bugün
- ucan tekme atan hipopotam27
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen7
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası25
- kızınız sözlükte yazabilir mi8
- iltica41
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar8
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- eminem vs ceza3
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları5
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- rammstein vs manifest2
- slipknot vs stone sour2
- heath ledger i özlemek2
- manifest vs dream theater2
- heyt bea10
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar4
- kadınlarda beyaz saç modası9
- iyiliğinizi düşünen yazarlar2
- sözlük laf sokucuları5
- sözlüğe meme görmek için giren yazarlar4
- dogma 95 kurallarına uyarak sözlük kavgası çekmek2
- bir otel odasında yüksek dozda eroinden ölmek2
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- başıbüyük3
- placebo overdozu2
- şerbetli tatlılar vs sütlü tatlılar3
- mesai bitti görüşürüz5
- sözlükte ceo olmuş gibi davrananlar3
- audi a5 sedan2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması4
- türkiye vs azerbaycan8
- nervio'nun erkek olması26
- vestel2
- antiçorap4
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması4
- quentin tarantino ile ortaklı dana kesmek5
- ekrem imamoğlu6
- cedidacer3
- terörist ölüsüne leş demek3
- sözlük erkeklerinin yaprak sarmaları2
- manifest mina vs dua lipa4
ne yaptınız oğlum; bu kadar aksiyon çok değil mi tek bölüme?
kimsenin tahmin edemeyeceği bir bölüm izletmiştir.
kimsenin tahmin edemeyeceği bir bölüm izletmiştir.
Yok la yok yapılabilecek bir tanım yok bu bölüm hatta dizi için... Amuna koyim diyecek birşey bulamıyorum. Helal olsun lan .
her bölümüyle tarih yazan dizidir. türkiye'de yapılagelmiş en iyi, en sağlam dizidir. kelimeler kifayetsiz.
67. bölüm itibariyle bundan sonra tek bir dizi bile ben diziyim diye çıkmasın arkadaş türk televizyonlarına suratına tükürürler insanın.
çok sağlam dizi fakat baskılara dayanamayıp finale doğru gittiğini düşündüğüm dizidir.
bu bölümüyle prison break a bile bağlamıştır behzatın yıllar sonra üst makamlarda annesinin olduğuyla... ve gerçekten senaryo tam olarak dağıtmıştır resmen bundan sonraki bölümlerde ne işleyecekler konu sıkıntısı çekebilirler bu bölümün dozu fazla kaçtı baya sağlamdı.
amına koim yıllarca dizi izleyenleri eleştirdim durdum önce ilk 6 bölümü internetten indirdim sonra 8.bölümden itibaren soluksuz izlemeye başladım dehşet dizi lan dehşet!!! bitmesin amk biterse kedimi keserim otopsi yaparım.
bu arada akbaba'nın değil sevdiği hatunun katil olduğunu anlamış bulunuyoruz. ya da akbaba ve tecavüz maduru sevdiceği birlikte işledi önceki cinayetleri.
bu arada akbaba'nın değil sevdiği hatunun katil olduğunu anlamış bulunuyoruz. ya da akbaba ve tecavüz maduru sevdiceği birlikte işledi önceki cinayetleri.
Bu geceden sonra hükümetin baskı yapması sonucu bu sezon bitirileceğine dair içimde kötü bir his oluşmaya başladı, inceden sanki yerini yaptılar bu bölümde umarım yanılırım da senaristler ters köşe yaparlar.Televizyon düşmanı biri olaraktan çok koyuyor bu dizinin biteceğini düşünmek sözlük, evladım gibi olmuştu yokluğunu dolduramam asla ve bir daha üzerine bir dizi çekileceğini sanmıyorum Türkiye sınırları içinde.
--spoiler--
"Ben sadece beş dakika daha yaşamak istedim, öldürülen bütün kadınlar gibi"
--spoiler--
--spoiler--
"Ben sadece beş dakika daha yaşamak istedim, öldürülen bütün kadınlar gibi"
--spoiler--
erdal erzincan'ın şelpe attmadan önce penayı elinden bırakması gibiydi o silahı bıraktığı sahne. bu ne salak bölümdü lan herkesi mal etti. bu sefer hakketten sikti bayılttı alayımızı. yorumsuz!
gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir. açık ve net.
vay anasını nidalarıyla seyredilerek, 2. sezon finaline artık ramak kalan dizi.
--- spoiler ---
öncelikle hayalet kurtuldu, zaten öleceğine ihtimal vermemiştik ki hiç...
sonracıma, hakkın rahmetine kavuşan suna, anne ç, ceyda ve şevket'in metresine, hepsine birden yazık oldu.
zaten bölüm finalinde amirim silahını yere atarak "sikerim böyle işi" modunda yürümeye başladı ya.
haklı adam...
kızı öldü, eski karısı delirdi, kızının katili öbür kızı çıktı, anası yıllar önce bırakıp kaçmış bir de, mesai arkadaşı suna kadınlara yapılan zulümlere isyan ederek kafasına sıktı, akbabuş ise meçhule doğru...
n'apsın amirim?
can mı dayanır la bunlara?
üstüne üstlük bir de ercü ile üvey kardeş çıkacak daha...
hey gidin,
sanırım haftaya sezon finali, sonra yarak gibi ortada kalmış olacağız.
bir piç gibi, eylülü, ekimi bekleyeceğiz behzat amirim olmadan...
yapılır mı la bu bize...
yapılır mı?
--- spoiler ---
--- spoiler ---
öncelikle hayalet kurtuldu, zaten öleceğine ihtimal vermemiştik ki hiç...
sonracıma, hakkın rahmetine kavuşan suna, anne ç, ceyda ve şevket'in metresine, hepsine birden yazık oldu.
zaten bölüm finalinde amirim silahını yere atarak "sikerim böyle işi" modunda yürümeye başladı ya.
haklı adam...
kızı öldü, eski karısı delirdi, kızının katili öbür kızı çıktı, anası yıllar önce bırakıp kaçmış bir de, mesai arkadaşı suna kadınlara yapılan zulümlere isyan ederek kafasına sıktı, akbabuş ise meçhule doğru...
n'apsın amirim?
can mı dayanır la bunlara?
üstüne üstlük bir de ercü ile üvey kardeş çıkacak daha...
hey gidin,
sanırım haftaya sezon finali, sonra yarak gibi ortada kalmış olacağız.
bir piç gibi, eylülü, ekimi bekleyeceğiz behzat amirim olmadan...
yapılır mı la bu bize...
yapılır mı?
--- spoiler ---
kadın cinayetleriyle ilgili verdiği mesaj ve ölümlerle vay be dedirtmiştir.
Yayınlandığı saat hariç herseyin mükemmel olduğu dizi.
Bölüm boyunca "vay amına koyim!" nidaları ile izlediğim ve %1400'ü duyunca bundan sonra amına koyim demek istemediğim dizidir kendisi.
--spoiler--
E dizide adam kalmadı? Emrah başgan'la ercan başgan hangi kafada yazıyor bu senaryoyu lan? Ben de istiyorum ne alıyorlarsa. Ağladım şerefsizim. Delilik de çaldılar.
--spoiler--
--spoiler--
E dizide adam kalmadı? Emrah başgan'la ercan başgan hangi kafada yazıyor bu senaryoyu lan? Ben de istiyorum ne alıyorlarsa. Ağladım şerefsizim. Delilik de çaldılar.
--spoiler--
star tv'nin polisiye dizisinin ve bu dizideki baş karakterin adıdır. an itibariyle ruhumu s*ken dizi. bi acaip oldum ne oldum.
daha önce söylemiştim akbaba ilk seriden çıkacak diye (bkz: behzat ç/#15654361)
uzun bir zamandan sonra 67. bölümünü izlediğim,off off offlar dedirten dizidir.ezel-prison breakvari bir bölüm olmuş.helal olsun vallaha.
--spoiler--
filminde sonunu söylediler bu arada. behzat kurtuluş parkında vurmuş red kiti. sonra akbabanın ilk katil çıkması falan.. amınskim böyle bi olay örgüsü nasıl yapılır lan? nasıl?
--spoiler--
edit: behzatın kurtuluş parkında öldürdüğü adam 2. bölümdeymiş. filmdeki park güven parkıymış. ben olayları benzetince böyle bi saçmalama olayı oldu.
filminde sonunu söylediler bu arada. behzat kurtuluş parkında vurmuş red kiti. sonra akbabanın ilk katil çıkması falan.. amınskim böyle bi olay örgüsü nasıl yapılır lan? nasıl?
--spoiler--
edit: behzatın kurtuluş parkında öldürdüğü adam 2. bölümdeymiş. filmdeki park güven parkıymış. ben olayları benzetince böyle bi saçmalama olayı oldu.
şimdiye kadarki en "ölümlü" bölümdü sanırım. kadın cinayetlerine dikkat çekmek bu denli sağlam olurdu ancak. %1400 den rahatsız olmayanlar da ancak bu diziden rahatsız olur zaten. tokat gibi mesajlar vermiştir bu gece. hala şu diziyi yayından kaldırmaya çalışıyorlar ya pes.
son bölümüyle yine derin siktirler çektirmiştir.
yayından kalkarsa hayatımda boşluk oluşacak.
yayından kalkarsa hayatımda boşluk oluşacak.
türkiye sınırları içinde çekilmiş izlediğim en güzel dizi.
--spoiler--
lan galiba bu sezon dizi bitiyor behzat polisliği bırakacak akbaba kaçacak nazlı ile ha bu arada katil nazlıydı akbaba değil. zaten karakterlerin hepsi dağılmıştı bu bölüm sonu hepsi ayrı bir alemde.
dizi 67. bölümü geride bırakmış eski güzel dizilere bakarsanız 65-75. bölüm arası bitirdiklerini görürsünüz ideal bitiş süresi budur güzel dizilerin. bence diziyi çok uzatmayacaklar tadında kalsın diye bitecek bu sezon.
esra ç.'nin konuştuğu özel yetkili savcının badem bıyıklı olması da güzel bir ayrıntıydı selamımı çakarım dizinin senaristlerine.
bitmesin la bu dizi bir değerimizi daha kaybetmeyelim.
--spoiler--
67. bölümün finalindeki şarkı için: https://www.youtube.com/watch?v=bQGsdSgQ220
--spoiler--
lan galiba bu sezon dizi bitiyor behzat polisliği bırakacak akbaba kaçacak nazlı ile ha bu arada katil nazlıydı akbaba değil. zaten karakterlerin hepsi dağılmıştı bu bölüm sonu hepsi ayrı bir alemde.
dizi 67. bölümü geride bırakmış eski güzel dizilere bakarsanız 65-75. bölüm arası bitirdiklerini görürsünüz ideal bitiş süresi budur güzel dizilerin. bence diziyi çok uzatmayacaklar tadında kalsın diye bitecek bu sezon.
esra ç.'nin konuştuğu özel yetkili savcının badem bıyıklı olması da güzel bir ayrıntıydı selamımı çakarım dizinin senaristlerine.
bitmesin la bu dizi bir değerimizi daha kaybetmeyelim.
--spoiler--
67. bölümün finalindeki şarkı için: https://www.youtube.com/watch?v=bQGsdSgQ220
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar