bugün
- gece gelen makarna yeme isteği11
- arkadaşlar neden böylesiniz9
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar17
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı27
- tai lung50
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet12
- claudian clouds15
- arkadaşlar bir şey dicem7
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak4
- biliyorum ama soylemem4
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- victor osimhen10
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi8
- mucizelere inanıyor musunuz6
- eşşek gözlü sözlük yazarı2
- aspiratör ışığının verdiği huzur2
- mentali bozuk sevgili3
- salça yapan sözlük kızı10
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- eşşek arıları neden eşşeğe benzemiyor3
- enayimiknatisii21
- ruhi çenet4
- kiraz sapı2
- manavdan yasak elma alan kız2
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- eşşek arısı tarafından sokulmak3
- nervio6
- bit yavrusu2
- kendini eleştirebilen insan7
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- 15 ocak 20033
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız2
- askerde yaşanılan zorluklar6
- sözlükte efendilik arayan sözlük kızı2
- yahudi yobazlığı2
- düşün ki o bunu okuyor3
- ilk insanlar ilk insan olduklarının farkında mıydı3
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- deizm ateizme giden yolun kavşağıdır3
- durduk yere aklıma geldi yine2
behzat: sen lucifer i biliyon mu lan
hayalet: he biliyom, gençlerde oynuyo, sağ bek değil mi?
behzat: yok lan o rıdvan.
hayalet: he biliyom, gençlerde oynuyo, sağ bek değil mi?
behzat: yok lan o rıdvan.
bir kaç bölümdür zaten az içiyorlardı, son bölümde içkiyi tamamen kesmişler. şule'cik de yoktu, savcı hanım da bi göründü kayboldu böyle bildiğin donuk polisiye olmuş. bahar ise tamamen asimile edilmiş sanki aslında iyide olmuş. çok soğuk geliyordu gözümüze.
yine, yeniden harun vardı sahnede meliha ile ilk buluşmaları çok iyiydi harbiden de, behzat ç.'ye hayat veriyor.
cevdet hakkettiğini aldı sonunda, onca çabanın boşa gitmeyeceğini gösterdi hepimize, selime daha iyi gösterdi.
selim için bir tırnak açmak lazım açıyorum; "oğlum selim isminden gıcık aldım senin yüzünden ya, o nasıl bir iğrenç oyunculuktur çık başka şubeye git amk.". dizi yapımcıları da bu antipatiden haberdarlar sanırım, o yüzden selimi bir sonraki bölümlerde çıkaracaklar setten gibime geliyor ki bu konu bahar içinde aynı oldu, diziye yakışmadığını bütün paylaşımların altında yorum olarak izlediler. yapımcılar, sanal medyadan bir hayli yararlanıyorlar çünkü bu gibi paylaşım siteleri magazincilerin abartıları ile dolduruş yapmazlar, bunun farkındalar.
gelecek bölümler hakkında ufak tahmin yapmaktanda geri kalmayalım; selim'le eda ayrılır, selim başka büroya geçer. eda zaten bir kaç bölümdür harunun kendisi ile ilgilenmediğini gördükçe canı sıkılıyor, selim gittikten sonra o da harundan hoşlanabilir, hatta evlenirler bence. savcının nasıl kur yaptığını behzat anladı ilerideki bölümlerde birşeyler olabilir. şule çok tatlı, bir bölüm gösteriyorlar bir bölüm gizliyorlar, sanırım özlettirmek ve böylece daha çok çekici kılmak istiyorlar, ama çok pis işkilleniyorum kızın gerçek adı, nerede okuduğu kaçıncı sınıf olduğu, ailesi vb. konularda bir başkomiser olan behzat'ın bile bir bilgisi yok, umarım herşeyin pis olduğu dizideki temiz olan o tatlı kız, kötü birşey olarak karşımıza gelmez.
bu bölümlük bu kadar merkez.
yine, yeniden harun vardı sahnede meliha ile ilk buluşmaları çok iyiydi harbiden de, behzat ç.'ye hayat veriyor.
cevdet hakkettiğini aldı sonunda, onca çabanın boşa gitmeyeceğini gösterdi hepimize, selime daha iyi gösterdi.
selim için bir tırnak açmak lazım açıyorum; "oğlum selim isminden gıcık aldım senin yüzünden ya, o nasıl bir iğrenç oyunculuktur çık başka şubeye git amk.". dizi yapımcıları da bu antipatiden haberdarlar sanırım, o yüzden selimi bir sonraki bölümlerde çıkaracaklar setten gibime geliyor ki bu konu bahar içinde aynı oldu, diziye yakışmadığını bütün paylaşımların altında yorum olarak izlediler. yapımcılar, sanal medyadan bir hayli yararlanıyorlar çünkü bu gibi paylaşım siteleri magazincilerin abartıları ile dolduruş yapmazlar, bunun farkındalar.
gelecek bölümler hakkında ufak tahmin yapmaktanda geri kalmayalım; selim'le eda ayrılır, selim başka büroya geçer. eda zaten bir kaç bölümdür harunun kendisi ile ilgilenmediğini gördükçe canı sıkılıyor, selim gittikten sonra o da harundan hoşlanabilir, hatta evlenirler bence. savcının nasıl kur yaptığını behzat anladı ilerideki bölümlerde birşeyler olabilir. şule çok tatlı, bir bölüm gösteriyorlar bir bölüm gizliyorlar, sanırım özlettirmek ve böylece daha çok çekici kılmak istiyorlar, ama çok pis işkilleniyorum kızın gerçek adı, nerede okuduğu kaçıncı sınıf olduğu, ailesi vb. konularda bir başkomiser olan behzat'ın bile bir bilgisi yok, umarım herşeyin pis olduğu dizideki temiz olan o tatlı kız, kötü birşey olarak karşımıza gelmez.
bu bölümlük bu kadar merkez.
reklam alsın, allah reklamını bol etsin ki yayından kaldırılmasın dizisi.
türban ile başörtüsü arasındaki farklara yapılan gönderme de gözlerden kaçmadı...öpüldünüz.
türban ile başörtüsü arasındaki farklara yapılan gönderme de gözlerden kaçmadı...öpüldünüz.
harun'la eda'nın yakınlaşacağı sinyallerini veren dizi. tabi bunu dedik diye inşallah sonradan yan çizmezler.
90' lı yılların efsane dizileri gibi sımsıcak bir dizidir. behzat ç. ile meyhanede içmek ister insan. adeta aileden birisidir.
bahar'ı dizide donuk bulanlar, gereksiz bulanlar, dizinin içine ettiğini savunanlar dünkü başörtülü kızın bölümünden sonra "bahar'da zaten unutuldu, solcu arkadaşlarda zaten kaybedildi bilerek" gibi saçma sapan söylemler içine girdiler. la kardeşim bu adamlar yayınlandığı günden bu yana ülke gerçeklerini yer yer anlatmaya çalışmıyorlar mı ? bunlar değil hrant dink cinayetini işleyen, bunlar değil mi üniversitelerdeki ülkücü oluşumu işleyen * , bunlar değil mi kot taşlama işi yapan işcilerin durumunu inceleyen ? vs.vs.vs. bugünde tuttu başörtüsü mevzusunu işledi. ne oldu yani solcuları, ülkücüleri işlerken aslandı kraldı behzat ç. de simdi mi tü ka ka oldu ? komik olmayınız !
sezon sonunda dvd çıkaracaklarmış haberini aldığım anda izlemeyi bıraktığım dizi. dvd'sini bir alayım; behzat amirimi doya doya sansürsüz izleyeceğim sözlük.
29.bölümde de behzat ç.'den bir kulak çekme ritüeli izledik. önümüzdeki bölümlerde daha sık görmek istiyoruz bunu.
baharın yakışmadığının doğruluğu olan dizi. ama bu ayça varlıer'in oyunculuğundan kaynaklanmamaktadır. bireysel oyunculuğu gayet başarılıdır. ancak bahar karekteri diziye uymamıştır. savcı hanımın behzata yavşaması daha çekici görünmektedir. ayrıca nejat işler de ilk defa beni etkilemiştir. kendini aşmış gördüm. güven kıraç da aynı şekilde güzel bir performansa sahiptir. sonuç olarak baharın ara sıra görülmesi sakıncalı değildir ama alışkanlık haline getirilmemelidir. birde bu ercümentle behzatın bir alakası olabilirmi acaba?
ercüment çözer
behzat ç....
ercüment çözer
behzat ç....
abartıldığı kadar kaliteli ve etkileyici bir senaryoya sahip olmayan dizi.
edit:sanki babanıza küfrettik ne kötülediniz bu kadar yahu.
edit:sanki babanıza küfrettik ne kötülediniz bu kadar yahu.
29. bölüm reytingleri ile tavan yapan dizi. totalde 9., a/b'de 3. olmuştur. inşallah reytingler yapımcıları bozmaz.
son bölümü ile cevdet kendini kaptırıp, ankara cinayet masasını dedektif somerset misali seven havasına büründürmüştür. 7 ölümcül günahtan bahsetmesine ramak kalmıştı ki çocuğun önünü kestiler.
kendisi sayesinde hilal cebeci'ye döndüm inan olsun: http://twitter.com/hilalc.../status/48906405012443136
dün akşamki bölümde behzat katil çocuğu sorgularken, "lan bak şu gözlere normal adamın gözlerine benziyor mu?" dedikten sonra gözlerini şaşı falan yapacak diye bekledim bir süre ciddi ciddi.
dün akşamki bölümde behzat katil çocuğu sorgularken, "lan bak şu gözlere normal adamın gözlerine benziyor mu?" dedikten sonra gözlerini şaşı falan yapacak diye bekledim bir süre ciddi ciddi.
reytingleri her geçen gün artan kaliteli dizi.
pazar akşamlarının favorisidir.
3 hafta sonra leyla ile mecnun adlı dizi ile ortak senaryo yazacaklarmış. nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum ama hakkını vereceklerinden eminim.
pazar akşamlarının favorisidir.
3 hafta sonra leyla ile mecnun adlı dizi ile ortak senaryo yazacaklarmış. nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum ama hakkını vereceklerinden eminim.
29. bölümü ile reyting tavanı yapan dizi. Cevdet bu bölümde adeta dedektiflik patlaması yapmıştır.
oyunculukla alakalı ciddi problemler içerse de selim sayesinde bütün kötü oyunculuk ona aitmiş gibi görünen yine de her pazar severek takip ettiğim dizi.
an itibarı ile savcı akbaba hayalet ve behzat amirimin cnntürk canlı yayına konuk olduğu dizi.
cüneyt özdemir: - çok küfür edildiği için şikayetler geliyor çok küfür ediliyor mu?
o an behzat amirimin "la saçma sapan konuşma lan" diye çıkışını bekledim ama olmadı be sözlük. akbaba cevap verdi: - dizide küfür yok. akabinde herkes dağıldı bitarafa. lan akbaba. bitiyorum şu behzat ç ekibine.
o an behzat amirimin "la saçma sapan konuşma lan" diye çıkışını bekledim ama olmadı be sözlük. akbaba cevap verdi: - dizide küfür yok. akabinde herkes dağıldı bitarafa. lan akbaba. bitiyorum şu behzat ç ekibine.
serdar akar'ın ego tatmini yaptığı dizidir. önce diğer elemanlara çektiriyor, sonra kendi bir bölüm çekip "dizi böyle çekilir yumicikler." mesajı veriyor. 29. bölümün tadı damağımızda kaldı ve uzun zaman sonra katili tahmin edemedim.
ha bu arada dizide inanılmaz bi hata buldum:
--spoiler--
hata mata yok. mis gibi dizi işte. oturun izleyin mina kii.
--spoiler--
ha bu arada dizide inanılmaz bi hata buldum:
--spoiler--
hata mata yok. mis gibi dizi işte. oturun izleyin mina kii.
--spoiler--
Behzat Ç. : Sen Lucifer'i biliyon mu la?
Hayalet : Hee Gençler'de oynuyo. Sağda değil mi?
Behzat Ç. Başkan Gençler Şampiyon..!
Hayalet : Hee Gençler'de oynuyo. Sağda değil mi?
Behzat Ç. Başkan Gençler Şampiyon..!
(bkz: amirim)
30. bolumde, cemaat yapilanmasiyla alakali bir senaryo islenecegine dair duyumlar gelmekte. Asparagas da olabilir. bekliyoruz.
Sıradanlığıyla, sıradışı olmuş bir dizi. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Çünkü hiç 0rh negatif kan aranmıyor dizide.
29. bölümde "önemli bir durum için yurda erkek girmiştir" anonsuyla yarılmamıza sebep olan dizi.
https://www.facebook.com/...deo.php?v=178741382176303
https://www.facebook.com/...deo.php?v=178741382176303
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar