bir karakter.*
bir eleştiri daha olacak, kar maskeli adamın cüssesi çok belli etti kendini. kızın evine ilk ziyaretlerinde pek çok izleyen anlamıştır durumu. hani olayın gizemini koruması adına katil kişinin ölçüleriyle örtüşen bir kaç alternatif karakter olması gizemi artırıcı unsur olur. yoksa daha yarıya gelmeden* olayı şakkadanak çözüyor milletimiz. ha izliyoruz yine ayrı mesele de ayrıntı sonuçta bunlar dikkat edilmesi gereken cinsten.
siyaset barındırmadan yapılan göndermeler yerinde. cem garipoğlu ile alakalı bir kurgu bekliyoruz kendilerinden.
o değil de harun, ne dekoratif adamsın la. behzat amirin plaket hususundaki göndermeleri de yetkilileri ulaşmıştır herhalde. ödüllendirecekseniz başarılıları taltifle, kıdemle, rütbeyle maddi ödüllerle ödüllendirin anacım. hakkat plaketi napsın insanlar, götüne sokacak hali yok ya.
--spoiler--
o son reklamlardan sonra tekrar başa alıp aynı görüntüleri verip de diziyi bitirdiler ya, ağzımdan istemsizce "ananızı si.im ...!" diye bir laf çıktı sözlük. gayette bağıra çağıra hem de, sonuç mu usulca kanalı değiştiren anlayışlı bir baba.
reklamları arttığına göre sürecek dizidir..
Özetleri uzatarak ligde oynanan maçları izleyenlere saygı göstermeleri ise enfes bir olaydır..
Harbi gerçekçiler..
Özetleri uzatarak ligde oynanan maçları izleyenlere saygı göstermeleri ise enfes bir olaydır..
Harbi gerçekçiler..
Ulvi ç. bir incesu polisiyesi.
emrah serbes yarın çıkarda 'behzat.ç' gizemini bir 'el sürçmesi' ile açıklarsa kalbim kırılır, evim başıma yıkılır.
delilden zanlıya giden, bu haliyle ezber bozan ankara polisiyesi, televizyonun şahı, dönemin polis teşkilatını temiz gösteren yegane unsur şahane dizi.
delilden zanlıya giden, bu haliyle ezber bozan ankara polisiyesi, televizyonun şahı, dönemin polis teşkilatını temiz gösteren yegane unsur şahane dizi.
başörtüsü konusunda "aaa bak bunlar da cemaatçi olmuş diyenleri" gördükçe sinirden kendimi sikesim geliyo. lan bi susun allah aşkına susun la allah'ın yobazlaarı.
emrah serbes'in açıklamasına göre; 30. bölümde kendilerine cemaatçi yaftasını yapıştıran zırvalık sahiplerine en güzel cevap verilecekmiş.
hadi bakalım.
hadi bakalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar