bugün

behzat ç.

--spoiler--
selim karakteri günden güne 31 olsa çekilmez bir hale bürünüyor dizide. cevdet azmiyle alkış topluyor, harun meliha ile buluşurken epey dekor yaptı. bu haftanın favori diyalogları behzat ç.'den geldi. akbaba'nın dövülen çocuğa baktıktan sonra tıp jargonuyla konuşması iyi ayrıntı olmuş karakterin güçlenmesi adına. yalağuz o savcı esra'nın yazma işi çok fazla doğal ve samimi gelmeye başladı. hani direkt liseli ergen triplerinde. tamam baş başa kaldıkları anlarda bu sorun teşkil etmiyor da, hacı koskoca kadın, üstelik savcı, umumi ortamlarda sanırım biraz daha hal ve hareketlerine dikkat edilmesi gereken bir karakter.*

bir eleştiri daha olacak, kar maskeli adamın cüssesi çok belli etti kendini. kızın evine ilk ziyaretlerinde pek çok izleyen anlamıştır durumu. hani olayın gizemini koruması adına katil kişinin ölçüleriyle örtüşen bir kaç alternatif karakter olması gizemi artırıcı unsur olur. yoksa daha yarıya gelmeden* olayı şakkadanak çözüyor milletimiz. ha izliyoruz yine ayrı mesele de ayrıntı sonuçta bunlar dikkat edilmesi gereken cinsten.

siyaset barındırmadan yapılan göndermeler yerinde. cem garipoğlu ile alakalı bir kurgu bekliyoruz kendilerinden.

o değil de harun, ne dekoratif adamsın la. behzat amirin plaket hususundaki göndermeleri de yetkilileri ulaşmıştır herhalde. ödüllendirecekseniz başarılıları taltifle, kıdemle, rütbeyle maddi ödüllerle ödüllendirin anacım. hakkat plaketi napsın insanlar, götüne sokacak hali yok ya.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026