bugün

/386
bence vincent cassel daha arıza bir tip, behzat ç'ye o daha çok yakışır...

http://www.dipnot.tv/3122...n-icin-buyuk-surpriz.aspx
--spoiler--
ercüment çözer'le behzat çözer kardeşler.
--spoiler--
o değilde işler çok karışmadı mı sözlük. bir de anne çıktı. hem de ercü yü bile tanıyan, başgan la görüşen bir anne. ne oluyor ya? daha kafam da kesik parmak olayını birleştiremeden birde bu çıktı. yakın da ayna da kendimle tartışmam yakındır. bu arada; amirim bu kadar şeye çok iyi dayanıyorsun valla helal olsun.
ilk gördüğümde salak memleket dizileri gibi olacağını düşündüğüm sonra beni utandıran dizidir. behzat abinin alnı öpülesidir. güldürür.
p.s: ankaralıyım.
--spoiler--
işin içine behzat'ın annesinin girmesiyle dizi bana prison break'i hatırlatmıştır. sezon sonunda anneden ercüment'le behzat'ın kardeş olduğunu öğrenince mala bağlamayın la, şimdiden söylüyoruz işte.
--spoiler--
son bölümde başgan'ın susurluk göndermesi dizi tarihinin en okkali sahnelerinden biridir.
o değilde, ekşi de ki arkadaşın, gözlem, sabır ve dikkatine hayran kalmamak elde değil.
--spoiler--
#28774209 santiago nasar
--spoiler--

hamiş: yanlış mı yaptım bilmem ama bu yorumu paylaşmak istedim.
ilk kesik parmakların ardından da akbaba çıkacak görürsünüz.
şeytan ayrıntıda gizlidir sözünü hatırlatan dizi.

memento gibi bizi allak bullak etmektedir bu dizi. küçük ayrıntıların sonraki bölümlerde gözümüze sokulması daha bi güzel olmaktadır. ayrıca dizideki oyunculardaki samimiyet de cabasıdır. sanki yaşamak istediklerini, söylemek istediklerini aktarmaktadırlar bize. bu diziyi güzel yapan asıl nokta da budur.
67. bölüm fragmanı yayınlanan dizidir.

hayalet ölmemiş, yanında aziz başkomiser var, suna da kardeşini öldürüp, kesik parmak cinayetlerini üstlenen adamın parmağını kesiyor.
Aklımın hep bir köşesinde olan " la bu behzat ın tamam babası ölü biliyoruzda annesi yok mu kardeşim " sorusuna sonunda cevap buldum.

Ama böyle bir anne olacağını düşünememiştim.

Ayrıca hayalet'in ilgi gösterdiği bütün kadınların başına birşey gelmeside ayrı bir konu oldu.

Sözün özü : Dizi her bölümünde üstün koyarak ilerliyor helal olsun.
okuduğum son yorumlardan kolajyaparak sezon finalini özetliyorum:

hayalet hakkın rahmetine kavuşacak pisi pisine (aslında herkes ölmeyecek diyor ama)

akbaba ilk parmak cinayetlerini işleyen kişi (hapse düşecek)

şule behzatın kızı değil, ercünün adamı

bernayı şule değil ercü öldürdü (acaba berna gerçekten de öldü mü?)

ercübehzatın üvey kardeşi

behzatın abisi (sahi adı neydi?) kumpasın içinde, annesi ile işbirliği içinde

behzatın amiri anneye bağlı çalışıyor (bu da benden)
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir.

akbabanın büyük ihtimal kesik parmak katili olduğunu düşünüyorum.

(#15661059)
sezon finali yaklaştıkça aksiyonu tırmanan dizi.
laaaaaaaaa senarist daha önce de dedim, biliyom okuyon buraları belki görmedin ama hayaleti öldür, çubuğa gelir gazi üniversitesi yerleşkesindeki seti basar senden kan alırım la.

bu da benden sana tehdit olsun. pisikopat ettiniz lan beni.
2.senenin sonuna geldik ve sayısız şoklarla karşılaştık ama halen ercünün behzatın kardeşi olcağını söyleyenler var. dizinin üzerine kurulu olduğu şey bu kadar basit olabilir mi sizce? yapmayın allah aşkına.
Filmin sonuna doğru yaklaşınca film ile ilgili yorum yapıp finalin nasıl olduğunu söyleyen insanlar var ya . Şimdi onlar gibi yapacağım. Bu arada bende bu şimşek yumakları patron u görünce oturdu.

Patron zamanında behzatın babasının ölmesine ya göz yumacak , yada kendisi yapacak koltuk karşılığı.
ayrıca behzat ve ercü de kardeşler.
ayrıca behzatın şu ana kadar başına bir şey gelmemiş olması , ercünün büyük yerlere gelmesi , ve aynı zamanda şevketin de şu an ki konuma gelmesinin etkenlerinden birisi Anne ç .
fakat şu bir gerçek ki film biraz farklı bitebilir.
nostradamus mode off
Sezon finaline yaklaştıkça heyecan tavan olan dizidir.

--spoiler--
Akbaba'nın hatuna dikkat edin. Aha buraya da yazıyorum, 10 sene evvel iç edilen hatun o. Bugünkü tekrarı izlerken herşey yerine oturdu. 10 sene önceki katil o mu değil mi bilmiyorum ama o dönemki elemanların tecavüzüne uğrayan o. Akbaba'nın amcasının taarruzundan sonra köye yollanmıştı filan ya, tüm taşlar oturdu. Hatta geçen bölümde hatuna "yaşadığın her şeyi biliyorum" demesi de bir kanıt. Dolayısıyla orjinal parmakçı katil o olabilir şüphesi güç kazanıyor...
--spoiler--
ekibilye beraber oturup 2 tek atmak istediğim dizidir.
kesik parmak katili uşak.
(bkz: hayalet yaşıyor)

oturduk bekliyoruz.
hayalet' in durumunu meraklandıran dizi. yine bomba bir bölüm bizleri bekliyor bence. pazar günlerinin iple çekme sebebi.
çok önemli bişey bulduğum dizi. sadece ben mi buldum onu da merak ediyorum ama. hadi hayırlısı.

doğru bimişim lan.

--spoiler--

--spoiler--

akbabaya bak sen amk.!

--spoiler--

--spoiler--
an itibariyle başlayan dizi.

--spoiler--
cinayet büro ceset gördüğünde yalandan kusuyo amk. bu ne bicim dizi.
--spoiler--
direksiyona dokunmadan park edilen arabanın ve teknolojinin adını söyleyene teşekkürlerin geleceği dizi.
© copyright 2005 - 2026